- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3669 üzenetére
Az teljesen rendben van.
Abnormális, égeti a kezed vagy égett szaga van.
A , mV azonos, elvileg mehet a töltés, de természetesen jobb a gyári. -
petya220
senior tag
válasz
CalibRasta #3653 üzenetére
Nekem is ciripel/zúg a töltő, de én kicseréltem egy másikra, amit itthon találtam, és még jobb is
1 amper helyett 2. -
törölt tag
válasz
Akkor elég a töltőt garanciáztatni, 1 év jár rá.
Én biztos nem használnék olyan töltőt, ami zúg. Még ha nem is jelentene problémát akkor is idegesitene, ha már egyszer észrevettem.
Írtam opciónak egy privátot.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Eleve nem kell rajta "befrászolni", mert:
- a töltőt később tudod garoztatni
- tölteni tudsz pl.: PC USB-re kötve
- ahogy többen is mondták, csúnya a hangja, de nem tuti, hogy el fog sz@ródni (de mint mondtad már csendben van)így mondd vissza nyugodtan a futárt és senki nem fog haragudni, még örülni is fognak, hogy kevesebb a papírmunka (gondolom).
-
petya220
senior tag
válasz
CalibRasta #3646 üzenetére
Az szép ._.
Nekem még megvan a teljes ujjlenyomatomegyszer mondjuk beleégett egy rosszul bekötött hőszenzor,de az nem látszik :l
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3645 üzenetére
Kb. akkor lett volna értelme vacakolni vele, ha rettenetesen zavar, ha aznap max másnap be tudod vinni magad a vásárlás helyére, ha pl.:edigi, akkor annak az egyik kirendeltségébe (persze alap előtte rájuk csörögsz, hogy van-e készleten, hacsak nem vagy időmilliomos) és egyből intézed a szitut. Ezt egy Telekom kirendeltségben, ha tudod produkálni elképzelhető, hogy azonnal cserélik.. (nálam utoljára egy tab-nál a Telekomnál 3 napon belüli csere megvolt, "foltos" + pixelhibás kijelző miatt, nem szervizbeküldés bevizsgálásra meg sz@rakodás)..
A Te esetetben, a tel. hibátlan semmilyen funkció nem vacakol, a kijelzőn nincs hullám stb., jelezd, hogy köszi nem kéred a futárt, mert a töltő meggondolta magát és nem sípol a normálisnál nem melegszik jobban és tölt ahogy elő van írva és mindenki örül. -
B********
aktív tag
válasz
CalibRasta #3641 üzenetére
Nálunk a családban már több különböző telefonhoz való töltő produkálta ezt a sípoló jelenséget, a működésében, élettartamában nem okozott semmi problémát, szóval én nem foglalkozom vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz
CalibRasta #3465 üzenetére
Ott a bukta a bolti garanciánál, ha megszűnik a bolt a garancia jegy mehet a sufniba, mert már nincs rá garancia ez a Sarki GSM garancia magyarul sz@rt se ér.
Ez csak egy pl de ha az emlékeim nem csalnak a P8 litenél volt egy ilyen, hogy az User kb negyed áron meg vette, és kb egy holnap múlva garanciáztatni akarta és nem volt meg a bolt.
Meg ha eladód árban is kevesebb a Sarki GSM-es garancia.
porterocka
Szia egyik ismerősöm ma váltig állította, hogy a 3 Gb verziót fellehet tenni a mienkre. Szerintem meg nem lehet, vagy tévedek?
-
törölt tag
válasz
CalibRasta #3465 üzenetére
Magyarul szerződik egy saját kis szervizzel, hogy olcsó legyen és az fogja javítani a telefont.
Magyarországon nincs hivatalosan forgalomban a 3 gigás verzió. Ez még alapjáraton nem is lenne gond, mert EU garanciával nálunk is ellátja a szerviz, de ehhez hivatalos forrásból kell származnia.
Ez nem az. Ezek általában behozzák EU -n kívüli disztribútortól és eladják.
Szerk.:
Persze az is lehet, amit előttem írnak. Véletlen vagy szándékos megtévesztés, és valóságban 2 gigás. -
Roland0224
senior tag
válasz
CalibRasta #3463 üzenetére
Lehet csak megtévesztés. Én is a BestByte-ban (telo vásárlás után 1-2 héttel) nézelődöm és látom mikor bezártam a nemhasznált appokat h túl sok a szabad ram . Nézem 3gb-os megnéztem a dobozokat meg meg is kérdeztem csak 2-eset árulnak .
-
törölt tag
válasz
CalibRasta #3463 üzenetére
Úgy, hogy szürkeimport bolti garanciával.
-
313313
addikt
válasz
CalibRasta #3460 üzenetére
Az A1 prómó, hivatalosan augusztus 15-től szept 4-ig, de a készlet erejéig élt...
-
törölt tag
válasz
CalibRasta #3458 üzenetére
A két dolog megegyezik. Az az óra Huawei és Honor branddel is kijött.
Huawei és Honor telefon mellé is volt promóban.
Viszont a karkötő amúgy közel sem ér annyit. 5000 HUF -ot talán, de az sem mindenkinek.
-
313313
addikt
válasz
CalibRasta #3453 üzenetére
-
gianone
őstag
válasz
CalibRasta #3448 üzenetére
Most akciós, nem tudom, hogy írjam le..
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3444 üzenetére
Az a tuti, ahol gyártói garanciát adnak 2 évre
(a többi gart el lehet felejteni az ilyen bolti f.sokat..)
-
gianone
őstag
válasz
A karkötő az nem része, pont ezt magyarázom. Viszont azt is olvastad, amit írtam? 15 %-os akció van, tehát nem rádobnod kéne, hanem olcsóbb, 67915, ahogy írtam volt. Viszont elvileg hiába kétéves a gari, nem gyári. Emag meg sokak szerint nem túl fényes garanciaügyben.
-
törölt tag
válasz
Mert azok bolti garanciások.
-
gianone
őstag
válasz
CalibRasta #3441 üzenetére
Emagon 67915, mert 15 %-os akció van, de úgy néz ki, nem gyári garis. Én nem látom azt az ajánlatot, amit te írsz.
-
ANDROID???
addikt
válasz
CalibRasta #3441 üzenetére
Újra fel kell pakolnod az orig telefonra, arra figyelj, hogy új papírt kell kapnod, ha új telt kapsz stb.
Így a legjobb még menned sem kell utána -
keszo
őstag
válasz
CalibRasta #3430 üzenetére
Kapcsolóüzemű táp van benne. A nagyfrekis trafó sípol benne, a ferritmag két félből van összeragasztva valószínűleg rosszul, vagy neki ütődött valaminek és megrepedt.
Garanciális probléma. -
ORCA58
addikt
válasz
Már messziről hallom, ha nejem tölti az 5 éves Samsungját. Magas hangol sípol, mióta megvan.
-
Newlachka
őstag
válasz
használhatsz másikat,
ne küld vissza nem éri meg
Nekem már P6nál/P7 nél is zúgott a töltő. -
Stylerr
addikt
válasz
Nekem a Lumia 930omhoz adott 1,5V-s töltő csinálja ezt. Másfél éve használom, mióta megvan a P9 Lite, azt is ezzel a töltővel töltöm, hibamentes.
-
ANDROID???
addikt
válasz
Garoztasd le a töltőt
Cseréltetni kell és ennyi
Hívd fel az euro.-t melyik módszer a leggyorsabb... Másik készülékbe dugva is zúg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- NBA és kosárlabda topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest