-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz DonMaster #31899 üzenetére
Ezert sem ertem miert csodalkozik ra vagy panaszkodik akinek keves a kijelzoideje, teljesen mas programok vannak telepitve, maskepp hasznaljuk a telefont, mas a lefedettseg stb.
Amugy ha valaki elegedett azzal, ha nap vegeig kibirja az o felhasznaloi szokasaival, akkor szerintem mindegy mennyit ment a kijelzo.
-
DonMaster
addikt
válasz Vikooo #31898 üzenetére
mi az hogy normális?
mivel mindenki máshol másképen használja igy nincsen olyan, hogy normális , van egy kb átlag, az 4ora
használattol függöen csöken vagy nö, kevesebb használatal több aktivabb intenzivebb használatal kevsebb. bár ez jogos mindegyikre.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Vikooo
addikt
válasz ADAM1337 #31880 üzenetére
Mi hihetetlen van abban, hogy 15% os toltottsegnel 3h 30m a kijelzoidom? A vege 3h 46m lett, 8% -nal tettem fel tolteni. Ez azt jelenti, hogy sok mas G4 felhasznaloval ellenben en meg a 4 ora SoT -t sem ertem el...Mennyi a normalis? 1,5h SoT?
Amugy Lux -al szepen beallitom a szamomra megfelelo fenyerot adott kornyezeti fenyhez. Kulteren ez termeszetesen 100%
Allando mobilnet, utazas kozben bongeszes, egesz nap WhatsApp, otthon WiFi, YouTube, kis jatek.
Este 10 korul felteszem tolteni, reggel 6 -kor leveszem. Minden nap.
Ha fenykepezek akkor sokkal jobban merul de mostanaban nincs temam se idom ra.
Ez amugy jo eredmenynek szamit, inkabb jellemzo a 3h SoT a nap vegere.
[ Szerkesztve ]
-
jimmedly
senior tag
válasz ToniSoprano #31884 üzenetére
Független gyári v20d van rajta. A hard reset lehet jó lenne, de egyelőre lusta vagyok mindent visszarakni. Kicsit félek nehogy hardveres legyen, mivel csak egy kollégának jön elő, de neki ugyanúgy mint nekem.
-
SharpSA
veterán
válasz Kavinton75 #31894 üzenetére
Okosórával jóval több a fogyasztás, főleg ha az asszisztens kártyák is be vannak kapcsolva. Na azok aztán zabálnak rendesen. Én egy LG G Watch R-rel használtam a G4-et és minden ilyen felesleges dolgot kikapcsoltam a telefonon, meg a helyelőzményeket is. Egyrészt állandóan okosabb akart lenni nálam és ajánlgatott mindenféle hülyeséget ami nem érdekel, másrészt meg jelentősen ette az akkut.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Aryon87
félisten
válasz Kavinton75 #31894 üzenetére
Akkor ott a hiba. Nem a teloval van a baj.
Milyen okosorad van?Nalam hasonlo szitu, PoGo jatek es a Lemfo K88H okosora appja egyuttesen ugy meritette a telot (G5) hogy csuda. + a HBS900 is ment, szal 2fele megy a BT csatorna.
5+ oras SoT-jaim voltak ezen cuccok elott. Utana felere redukalodott.
A jatek meg megmaradt, viszont az oranak kerestem alternativat.
Mediatek Smartdevice nevu progi jo hozza, egyedul az alvasmonitorozasrol kellett lemondanom. De az ora is jobban birja, mint a sajat applikaciojaval.
Igy mar 4 orakat elvan.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kavinton75
senior tag
válasz Aryon87 #31893 üzenetére
Új akku és alaplap kb. 2.5 hónapja, így ez pipa.
Ami kimaradt, hogy a bluetooth folyamatos az okosóra miatt. Valamint az ehhez tartozó program is mindig megy.
Egy Zuk Z1-el ugyanilyen használattal simán megvolt az 5 óra több mint 1 nap alatt.
Nem hinném, hogy a + 800mah ennyit jelentene.
Egyszerűen szerintem ez ennyit tud, ami édeskevés.
Lehet azok a silány Kínaiak tudnak valamit.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Aryon87
félisten
válasz Kavinton75 #31892 üzenetére
Nalam a fix sokat javitott. Nem kell a szenzornak folyamatosan dolgoznia.
Viszont lehet egy uj akku is javitana a dolgot.
Legutolso nagy szervizelrse a G4emnek a rossz uzemido, beeges es forrosodas miatt volt. A telovaz es hatlap kivetelevel mindent csereltek. Utana jobb lett az uzemidom is.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kavinton75
senior tag
válasz Aryon87 #31891 üzenetére
Majd megnézem.
Most átraktam fix 50-re a fényét, hátha ez megváltja a világot.
Este sírni fogok a fájdalomtól, de valamit valamiért.
Amúgy ez már megint az én vagyok a teloért kategória.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Aryon87
félisten
válasz Kavinton75 #31890 üzenetére
Sajna a G4 akkuban gyenge. G5 mar nem, az jobb.
Ugy tudom az S7 se olyan hu de jo.
Gyanitom a Gugli van megint hatterben.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kavinton75
senior tag
Na végre valaki akinek szintén ez a rettenet rossz SOT-je van.
Én sokkal többet várnék tőle 4:37 perce megy volt benne sok telepítés (mert 3x csináltam hard restet-et és 1x újra raktam a V20D-t LGUP-al) és2:03 az SOT...WOW
Amúgy lekopogom, de most nem csinálja az automata hangerő csökkenést.
Lehet valami app csinálta, most mindent egyesével újra raktam és megnéztem jelekezett-e a probléma.
Ha így marad, akkor nem megy szervizbe (még), az akku idő meg már nem érdekel. Ha sz@r hát sz@r, majd az S7 jobb lesz.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
DaDa
senior tag
válasz Aryon87 #31888 üzenetére
Ha már megint akku idő...nekem az eddigi rekordom 4 óra volt. Az átlag az 2:30 és sosincs 50% felett a kijelző. Akármit bekapcsolok vagy ki (GPS, Wifi, MobilNet, helyadatok) akkor is 2:30 ha ki van kapcsolva ha be. Már megszoktam és egy napot bőven elég így is. Új korától ilyen.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
válasz ADAM1337 #31880 üzenetére
Pedig az realis ertek. A masik kolleganak van atlagon feluli, nem hetkoznapi modon valo hasznalata.
Nekem anno G4-el atlag 4 oras SOT idoim voltak, igaz 50% fix fenyeron. 1-2x volt 5-5.5 ora. 1x sikerult 6 orat kihoznom belole, sose tudtam megismetelni.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ADAM1337
nagyúr
-
jimmedly
senior tag
-
Psychlo
tag
válasz jimmedly #31874 üzenetére
Akkor úgy néz ki, hogy ezzel még nem tudok mit kezdeni. Egyébként tegnap egyszer bt kihangosítóval csinálta és nem reagált semmire se kijelző nyomkodás se bt megszakító gomb se hátlapi. A második sima telefonálás volt csak még akkor nem volt kikapcsolva a hátlapi gombos megszakítás azért kellett akksit kivenni.
Más: random csinál még olyat, hogy mikor lezárom a telefont a bekapcsoló gombbal akkor a lezárás hangot (pittyenés vagymi) 2x játssza le egymás után. Egyébként 512 az s/n pedig most vettem július elején TMH-s fekete bőr. Gondolom valami raktáron ragadt termék
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
-
jimmedly
senior tag
válasz Psychlo #31864 üzenetére
Nekem is volt egy restart e miatt tegnap. Olyan mintha a tárcsázó ragadna be. Látszólag kilép, aztán ha megint hívni akarok akkor a tárcsázó megnyitására az utolsó hívás befejezése jön fel, aztán tovább sehova. Hiába állítottam le az alkalmazás kezelőben a tárcsázót, nem használt. Másik telórol felhívtam magam próbaként, kicsörgött. De a G4 csak annyit csinált h kivilágította magát, nem csörgött, nem jelzett.
-
Tobika1
senior tag
Tegnap ledöglött a telefonom, nem kapcsol be. Ma megy szervizbe, alaplapcsere, kijelzőt is szeretnék cseréltetni mert beégős, plusz kameralencsét is mert karcos. S/N:506
Remélem hogy nem barmolják nagyon össze, nem szeretném ha karcosan kapnám vissza. Meg jó lenne ha az új alaplap sem lenne bootlopos egy idő után...
[ Szerkesztve ]
-
Zaji
őstag
Lehet nem itt kéne feltenni a kérdést, de hátha. A Chrome-ban hol lehet állítani, hogy minden lapot külön láthassak a futó alkalmazások között?
-
Quqesz
nagyúr
válasz GoneTom #31868 üzenetére
Az red(vörös) és nekem 9 hónapja van fent tok nélkül. Jelenleg a négy sarka van megkopva. Sztem jobban bírja mint a barna és a lekopás sem annyira visszataszítóan néz ki(kb felülről nézve észre sem lehet venni),mint a barnán.Holland vodás az én telóm és lehet kapni eu-s telefont ilyen hátlappal.Sőt a márkaszervízben is fekete/barna/vörös hátlap kapható utólag.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Még mindig nem vagyok G4 tulaj... A boltban hétfőn azt mondták, hogy nincs fekete bőrös a nagykerben...
Ha jól emlékszem, akkor mondta, hogy van barna (ami inkább narancs szerintem...) illetve piros (ami meg szerintem inkább burgundi).Mivel a hivatalos szolgáltatói mobilok vagy fekete vagy barna bőrösek voltak....
Szerintetek a burgundi bőr hátlapos is európai régiókódos?
Illetve van valakinek ilyen burgundi bőr hátlapos G4-ese?
Érdekelne, hogy mennyire kopik... (arról olvastam itt is, hogy a barna első szériája nagyon kopott, cserélték is őket... de olyant semmiképpen nem szeretnék, mert nem túl bizalomgerjesztő számomra a színe...)
Előre is köszi srácok!
-
Quqesz
nagyúr
Sztem is vedd ki a power gombot a lerakásból. Egy próbát megér.
V20g
nos első körben merült rendesen a telefon és mivel a backup visszarakás után csak ő indította újra magát gyanus lett, hogy vmi nem kerek. Csináltam egy ki/be kapcsolást és helyrerázódott.Most 3 óra alatt 2%-ot merült éjjel.[ Szerkesztve ]
-
Kavinton75
senior tag
Már nekem is volt, hogy nem tudtam lerakni, de nekem csak 2x.
Viszont nincs beállítva a bekapcsoló gomb lerakásra, így simán újraindítottam.
Ami feltűnt, hogy bluetooth headset használatánál csinálta.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Kavinton75
senior tag
válasz TeeJay #31861 üzenetére
Látod a képen, hogy szinte semmi sem megy.
Hat órát még akkor sem csinált ha mindent kikapcsoltam rajta.
Az egy szinte lehetetlen idő, sehol sem látni olyat.
De jó neked.Na de mivel ez is már egy lerágott csont, így majd a szervíz megoldja.
Ha nem lesz jobb, akkor meg eladom a fenébe.
Nem én akarok a telefonért lenni, hanem fordítva.[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tudom már lerágott csont, de még mindig nincs megoldás a hívás befejezés problémára? Tegnap ismét előjött a probléma kétszer is szinte egymás után. Semmit nem tudtam csinálni csak akksi ki és vissza, mert a bekapcsoló gomb be volt állítva hívás befejezésre és nem tudtam restartolni sem mert nem reagált. Letakartam a közelség érzékelőt 2x is és működött, képernyő elsötétedett majd vissza jött a kép de akkor sem tudtam megszakítani a hívást. Ez egyébként az LG által ismert hiba?
Na oszt! Vótál fenn szombaton?
-
Zaji
őstag
válasz Tigerclaw #31841 üzenetére
Én sokat próbáltam, de mindig a gyárihoz tértem vissza. Talán a Manual Camera, de ezzel nem tudsz az SD kártyára menteni, ha jól emlékszem.
Ez egyénfüggő, kinek mi áll kézre.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Kavinton75 #31856 üzenetére
most mondjam hogy én meg 6-7óra között tekerek vele mindig de sokszor 7+óra?
ki mire használja és hogyan meg ugye milyen alkalmazásokkal
nekem tökéletesen megy, gyors, sokáig bírja úgyhogy nem tudom nálad mi a gondMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #31855 üzenetére
Korábban nem tudtam a pontos útvonalat, hol is az a log, amiből kilestem a telefon frissítése közben/után a webes linket, az OpenURL sort. Itt van:
C:\Users\(your profile)\AppData\Local\LG Electronics\LG Bridge\SWUpgrade\PhoneLog
és itt a PhoneSWUpgrade_(date).log fájlt kell megnyitni és ott van benne a link.
Ez a link tartalmaz időzárat is (úgy tűnik), ezért az alábbi linkbe átrakva a fileKey paramétert (e és h nem kell!), állandó linket kapunk:http://pkg02.azure.gdms.lge.com/dn/downloader.dev?fileKey=(key)
Így már oké?
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz zaurac #31854 üzenetére
Enyém Telenoros és szintén "602"-es.....március vége óta van nálam...... MKX-el sokat nyúzom....tűző napon sem kímélem...ha gond lenne akkor jöjjön elő időben. De ettől függetlenül kitartok az LG mellett.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Vikooo
addikt
válasz Kavinton75 #31856 üzenetére
Valo igaz, a te telefonod sajnos ugytunik el van cseszve.
En 15% nal jarok es 3h 30m az SoT. Ha ez szamit valamit.
-
Kavinton75
senior tag
Ez a telefon el van cseszve.
Ilyen rossz akkuidőt nem sokat láttam mostanában.
Még egy Kínai "ócskaság" is jobb nála.
Új akku, alaplap van benne és már 2x volt Hard reset.
Gyári v20d van rajta és Telenoros.
Arról már nem is beszélek, hogy a már párszor általam leírt hang halkulás is bosszantó.
Jövő héten beadott megint a szervizbe és megmondom, hogy csak, akkor adják vissza, ha teljesen jó.
Ha ez 2 hónapig tart az sem érdekel, de ez így sz@r.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Mikemend
senior tag
Aki várja a romokat, az ezt a listát sasolja, hogy a saját régiókódjára kiadták-e. Elég pontosnak tűnik.
Itt a Vodás, magyar KDZ, ez a link valószínűleg nem jár le (nincs hash és időparaméter sem)
[ Szerkesztve ]
-
zaurac
tag
Nem tudja vki. mennyi lehet a boot loopos G4-ek aránya? Írtam az LG-nek,azt válaszolták inkább a kezdeti példányok érintettek,de az xda-topicban sok 60x -es is van. Ha megtörténik csak javítják? Nem lehet másra cserélni mondjuk ráfizetéssel? Nem akarok egy olyan telót amiben nem bízok (Bocs,tudom, h.pár embert idegesít a téma már.)
-
-
Technoman
őstag
Magyar, hivatalos független: semmi új ROM nincs (ennyit a szerviz tájékozottságáról)
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
Független G4 ITA nekem se semmi
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tigerclaw
nagyúr
A G4-hez lehet telepíteni jobb kamera alkalmazást, mint a gyári, vagy ki lehet egészíteni funkciókkal?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
acura
tag
Valamelyik v20g user megtenné nekem ha szépen kérem, hogy lefuttatja a Quadrooter scan nevü appot?
[link]
Most ezen pörög épp a média, hogy mennyire nagyon sebezhetőek a Qualcomm processzoros telefonok. Csak kíváncsi lennék, hogy az említett 4 sebezhetőségi pontból legalább az egyik foltozva van e már benne. -
kozma1986
tag
Kedves Kolléga Urak!
A V20G ROM az kijött a független EUR-os modellekre is?
-
David3
őstag
Sziasztok!
A napokban előjött nálam is a kijelző beégős probléma. Egy hosszabb idejű játék (10 perc) után vettem észre, hogy az értesítési panelen ott maradt a játék sárga háttere... majd egy olyan 1-2 óra múlva ahogy van, el is tűnt (LGD Incell kijelző).
Ezen felbuzdulva bevittem a győri szervizbe, hogy esetleg hátha mondanak rá valami biztatót, de azt mondták rá, hogy ezt így nem fogja cserélni a szerviz, mert nem állandó jellegű a probléma...
-
SharpSA
veterán
válasz Vikooo #31825 üzenetére
Most az előbb néztem meg újra egymás mellett az Opera-t és a Chrome-ot. A két app között váltva nyitottam meg az oldalakat és nem igazán van jelentős különbség. Az előbb az index.hu-t néztem, mindkét böngészőben be van kapcsolva az adatforgalom csökkentése, az operában még a reklám blokkolás is. Nagyjából azonos időben töltötte be az oldalt.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
JMarty
tag
Sziasztok,
Nem tudom letölteni a V20G kdz filet (time out). Fel tudnátok tölteni valahova? Köszönöm!
-
Vikooo
addikt
-
kp78
addikt
Ha a smart cleaning menüben a letöltési mappát kitakarítom, az abban lévő fájlokat törlöm, akkor azzal nem csak ideiglenes fájlokat törlök, hanem a képek/fájlok törlődnek a telefonról amiket eddig letöltöttem? Jól gondolom? Csak mert biztos van közte olyan ami kell(het) még...
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
bghistvan
senior tag
Fene tudja..... én a 20-asból mérés alapján 18,3-at nyerek ki , ez aránylag jónak számít, magát a telefont kb 20 perccel gyorsabban tölti fel, de én a 2 napos töltési időt nagyon sokallom.Akkor az nekem 96 óra lenne 12 helyett????
Itt ez mielőtt OFF lenne látogasd meg a powerbank topikot,utána lesz viszonyítási alapod. -
Sandra86
csendes újonc
Nekem nem volt benne sehol sem,de most frissítettem a szoftvert és megérkezett a számológép is
[ Szerkesztve ]
LG G4 32 GB Brown Leather
-
Levwi
aktív tag
válasz bghistvan #31806 üzenetére
Nem tudom, hogy lenne e bibi, mert a powerbank tudja 10000 mah-t biztosan mert 3-szor feltölti a telót és még marad benne egy kis szufla a töltő a telefont meg 1,5 óra alatt csutkára tölti. Lehet a powerbank van lekorlátozva, hogy ne lehessen gyorsan tölteni, de így biztos nem fog hamar meghalni benne az akku.
Xiaomi 14
-
GEIL
addikt
válasz Sandra86 #31810 üzenetére
De van benne gyárilag számológép........"Qslide alkalmazások" közé is betehető...én onnan használom.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Vikooo
addikt
Kiprobaltam az Opera bongeszot. Valoban kevesebbet fogyaszt de baromi lassu a Chrome-hoz kepest.
-
Sandra86
csendes újonc
Sziasztok!
Pár napja vagyok tulajdonosa egy G4-nek.
Nagyon tetszik,viszont egy kis apróságot nem találok benne :-) Nincs benne gyárilag számológép??
Érdemes frissíteni a szoftvert? Lehet akkor kapok? :-)
Amúgy jobb az újabb verzió?LG G4 32 GB Brown Leather
-
Quqesz
nagyúr
Én is rakom fel a V20G-t. Fejkesztések:
-Szoftver:javítja az alkalmazások stabilitását
-Telefon használhatósága és működtethetősége tovább javultFotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Heisenberg69 #31782 üzenetére
Ha bedugod az usb kábelt kiírja, hogy mtp mód és ha rányomsz ott tudsz választani módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Projektor topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest