- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3671 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséged illetve mindenkiét!
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Egyébként mennyire mondható normálisnak a melegedés? Vagy mennyi az a hőfok ami még nem abnormális? Mert ez is melegszik egy kicsit, de kb a műanyag olyan kézmeleg-langyos, kellemes érzetű meleg lesz pár órás töltés után. A töltés befejeztével teljesen alap szoba hőméréskeltű lesz. Bár lehet kérdeztem már de a töltők mennyire variálhatóak ezeknél az okos-hülye telóknál? Mert nekem 3 évig ment anno a Motorola telóm Samsung töltőről, sőt az asszony a mai napig a régebbi Samsung töltőről üzemelteti 2éve a Alcatel Idolt. Gondolok itt arra mint laikus hogy A Volt az Volt, az Amper az Amper...ha a számok egyeznek akkor is lehet számottevő különbség?
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3649 üzenetére
Én jeleztem az Euronicsnak akkor mikor itt írtam is, és mondták hogy vmikor szólnak hogy jön a futár. Na most még jó hogy azok a volt csapatom tagjai. És ott van egyből a cseretelefon, tehát felvételkor egyben termékcsere is van. Tehát várni nem kell, de érted ha a töltő jó/jól működik és azt mondják hogy csak kitaláltam vagy hasonló szöveg, akkor ott én magamat leszo....rítottam az útról de keményen. Nem mellesleg 1 hét alatt míg ismerkedtem az okostelefon adta lehetőségekkel, temérdek magánéleti és banki, közületi titkos infó van rajta...ráadásul a teló több banki e-bankba regisztrálva lett.
Így nem szívesen adnám ki kezemből, főleg mert van olyan e bankom, amit személyesen kellett aktiváltatnom a banknál. Tehát a rajta lévő dolgokat újra rakni nagy cumi. Hát köszönöm a segítséget mindenkinek, szerintem akkor holnapi nap lemondom a futárt. Egy töltő ha kell max bukok pár ezer forintot, azon úgy sincs sorszám (arra az esetre ha vissza kéne küldeni).
-
CalibRasta
tag
válasz
petya220 #3639 üzenetére
Nekem gyönyörűen levette a lenyomatot, de vigyázni kell, mert ha izzad a kezed, zsíros, koszos-olajos az mind befolyásolja a mintát. Vagy csak szimplán úgy jártál min a haver akinek égési sérüléses az ujjai vége, mert hegesztő és elnézte egyszer az állványon azt csövet a sok közül amelyiket nem rég munkálta meg
Nah neki konkrétan sima az ujja vége, és alig vagy nem érzékeli néha.
-
CalibRasta
tag
válasz
B******** #3643 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy pont akkor csinálta mikor itt írtam is. Azóta semmi. Hála istennek a probléma eltünt, a futár meg meglett!
Nah most gondolod ha így küldöm vissza akkor attól félek hogy amennyit nyertem azt mind vissza is fizetem. Mivel 3 napon belül jelentettem a vásárlástól számítva így csak kompletten cserélnék, ami ha nem valós akkor a lecserélt telefon értékesési árát is tuti rám dobnák, én is ezt csinálnám. Ezé a para.
-
CalibRasta
tag
És olyankor mi van skacok ha a múltkori probléma csak akkor este ált fent és azóta megszűnt??? A probléma maga a töltő volt, hogy kis idővel arra lettem figyelmes hogy halkan, felső Hz tartományban sípol a töltő. Ezt ugye megbeszéltük, de ezt is egy másik készülékkel csinálta leginkább, s azóta a P9 Lite gyönyörűen megy róla. Érdemes így is kicseréltetni, mert a futár haver szólt hogy ő már jönne érte, tehát sokáig nem várhatok vele?? A teló nagyon faja, dolgozik, nincs panasz rá, s a töltő is tökéletes. Ez csak azért gáz mert ha én így küldöm vissza, ezzel a fenti hibával, és a szak(i)szervíz azt mondja hogy nincs baja, akkor van 2X futárköltség+bontott dobozos telefon értékcsökkenési értéke ha jól tudom, de a futár ktg az tuti. Ami érthető okokból nem szeretnék fizetni, pláne az 1 hónapos szállítási idő után. Esetleg tanács?
-
CalibRasta
tag
Ezen behalok. Ő hogy-hogy tud 3Gb ram verziót ilyen áron adni. Sehol sem láttam, csak láttam teszteket, amikben írták hogy létezik a 3Gb ram verzió, de nem nálunk...most akkor mi van?
[link] -
CalibRasta
tag
válasz
#86973952 #3459 üzenetére
Lehet annyira azért nem követtem a kínálatot +ajándékok ügyében. Ami biztos hogy most ezt az aktivitás karkötőt nyomják(nyomták) a teló mellé, nekem ennyi pénzért ez érte meg. Viszont most pár nap használat után azt mondom a 3gb RAM verzió többet ér, s kb 80eFt környékén van már olyan is amit most láttam
A karkötő meg tényleg nem ér annyit. Nem rossz de ez inkább a fitneszb.ziknak jó, átlag embernek 1 óra csoda után érdektelen.
-
CalibRasta
tag
Hogy pontosak legyünk a Honor promózta a B0 mellé. Bár most sok oldalon nézem és már vagy nem adják a karkötőt vagy már azt írják(Emag is) hogy elfogyott a készlet. Gondolom ezt is csak pár ezer darab erejéig nyomták a telók mellé. A UPC-nél rendszerint leszokott fogyni a promós cucc a szerződés hosszabbítás pillanatában
-
CalibRasta
tag
válasz
korcsillio #3447 üzenetére
Most a Huawei akciózza akarom mondani promózza a terméket és ehhez adnak ak.karkötőt. De ez nem kötelező odaadnia a végfelhasználónak a majdani forgalmazóknak. Sajna ezt sokszor külön adják, mert az is pénz(11-14eFt).
-
CalibRasta
tag
válasz
gianone #3446 üzenetére
Hát akkor pont a múlt héten járhatott le az akció, mert még majd nem onnan rendeltem újra, csak az asszony is mondta várjam meg hát ha tényleg küldik hétfőn. Láttam igen a 15% akciót az is nagyon komoly ár, tekintve hogy jó ideje vadásztam ezt a típust. Sőt most rákeresvén találtam olyan helyet is ahol 80eFt 3 Gb Ram-al adják, persze karkötő nincsta hozzá.
-
CalibRasta
tag
válasz
gianone #3443 üzenetére
pedig fent van 79900 forint, de sajna a karkötő már nem része a csomagnak...pedig még pénteken azon gondolkoztam hogy onnan rendelem újra,mert akkor 3500-at rádobok és egy normális cégtől kapom a telót. Linket meg gondolom nem rakhatok be? Nem mellesleg sok helyen csak 1év garit adnak az amúgy 2 éves cuccra.
-
CalibRasta
tag
válasz
ANDROID??? #3431 üzenetére
A másik készülékbe dugva is zúg. Felhívtam a a Euronics-ot és azt mondták hogy jegyezték a problémát és majd jön a futár majd a másikkal. Akkor majd cserélik az egészet. Bár hiába mondtam hogy elég csak a töltőt, de azt mondták akkor nekem kell majd a magyar szervíznél, saját magamnak bevinnem. Ezt ugye rögtön kizártam ,azért 76,5eFt telónál elvárható szerintem a tökéletes működés. Főként hogy közel 1hónapot! vártam a kiszállításra, mert már az elején problémák voltak...pár hétre ami meg elküldtek, az meg teljesen más volt színben. Majd további 2 hét kellett többszöri cseszegetésre hogy újra küldjék. Azon gondolkozok hogy lehet jobban járok ha az Emagtól rendelem, most ott kereken 80eFt lenne ugyan ez, aktivitásmérő karkötővel?! Mérgesítő egy kicsit már az egész.
-
CalibRasta
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy tegnap vettem egy P9 lite dual független mobil az Euronics-tól, ami szépen működik is meg minden, egy kellemetlenség kivételével. Az a helyzet hogy vmikor este vettem észre hogy az asztali töltőjének egy felső Mhz tartományban zúg a töltője, ami az én még jó fülemnek kicsit zavaró. A kérdés hogy lehetséges e hogy ilyen az alap működése, s hogy másnál is tapasztalt vki ilyet? Amit tudni kell, hogy csak töltési fokozatban zúg, tehát ha éppen nem tölt de áram alatt van, akkor teljes a csönd. Nem melegszik, nincs kontakt hiba így ránézésre, teszi a dolgát. Kicsit tanácstalan vagyok mert azért ilyen hibával nem küldhetem vissza a telót (vagy csak a töltőt) hogy zúg?! És mivel igen nehézkesen közel 1 hónap alatt többszöri hibák után érkezett meg a teló így nem szívesen küldeném vissza. Illetve kérdés ezek a okostelók mennyire érzékenyek normál szabványos telefontöltőkre, magyarán használhatok hozzá más hasonló (pl Samsung) töltőt? Esetleg ötlet-tanács?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest