- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
vertebrata #8198 üzenetére
Root nélkül sehogyan.
-
Diabo6
senior tag
Multiwindow-t sikerült valakinek aktiválnia?
-
djapor96
senior tag
Eddig egy P8 lite -ot használtam dual sim-mel. Ott a telefonkönyben, ha rákattintottam a telefonszámra az alatt lévő számok lejjebb csúsztak és megjelent mindkét SIM kártya hívás indító gombja.
Most a P9 lite-on ha rákattintok a számra és egy felugró ablakban jelenik mindez meg. Ez szándékosan P9 lite fjúcsör vagy valamit máshogy kellene beállítanom?
A P8 lite módszere nekem kulturáltabbnak hatott.....
Persze legfrissebb hivatalos gyári rom van mindkettőn....
-
sirály69
őstag
válasz
rokefeller #8187 üzenetére
Független, gyári beállításokkal. Semmi sincs tíltva rajta...., telepítve pár egyszerű játék.
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok küldjön nekem akár privátba screenshotot olyan user, akinek dulositva van a telefonja.
Látszódjon a két térerő kijelzés és az IMEI az utolsó 3 szám kitakarásával..
Nem találom az enyémet..
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #8186 üzenetére
Gyro csak emulálva van, és senkinek sem sikerült életre kelteni :c
OTG-t én magam is használtam, az megy -
sirály69
őstag
válasz
rokefeller #8184 üzenetére
Az aszonynak a telója nem akadozik...
-
rokefeller
senior tag
Sziasztok,
majdnem két hete lett egy vodás p9 lite-om, céges előfizetéshez kaptam előtte win és sailfish os-es telóm volt, mindkettő 2014-es hardver, abban sem legerősebb
Alapvetően bíztam benne, hogy ez a speckó a legnépszerűbb oprendszerrel elég jól fog muzsikálni, eddig sem voltak nagy igényeim, nem vagyok egy nagy app használó telefon ínyenc, inkább csak az alapok, térkép zene, email, böngésző.
Namost eddig nekem ez a telefon (a készülék? az android? a huawei specifikus rom? a vodagfone-os rom? nem tudom) hatalmas csalódás. Ha valami fut a háttérben, akadozik, a google app akadozik, zenehallgatás közben nem lehet rendesen netezni, mert akad, nem reagál érintésre, ha térképet nézek, megjelenik egy messenger üzenet, akkor 10 másodperc mire megtudom nyitni, és akkor arról ne beszéljünk még, hogy elvileg 16 giga tárhelyből elérhető 10,8 giga, amiből elmegy még ~5 alkalmazásokra pedig kb semmi extra nincs fenn. Tudom hogy van SD hely, túlélhető, de ez eléggé meglepett.
Ma délután úgy voltam vele, hogy egyszerűen falhoz kúrom és használom bármelyik régit, de most itt még adok neki egy esélyt, leginkább azért, mert eléggé rákeresgéltem, hogy miért lassú, és nem dobja a google az arcomba a találatokat, tehát elképzelhetőnek tartom, hogy nála van valami baj, aki rég használ androidot, az ki tud ebből hozni valamit (meg egyébként meglepően jól kidolozott, nagyon tetszik az ujjlenyomat olvasó is, hangja is jó). Egyszerűen nem fogom fel, ez egy tök normális hardver, 2 giga ram nem kevés, a proci elég kell legyen, és egyszerűen nem hiszem el hogy az android ennyire szar, nem hiszem el hogy akkor tudna ennyire népszerű lenni.
Szóval isten látja lelkem, nem szarozni meg fikázni jöttem ide, hanem tanácsért, hogy mit próbáljak meg.
Most leszedtem róla egy csomó huawei meg google specifikus appot, a facebookot, a messengert (ezt sokan szidták, eleve ~300 mega telepítve, mi, hogy, miért, mi van benne ami ennyit igényel), és próbálok pl Hermitet(?) használni, meg amiből tudom hogy van webes, abból inkább azt és nem az appot (eredmények.com) app. Mit lehet csinálni, ha ez nem válik be, és továbbra is akadozó görgetés (play store) meg akadozó program váltások lesznek (bármelyik térkép vagy zene lejátszó vs akármi)? Tegyek fel rá valami custom romot? Bétát? Vagy van valami voodoo trükk?Kösz a segítséget előre is
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Balathruin #8182 üzenetére
Egyértelműen költség csökkentés miatt hagyták ki, mint a többi nem létszükségletű "vackot" (OTG, gyro, stb).
Cserébe viszont egy átlagon felüli középkategóriás árú telefont sikerült piacra dobniuk. -
petya220
senior tag
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #8169 üzenetére
Remélem azért szokott valaki játszani. És megosztja tapasztalatait.
-
castiels
addikt
válasz
Balathruin #8165 üzenetére
Honor 8 on megy?
-
castiels
addikt
San Andreast pròbálta valaki megy fullon? Illetve játèkok terèn milyen?
-
zs.tom
tag
Akkor vágesz, hogy miért nem kaptam választ amikor kérdeztem
Madaras tekszkóban is vannak fóliák de mind 2k...aliról meg. akomolyabb annyi. Van olyan akinek egy két hét folyamatos üzem után nlha lagzik a rendszer ha leterhelődik? Tegnap előjött a probléma, újraindítottam és azóta jó. Lehet elég baromnak tűnök(az is vagyok okostelefon témában)
-
winben
aktív tag
Jaja. Én is sokat filóztam rajta, de ha bemegyek az irodába az van, hogy ledobom a mobilom és áll az asztalon miközben tölthetne is. Persze rádughatom töltőre, de ha el-el kell szaladgálnom a gép elől akkor folyton le kell húzni így összességében folyton ki-be dugdosom. usb kábelt adatátvitelre meg nagyon ritkán használom, így talántán' ez nekem a jobb megoldás...
-
KVZacc
csendes tag
Egyszerűbb ha megnézed, minthogy elmagyarázzam. Az elv ugyanaz, de ez csak a fej, amit a töltőkábel microusb fejére lehet rádugni: [Youtube_link]
Keretsztori az, hogy a Padfone 2-m és a Padfone S-m is járt már garanciális szervizben, mert a kölkök töltés közben játszottak velük. A harmadik meg a kanapé hátán a töltőkábelen lógatva töltötte a telefonját, én meg kaptam a szívrohamokat.
Erre lett megoldásként ez kitalálva - és ha már nekik rendeltem, akkor bedobtam a csomagba még hármat asszonynak (aki szintén töltés közben játszik) és magamnak is. Ebben gyengébb a mágnes, mint a videóban szerepelő, emiatt hamarabb kiold szerencsére. -
Mátésum
aktív tag
Üdv. Úton van egy ilyen kis telefon, és próbáltam a fórumban megkeresni a hozzá ideális üveg fóliát, amit itthonról is be lehet szerezni, de nem jártam (még) sikerrel. Ha tudna valaki linkelni, megköszönném. Ha pedig elérhető itthon nincs, akkor egy külföldit is. Illetve még kérdésem, hogy a gyári tok befolyásolja a fólia felrakását? Köszi!
-
petya220
senior tag
Kamera hal-ról tud valaki? Hogy hol van meg ilyenek.
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem 1 p9 lite-ot masodtelonak, de lehet, hogy az asszonynak adom, még nem döntöttem el. Nem tudom, hogy csak én vagyok-e ennyire bamba, de be lehet àllitani valahol, hogy abc sorrendben legyenek az alkalmazások? Sorry ha nagyon láma a kérdés
Köszi
-
ORCA58
addikt
válasz
leixlo80 #8114 üzenetére
Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.
trapedli
Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.zs.tom
Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó. -
bubus66
nagyúr
válasz
sniper112 #8123 üzenetére
#8123) sniper112
A 21-es az a dualos
a Singlere a másikat kell letölteni Az L01 egyest kell letölteni..
Ha már ajánlgatok akkor pontosan írd le mert valaki bootloopot csinál ha felkeveri a kettőt... És nézd meg a lineket mert ha azt felteszi akkor lesz neki egy könyv nehezék
(#8122) winben
Igen ott vannak de azt felne tedd mert C185 és nem C432
Ha dualos vagy
Akkor ezek HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
Ha single akkor ezek
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU) a Lerás L21C432B161 van de az is lesz.
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
Tesztelve mind kettő...
-
winben
aktív tag
Hol találok arról leírást, hogy hogyan kell in öffisöl visszaállni a 6-os androidra? Látom a Huawei oldalán ott vannak már firmware-ek és egy rollback dolog is, de egyelőre nem tudom mit kezdjek velük.
-
barisssa
tag
Érdekes amit írsz, én 2016 júniusában vettem függetlenül a telót, és a hólyagosodásnak semmi nyoma.
(Nillkin üveg fóliát használok az elejétől, igaz ez a vékonyabb változat, ami 0.2mm!)Nekem is van egy luphie bumper tokom, eleinte nagyon tetszett, de akkora lett benne a teló hogy szinte már zavaró volt, térerő problémák azért akadtak vele. De ez lehet csak egyéni probléma volt.
Üdv.
-
A hicare alkalmazas amugy micsoda, illetve mi jelentosege van, hogy le van tiltva vagy nincsen? Kerestem a forumban, de semmit nem talalni rola.
-
trapedli
csendes tag
Sziasztok!
REmélem nem kerülte el a figyelmem a válasz a problémámra, de leírom, hátha...
Páromnak vettem p9 lite-ot (dual sim, független) és ha pl. halkan beszél (legtöbbször ekkor tapasztalom), alig lehet érteni mit mond, mert rettenetesen akadozik/szaggat a beszélgetés!
A hálózatot beállítottam már mindenre, most csak 3g-n van, de semmi...Nagyon rossz így, mert úgy kell fürkészni, hogy mit mond
Előre is köszönöm, ha tudtok segíteni!
Üdv!
-
leixlo80
csendes tag
De jó, akkor nem egyedül nyertem
Ha jól emlékszem egy bluetooth hangszórót, és egy powerbankot tartalmaz a csomag (a részvételi feltételekben olvastam).
A tesztre visszatérve: nekem az agresszív RAM kezelésen, és a Messenger káoszon kívül komolyabb probléma nem lépett fel. Az értesítési sáv nem tetszik ebben a formában, jobb volt a korábbi. Minden másban már megbarátkoztam vele. Holnap kipróbálom azért rollback-et is. -
sonye
senior tag
válasz
Matyi222 #8104 üzenetére
Én még az alap 6-os rendszert használom.
Amolyan kiváró típus vagyok, mert ami működik azt ne piszkáljuk elven.
közben megfejtés:
Semmit nem állítottam. Csupán a win10-es gépemen is be voltam jelentkezve. Ott meg futott a skype, így oda megérkeztek az üzenetek. A telefonon meg ugye kvázi másolatként láttam.A furcsaság, hogy attól még a telónak kéne jelezni.
Miután kikapcsoltam a gépet, megint kéken villog a LED -
KVZacc
csendes tag
Mai nap megjöttek a mágneses töltő adaptereim kínából [link].
Nagyon baba! Bumperrel nem is lóg ki, anélkül se zavaró nekem. És semmit nem dog vissza az adatátvitel sebességéből se...Ja, ha már fotóztam: a piros bumperes 2016 júliusi, a fekete 2016 novemberi. Mindkettőn ugyanaz az üvegfólia van.
Szerintem ez a "csöcsösödés" korai szériahiba volt, mert a céges vásárlásnál (2016 októbertől) egyiknél se jött elő. -
sonye
senior tag
Help!
Miért nem jelez a led?
Szuperül villogott skype esetén, most meg nem hajlandó.
Hol lehet beállítani, hogy jelezzen újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest