- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
bubus66 #4412 üzenetére
Most nem beszólni, kötekedni akarok, vagy ilyesmi, de én meg azt nem értem, ha valaki nem ez alapján dönt a telefonválasztáskor.
Mert nekem sokkal fontosabb, hogy ha meghibásodik, gyorsan, és kifogástalanul javítsák a készülékemet, ne maradjak telefon nélkül hetekig, mint hogy 1 Mpx-el nagyobb-e a kamera felbontása, 500 ponttal többet ért-e el Antutu-ban, mint a vetélytársak, vagy hasonlók.
Sajnos nálam már sokszor bizonyítást nyert az a bizonyos Murphy törvény, így aztán szinte elsődleges szempont.Tudom, ez off topic, de Samsung garanciájáról tud esetleg valaki valamit?
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Vannak tapasztalatok a P9 Lite-hoz kapcsolodó szervizsszolgáltatással?
Függetlenül vennénk barátnőmnek telefont, és a Samsung A5 meg e készülék között vacillálunk.
A kettő között kábé az döntene, hogy melyiknek milyen a szervize? Mert ha valamelyiknek olyan, hogy egy egyszerű meghibásodás miatt is elviszik a készüléket 4 hétre Bulgáriába, majd visszahozzák karcos készülékházzal, akkor azt inkább kihagynánk....Feltettem a kérdést már kétszer is a milyen telefont vegyek topikban, de sajnos senki nem volt hajlandó válaszolni, gondoltam hátha a telefon topikjában valaki tud majd segíteni!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged