-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz nheben #29214 üzenetére
Már csak az a kérdés,hogy volt-e klíma a kocsiban?
Nemrég váltottam Z2-ről,és csak megnyugtatásképpen mondom,ha 30 fok felé emelkedett a hőmérséklet,akkor bizony a kamera azonnal küldte a hiba üzenetet: a kamera túlmelegedett,az app kikapcsol ya és ezt kb 3 perc videó után
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
válasz nheben #25736 üzenetére
Egyébként fura. Ahogy a kezemben van a telefon, hatalmas a g2 után. De ha egymásra teszem a kettőt, alig van különbség. Legalábbis sokkal többnek tűnik. Talán mert a g4 szögletesebb.
Gondolom csak root után lehetne neki megtiltani hogy használja a vakut....
"Update2" működő alternatíva amíg jobb nincs
[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
GEIL
addikt
válasz nheben #25085 üzenetére
Ez teljesen jogos.....de pl egy átlag felhasználó (mint pl én is...) nembiztos hogy szükségét érzi hogy rootolt telója legyen és mindent akar módositani meg buherálni benne.........ez nekem olyan mintha szalonból kihoz valaki egy zsír új autot...hazagurul vele és egyből leszedi a motorburkolatot és a hengerfejet is lekapja mert ő márpedig mindent "látni akar" hamár az övé.......de nem mindenki így gondolkozik.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
TeeJay
félisten
válasz nheben #25082 üzenetére
rendben ez oké, de mondjuk nem lehetne azt hogy minden gyártó kiadja a saját gyári alkalmazását amivel 2kattintással rootolni tudom ha éppen úgy szeretném használni?
miért kell 47lépcsős módon kiszenvedni meg garanciavesztés miatt szívniha jól tudom a Nexusok meg Xiaomi telefonok gyárilag rootoltak és mégsem hallunk hírt hogy mekkora biztonsági probléma lenne ez
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MODERÁTOR
-
FerNandor
őstag
válasz nheben #24402 üzenetére
Én is.
Basszus nagyon jó ez a teló. Gari után. Sokkal jobb minden komolyan mondom. Ez a v20D is nagyon fasza. Majd jó lenne ha lenne rá root és ennyi.
NFC-vel hogyan tudok másik telóra képeket küldeni? Mert sehogy sem sikerült. Android beam sem. Nexus 5-tel és és Lg optimus L7II-vel próbáltam.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
neo_xperia
senior tag
-
nheben
csendes tag
válasz nheben #22918 üzenetére
Nah, megvan a megoldás, hátha érdekel mást is:
A LUX okozta a problémát.
Először:
Alkalmazások -> Beállítások -> Alkalmazások konfigurálása -> Más alkalmazások felülírása -> Lux -> Nem-re kell állítaniMajd:
Alkalmazások -> Lux -> Engedélyek -> És itt a tárhelyet tiltani kell.Ezek után már megy a telepítés.
Persze e LUX ettől "fényt kap" és leáll, de a telepítés után mindent vissza és mehet tovább. -
Mikemend
senior tag
válasz nheben #22855 üzenetére
Esetleg ez pótolhatja részben...
(Mire elküldtem Vikooo is ezt ajánlotta )
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Erdekes mennyi mindenkinek hianyzik ez a funkcio, en az S4 -en sem hasznaltam, ertelmetlen es benan mukodo funkcio volt.
Google Play: Gravity. Pl. De van kismillio alternativa.Ezert nem vetted volna meg a G4 -et? Nagy butasag lett volna
Ez az okostelefon egyik szepsege, hogy ami funkcio hianyzik belole azt tudod potolni az aruhazbol.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
Ezt kerestem én is...pedig párom LG L7 II-.je és az előző mobilom az LG F6 is tudta ezt a funkciót. ettől függetlenül azért marad a G4
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok