- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
confuser #1125 üzenetére
1. Nem, ha kinyomom gombbal a képernyőt, a hello azonnal újra azonosítani akar.
3. Kétszer odavissza végigpörgettem a hangok listáját, de nem találok csak rezgést
4. Mindegy a csempe méret, ha nagyra teszem akkor se lesz "élő". Bár lehet, hogy csak több idő kell neki, vagy új emailek, események?
-
thxer
aktív tag
válasz
confuser #1116 üzenetére
Szerintem az Edge nem store app, futtatásnál sem teljesen úgy fut mint egy store app, még gépen sem, és telefonon is külön processz van hozzá, és continuum-ban is látszik hogy hiába ugyanaz a verzió, sok mindenben más a gépes verzióhoz képest. Ez egy félvér dolog lehet.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
confuser #462 üzenetére
Igazad van, én olyanra gondoltam, hogy a saját részlegednek tartasz prezentációt, akkor fel tudod rakni a közös szerverre, ismeretlen gépre bejelentkezni tényleg sok idő. Viszont azért akad notebook mindenfelé, ha messzebbre mész el. Persze ha ez a continuum tényleg gyors, megbízható és stabil lesz és rákapnak a nagyobb cégek, akkor biztos örülni fog a microsoft és később sok user is, ha már elérhetőbbek és egyszerűbbek (nem kell pl átalakító) lesznek ezek a kütyük.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
confuser #459 üzenetére
Nem értem mi a macerás? Az MS-nél már az NT óta AD csoportagságokkal lehet szabályozni a fileshare hozzáféréseket. A belső hálót (ha úgy tetszik felhőt), ha a cég egy kicsit is ad a biztonságra, nem publikálja kifelé, kívülről VPN-nel viszont el lehet érni, ha nagyon muszáj.
-
Gusztáv
addikt
válasz
confuser #450 üzenetére
A német cégek jellemzően nem használnak pubikus felhőt, mert ebben a német törvények nagyon szigorúak. Ráadásul most, hogy az EU felmondta a SafeHarbour-t, így még rosszabb a helyzet.
@Assdak: ha megnézed a continuum-os videót, már most ki lehet választani a wireless opciót. Ha egy cégnél WP a céges telefon, akkor simán be fognak rakni a tárgyalóba egy 100€-os dokkolót. Addig meg van OfficeRemote, vagy EzCast.
-
Assdak
őstag
válasz
confuser #450 üzenetére
Na Audinál tényleg nincs. Bár másfé éve mikor eljöttem már terv volt rá, és németeknél már volt ahol használták.
Mondjuk ott már akkor is lehetett 920/930 at kérni, ilyen téren nyitottak voltak.Nem temetem én, és bizakodó vagyok, mert mást nem is tehetek, mivel az ios számomra ingerszegény, a droidrol meg inkább ne is beszéljünk. Alapvetően mondhatni MS fan vagyok, de ideje lenne már valami olyat villantani, ami nagyot szól, és kész is van.
-
Assdak
őstag
válasz
confuser #447 üzenetére
Nyilván nem tudom hol dolgozol, de a top20 magyar multibol ~15 nél felhő van házon belül.
Jelenleg katasztrófális a WP hozzáférés, jogosultság kezelés, 10-es estében a jelenlegi buildről inkább ne is beszéljünk. E melett mivel a continuum dokk csak WP vel működik, aminek a részesedése még így is elenyésző az üzleti szférában esélytelen, hogy olyan dokkokat telepítsenek, ami csak WP-vel megy, míg hálózatos megjelenítő van szinte mindenhol, tehát wireless adná magát a dolog. -
Assdak
őstag
válasz
confuser #445 üzenetére
Én az üzleti szférában tevékenykedem, de belső prezentációknál ez már 5 éve nem probléma, mert vagy felhő van, vagy kiépített dock stationok. E melett normális cégnél, belső prezentációkat hálózatról viszel, amihez mobilos hozzáférést adni, a WP esetében jelenleg elég bajos.
A külső prezentációknál pedig nem nagyon találkoztam még azzal, hogy kiraktak volna egy bill+egér párost, mivel ott a projector, dugrá a HDMI-t a notidra aszt csá.
Ennek úgy lenne értelme, ha wireless menne a dolog, mindenféle dokkoló nélkül, és csatlakoztatótt kijelzőtől függően állítaná a megjelenítést az egyes eszközökre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest