-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz OPiiPO #37016 üzenetére
Na meg csakazertis
NeoXperia. Ide csak infokent osztottam meg az IPS dolgot, normalis stilusban, "sirankozas" nelkul. Mivel a G4 is szepen kiveszi a reszet belole gondoltam megosztom.. Te kezdted, hat allok elebe.
Az hogy a G5 topikot, es abofftopikot farasztom vele az mas kerdes. Meg nem kkuldte el a busba emiatt. Sot, meg kulon topikot is csinaltak nekem..Kosz Quqesz rendes vagy
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GEIL
addikt
válasz OPiiPO #33151 üzenetére
+1
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
adomok
tag
Az a helyzet, hogy én is imádom ezt a telefont. Egyszerűen a kezdetektől hibátlan, gyári állapotban 11 hónapja. Egyetlen dolog hiányzik nekem, mégpedig az ujjlenyomat szenzor. Mivel céges levelezést is használok, a házirend megköveteli a kóddal történő azonosítást, ami elég kényelmetlen az ujjlenyomathoz képest. Volt is egy kis kitérőm egy Iphone 6s-re, de 2 hét után boldogan vettem elő a G4-et és szabadultam meg az almától. Ha lenne rajta ujjlenyomat szenzor, még évekig nem váltanék semmi másra!
-
törölt tag
Nem tudom miről beszélsz, túlreagálod kicsit a dolgokat.
Az nem fröcsögés, ha leírjuk hogy elromlott, 1-2 arcot leszámítva pedig senki nem használt még csak hasonló negatív jelzőket sem, mint amiket felsoroltál.
Szerintem -és a túlnyomó többség szerint- is ez egy kiváló ár/érték arányú, nagyon jól használható telefon, szeretjük mi is, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek hibái és nem kell róluk tudomást venni.
Örülök, hogy meg vagy vele elégedve, látom nagyon büszke vagy rá, hogy neked hibátlanul üzemel. Kívánom, hogy majd 1 év múlva is ugyanezt tudd elmondani, ugyanis nem 1-2 hónap után szokott elromlani (ha jól rémlik te is nemrég vetted).
Szóval -1.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
+1 (10 hónap után is)
no more
Tedd a következőt:
Beáll/hang és ért/ne zavarjon/előnyben részesített kiv/hívások a következőtől/kedvencek(kedvenceket a névjegyeknél tudod becsillagozni).
Aztán bemész az ütemezésbe/hétköznap éjszaka/itt beállítod amit akarsz. Legalul az legyen beállítva, hogy előnyben részesített. Mentés után visszadob egy oldallal és itt a hétköznap éjszaka kiírásnál ellenőrzöd jó-e és utána rányomsz a hangszóró ikonra, ami kék lesz és ekkor él a funkció! Az ütemezett időszak alatt a bal oldalt fent az értesítő sávban egy fehér csillagnak meg kell jelennie.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kavinton75
senior tag
válasz OPiiPO #32005 üzenetére
Sajnos nem tudok osztozni az örömödben.
Az elején nekem sem volt vele bajom, de mára ez megváltozott.
Haveromnak is ez van és nincs vele baja, de ez sem vigasztal
Még kapnak egy utolsó esélyt LG-ék hétfőn otthagyom náluk pár hétre, vagy adjanak egy újat, mert ez felb@sz.
Kicsit unalmas 2 naponta újrarakni és mindent visszapakolni.Lenne jobb dolgom is
A kamerával semmi bajom azt, akkor se szidnám ha rossz lenne.
Mert akkor is jobb lenne, mint a többi[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
pusihusi
addikt
válasz OPiiPO #29625 üzenetére
Komolyan gondoltam! Mivel jobb? Ugyanaz a proci mint a G 4, nagy batár+1 gb. ram? Untig elég 3 gb. Akku ua. G4! Nos valami indok!? Hát akkor inkább a G 5 820 proci, 5,3" már 139-ért lehet kapni üzletben. a nagy batár is majdnem annyi, de a nyomába sem ér!
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Libretom
aktív tag
válasz OPiiPO #29342 üzenetére
Írtam az LG-nek.
Kérdésem az volt, hogy az LgBridge szerint a legfrissebb verzió van a gépemen, nem jelzi és nem leszi lehetővé az újabb verzió letöltését, mi ennek az oka?A válasz:
" Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnálattal olvasom, hogy a készülékének az akkumulátor fogyasztása megnőtt. Amit Ön írt az helytálló a H815-ös készülékekre, de a 818P-t az LG Magyarország nem forgalmazta, ezért az itthoni szerverről az soha nem is fog frissülni. Amit tudunk javasolni, hogy a telefonnal keresse fel márkaszervizünket a lenti elérhetőségen és ha rendelkeznek szoftverrel feltelepítik Önnek a legfrissebbet belőle. Sajnálom, hogy nem tudtam jobb hírekkel szolgálni.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat"
Ezek szerint a 2016. március végi automatikus frissítés nem "itthoni szerverről" történt.(!?)
Azért tettem egy kísérletet, az LgBridge-en a "szoftver frissítés" menü alatt "hiba javítása" gombra kattintottam. Simán letöltötte és telepítette a V20d verzót újra. Szóval nem világos az egész, mert abból, amit írtak, az következne, hogy a 20d sem jöhetne le az "itthoni szerverről".
-
Libretom
aktív tag
válasz OPiiPO #29342 üzenetére
Az enyém: kártyafüggetlen, Mobilkereskedéstől vásárolt, 511-es a sorozatszáma, tehát tavaly novemberi.Szoftver verzió: V20d-EUR-XX. Ebben nincs semmi logika, szinte mindenben (lényegében) azonosak az adatok. A factory reset elméletileg megoldhatja az ilyen problémát?
Regisztráltam a telefont az LG-nél, és először írok nekik. -
-
Brain75
senior tag
-
bigrock
addikt
-
MaxxDamage
félisten
válasz OPiiPO #25498 üzenetére
Lehetne G4 Pro is
(4GB RAM , 64GB ROM , 8mag CPU , és egyéb finomságok) bár G4 -re nekem így sincs panasz! (remélem pár évig megfelelő is lesz ! 24 hó gari van rá (ha baja lenne, futár viszi-hozza , de eddig semmi bajom vele (remélem nem is lesz) és lassan az 1év LG gyári gari le is jár (fél év már letelt)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz OPiiPO #22336 üzenetére
Egy korábbi felvetés szerint mindkét verzió tudja elvileg a B20-at, de ugye 100%-os magabiztossággal nem tudjuk megmondani, hogy mi a nagy igazság. A gyártó weboldalain sehol sincs feltüntetve, ami viszont nem jelenti, hogy nem is tudja.
Szívás ez azért, az LG igazán fejlődhetne abban, hogy ilyen cseppet sem lényegtelen dolgokat egyértelműen leír legalább a hivatalos adatlapján. Lásd még: Azt sem tudják eldönteni, hogy a memória 128 GB-ig, 200 GB-ig vagy 2 TB-ig bővíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest