- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
cenzor #31623 üzenetére
És pontosan mit csináltál amitől megjavult a 6.0 leírod priviben, vagy itt? LGbrigel lementetted a gyári rendszert és LGUp-pal feltetted?
Tybike81: ezeket az alkalmazásokat ki kell venni a doze módból akkukimélő módból és akkor egyből megkapod, én is jártam így gmailnél. Ekkor viszont rosszabb lesz az akkuidőd persze.
-
Laca0
addikt
válasz
cenzor #30912 üzenetére
Viszont kérheted a garanciális idő meghosszabbítását erre az időre. Ezt automatikusan kellene adniuk, de gyakorlatilag mindenhol "elfelejtik". Jogszabály kötelezi rá. Tehát ha 1 hónapig szervízben van, akkor 1 hónappal meg kell, hogy hosszabbítsák a garanciális időszakot.
-
cenzor
tag
válasz
cenzor #29277 üzenetére
Tegnap este a bootloop tüneteit produkálta a telefonom. Vagy este kapcsoltam ki, vagy reggelre kapcsolt ki, erre már nem emlékszek. Azóta töltőn van, de nem tudok semmilyen életet lehelni belé. Akkor ez most bootloop, vagy valami más?
Egyébként keresgéltem a neten és redditen találtam egy postot, amiben állítólag sikeresen tudtak bootloopos telefonokról adatot lementeni (csak azokkal a telefonokkal működik, amin 5.1 van, 6.0 esetén nem). Kipróbálni sajnos nincs lehetőségem.
-
bigrock
addikt
válasz
cenzor #23442 üzenetére
Mindkét logika sántít, hiszen 1: rajta vagyok a wifin és internetezek, ennek ellenére mutatja a felkiáltó jelet.
2: rajta vagyok a mobilneten ( wifi kikapcsolva) és internetezek, ennek ellenére nem mutatja az LTE (semmi ) jelzést.
Szerk.: Repülő mód ki-be kapcsolása nem oldja meg a problémát.... Viszont a hardveres újraindítás az igen. -
Saccco
nagyúr
válasz
cenzor #22027 üzenetére
Van, igen.
Lockscreen - állítsd be duplakoppra Nova-ban. -
-
cenzor
tag
válasz
cenzor #12534 üzenetére
A linket elrontottam és a szerkesztés lejárta utána vettem észre: LG Bridge hibaüzenet 6.0 frissítés után: http://imgur.com/oQiYpffA telefont lehúzva majd újracsatlakoztatva megszűnt a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest