Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Reklám blokkolásra évek óta ezt használom:adfree
    http://adfree.odiousapps.com/
    Tökéletesen bevált, root kell hozzá, host file-ba teszi emlékeim szerint a frissítéseket. Viszont igy az alkalmazásokban sem jönnek a reklámok és szinte 0 erőforrást eszik.

törölt tag

válasz bubus66 #5634 üzenetére

Hát akkor átbasztak.kb 10 év után újra. akkor egy laptop vinyóval jártam meg ;(

(A mostani egy telt csajszi hasonló pár évvel idősebb pasijával (23-28 közötti kor) totál hihető dumával és személyit mindent mutatva arról irva adásvételit)
    N*m h1v4t4l0s4n meg lehez az ilyet oldani, vagy itt még kérdezni sem szabad ilyet?

törölt tag

válasz 313313 #5625 üzenetére

Azt hiszem, megvan a gond :(
    Olyantól vettem aki azóta ki van tilva, megkaptam mindent, vatta új volt 1-2 órát ment a készülék. Személyesen vettem át és mondta hogy elküldi a számlát mailen, már emlékszem nem küldte el.
    Félek le van tilva a készülék, bár ilyenbe még nem futottam bele sosem, még adásvételit is irtunk amit azóta ki is dobtam mivel 3-4 hónapig semmi gond nem volt vele, megnézem talán a csütörtöki szortirozásba nem került bele.
    Pedig még a személyit is elkértem és abból hasonlítottam össze az adásvételin az adatokat.
    Azt sem tudom mit csinál egy készülék ami le van tiltva egyáltalán lehet ezt valahol ellenőrizni?

törölt tag

Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem, P9 lite telefonomon elment a térerő 11 óra körül, azóta a következőt csinálja:
    - Van térerő jelzés, de hivás indításra azonnal szétkapcsolja a vonalat.
    - eltűnik a térerő jelzés
    - Automatikus hálózatkeresésést kikapcsolom, de nem talál hálózatot.
    -Telefon újraindít rögtön be megyek a hálózatokba megpróbálok hálózatokat keresni, megtalálja az összes lehetőséget, kézzel beállítom 3g-t, de nem tud regisztrálni és utána már automatikusan se választ hálózatot.
    -Restart, nincs hálózat beállítom kézi keresésre 2G-t megtalálja Vodát Telenort és a T-t"Ahálózat regisztrálása sikertelen" üzenetet kapom, ha kiválasztom a Vodát (az a szolgáltatóm)
    - 4G-n ugyanez

Hardver reset után ugyanez.
    Szoftver frissítés B161-re ugyanez a tünet. Előtte B131 volt rajta.
    Nyáron vettem 2 nap után rootolt telefon, mindig fix 3G-n használva.
    Ötlet, vagy mehet vissza garba, ha igen, számla nélkül tudom e gariztatni?
    Hogy tudom róla levenni TWRP-t? (kicsit feszült vagyok és bár olvasom, de nem értem)
    Szeretem és nincs kedvem másikat venni így karácson előtt.

Sim kártyát Huawei modemben kipróbálva forgalmaz, vagyis nem kártya hiba.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés