- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
ctvagyok
őstag
Nem a lagal van a gond, egyszerűen gyorsabban tölti be a dolgokat, weboldalakat az s820 vagy egy hasonló újabb chipek. Arról nem is beszélve, hogy fogyasztásban is jobbak lehetnek.
Az audio képességek meg legnagyobb bónusz, de perpill nincs amivel ki tudnám használni. Ezért is gondolkodom a Mate 8 on vagy a OP3-on, mert olcsók, korszerű hardverrel. A Note 5 öt és Nexus 6p-t dobtam egyenlőre.
A V10 dizájn valami hihetetlen egyedi és szép, és még praktikus is (hátlap, acél keret), csak én ha váltok szeretném ha a hardver is egy frissebb darab lenne. Direkt nem fogdosom sokat ha bemegyek a MM-ba, nehogy elcsábuljak. -
SharpSA
veterán
Nem csak ha meghibásodik. Hiába idézel akárhonnan, ez a tapasztalatom. Miért nem hiszed el, hogy szó nélkül visszaveszik? Szinte minden alkalommal el is mondják, ha kétségek vannak, hogy ha valami nem tetszik, nem jó, 3 napon belül vissza lehet vinni. Nyílván normálisan becsomagolva, gyári állapotban.
Például hazavittem egy Roccat fejhallgatót, nem volt egy olcsó darab és rettenetes hangja volt. Visszavittem, visszaadták a pénzt. -
E2E4
aktív tag
„QHD felbontású megjelenítőt kapott. A Honor V8 alighanem onnan kapta a V előtagot, hogy ez a készülék is VR-szemüvegbe illeszthető.”
A kínaiak csinálták meg az itteni fórumban leírt ötletem.
Csak ők V-nek nevezték el, és racionalizálták a felbontást. Tehát, akinek kell a VR, annak legyen QHD a kijelző, akinek meg nem (jelenleg ez lehet a túlnyomó többség) annak bőven elég az FHD.
Vajon meglépi ezt az LG is? Esetleg egy G4-es utód kiadásban?
-
kp78
addikt
Hogy miért nem bírnak a Nillkin tokokra egy lyukat fúrni, hogy a led villogást lehessen látni
G2-re való tokon sem volt, pedig amúgy jól bírta nálam.Egyre többen írjátok, hogy külső akksit ajánlatos beszerezni.
De akkora a kínálat (és sok a hamisítvány is), hogy az ember nem igazán tudja melyik legyen.
Néztem itt PH-n ezt az írást is. Viszont topicot nem találtam hozzá.
Szóval aki régebb óta használ már powerbankot, írna típust, esetelg linket? -
TeeJay
félisten
én még mindig azt mondom
ha az LG-nél látják hogy a G5 nem fogy annyira mint kellene és csúsznak lefelé az eladási listán
megszüntetném a G4-et és helyette kiadnám a G4 Pro-t G4 külsővel, Snapi 820-al és legalább 3600-as akkuval
akinek kell a cserélhetű marhaság az G5-öt vesz akinek meg az elegáns bőrhátlapos a nyerő az G4 Pro-t
nem tudom miért várnak ezzel ennyire, a sok kínai cég beelőzi őket kegyetlenül már és sehol nem lesznek a top 10-ben -
Sztem simán tudnának beletenni 5-6000-es akksikat, ha akarnának. De ezek szerint nem akarnak. Például az ulefone powerben is 6000-es aku van (5.5 col, FHD), és csak 6 mm-el hosszabb, 1 mm-el szélesebb, vastagságra kb ua, és 3-4 dkg-al nehezebb. Jó, más a soc, az alaplap, az elgondolás, stb, de újra tudnák gondolni ha akarnák....nem akarják valamiért...
-
Reinkz
senior tag
1, partnero
2, 512
3, 2016 januar
4, amiota meg van nem latott tokot, farmerzseb+kabatzseb
5, barna
6, pezsgőszinu? Elvileg arany de szerintem kicsit sem az sajnos.
7, minda 4saroka fekete mar de kb 1,5-2honap utan az lett igy en lassan majd elballagok a szervizbe. En korainak tartom hogy ilyen hamar megkopott. -
zombinyul
addikt
Szia!
Eredetileg 505-ös a telefonom, a Telenornál vettem tavaly júliusban. Barna hátlapos, ezüst joganyagot adtak mellé. Több hónapig használtam a barna bőrt vékony szilikon tokban, tökéletesen kopásmentes a mai napig (másnak még tokban is kopott, pláne ezek a legelső szériásak).
Utólag vettem egy feketét, azt vagy októberben, vagy novemberben, már nem emlékszem pontosan, azt csak tok nélkül használtam (szűkebb farmerzseb), 2-3 hónap után elkezdtek a sarkai kopni.
Tapintásra hatalmas a különbség, a fekete hátlap pedig (a híresztelésekkel ellentétben) ugyanúgy kopik, csak kevésbé látszik meg rajta. -
Aryon87
félisten
1. Telenor
2. Elso az 505 volt az uj 602 (nem bootloop hiba miatt)
3. 2015.07.15 vasarlas
4.-5.-7. Barna hatlap novemberig volt. Csere barnara, eladva. Feketet vettem, most is megvan, kap kulso behatast boven, emiatt 4 sarok kopik latvanyosan. Sokaig tok nelkul volt, most tokban van.
6. Arany/pezsgo
8. - -
Quqesz
nagyúr
1.mobilkereskedes.hu
2.507...
3.2015.11.09.
4. soha nem volt tokban
5. barna volt, de nem használtam, mert vettem egy vöröset 2 hétre rá és azóta az van fent(addig műanyag hátlap
6. arany
7. két sarkán oldalról kicsit(hordás: nadrágzseb,kabátzseb)
8. NemVikooo,toto
Mai nyerőszámaink: 505,507,508. BINGÓ!!!!!
-
Technoman
őstag
Ez az, jól írtad: szakértői szinten. Azaz, őket erre képzik ki, míg a sima eladóknál, nincs képzés ill. nem is céljuk önmaguk képzése sem.
Még jó, hogy nem fogja egy Sony-s az LG-t kínálni, nem ezért kapja a fizetését. Általában az adott márka céges embere szokta ezt a feladatot átvállalni, de szoktak külsősökkel is dolgozni.Más: úgy látom, hogy az G4-es tábort, nem nagyon hatotta meg a G5 porondra kerülése.
-
zack
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Na öntsünk tiszta vizet a pohárba:
Kikapcsolt állapotban nincs csörgés, de ezt kitárgyaltátok.
Viszont van a ne zavarjanak opció, mikor be tudod állítani, hogy teljes csend legyen vagy pl a kedvencek ha hívnak csörögjön. Ha te magad állítod át rezgőre, az is funkcionál. Szóval be tudod állítani mi legyen hangos: kedvencek,üzenetek,ha vki 15x hívott,naptárértesítések(bár ez mindég jelez, bármire állítom). Megadhatod mekkora intervallumban pl: 20h-7h-ig. Az ébresztőt be lehet állítani prioritásba, ami azt jelenti ébreszt mindég, bármi a beállítás. Nálam ez így néz ki:
Ne zavarjanak 20-7h-ig, amikor csak a kedvencek hívása nincs lehallkítva+az óra app priorban van(ez az ébresztő). Minden csendben van éjjel, max a led villog értesítésnél. Aztán berakhatsz jó pár appot priorba ha akarsz. Szóval van lehetőséged állítgatni. -
DonMaster
addikt
nezavarjon mod,
nem csörög nem rezeg néma minden a megadot idöszakban
max az értesitö led vilan fel. semmi több.az hogy egy totál másképen öszeszerelt de hasonlo procival rendelkezö teleofn képe rá hát ez van, a xiaomi igy csinálta az Lg meg igy hogy nem lehet,
speciel nem értem minek kell kikapcsolni a telefont este, anno régebben én is kikapcsoltam , de okos telefon korszakban már nem , minek, esténként töltön szokta hagyni a többség,
és töltés végénél is max 1x bezrezeg, bár ezt szerintem kikapcsolt álapotban is és enyni, regel lehuzod akor már hangos profilra átvált és nem kelelt kikapcsolnise este. -
Aryon87
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest