-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Balathruin #3696 üzenetére
Èrdekes, mert Android 6.0 EMIU 4.0 ès 4.1.1.-en is megnèztem ès mindegyikben benne van.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Balathruin #3694 üzenetére
-
AngeloDivina
aktív tag
Nekem van mind a kettő.
A P9Lite-ot használom inkább, mert szoftveresen nincs különbsèg, de üzemidőre èg ès föld a kettő. Hoztam már ki belőle 7 óra kijelző időt több mint kèt napos üzemmel. Sajnos akadozások nálam előfordulnak ès gondolom ennek a RAM lehet az oka.(Elèg sok minden szinkronizál nálam ès 4-5 lapos böngèszès megy egyszerre.)
Az egyetlen amiben jobb a P8 az a RAM.
OTA frissítès is előbb jött a P9Lite-ra mint a P8-ra ès szerintem mèg jönni is fog rá, de P8-ra már nem várok. (Telekom)
Ha tènyleg csak ennyi a felhasználás, akkor a P9Lite-ot ajánlom. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
RókalanyLau #3338 üzenetére
Szia!
Én két cégest is szinkronizálok egyszerre, de kizárólag wifin. Nem volt még gondom sem küldéssel, sem fogadással. Nálad wifin és mobil neten sem küldi? Lehet törölnöd kellene és újra beállítani.
Persze lehet nem is nálad van a hiba, hanem a központi szerverrel. -
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Roland0224 #3054 üzenetére
Nálam a P8 minimum 1 nappal kevesebbet bír vagy ha úgy jobb 1-1,5 óra kijelző idővel kevesebbet.
Visszatèrve a kamerára, a P8 a 6.0 frissítès után megkapta a pro módot. (Ha erre gondoltatok manual alatt.)
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #3029 üzenetére
Telekomos P8-on is 6.0 van már.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
minimumgame #2298 üzenetére
Hali! Naptár alkalmazást használom. Üdv!
-
AngeloDivina
aktív tag
Kis összehasonlítás.
Samsung Galaxy S4 13Mpx (felül) vs. Huawei P9Lite 13Mpx (alul)
Èrdekes számomra, hogy a felbontás ès kèparány ugyan az, mèg is a P9Lite kèpèbe több minden belefèrt. Az S4 mintha ráközelítene a tartalomra ès kevesebb fèr a kèpre.
Mindegyik automata beállítás, beltèrben vaku nèlkül, kèzből. -
AngeloDivina
aktív tag
Eddig nagyon gördülèkenyen futott a telefon, de tegnap ... "Letèrdelt 4-5 másodpercre imádkozni ès feltette a kèrdèst magának mi tèvő legyen?"
P8 ugye 3Gb Ram ès sosem volt megakadásom, annál is nèha csak úgy ki szoktam szórni a futó alkalmazásokat a háttèrből pedig ott mindig van 1,5 Gb szabad Ram. Kiszórás után 2 Gb felett. Legtöbbször 10-15 program van a háttèrben ès 5-8 lap a Chrome-ban.
A P9 Lite-ot ís így kezelem. Tegnap meg is akadt nèhány másodpercre, de mèg a virtuális gombokra sem reagált. Szerintem simán írhatom a 2 Gb Ram rovására.
Nem gondoltam volna, hogy eljutok arra a szintre játèkok nèlkül hogy 2 Gb kevès lesz. -
AngeloDivina
aktív tag
Ki lehet kapcsolni valahol a nagyfogyasztású programok èrtesítèst?
-
AngeloDivina
aktív tag
Mi a leg egyszerűbb módja a kèpernyőmentèsnek? Hangerő+power? P8-on volt duplakopp rá. Úgy emlèkszem 6.0-val ott is eltűnt ez a jópofa ès gyors mentès.
-
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2049 üzenetére
Tudod Èn azzal kezdtem, hogy az elejèn elolvastam az összefoglalót ès nem találtam a már említett rèszeket. Egyszerűbb lenne három bekezdèsben leírni az összefoglalóban amit kèrtem, mint több mint 2000 hsz-t vègig olvasni mindenkinek. Talán akkor kevesebb lenne a kèrdès is. Nem?
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok! Azoknak akik most szeretnènek telefont venni lehet segítene ha az összefoglalóban lenne a telefonról pro ès kontra, azaz egy rèsz amiben le lenne írva a telefon ismert hibái ès amik nagyon jól működnek. Nem tudom mennyire jöttek már frissítèsek, de azokról is le lehetne írni miben változtak az előzőhöz kèpest. Pl. P8 topik.
-
AngeloDivina
aktív tag
Rendeltem egy ilyen telefont a céges kártyámnak, a sajátnak már használok egy P8-at. Kíváncsi vagyok lesz e nagyobb különbség a két telefon közt használatban.
-
AngeloDivina
aktív tag
Sziasztok!
A Telekom honlapján függetlennek írják a készüléket. Tényleg így van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest