- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
válasz s3nsitivity #28298 üzenetére
Szerintem is fölösleges rugózni a bootloader kérdésen, ha ez telefon valamibe tönkre megy akkor bootloop lesz akkor meg egyik szervizes sem fogja meg mondani hogy nyitva vagy zárva volt.
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #28287 üzenetére
Nagyon köszönjük az utánajárást
Lehet mégis inkább megjavíttatom a kijelzőmet.
-
s3nsitivity
addikt
válasz brek666 #28297 üzenetére
Egyébként.
Szerintem ha Bootloop hibára fut egy készülék akkor a fastboot se fog élni úgy meg nehezen tudják lekérni, hogy nyitott-e avagy sem és ez után a mentalitás után nehezen tudom elképzelni, hogy ezzel szenvednének, hogy na vajon ez nyitott-e.
A cserénél meg úgyis záródik.Ettől függetlenül nem merném nyitni amíg időzített bomba.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
brek666
tag
válasz Busterftw #28295 üzenetére
Kit érdekel hány esetről tudsz van nem tudsz.A törvények és az élet nem így működik.Hiszen ha a te érveid szerint működne a világ akkor ne ellenőrizzünk semmit csak azért mert még nem volt baj?...
Volt van és lesz is mobiltelefon általi baleset,halál ,stb.Ez meg alaplaphiba a G4nél amin van dugó és áram alatt van...
Nem hinném,hogy körberöhög bárki sőt mint írtam én nyertem. mindig..Huawei P6 szaggatott a video az egész topik beletörödött én nem rájártam a gyártóra csereutalvány.
Sony/voda nem tájékoztattak,hogy a zárt bootloader miatt a garancia lejárta után saját felelőségre sem tudok romot cserélni csereutalvány...Tök egyszerü érv volt:A pénzemért nem ugyanolyan tulajdonságú készüléket adtak el mint a gyári függettlen így csorbultak a fogyasztói jogaim a készülék leértékelődött.+ uyge a zárt bootloadert a simlockal sem tudták magyarázni bár megpróbálták heheh .Nem nyert.Nyugodj meg ha esetleg bedöglik a nyitott bootloaders G4 em azt is cserélni fogják kötelesek ...Főleg a beismerés után.
Vagy az LG vagy az eladó..
Fogadd el ,hogy nem mindenki birka és hajtja le a fejét a vágóhídon főleg 100.000+os terméknél.Hidd el 20 forintos turbo rágonál én sem fogok balhézni mert megolvadt és 2mmel kisebb az egyik fele.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Bumblebeee #28293 üzenetére
Auto módban müxik, manuálban nem....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
s3nsitivity
addikt
válasz Bumblebeee #28293 üzenetére
Átkerült a "Mode"-on belülre.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Bumblebeee
tag
Sziasztok ezt hogy lehet előhozni ? " a Slo-mo"-t
[ Szerkesztve ]
LG G4 Android MM 20D* NILLKIN Qin Quick Circle*
-
David3
őstag
válasz gipsztigris #28291 üzenetére
G3-nál "kijelző sárgulásra" hivatkozva cserélték nekem az egész kijelzőt, illetve a hozzá tartozó keretet (mivel csak egybe lehet cserélni). Azt tudni kell, hogy korai vásárlású volt a készülékem, amik ugye még repedtek. Gondoltam, hátha itt, a G4 esetében is meg lehet oldani a dolgot valahogy így. : ) Lehet kicsit naiv volt a kérdésem...
-
David3
őstag
válasz Stauffenberg #28265 üzenetére
Köszönjük szépen! Egyébként a hibajelenségek nélkül is cserélek a főpanelt? Megelőző jelleggel szeretném frissebb főpanelre cseréltetni az enyémet (2015 szeptemberi készülék).
-
MODERÁTOR
Korrekt hozzáállás
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz foxi69 #28274 üzenetére
Beleraktam az összefoglalóba is.
Remélem most már lecsillapodhatnak a bootloop viták. Amennyire én láttam a többség amiatt rettegett, hogy a független készülékre kapott 1 éves jótállással esetleg megszívja, de az LG ezt a hibát 2 évig javítja a vásárlástól számítva.
brek666 felvetése is egy teljesen életszerű aggodalomból fakad. Az LG kiköti, hogy a bootloader nyitással elvész az általuk vállalt jótállás, de fontos tisztában lenni azzal, hogy ez nem teszi semmissé az eladó jótállását, amit törvény ír elő.
-
planbmokus
senior tag
válasz SztiviVander #28246 üzenetére
Szerintem csekkold le a linkeket, amiket küldtél.
Az elsőben tisztán látszik az "EU"...
Innen biztos, hogy a második magyar beszerzés, ezért az árkülönbözet.
Megnézve a magyar forgalmazók árait, fix árrés 7%-al kiszámolva tök reálisnak tűnik nekem."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Peter.70
addikt
-
jimmedly
senior tag
Nagyon köszönjük az utánjárást!!! Ez.megnyugtató, bár remélem nem lesz rá szükségem. 2015 decemberi gyártású a gépezet. (-:
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #28281 üzenetére
Miben sántikálsz ? 1 perc alatt bootloop -ba rakod mi ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
s3nsitivity
addikt
Arra már volt példa, hogy GSM bolt (konkrétan a mobilkereskedes.hu érdekelne) adott csere utalványt valakinek?
Ha igen az, hogy ment? Simán le a szervízbe majd írtak, hogy le lehet vásárolni az árát az oldalukon?" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Vikooo
addikt
Szivesen latnek egy frissitest, akar security patch vagy 6.0.1 vagy G5 GUi vagy az osszeset egyben. Oktoberben megkapjuk a Majusi update -et?
Nincs baj a telefonnal, de jo ha a legfrissebb droid verzio es/vagy biztonsagi patch van rajta.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz brek666 #28266 üzenetére
"Semmiféle indulat nem volt leírtam a tényeket."
Ma már egyszer kellett szólnom miattad, amikor hazudozással vádoltál egy fórumozót, most meg szisztematikus törvénysértéssel az LG-t. Csillapíts az indulatokon!
"Tehát a az lg szándékosn a hiba teljes tudatában értékesíti tovább még azután is a termékeit miután tudomására jut a hiba."
Tudod bizonyítani, hogy az LG továbbra is hibásan gyártja a készüléket? Sőt még csak azt sem tudjuk, hogy a hiba konstrukciós vagy gyártási minőségből ered.
"Az lg nem javítja a nyitott bootloaderes készülékeket erről viszont állásfoglalást is kiadott!"
Jelen állásfoglalásban erről szó sem volt. Az LG jótállása rendelkezik erről. Ez a jótállás nem írja felül az eladó törvényben előírt jótállását, hanem azon felüli vállalás!
"A nikonnak sem kellett ehez félrebeszélés étveszélyes helyzet:[link] majd itt is így lesz.."
De az ugye megvan, hogy a Nikont nem kötelezte törvény a hiba elismerésére és a jótálláson túli ingyenes javításra? Erről beszélek, nem arról, hogy meglépte-e. Mellesleg a D600 egy fél millió forintos gép volt, ezzel szemben például a D7000 csak háromszázezres és annak sosem javították a fókuszproblémáit. Ez most akkor, hogy? Most akkor kötelezi őket törvény vagy sem?
"Semmi feszkó nincs egyszerüen tartsák be a az elfogadott Eus törvényeket."
Kik tartsák be? Amit linkeltél, abból idézem neked a lényeget:
"So, even if, by any chance your “voluntary warranty” got voided, by European law, you should still have the 2 year “compulsory warranty” as it is described in the Directive and which is the topic of this article."
A "voluntary warranty" amit az LG vállal. A "compulsory warranty" pedig amire a törvény kötelezi az eladót. Hiába követeled harcosan, hogy az LG tartsa be az EU-s jogot és javítson BL-nyitott készülékeket, ha az EU-s jog szerint nekik joguk van nem javítani.
-
foxi69
tag
Légy szíves rakd majd be az összefoglalóba is legalább a blogos linket. 4 készülék megy a családban (mind 2015. évi beszerzésű) mindenki teljes megelégedésére, hibátlanul.
-
brek666
tag
Köszii az infot
505-506 sn a legfertözöttebb.Azután már nem volt gond elvileg!!
[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Na akkor megnyugodtam ha netalántán gari után jön elő sincs semmi gond.
köszönjük az utánajárást
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
vwadam
tag
válasz s3nsitivity #28269 üzenetére
mondjuk jobban örülök az új telefonnak,főleg hogy úgy néz ki elég jót választottam
-
senior tag
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
vwadam
tag
akkor az enyémet miért nem javították meg?
7 hónapja vettem,2 év gari volt rá,inkább csereutalványt adtak javítás helyett és első alkalommal küldtem be szervízbe -
brek666
tag
válasz Stauffenberg #28262 üzenetére
"Javaslom, hogy egy picit hűtsd le magad ebben a nagy nyári melegben és ne indulatból fórumozz"
Személyeskedést azonnal fejezd be kérlek.Semmiféle indulat nem volt leírtam a tényeket.1.Ok legyen ez bár nem értek vele egyet.Tehát a az lg szándékosn a hiba teljes tudatában értékesíti tovább még azután is a termékeit miután tudomására jut a hiba.Erről se a viszont eladóit se a véghasználókat nem tájékoztatja.
2.Az lg nem javítja a nyitott bootloaderes készülékeket erről viszont állásfoglalást is kiadott!
3.A nikonnak sem kellett ehez félrebeszélés étveszélyes helyzet:[link]majd itt is így lesz..
Egyébként megáll ez is mivel az alaplap hardverhibás(elméletileg ugye forrasztás gond) így kívúl eshet a megfelelően biztonságos fogalmon sőt veszélyesnek is lehet ítélni mivel zárlat lehet az elengedő forrasztás miatt.Márpedig tényleges tulajdonsága a hibás alaplapnak nem ismerhető fel mivel ki tudja mi lesz ha elenged vagy áthúz a forrsztás....
"2. § (1) Nem hozható forgalomba olyan áru, amelynek tényleges tulajdonsága nem ismerhető fel, és ezért veszélyezteti a fogyasztók egészségét és biztonságát."
4 Ez jogot nem ír felül a magyar jog a pina kötelező érvényű minden országra a szavatosság tekintetében.Egyébként is olvasd át jobban ...
"Amennyiben a gyártók vagy a forgalmazók tudják vagy a birtokukban lévő információ és szakmai tudásuk alapján tudniuk kell, hogy az általuk gyártott, illetve forgalmazott áru a fogyasztókra nézve veszélyes, mivel az általános biztonsági előírásokkal összeegyezhetetlen, az alábbi feltételek mellett haladéktalanul tájékoztatják erről az illetékes piacfelügyeleti hatóságot, különös tekintettel a fogyasztókat érintő veszély elhárítására tett intézkedésekre. Az illetékes piacfelügyeleti hatóság az információt továbbítja a KPIR-be."
Semmi feszkó nincs egyszerüen tartsák be a az elfogadott Eus törvényeket.
" értem én, hogy faszagyerek vagy, aki bulldogként megfélemlített eddig már száz ügyfélszolgálatos diákmunkást, hogy legyen kijavítva a cuccod."Személyeskedést ismételten azonnal fejezd be.Hol említettem én diákmunkást ügyfélszolgálatost? Hol írtam fenyegettem félemlítettem meg embereket?.Borzasztó nézni ahogyan valótlanságok sorozatát állítod.Okát nem tudom és érthetetlen...
Szintén tényként közöltem ,hogy több fogyasztojogi esetet megnyertem a vodafone,huawei ,sony multinacionlis cégekkel szemben tisztán a fogyasztó jogi lehetőségeim teljes tudatában való felhasználásával.Mehetünk át pm be ha gondolod.Bár ez egy fontos téma és tanulságos is-A linkjeid mindenesetre köszi de engem igazolnak.Nem tájékozatattak senkit miközben egy elektroniaki eszköz hibás ami életveszélyes feszültésggel van közvetlen kapcsolatban hibásan működik...Boka odaverés nagyon...
Meglehet és kel ezt a témát érzelmek nélkül is beszélni kérlek tartsd magad ehez.Hálás köszönet!
.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Közzétettem az LG-től kapott hivatalos választ.
A lényeg röviden, tömören:
1.) Az LG elismeri a bootloop jelenség lehetőségét.
2.) Az LG még 1 év jótállás esetén is 2 évig javítja a bootloop hibával szervizbe kerülő készülékeket.
A hivatalos állásfoglalásról bővebben: [link]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
gipsztigris
addikt
válasz banuszzs79 #28263 üzenetére
Én pedig itthon ugyanennyiért! ...még fél év gyári garival, MediaMarkt-os vásárlás.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
banuszzs79
tag
Ahogy nézem elég borsosak az árak otthon én most vettem a g4-et kéz alól angliában 70 ezer forintért
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz brek666 #28249 üzenetére
Javaslom, hogy egy picit hűtsd le magad ebben a nagy nyári melegben és ne indulatból fórumozz. Könnyű dobálózni a törvénysértés vádjával, de látszólag nem egészen vagy tisztában a jogszabályokkal. Hozol egy cikket az igazad alátámasztására, ami végül pont neked mond ellent... azért így nehéz érdemben megvitatni bármit.
1.) Az LG megtagadhatja a saját szervizében a javítást, ha kinyitottad a bootloadert. Ezt írja le azt a cikk is, amit Te magad linkeltél. Csak az eladó nem tagadhatja meg a javítást.
2.) Az LG javítja a bootloop hibás készülékeket. Eddig is javította.
3.) Visszahívásról a 1997. évi CLV. törvény és a 79/1998. (IV. 29.) Korm. rendelet rendelkezik. Ez csak az emberi életre veszélyes ("nem biztonságos") termékek visszahívására kötelez.
4.) Tájékoztatási kötelezettségről a 1997. évi CLV. törvény és a 79/1998. (IV. 29.) Korm. rendelet rendelkezik. Ez csak az emberi életre veszélyes ("nem biztonságos") termékek esetén kötelez a tájékoztatásra.
Értem én a feszkót amit a téma kivált egyesekből, meg értem én, hogy faszagyerek vagy, aki bulldogként megfélemlített eddig már száz ügyfélszolgálatos diákmunkást, hogy legyen kijavítva a cuccod. De ha törvényekre és jogszabályokra hivatkozol és egyenesen törvénysértéssel vádolsz valakit, akkor legyél tisztában ténylegesen a jogszabályokkal.
A Nikonos példát nem kell nagyon részletezned, újságíróként nagyjából tucatnyi cikket írtam a hónapokon keresztül tartó fogyasztóvédelmi huzavonáról. Ott nem jogszabályi szempontok szerint volt fontos a Nikon beismerése (sőt önmagában a beismerés semmit nem jelent), hanem azért, mert a Nikon vállalta, hogy jótállási időn túl is ingyen javítja a kérdéses hibát. Nem érdemes a két dolgot kedved szerint összemosni, meg közben vélt vagy valós jogszabályokra hivatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz brek666 #28258 üzenetére
LGtől is ez lenne az elvárható
(#28260) Korbel78
Nincs ilyen "konfig"
Vannak bizonyos appok amik fogyasztanak mint az állat dehát uyge ez sokaknak fontosB app messenger pl
Másnak meg a kamera chrome a nagyfogyasztó ki mit használ.A másik kollégnak meg a kedvesének meg ajánlom az android kezdőknek topiko android appok topikot.ű
[link]
[link]
[link]
[link]Én pl semmit sem tíltogatok megy a wifi /adat/hely szolgáltatások és 3,5 a max sotom.
Érdemes bszerezni egy jófajta qc2.0 powerbankot illetve fal 18w os qc2 képes gyorstöltőt.[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz Janek_ #28257 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is. Rátöltöttem pár app-ot (themes, stb.) és hirtelen lemerült az aksi...tudnátok aksibarát konfigot ajánlani?
Zenehallgatásra (néha filmnézésre), telefonálásra és fényképezésre használnám...a netezés nem lenne favorit rajta napi 15-30 perc."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
brek666
tag
Pontosan erről szól a pina ,hogy a root szoftveres modosítás NEM okozhat garivesztést ha hardveres hiba áll fent és tudod bizonyítani.Itt első naptól kezdve fentálló hardveres hiba van amit amikor felismertek sem közöltök se a kerekedőkkel se a vevőkkel így súlyosan törvényt sértettek.Nikon se nagyon akarta ugye anno elismerni rájuk kelett mászni.Lett balhé lett beismerés...
A víz kár az nagyon rossz példa volt szándékos károkozás külső behatás esetében természetesen semmilyen gari nem illet.Ez is le van írva az EU oldalán.Az nem fedi a rendeltetésszerü használatot ha eláztatod illetve iylen esetben már nem lehet kimondani,hogy önhibádból kívűl ment tönkre és tuti a bootloop okozta hiba miatt kellene javítani.Jöhet kövi érv ez nem nyert.
(Nem kötözködés én eddig mindig nyertem fogyasztójogi balhékban bulldog vagyok engem nem ráznak le ha érvényesíteni kell a jogaimat.)[ Szerkesztve ]
-
Janek_
csendes tag
Páromnak most vettem egy G4et.
Az alap bealliatasokat hasznos haszontalan dolgokat leírtatok mar valamerre?
En nem használok droidot,őt meg nem erdekli a technika csak szeretné hasznalni...
Olvasgattam vissza de meg nem talaltam semmit -
senior tag
Na skacok, megvan a G4 nekem is, Voda, fekete bőrrel. S/N: 605Cxxxxxxxxx azaz akkor 2015. júniusi? HW rev: 1.0 mindenfele, doboz alján zárójelben 1.1.?
“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
DaDa
senior tag
válasz brek666 #28249 üzenetére
Ebben én nem vagyok olyan biztos. Onnantól kezdve, hogy olyat művelsz a telefonnal ami garanciavesztést okoz már nem kötelesek javítani még ha elismerik a hibát sem. Ennyi erővel vízbe is rakhatná az ember mert úgy is kicseréli az Lg ha bootlopos. Hát nem mert ott is elvesztette a garanciát. Lényegtelen, hogy beismeri az LG vagy nem ha elvesztette az illető a garanciát és ezt az LG bizonyítani tudja akkor nem fogja javítani teljes joggal.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
brek666
tag
válasz Stauffenberg #28245 üzenetére
Ebből a szempontból tök mindegy mert az lg nem tagadhatja meg ha pl a voda az eladó mivel ha bíroságig jut a dolog können bizonyítható ,hogy ,hogy az lg nem kommunikálta egyértelműen az eladó itt a voda felé,hogy tud a hibáról(Hardveres hiba miatt bootloop)és nem megfelelő minőségű készülékeket árúl.Sőt amikor tudomására jutott a dolog nem álította le az értékesítést és visszahívás sem volt..
Tehát jó lenne ha rákérdeznel tájékoztatták e a partnereiket vagy van e hivatlos elismerés a hibáról az lg magyarország weboldalán....Vagy tök törvénysértően elhallgatják?Ha hivatalosan nem ismeri el a hibát az LG az súlyos törvényszegés .Mivel bizonyíthatóan létezik a hiba elég kikérni a szervizlapokat...
Ha viszont elismeri a vodafone nem tagadhatja meg a javítást még nyitott bootloader esetében sem!Boxolják le az lg vel ki a hibás minket usereket ez nem érintAz meg egy másik ugye ha tudunk időben az általuk már régen tudott hibáról amit ezek szerint elhallgattak akkor sokan nem is nyitunk már csak szerviz után Új alaplappal aminek nincs hibája...
Ha már itt vagyok és ugyis olvassa az lg üzenném nekik:
Jobban jártok a javítással nyitott bootlaoder esetében is ebből nem lehet jól kijönni ha izmoztok.[ Szerkesztve ]
-
cat1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van(volt) egy G4. 05.18-án beadta a derekát, ma hívtam a T-t, mi a helyzet, a válasz pedig az volt, hogy a futár hozza majd a cserekészülékre az engedélyt...engem megtalált ez a kis gebasz, de maradok LG párti, viszont lehet G5 lesz már belőle.
Karácsony előtt vettem.
-
SztiviVander
őstag
azért ez is érdekes egy bolt... ránézésre két azonos H815 G4 32GB fekete bőrű telefon árai:
raktáron 107.390Ft
beszállítónál raktáron 210.590Ft
ezek szerint mire a beszállító raktárából a bolt raktárába ér útközben felére esik az ára? vagy létezik olyan nagyonhülye aki megrendeli 210e-ért? ennél még a híresen nem olcsó MM is jóval barátibb áron (154e) adja.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz brek666 #28240 üzenetére
Nem kérdeztem rá, de az általad linkelt anyag is egyértelművé teszi, hogy az EU-ban jótállási kötelezettsége az eladónak van, így a törvény által biztosított jogokat és kötelezettségeket az eladón lehet csak számon kérni.
A gyártó (teljes körű vagy korlátozott) jótállása önkéntes, amit az eladóra vonatkozó kötelezőn felül vállal.
Az írás lényege pont az, hogy a gyártó megtagadhatja tőled a jótállást ha rootolsz, de az eladó már nem teheti meg ennyire egyszerűen.
[ Szerkesztve ]
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Az eredeti akkumulátor ikon-t a jobb felső sarokban el lehet távolítani?Ha igen, akkor hogyan?
Root van ( 5.1 ) + Xposed
Köszönöm
-
brek666
tag
válasz Stauffenberg #28235 üzenetére
Az általam linkelt pina- ra mit írnak arra is rákérdeztél?Tehát nyíltan szembemennek az EUs jogokkal?
Köszi,.[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz Stauffenberg #28235 üzenetére
Köszönöm az infót
-
magus217
tag
Light sensor kalibralasra resetelesre van lehetoseg valahogy gyari visszaallitas nelkul?
-
Peter.70
addikt
Szia Stauffenberg,
Valamikor ha jól emlékszem említetted, hogy lesz egy blog bejegyzés arról, hogy az LG Magyarország mit reagál a bootlop problémára?
Ez a blog érik már?
Ha hülyeséget kérdeztem, elnézést kérek
-
w333
félisten
válasz Stauffenberg #28231 üzenetére
+1 egyetértek !
Szerk.
Akit érdekel, de most már tényleg nincs több OFF !
Különben is semmi értelme nincs hasonlítani a Droidot az IOS -hez !
Meg is találtam a teszt videóinkat : w333 (i6) vs s3nsivity (i6Plus)
-
Stauffenberg
nagyúr
Mielőtt elszabadulnak az indulatok, kérnék mindenkit, hogy higgadtan vitatkozzon! A véleménykülönbség és eltérő tapasztalatok nem egyenlőek a hazudozással.
Van egyébként G4 offtopik is, ahol jóval kötetlenebbül lehet diskurálni más mobilokról is.
De ha sikerül értelmesen, tárgyilagosan, heves kirohanások nélkül összehasonlítani a G4-et más mobilokkal, az itt sem off! Mindannyian tanulhatunk abból ha valami máshol jobban vagy rosszabbul működik.
-
w333
félisten
(#28227) s3nsitivity és (#28228) koxx
Ezekkel dolgozok.. fogalmad sincs mennyi baja van az iOS-nek.
Nincs annak semmi baja csak használni kell ... unalmas de atom stabil !
Az 1GB/RAM témához csak annyit tennék hozzá hogy iOS -en tényleg nincs "multitasnking" hanem az adott alkalmazás ami a képernyőn fút az gazdálkodik az 1GB/RAM -ból, amik a háttérben vannak azok ilyen "hibrid" megoldással vannak a háttérben szóval az összes alkalmazás a háttérben ilyenkor fagyasztva van (hibernálva) és nagyon minimális RAM -t eszik !
Az Android OFF topikban ezt már kitárgyaltuk s3nsivity kollégával illetve le is teszteltük (akkor volt nála egy i6 Plus) nekem 30 alkalmazásból 1 sem töltött újra, neki pedig i6 Plus -n nagyon sok alkalmazás újratöltött, szóval az i6 Plus -nak tényleg nem elég már az 1GB /RAM, akár azért mert nagyobb a felbontás, akár azért mert nincs normálisan optimalizálva, ezt a mai napig nem nagyon lehet tudni, de sima szifon 6 -n szerencsére nincs ilyen !
[ Szerkesztve ]
-
brek666
tag
válasz pappkarcsi #28226 üzenetére
Micro sd....lol
Itunes= bug tunes a gépemre fel sem teszem.Nem megtanulni kell hanem kerülni...Kb annyira supportált mint a quick time for windows ..semennyire.
Widget nevetséges iosen funkcionalítáas mint egy halott ló.."Arról miért nem számolsz be hogy 6 hónap alatt sem lassult be? Hiába veszel egy g4 vagy g5öt is, belakod, 30-40 app fent, képek, dokok, zenék, jön a heti 10 frissítés. 2-4 hónap és lassul, csökken az üzemidő.. Ilyen miért nincs az iphonenál 2-4 hónap után?"
Konkrétan hazudsz!!!
Az iphone IS brutálisan képes lagolni G4 en 100+ appom van nincs lassulás semmi hónapok és sok ota után sem.Stabilnak semmennyivel nem stabilabb az iois mint az android gyorsabbank meg uygancsak nem mondanám.
Kis csúcsokban hol az egyik hol a másik rendszer jobb ez természetes is.Más de nem jobb egyik sem.,Aki nem babrálni akar vele, hanem egy stabil és működő telefont akar magánál tudni, az G4et is vehet.!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
"1GB ram volt az utolsó modell megjelenése előtt! 1 !! 2015 év végéig hibátlanul megy. jobb a multitasking, mint nekünk 3GB mellett.." A topikjában lévő kommentek kicsit másról tanúskodnak
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
s3nsitivity
addikt
" 2015 év végéig hibátlanul megy. jobb a multitasking, mint nekünk 3GB mellett.. "
Ja mert iOS-en még mindig nincs multitasking.
A többi is elég nagy ökörség de nincs időm most belemenni a dolgokba.
Ezekkel dolgozok.. fogalmad sincs mennyi baja van az iOS-nek.
[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
Nem tudom mikor volt iphone-od, de ezek nem mai gondok
- tárhely gond? vegyél nagyobb telefont alapból. ezzel csak magadat okolhatod, hogy nem gondolkoztál előre, mekkora tárhely is kell neked. 16ost az vesz, aki nem használja semmi, csak telefonálni. Beállítás kérdés is lehet a tárhely elfogyás, át kell nézni, beállítani szépen mindent. "pebkac"
- widget? van widget is, időjárás, zene, mobilnet mérő, flashlight, majdnem minden. "pebkac"
- itunes, nem olyan egyszerű mint egy TC, igen, meg kell tanulni használni, rá kell szánni 2 napot és utána érteni fogod, hogy miért úgy működik ahogy.Arról miért nem számolsz be hogy 6 hónap alatt sem lassult be? Hiába veszel egy g4 vagy g5öt is, belakod, 30-40 app fent, képek, dokok, zenék, jön a heti 10 frissítés. 2-4 hónap és lassul, csökken az üzemidő.. Ilyen miért nincs az iphonenál 2-4 hónap után?
1GB ram volt az utolsó modell megjelenése előtt! 1 !! 2015 év végéig hibátlanul megy. jobb a multitasking, mint nekünk 3GB mellett..Nem véletlen, hogy gyors és stabil a rendszer, nem tudod teleb_szni úgy, ahogy azt te csak gondolod, nem tudod nyitogatni, rootolni és szétbabrálni. Nem véletlen, hogy működik és az sem, hogy több 100 millióan használják, cégek és magánemberek is. Aki nem babrálni akar vele, hanem egy stabil és működő telefont akar magánál tudni, az iphonet (is) vehet.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
kp78
addikt
válasz Heisenberg69 #28222 üzenetére
Helyelőzmények >> [link]
Biztonsági mentés: beállítás > általános > biztonsági mentés és visszaállítás > bizt.mentés adatokról
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Busterftw
nagyúr
válasz s3nsitivity #28223 üzenetére
Illetve ha el szállna a teló vagy újrahúzásnál backupból egyből lehúz mindent. Google photos hasznosságáról nem is beszélve. Vagy az külön megy?
-
kp78
addikt
válasz Vikooo #28218 üzenetére
Azért annyira sok találat nincs rá, és amióta olvasni kezdtem a fórumot (kicsit korábban, mint megvettem a G4-et kb. 2016.03.) egyszer sem került szóba.
Mindenki csak a biztonsági mentést szajkózta, de azt pl. én a G2-n is azonnal kilőttem, ahogy ennél is.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
magus217
tag
Megáztam és az elülső kamera be is párásodott de az működik ellenben a light sensor nem reagál se automata fényerő se hivás közbeni elsötétülés. Szerintetek egy reset segit vagy csere kell tutira?
-
Aryon87
félisten
válasz banuszzs79 #28216 üzenetére
Mi itt mar kiveseztunk eleg sok mindent. Amit tudni akarsz, arra ott a kereso, vagy szepen leirod az adott kerdeseket, es valaszt is fogsz kapni ra.
Ami itt tema: akkuido/kijelzoido, bootloop, nekem most a kameragondok..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
banuszzs79
tag
Nem érte mi értelme azon vitatkozni hogy melyik telefon a gyorsabb lassabb fontos hasznos információknak kéne a képernyőn lenni a G4 ről nem süket irományoknak...az ember görgeti az oldalakat tizesvel mire hasznos dolgokat össze tud szedni sok marhaság között...Nem lehetne ezt hanyagolni...Ez nem chat szoba hanem szakmai fórum ha jól tudom... Köszi
-
Aryon87
félisten
válasz s3nsitivity #28214 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
lukacsik
tag
Hali!
Nálam is ugyan ez van! Pár napja frissitettem 6.0ra majd factory reset is volt de az üzemidő nagyon rossz lett. Kikapcsoltam a biztonsági mentést és most egy szavam nincs! Megkockáztatnám hogy jobb mint 5.1 alatt mielőtt nem kezdődtek azok gondol mint másoknál hogy a rendszer meg a play szolg. merítette... -
törölt tag
válasz bokarcsi71 #28210 üzenetére
Fejlesztői menüben tudod állítani vagy lekapacsolni az animációkat.
-
kp78
addikt
Automata fényerőn volt a telefon, és egy irodában használtam ahova azért elég jól besütött a nap, szóval nem 4% volt a fényerő, de nem is 80%. Nem tudom mennyire állítja ott az automatika, szerintem 40, max 50%. Sosem nézem, h mennyin áll a fényerő.
-
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Akik nem szolgáltatónál vették, melyik boltot tudnák ajánlani? Elnézést ha volt mostanában ez topic, de nem volt időm sokat visszaolvasni
G4 Dual 32GB H818P modell érdekelne függetlenül, 27% ÁFÁ-s számlával, amit elfogad a gyári szerviz is. Az se hátrány, ha a boltban esetleg van raktáron is Egy másik topicban a mobilkereskedes.hu-t ajánlották.Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
ctvagyok
őstag
válasz nünüke1975 #28202 üzenetére
Nekem mindenben jobb a MM. Tudom, hogy sokan panaszkodtak, de fél órákkal jobb az üzemidőm a frissítés óta. Szerintem az automata fényerőszabályzás lett jobb, onnan a nyereség. Nagyon néha ragad be valami.
Eddig egyszer volt a gmail, meg párszos a Skype. A lag is sokkal kevesebb. Pedig hidd el, volt hard reset 2 szer is Lollin, de nem segített.Bár ha leveszem az animáció sebességet 0,5-re akkor már előfordul a lag, de ha nem teszem akkor nincs mire panaszkodnom.
Elhiszem, hogy sokaknak nem jött be a 6.0, de nálam szuperül megy.
Csak nehogy bootloopot kapjak (505-ös vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz Vikooo #28194 üzenetére
A G4 laggol? Komolyan eddig 3 helyen tapasztaltam laggot. Az akku statisztikában görgetve, ott nagyon. A mappák megnyitása feloldás után, néha egy nagyon apró laggot dob. A harmadik, amikor 12 lap megy a böngészőben, és már kevés neki a memória, meg már a throttling is beüt. Akkor laggol a billentyűzet megjelenése közben. Az 5.1 alatt tragédia volt a G4-em, de a MM szinte mindent javított. Pedig még factory reset sem volt.
Amúgy jól hangzik, hogy smooth a Samsung, lehet Note5-re váltok. Bár ha a pénztárcám nyer, akkor nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest