-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv,
Engem is érdekelne, hogy melyik hónapban lett gyártva az alaplap.
Van itt egy G4, ami 16.09. alaplapos, és még cca 11 hó gari van rá, ha ezek is elkezdenek hullani, akkor el is adom, mivel csak fényképezőgépnek van használva, és ha lejár a gari, kb 0 értékűek lesznek ezek a telefonok (már ha tényleg elkezdenek hullani a 16-osok is) -
Balzak83
senior tag
Én a bőr hátlapokat külön hirdetném meg, ha eredetiek, darabja egy ötösért mehet. Szerintem senki nem fizetne 15e-s felárat azért, hogy legyen 3 bőr hátlapja. Normál hátlapok sztem 2-3 állapottól függően.
De sztem a legjobb, ha felteszed a csupasz telót, max adsz mellé egy plusz hátlapot, mondjuk választhat, hogy mivel kéri. A többit meg egyesével, úgy jobban elmegy, mint csomagban.
-
Medocsabi
addikt
Egy gariban már javitott használt telefonért szerintem semennyire.A mostani dual simes telefont másodkézből alig 1 hónaposan vettem 70 ért....Ehhez jár minden kutyaf@sza,csak ultrahangos medvecsapda nem,azt végképp nem értem miért kell 4 hátlap ha tokban hordja valaki...
-
Aryon87
félisten
S7E tetszik nekem is feketeben.. De ennyi. Rengeteggel megyek szembe az utcan/BKV-n, ahogy a Szifon eseteben is, en pedig a G4-el es most a G5-el egyedinek erzem magam
Es mellesleg hardverileg is toppon van + uzemidoben is jobb mint a G4.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
En a samut hagynam utoljara
G5, P9.
Amugy semmi baj nincs a G5 kinezetevel, persze egy G4 utan teljesen mas, de azt elismerem hogy a G4 sokkal szebb
Ivaz engem nem a kulso erdekel, a hardver fontosabb szamomra.
Az mas kerdes hogy a P9+ es a Xiaomi MI 5s azonnal megfogott. Elobbit eloben lattam, utobbi ugye a MA hir altal..Smithy: tartaleknak egy P8 Lite van nalam, 2 hetig volt helyetteito szolgalatban, es kivaloan teljesitett, pedig nem kimeltem.
En a Huaweit batran merem ajanlani. Ha a Lite siman allja a sarat (nalam) mit tudhat a nagyteso?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Tybike81
őstag
Én most P9 használok a G4el párhuzamba de azt kell mondjam a P9 sokkal minőségibb mint a G4 vagy G5.
Sokkal pörgősebb az egész rendszer, a kamerája meg minimálissal gyengébb szerintem. Beszéltem olyan sráccal aki nem bánta meg a cserét pedig ő S7 edgeről váltott P9re. Ami hiányzik a P9ből az az infra és az 5.5 col.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Smithy1986
tag
Tapasztalatból a huawei-t kerüld el. P8LITE-on másfél év volt mire javítottak egy grafikai bugot.
(nem lehetett elolvasni az emailt, mikor lehúztad az értesítősávot.)
És még sok apró bug, ami csak idegesítővé teszi a használatot.Bár lehet az újabbak jobban optimalizáltak, de kétlem.
LG G-ről váltottam P8lite-ra, de az LG G gyorsabb volt.
Ha nem lett volna törött a kijelzőm az LG-n, valszeg rögtön el is adtam volna mikor vettem a huaweit.G5-öt meg érdemes élőben megnézni, én le voltam sújtva milyen csúnya lett, majd élőben meglátva sokat javult.
--- Nil admirari | Semmin se csodálkozz {Horatius} ---
-
-
toto0569
addikt
Ezt rakd fel
Az "L" betűnél megtalálod... -
Reinkz
senior tag
kereső..
adakiller:
Majd mindenképp írj hogy mi lett végül, nekem is gsm-ből van és jobb mindenre felkészülni..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Magam esetebol kiindulva 3x fodarab esetenel van csereutalvany. (Nalam a kamera volt a 3x-i eset, de nem javitottak, inkabb kiallitottak a papirt)
-
magus217
tag
-
brd
nagyúr
A ROM .img-ből pl. ezt felhasználva ki tudod szedni a priv-app-ból a megfelelő programot, és visszatenni a /system/priv-app alá. Aztán meg kell neki adni a megfelelő jogokat is (az ext2explore használatával meg tudod nézni, hogy a ROM-ban milyen jogai vannak file-oknak, könyvtáraknak). Továbbá, ha úgy törölted, akkor pl. az odex file-okkal is fogsz egy jót játszani. De pepecs meló, nem ajánlom, kb. 1 órámba került 4 törölt programnak a visszaállítása. A FR ezen szerintem nem segít, az nem állítja vissza a /system alól törölt programokat, a ROM-ot kellene visszatolni.
The only real valuable thing is intuition.
-
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
Szavatosság? Akkor még javíthatjàk ingyen...
Kavinton75
Ezt próbáld ki: kimész szabad területre,gps bekapcs,pozíció megvan, gps kikapcs,újraindít. Nekem most ez állította meg a túlzott merülést. Mintha vmelyik app pozi hiánya miatt beragadt volna...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
holozis_HUN
veterán
Valószínűleg ez lesz.
Egyszer volt vele, hogy valami baj lett a gyári kábelével és töltés közben nagyon melegedett. Mondtam neki vegyen új kábelt, azóta jó volt.
A régivel az volt a baj, hogy könnyen kijött a helyéről, gondolom meglazult a töltő.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
kiszi07
senior tag
Szuper, koszi a valaszodat. Lg-nel hogy mukodik? Kicserelik vagy uj telefon kap? Romaniaban lett veve.
Szerk: hogy mukodik, eleg az imei vagy gari papir - szamla is kell nekik, mert akkor BP-en lehetne szervizelni, ha nem.[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Cry0
őstag
bocsi valami hiba miatt nem tette be a linket
szoval itt vannak a képek
kék gumirozott műanyag tok 1x használt
piros gumirozott műanyag tok bontatlan
bugatti fekete bőr tok 1x használt számlával 2,5 hó garival
plusz egy sima fóliaIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
feca81
aktív tag
saját véleményem szerint a fólia teljesen felesleges. Gorilla Glass kijelzős. Vettem rá én is üvegfóliát, 4000-ért. 1 héti bírta, felvált. Az eredeti műanyag pár hónapot. én fólia nélkül használom. Egyetlen karc sincs rajta. Ha meg lesz, akkor feltöltöm azzal a nano-folyadékkal, és kész.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Aryon87
félisten
Sztem igen.
Nemtom ezt biztosra, de sanda gyanum hogy a 7.0-ra felkesziteskent jon az uj UX.Teejay, ugyis kell majd fr a 7m0ra valo frissiteskor, mivel foverziovaltas lesz, es teljesen mas feature lesz az egesz sztem.
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
A youtube kikapcsilt képernyővel való futtatásához ajánlom a "YouTubeBackgroundPlayback" xposed modult. Hibátlanul működik. Reklámmentességhez oedig a "YouTubeAdAway" - t.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
Hanyagold, mert bootloop lesz belőle. Saját tapasztalat.Emiatt próbáltam ki a 6-os droidot, de 1hónap után ment vissza a Genisys 2.0.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
DaDa
senior tag
Ez viszont nem eredeti. Az eredetinek barna a fedlapja az NFC chipnél, mint az első linkedben. Azért vettem én is itthon mert párszáz forinttal lett volna olcsóbb ha rendelem de így megvan a garancia és nem kell heteket várni rá.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
Ami a képen van az eredetinek néz ki. A kérdés, hogy azt is küldi-e. Valószínűleg igen de ha hozzá teszed a 6000HUF postaköltséget akkor itthon olcsóbb. Az LG Váci úti szervizébe én 9000-ért vettem.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DonMaster
addikt
és? mármint mivan akkor?
hogy januéár 1-et ir ott. azota mit hoztak hozhattak az ujabak?
mert nem igazán halottam sebezhetöségröl vagy virusrol vagy hasonlokrol ami januáér 1oa megjelent volan android-ra ami nagyon káros ártalmas, az-az semmi ujjat nem hozna ami -vel nagyobb biztonság lenne. ergo minek???LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest