- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
Mikroszálas kendő?finoman át törölni vele
szerintem az zsíros nektek.Ha már volt szervizben korábban ,akkor összekoszolták,megfogták...Köszi Quqesz!
-
Quqesz
nagyúr
Hát Leslien sajnos jól mondja, eddig még nincs bootloader visszazárás és addig nem is tudod gariztatni. Az érzékelés vszínű szoftver lesz(melyik rom van fent?), keresőbe: hidden menü és keresd meg a manual testben a kijelző tesztet. Ha ott jó, akkor nincs gond a kijelzővel. Bár ha megtudod keresni az eladót jól rugd seggbe és verd ki belőle a lóvét.
YamatoVTEC
Próbálkozunk, de szerencsére nem nehéz a telóval jó képeket lőni. -
Vikooo
addikt
Belterben szerintem rosszul valasztja meg a zaridot, tulsagosan alacsonyra veszi, mozgo celpontot igy tenyleg nem lehet elmosodasmentesen fotozni.
Merges lennek emiatt, ha nem lenne nekunk teljes manual mod, ahol gyorsabbra tudod allitani a zaridot, feljebb tudod venni az erzekenyseget. A kepminoseget nagyban rontja, de emlekrogzitesre kivalo!
Olajfestmeny elkerulese erdekeben pedig erdemes a RAW modot hasznalni vagy nem belenagyitani 100% -ra. -
BigBlackDog
veterán
Nem volt koszos a kamera lencse? Nálam akkor szoktak ilyen képek születni más telefonoknál, mikor van egy zsírréteg a kamera előtti üvegen. Esetleg valami finom, mikrószálas kendővel töröld át, ha nagyon dzsuvásnak tűnik. Amit még megfigyeltem még anno Nokia 808-amnál, hogy melegebb időben (20-25 fok felett, mikor az ember zsebét, amiben van a telefon, éri a tűző nap) a képek szélei elkezdenek homályosodni, mosottak lenni. Hidegebb időben nincs semmi probléma. Nem nagyon tudtam hova tenni, talán az üveg (műanyag?) lencsék hőtágulásával tudnám magyarázni a dolgot. De láttam már ugyanezt a jelenséget S6-nál is. G4-nél még nem nagyon jött ez elő (talán egyszer-kétszer csak, de akkor is alig észrevehetően), bár igazán meleg időben sem használtam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest