- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eninek
tag
Firmware Finderrel fel lehet ra tenni a gyari nougat.ot B370(dual)/371(single) firmware.t csak ugyelj arra h a legnagyobb meretut toltsd le aminek a vegen ott a PV mert csak az tud verziot ugrani (android 6.rol 7re) teljesen egyszeru es siman felmegy. b380/381 is kinn van de azzal ne probalkozz nem fog felmenni sehogysem
-
ORCA58
addikt
A hatos alatt sem mondanám tökéletesnek a memória kezelést. Ha kevés alkalmazás fut elmegy, de annyi alkalmazást nem tudtam futtatni rajta egyszerre, mint a korábbi 1GB-os G6-oson.
A 7-est meg a teszt miatt tettem fel. Ha mindenki úgy gondolkodna, hogy nem teszem fel, mert még nem tökéletes, akkor soha nem is lenne az, mert teszt nélkül nem derülnek ki a hibák.
Tudom, mert szoftver fejlesztéssel foglalkozom és tapasztalom, hogy nem tudok olyan leleményes lenni, mint a felhasználók. Mindig nyomnak olyan gombokat, gomb kombinációkat, keresnek olyan nem létező funkciókat, melyre első körben az ember nem is gondolna.
Az csak hab a tortán, ha elkészül egy szoftver, és használatba veszik, jön a panasz, hogy ők tulajdonképpen mégsem így meg úgy gondolták, meg lehetne ez is, meg az is benn, amaz meg nem. stb. stb.
Épp 5 perce hívtak egy hasonló eset miatt. Megcsináltam amit kértek, de már nem jó mert az igaz, hogy általában úgy van de mégsem.Milyen hátlapi fóliára gondolsz. Gyárilag nincs rajta, vagy van amelyiken igen?
-
ORCA58
addikt
Eddig minden alkalmazást kilőtt (a gyárit nem) amit próbáltam. Aminek van olyan beállítása, hogy amemóriában marad, azt nem bántja. A többit amíg használatban van addig szintén békén hagyja.
Például ha a Poweramp a háttélben zenét játszik, nem bántja. Viszont ha nem szól, akkor előbb utóbb kilövi, ami egy zenelejátszó esetében nem probléma. Viszont egy naptár alkalmazásnál az. Az aCalendart használom, vagy inkább használnám. Ha nem nézegetek rá sűrűn kilövi, és már nem is jön a fontos riasztás.
A GMD immersive appot mindig kilőtte addig, amíg ki nem tettem a mini alkalmazásoknál található ikonjából legalább egyet.
A Messengert azért próbálgatom, mert sokak számára fontos, így arról is tudok jelentést írni. -
ANDROID???
addikt
Nem tudom, ezt írtam?
Simán elég jól pörög igen, csak a játékosoknak hoányzik a 3 GB, ja meg a 900 alkalmazást egyszerre használóknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged