-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz ctvagyok #32338 üzenetére
Add hozza a gmail -t a kivetelekhez. Nekem semmi nincs hozzaadva es ha nalam van a telefon akkor mindig mindent megkapok.
Ha ejszakara nem teszem fel tolteni, pihen az asztalon wifi bekapcsolva, akkor teszi a dolgat, amint elkezdem hasznalni jonnek sorra az uzenetek, ertesitesek de addig se meritettek feleslegesen a telefont. Ami fontos azt hozzaadom a kivetelek koze.Most sem kell kulso app, a Force doze csak finomhangolast tesz lehetove.
A Google nem engedte az OEM -eknek, hogy hozzanyuljanak a Doze funkciohoz, erintetlenul kellett implementalni.
-
ToniSoprano
addikt
válasz ctvagyok #29129 üzenetére
"Maximum fényerőn rendkívül melegszik a G4 kijelzője. Eddig ennyire durva kijelző melegedést még nem tapasztaltam más telefonnál. Szerintem ez okozhatja a "beégést"."
Nekem sima 5-10 perc böngészés közben is melegszik a kijelzője, nekem nemcsak maximum fényerőn a felétől felfele kb. Másnak is így van? A szervizes srácnak amikor mondtam ezt akkor azt mondta nem normális, bevizsgáltatja, e nem volt kedve mott hagyni. Az az érdekes, hogy a hátulja a hátlap egyátalán nem melegszik inkább csak langyos de az is csak folyamatos hosszú terhelés után.
Szerintetek bennhagyjam bevizsgálásra? Lehet az LGD kijelzőm van amiatt van? mert pl. próbálgattam az MM-ben egy másik LG G4-et és ott nem éreztem ilyen melegnek a kijelzőt de az JDI-s lehetett, mert kicsit más színei voltak.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz ctvagyok #31429 üzenetére
V20.....hát a "csak" FullHD kijelző az visszalépés lenne a G4-hez képest......
játékoptimalizálós bekapcsoltam.....MKX pár perc után ugyis lelassul....visszaveszi a nagy magok frekijét...mert melegszik.....hát ez ciki.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
hard74
senior tag
válasz ctvagyok #31446 üzenetére
Most én is kikapcsoltam az 2 A57-es mag mellett az egyik A53-ast is. Böngészés közben semmi lassulást nem tapasztalok, igaz én Opera minit használom évek óta.Az akku idő eddig zseniális, 2h SOT 82%-on az aksi. Igaz eddig wifin voltam, du viszont csak mobilnet lesz. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a vége.,
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
törölt tag
válasz ctvagyok #31427 üzenetére
Én az A57 -et nem is szabályoznám le, mondjuk nekem kell is. Meg ahogy elkezd melegedni, talán 60 fok környékén már úgyis leszabályozza magától a maximumot. GPU -t meg főleg nem (ezt még a feljebbi hozzászóláshoz).
Marvel Future Fight -nál benyomtam gyorsan egymás után 3 skillt tesztben, aztán meg is állt másfél másodpercre...
Amúgy Nillkin hard tokban semmi mellegedést nem lehet érezni (ha valaki a kezére panaszkodik), meg ami nekem fontos volt, hogy vastagabb legyen, mint amennyire a kamera kiáll. Érdekes amúgy, hogy most már fél éve van rajta és még nem pattogott le. Eddig még egyik sem bírta ennyi ideig. Csak hosszabb végű USB kell hozzá, vagy meg kell reszelgetni a csatlakozónál a tokot.
-
brd
nagyúr
Csak A53-ra butítva egy s410 lenne belőle.
A nagy magok lekapcsolásával talán a GPU is megváltozik HW-ileg? Egyébként is, a legtöbb alkalmazás 1-2 magnál többet nem igazán tud többet használni. Amit ilyenkor elveszít a telefon a sebességből, az kb. max. annyi, mint amennyi a kis és a nagy magok max. órajelének a különbségéből jön (kivéve persze a kevés alkalmazást, amely tényleg tud több magot is használni). Egyébként én megnéztem leszabályozva, ugyan nem a 2 nagy magot, hanem a kicsiket: fogyasztásban semmi változás, sőt, talán még rosszabb is lett.
The only real valuable thing is intuition.
-
GEIL
addikt
MKX első harcnál simábban fut a gameplay.....aztán elkezd melegedni és gondolom a 2 nagy mag orajelét leveszi és máris döcögösebb lesz az egész....épphogy játszható marad a sebesség az én szememnek... :/ S6 edge vagy S7 edge lesz az utód......(Exynos 7420 ...vagy Snapdragon 820... ) hiába vagyok Lg fan...hosszutávra nálam lefőtt a kávéja..... :/ "602-es H815 példány"...bootloop egyenlőre nincsen...de sok bosszantó dolog van......viszont a rendszer atomsima és gyors...kamera csúcsszuper...DE a melegedés és a komolyabb játéknál a zavaró downclock....stb stb...picit zavar.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #29885 üzenetére
na jóóó, de én most gyártón belüli ligában beszélek
Nyilván egy S7e erősebb akkuban, vagy a Mate 8, de ha azt veszem hogy 2800-as akksival kijön átlagban napi szinten az 5óra SOT, akkor az már igencsak jó.
G4-el ezt hol csinálod meg 3000-es akksival?Mellesleg másra úgysem tudtam volna lecserélni a G4-et, vagy az utód, vagy a P9 jöhetett volna szóba. Saru és iPhos kizárt.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #29870 üzenetére
En pl nem erzek kulonbseget a G4 utan a kijelzovel. Nekem ugyanugy lathato a tartalom, 50%-on hasznalom.. Tuzo napfenyben nyomom fel 70%-ra, ahogy a G4-nel is tettem. Szal en mar csak tudom, mint akik lehuzzak..
Pedig enbis lehuztam eleinte a telot, megis azt mondom, elegedett vagyok.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
ADAM1337
nagyúr
válasz ctvagyok #29653 üzenetére
Az az igazság, hogy amikor a g4-et belaktam direkt nem szedtem le a 2 kártyás honor-rol a cuccokat, és ugyanúgy jelzett navigáltam vele, és úgy is jobban bírta.
Ez van, jobban van optimalizálva az egész rendszer, szabadon hagy 2gb ramot, az lg meg fél gigát.
Érdekes de ne menjünk nagyon bele, más téma, amire kell az lg nekem jó, amire meg a honor arra tökéletes, csak sos telefonként megbizhatóbb, 2 kártyával tovább bírta jóval a napi nyüstölést. -
Bass
addikt
válasz ctvagyok #29602 üzenetére
6.0 van fent vagy 5.1? Nemtom mi lehet de nagyon halvany a teljesitmeny. Kiprobaltam ha pl netezek kb 60%-s fenyerovel 3,5 ora kijelzo ido meg van ez rendben de ha neha neha hasznalom ala csak keszenletben van akkor kb 1-1,5ora max es mar csipog a 15%
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
E2E4
aktív tag
válasz ctvagyok #29274 üzenetére
Nyilván minden egyéni preferencia, én nem érzem azt, hogy a "gyorsabban tölti be a dolgokat, weboldalakat" számomra szignifikánsan érzékelhető, és leginkább értékelhető lenne - jómagam másban nézem a megfelelőséget.
Viszont ha nem ezt szeretnéd megvenni, akkor valóban jól teszed, ha nem fogdosom sokat, mert tényleg könnyen elcsábulhatsz. (Amíg nem "fogdostam" meg és teszteltem le, számomra kissé meghökkentőek voltak azok, akik szinte egy gyümölcs nevével jelzett gyártó termékeihez hasonló emocionális megnyilvánulásokat produkáltak, mindezt racionális szakmai alapon. )
(Pl. amibe még nagyon könnyű "beleszeretni", az a másodlagos kijelző alkalmazás váltó funkciója, az 5 legutoljára használt app érintésérzékeny piktogramjával.)SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
E2E4
aktív tag
válasz ctvagyok #29272 üzenetére
Teljesen fluid, "lag mentes" a rendszer, játékok is szépen futnak, nem érzem hiányát pl. a 820-nak.
4 GB RAM: napokkal ezelőtti appok is pik-pak feljönnek.
S ha érzel indíttatást a minőségi zenére, netán a Hi-Fi szerelmese vagy, akkor jelenleg a világon a legjobb audio képességekkel rendelkező okostelefonját használhatod a V10-el. Az ára is már "megfizethető". Ez azért így egyben elég "karaj". (És még sorolhatnám...)SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
Vikooo
addikt
válasz ctvagyok #29130 üzenetére
Sajnos a G4 eseteben is ket alombol szarmaznak a kijelzok, lehet a JDI gyartmanyuak a gyengebbek. A JDI -kel amugy is tobb problema szokott lenni mint az LG -kel (iPhone rozsaszinesedes, sargulas, Sony rozsaszinesedes stb).
Ez csak feltetelezes a reszemrol.
A kijelzo amugy sem sRGB-re lett optimalizalva annak ellenere, hogy az az altalanosan elfogadott.
Kalibracion lehet segiteni (illetve a gammat is lehet allitani alkalmazassal, jobb lesz a kontraszt).
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz ctvagyok #29129 üzenetére
De ettől még bőven jó a G4 kijelzője, persze nem is a legjobb a piacon. Kalibráció elég gyenge, de ebből a szempontból az utódai még rosszabbak. Ez szerintem senkit ne tántorítson el senkit a G4-től.
A beégésem meg eltűnt rég nálam. Max annak éri meg ezzel foglalkozni, aki valamiért kijelzőt akar cseréltetni ingyen. Persze nem szép dolog csalni. -
vhunor
őstag
-
Silenzio
addikt
válasz ctvagyok #28797 üzenetére
Hello. Szerintem ugyanolyan, mint a sima G4-nek. Nem érzékelek plusz fogyasztást. Elég sokat kommenteltünk ma amiatt, hogy baja van-e a telómnak, OS-nek, akksinak. Most wifivel, wear szinkronnal, gmail fb szinkronnal, de kikapcsolt kijelzővel 1%-ot merült 80 perc alatt. Szóval sztem az aksi és az droid is oké nálam. Ha viszont felkapcsol a kijelző, 2 percenként mennek a százalékok. Én azt mondom, 3,5 vagy néha 4 óra.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #28801 üzenetére
Nalam az utobbi idoben 3.5-4 ora SOT idok voltak. Kivancsi vagyok ez mit fog alakitani.
Elso benyomasok:
Gyonyoru. Azt mondtam nem tetszik, most mar megtetszett, de azert a hatso ksmerat megoldhattak volna maskepp is. Ugyanez a vedjegynek szamito hatso gombokat is. Fura, de megszokhato.
A rendszer gyors, akadas nincs. Igazabol sok valtozast nem erzek a G4-hez kepest, hardveresen mas ill kulsoleg.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #28794 üzenetére
Koszonom. Amugy kellemes csalodas, teljesen mas igy. MM-ben goldot nyomkodtam, az nem tetszett.
En is remelem ez nem lesz szervizigenyes.
Sajnalom a G4et, mert jo telefon volt.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #28685 üzenetére
Tessék, egy májusi hszem, 49 fokosan azért igencsak forronak mondható..
És merem állítani, hogy tegnap is elérte ezt az értéket.Ez már az uj alaplappal volt.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #28687 üzenetére
Igen, ez világos volt.
És egyet is értek Veled, de mikor 76-82 fokot ír a CPU-z több érzékelőnél egy egyszerű böngészésnél, az gáz. Ilyenkor már dadogást, laggolást is pprodukált.És hát azt már szerintem mindenki forrónak érezné. Hozzáteszem, nem feltétlen kánikulában jön elő a dolog, volt, hogy a klimatizált melóhelyen is igy felmelegedett.
Mindegy, nem fogok fejvesztve rohanni a szervizbe. Majd ha bajos lesz a dolog, akkor. Most meg annyira nem zavar a téma, csak beszálltam a beszélgetésbe.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #28685 üzenetére
Na! Nem akarom sehova elcserélni. Vettem már másik telefont, ha ezt bevinném szervizbe, és csereutalványt akarnának adni, inkabb hanygám forrósodni, de nem mennék bele.
Egyszerűen ha valami nem működik normálisan (és sokak hozzászólása alapján a forrósodás nem normális, pláne egy hozzászólás megirásától), akkor azt meg kell nézetni, és kész.
Cserélni meg hangsúlyozom, eszemben sincs.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kentucky
őstag
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #28551 üzenetére
Szerencsére belefér, hogy mindkettőt megtartsam, nem feltétlen kell eladnom egyiket se (pláne az előfizetés miatt, bár akkor már végtörleszteném a G4-et), ha marad a G4 is, akkor a kamera, meg a méret miatt. Meg mert alapjába véve nagyon szeretem.
Csak ez az 4 órás töltési idő ne lenne. Ez aggaszt. Lehet szervíz lesz belőle, csak akkor ne csereutalványt kapjak.
[ Szerkesztve ]
-
-
SidCorky
őstag
-
MaxxDamage
félisten
válasz ctvagyok #12102 üzenetére
Jaa, akkor én kérek elnézést!
Én nem nézegettem vagy használtam így azt sem tudom miként lehet 4k videót készíteni.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ctvagyok #11654 üzenetére
Készenlétet? Azt meg hogyan? Ez egy logikai hiba: Készenléti időn nem spórolsz megjelenítéssel kapcsolatos praktikákkal. Na meg tényleg nézzük meg, hogy a rendszer a felületének kirajzolására (ismétlem: kirajzolása, nem a kijelző áramfelvétele amennyiből ezt megjeleníti) mennyi energiát használ fel. Ha ez mondjuk 5% (ez mondjuk a teljes Android OS process szokott lenni) és te ezen spórolsz mondjuk 20%-ot alacsonyabb felbontással, akkor is összességében 1%-ot spóroltál. Gyakorlatban kimutathatatlan üzemidő növekedés.
A Z5 Premium FHD módjával nem vagyok képben, az is lehet, hogy az LG-hez hasonlóan működik, de ha az egész rendszerre alkalmazható, akkor is inkább csak azért, mert ez nem rendszer funkció, egyik gyártó így, másik úgy rakja bele a lehetőséget (ha belerakja).
-
MartOOn
addikt
válasz ctvagyok #11632 üzenetére
Na erre gondoltam. Nem azt mondom hogy igy 7 ora SOT lenne. De a többi praktikaval egyutt (fenyero lejjebb, gugli helyadatok ki, gugli szonkron csak arra ami tenykeg fontos, auto frissites kereses ki... Stb stb) biztos ez IS segitene. Remelem egyszer benne lesz a droidban.
Vikooo: biztos vagy benne h a QHD felbontas energia-ehsege CSAK a kijelzo pixeleinek szamatol fugg? Procinak es a GPU-nak mindegy h par millio pixelt külön külön vezerel vagy mondjuk negyesevel egyforman? Nem a negyedét csak megsem külön info/szamitas kell nekik. En tenyleg nem ertek hozza de vmiert csak kitalalta az LG es most a Sony is. Pedig nalunk tuti okosabbak ülnek ott. (remelem)
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
monroe8609
aktív tag
válasz ctvagyok #11424 üzenetére
Nem megy! sokszor probaltam de tobbnyire nekem is elmosodik.Kezbol,este,meg nem sikerult ertekelhetot alkotni par kivetellel..ezert is fordult meg a fejemben az ejszakai mod..ugy gondolom hatranyunk nem lenne belole
Jo,szandekosan tuloztam a SOT-ot illetoen,a mondandom lenyegen nem valtoztat plusz minusz 1 ora.
P8!Szerintem bitang jo annak az ejszakai auto mod kepessege!Mobilfotos topikban van nehany igazan kiemelkedo foto!
[ Szerkesztve ]
-
qMAGICq
tag
válasz ctvagyok #11401 üzenetére
Kivan kapcsolva minden már. Wifi, GPS, BLUE, sync legtöbb, Fényerő 40-50%, led, vibra ki.
Hát, így se egy csoda amit elér. A fényerő sokat számít azt figyeltem meg, de ha még lejjebb veszem kellemetlen..GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Kyller
senior tag
-
törölt tag
válasz ctvagyok #10878 üzenetére
Vagy inkább semmit sem, csak kikapcsolod a képernyőzárat és lerakod az asztalra 0% fényerővel
De itt más a helyzet, ha megnézed a linkelt screenshotot, látszik hogy hogy nagyon meredeken esik a töltöttség kb. 1 óra alatt 10%-ot merült neki. Úgy meg nem lehetséges a 40 órás akksi használat.
-
Vikooo
addikt
válasz ctvagyok #10615 üzenetére
Tényleg, jogos, S6 -nak nem Qualcomm az SoC -je.
A G4 gyári töltője is elég gyors, de amikor kéne akkor biztos, hogy nem eléggé
Out of curiosity, we drained the LG G4's battery again and then recharged it using the Rapid Charger included with the Samsung Galaxy S6. Mind you, Samsung isn't promoting its charger as QC2.0 compatible, yet in the case with the LG G4, it does the trick. In fact, the results were identical – the G4's battery was fully recharged in 99 minutes.
[ Szerkesztve ]
-
gatto_
senior tag
válasz ctvagyok #10435 üzenetére
Nekem sem tűnt fel, hogy olyan sokat fogyasztana a gyári böngésző. Operát, és Dolphint használtam egy ideig, mert megszoktam őket az előző telefonokon, de miután kipróbáltam a G4 gyáriját minden mást töröltem. Szerintem nagyon fasza. A nagyításkori tördelés hiánya az egyetlen gyengesége a fenti böngészőkhöz képest, de a hétköznapokban ez sem zavar annyira.
-
MaxxDamage
félisten
válasz ctvagyok #10320 üzenetére
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ForRedGlory
félisten
válasz ctvagyok #9924 üzenetére
Holnap megmondom (bar aranyositani lehet), most csak annyit tudok kerek 50% merules mellett, hogy:
- Tobb, mint 2 ora bongeszes
- 2 ora zene
- 40p youtube
- 15p telefonalasMindezt ugy, hogy reggel 7-kor vettem le a toltorol, azaz kb 15.5 ora keszenlet mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ctvagyok #9684 üzenetére
"Csak a doze miatt nem kéne ekkora üzemidő javulásnak lennie."
A Doze nem más lényegében, mint egy intelligens memóriakezelés. Ugye sokszor probléma, hogy a telefon mikor és mit lök ki a memóriából, melyik folyamatot küldi aludni (Samsung komoly sikereket ért már el ezen a téren, csak negatív irányba). Így meg tényleg az kap majd több erőforrást, amit többet használsz. Hát meglátjuk majd a gyakorlatban.
"Garantálom,hogy a facebook meg hasonló fogyasztók meg is fogják."
Nekem céges Facebook oldalakat is kell kezelnem és múltkor távol voltam az irodától, feltettem a Facebook appot (amúgy nincs fent, csak a Messenger). Aztán elfelejtettem letörölni és nem értettem miért merül jobban a telefon a kelleténél (délben mikor ebédelni megyek rendszerint 85% körül szokott lenni, de már napok óta ekkorra beesett 70%-ra). Az akku statisztikáknál a kijelző mellett a második legnagyobb fogyasztó volt (25% körül). Ez nagyon sok, pedig nem is használtam, csak futott a háttérben.
De jó hír, hogy elég csak kijelentkezni belőle és elkotródik az akku statisztikából és visszaáll a rend. Így csak akkor lépek be ha kell (havonta 1-2 alkalommal).
Szóval brutális mit megzabálnak ezek a szarok a semmiért.
-
MODERÁTOR
-
MaxxDamage
félisten
válasz ctvagyok #9055 üzenetére
Ezt az N ikont miként lehet eltüntetni a felső sávból? (ahol a töltöttséget is jelzi)
L
-
-
Vikooo
addikt
válasz ctvagyok #8537 üzenetére
19 ora a keszenleti ido eddig.
Zabal mindket app, azzal nincs is gond, ha hasznalat kozben merul de keszenletben ne meruljon ennyit.
Este 10 korul veszem le a toltorol, reggel 100% majd meg kb 14-17 percet hasznalom akkor merul 1% -ot, 90% -nal rakom el, 1-2 ora mulva amikor eloveszem mar 87%
Mobilnet megy folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #8381 üzenetére
Pedig könnyű kiszedni
Akku ki, SD ki, és utána simán ki lehet húzni. De ha jól emlékszem akkor a sim belső részénél van egy kis lyuk, és azt megtolva még könnyebben kivehetőXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stauffenberg
nagyúr
Én a térerő ingadozás miatt sokat vettem ki, cseréltem is. Csak lenyomod a hüvelykujjaddal és lehúzod. Tényleg bugyuta megoldás, de nem értem a szenvedés okát, nem kivehetetlen.
BTW alapesetben én 2 évente, mikor telefont cserélek szoktam kézbe venni a SIM kártyát. Aki többel zsonglőrködik, meg vegyen Dual SIM változatot. Szerintem a hátlapot leszedni több erőfeszítés, mint a SIM kártyát kicserélni.
-
debcamp
aktív tag
Igaz csak 1x kellett eddig nekem is kivenni, de "jutub" vidit kellett róla nézem, mert nem a szokásos "rugós" megoldása van (mint az sd slotoknak általában, ami mellesleg a legértelmesebb is szerintem). Vidi szerint körömmel a belső feléről kell megpróbálni kipiszkálni egy kicsit, aztán már "kisimítható".. Btw az sd slot is ilyen a G4ben.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #8349 üzenetére
Regebben 3 pixeltol "felfele" volt garancialis a problema, szerintem ez azota nem valtozott...
Egyebkent nem kapott utest a kijelzod? Az en tabletomnal ugyanez a jelenseg, egy elegge vilagos pixel, meg par kevesbe vilagos (mondjuk nekem csak fekete meg feher hatternel latszik, szines kepnel nem igazan), de az kapott az adott helyen egy kisebb utest.[ Szerkesztve ]
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ctvagyok #7979 üzenetére
Akkor nagyon remélem, hogy a Marshmallow update megoldja. Ha tényleg szoftveres a gond. Most éppen 14 napja van meg a készülék, nem tudom, hogy cseréltessem (elállok és megrendelem újra, igaz bukok pár ezer forintot) vagy adjam be szervizbe.
(#7980) DonMaster: Nem az eldobás a legnagyobb gond, más telefonnal is megesik, hogy egyik hálózati típusról a másikra állva egy másodpercre elveszti teljesen a jelet. A G4 esetében az a gond, hogy ilyenkor nem kapcsolódik vissza arra, ami elérhető. Mert újraindítás után már jó, tehát a gond az lehet, hogy eldobásnál beragad.
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #7877 üzenetére
A Z5 videon viszont meglepodtem. Ennel sokkal tobbet vartam egy felhevules elotti allapotban meghajtott 810-es zsir uj flagshiptol (ezt szepen leirtam). A multitaskingja nagyon ott van annak is, de a tobbi "gyenge".
Vagy lehet nem a Z5-tel van a baj, csak a G4 van marmar pofatlanul jol optimalizalva?[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #7864 üzenetére
Eletembe kb. eloszor egyetertek egy hozzaszolasoddal.
Annyit hozzatennek hogy jovore biztos hogy nem lesz fullos hw a 808, de azert a kozepes hardvereknel meg mindig erosebb lesz. Ha hozzavesszuk a hiresen jol optimalizalt LG szoftvereket, szerintem nekunk, akik 2 evre vettuk sincs felnovalonk. Legyen igazam.
A 810 melegedese valamilyen szinten nyilvan tul van hypeolva (bar nem ok nelku), de az azert vitathatatlan teny, hogy borzaszto gyorsan veszit az erejebol a cucc, ami nem sok jot feltetelez... Es ilyen szintu melegedes magaba a telefonba is tud karokat okozni. Mar a G2 is, a P8, meg a G4 is tud eleg szepen melegedni, kepzelem milyen lehet egy 810-es telefon...batai15: gondoltam. Egyebkent igen, az aruk (a tudasukhoz kepest plane) tulzottan magas (bar ahogy hallottam Angliaba pl. egy arba van a G4-gyel, meg a tobbi flagshippel, csak nalunk van ekkora diffi). Attol fuggetlenul baromi jo telefonok.
tdom: rengeteget jatszok a telefonnal, nalam meg egy San Andreas szintu cucc se akad, full grafikan se. Egy jatekot se sikerult kifognom ami kicsit is akasztana, pedig van rajta par nagyon durva FPS cucc is.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz ctvagyok #7849 üzenetére
Ertem, nagyon koszi a segitseget! Nem zavar ha nem a legjobb, de a legrosszabb se legyen. Utana fogok nezni, koszi meg1x
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #7764 üzenetére
En abban bizom hogy az LG nem csinal olyan bakloveseket, mint a Sony, hogy kiad egy nagyobb frissitest ami hibas, es viszlatot int.
(Xperia Sp esete. Teny kozepkategoria felso szegmense volt, de akkoris)Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz ctvagyok #7503 üzenetére
Megegy dolog amivel nem sokan fognak Veled egyeterteni... Es nem elfogultsagbol (jah, es senki nem kotelez auto mod hasznalatara).
Akosh87: valts, es lesz ujjlenyomat szenzorod. Cserebe buksz 20 mast ami fontosabb (cserelheto akksi (akksira amugy is egyre tobben panaszkodnak S6-oknal hogy random beszarik), bovitheto memoria, cserelheto hatlap, FM radio, normalis ram kezeles egy stabil droiddal stb).
Te tudod, en semmi penzert nem valtanek.Stauffenberg: eleg szep megfogalmazas, +1. De akkor is a G4 kameraja a legjobb!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz ctvagyok #7189 üzenetére
Én is akárhogy meresztem a szememet, de a kijelzőm fehér, kékes árnyalatot sem látok. Direkt megnyitottam a chrome-t is, de az is full fehér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest