Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
obg300
csendes tag
Sziasztok!
1,Segítséget szeretnék kérni l21 b336 nougat alatt van-e lehetőség elrejteni mobilfizetésnél a rootot?
2, ha nincs akkor van e lehetőség bootlocker relockra system wipe nélkül?
3, ha nem lehet wipe nélkül relockolni akkor melyik a legjobb backup megoldás amivel 1/1 ben vissza lehet állítani az egész rendszert appokkal rendszer beállításokkal tokkal vonóval? -
G@ß!
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Csak egy kis észrevétel:
"Kattints az „Install„ gombra és telepítsd UPDATE-SuperSU-v2.76-20160630161323
Majd ha végzett, akkor Reboot/System."
Ez megvolt. Felállt a rendszer, megkerestem a superuser app-ot.
És vissza kellett mennem a twrp-be és feltenni a SuperSU.zip-et.
Utána tudtam csak frissíteni a binárist.
Így elvileg megvagyok, köszi a segítséget!

-
G@ß!
őstag
-
G@ß!
őstag
-
Luna73
tag
Köszi a segitséget.
-
Liller7
tag
Sziasztok!Milyen kamera appot használtok?Melyik a legjobb?
-
bubus66
nagyúr
válasz
andrás47
üzenetére
(#8586) andrás47
A P9 Lite-nél meg biztosan igaz.. Gondolom a kérdése is a P9 Litere irányult..
(#8581) tyccon
Szia igen úgy van ahogy a Téma Összefoglalóba leven írva. Az enyém is Telekomos gyárilag független és Single SIM-es.
(#8588) Liller7
Én a gyárit használtam pont tegnap tettem be egyet az OFF-topikba.
-
bubus66
nagyúr
-
Luna73
tag
Sziasztok.Hol tudom beállítani a mobilnet számlálót ,h az adott naptól kezdjen számolni és ne elsejével?
-
tyccon
tag
Sziasztok! Igaz hogy a telekomos készülékeknél nem lehet használni mindkét SIM-et? Állítólag le van tiltva szoftveresen az egyik,legalábbis az összefoglalóban az van írva. Köszi előre is a választ!
-
robi64
aktív tag
Hét végére egy MIUI téma.

-
Pista622
tag
Sziasztok!l21-c432b161 frimware linket tud valaki?
Ezt belső tárhelyről 3 gombossal fel tudom tenni? -
G@ß!
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Köszi.
Feltettem.
adb reboot recovery --> így már ok!
Összehasonlítottam azzal, amit elküldtél, ugyanaz.
Folytatom tovább...Rollback-nél lesz FR? Gondolom igen... Hisuite biztonsági mentése mennyire van rendben?
Most kezdődik a probléma... az asszonynál van a microsd kártyám...

-
bubus66
nagyúr
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
7.0 (B336) van fent.
Hát most ugye az a helyzet, hogy a recovery-ből 6.0-ás androidhoz való van fent a telefonon, ezért fagy ki, amikor indítom recoverybe... Sajnos.
Most két dolgon gondolkodok.
Hagyjam-e a fenébe ezt a 7.0-át, és menjek vissza a gyári 6.0 romra (mert egyébként is sok hibája van a nougatnak). Vagy ezt bütyöljem meg.
Ti melyiket választanátok? -
Toby0501
csendes tag
Az EMUI amazing lockscreenjével megoldható az, hogy mondjuk a Messenger értesítések megjelenjenek ugyan úgy, mint a Magazin feloldásnál?
-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Légy szíves írd bele a blogodba, mert a friss húsok, akik később csatlakoznak (mint ahogy én is), azok ne járjanak még véletlenül se pórul. Köszi.

De egyébként nem ma kezdtem, már i9000-et is szénné romoltam, mikor itt a topicban sokan még azt se tudták, hogy mi lóg a nadrágjukban... Úgyhogy köszi, nem kérek a kioktatásodból.
Visszatérve a témához, ha van egy fasza leírás, akkor miért is kellene kérdeznem? Nem azért csináltad, hogy mivel ez egy alapvető dolog, ne fárasszanak a userek ezekkel a kérdésekkel?
Ha gondolod privátban beszéljük meg...ne flameljük szét a topic-ot. -
bubus66
nagyúr
Bár a logout cikkből egyáltalán nem derül ki, hogy 7-eshez nem jó.. Mikor e cikk készült meg híre-hamva sevolt a 7.0-nak, tehát valószínű, hogy nem jó. Különben, meg ha valamiben nem vagyok biztos akkor telepítés előtt kérdezek, és nem akkor mikor már majdnem csináltam egy téglát
-
Tegnap este elkezdte a telo, hogy yt linkre kattintva, nem vagy bejelentkezve szoveggel nem tudom megnezni a videokat. Nem frissitettem semmit, kitoroltem az elozmenyeket, ujrainditottam, ugyan az.
-
bubus66
nagyúr
válasz
castiels
üzenetére
Persze pl én oda-vissza meg csináltam csak olyat írok le amit meg is csinálok.. Sőt az először mikor megcsináltam még a mentést kellett kérnem mert (nem csináltam meg) de volt olyan Milestone2 (Külön köszönet neki) aki bevállalta, a mentést és ez által ő is dualositotta.
-
castiels
addikt
Ha telenoros valahogy nem lehet megoldani a 2 kártyàt? A másik egy adatmegosztó lenne.
-
goop
őstag
válasz
Kozma Janos
üzenetére
Ez nem dual aktív, mint a Honorok például. Azaz egyiken beszélsz, másikat levágja a hálózatról addig, egyet tehetsz, hogy egyiket átirányítod a másikra nem elérhető esetre, de ha felveszed az átirányított hívást az persze neked fizetős lesz.
-
castiels
addikt
Sziasztok.
Új a kèszulek. Meddig töltsem. Teljesen lemeritettem màr 3% ra onnan tettem fel most 92% ön van.
-
Kozma Janos
csendes tag
Üdv
az alábbi infót szeretném megtudni, hátha tudtok segíteni.
vettem 2 napja egy huawei p9 lite ot. Kártyafüggetlen, emagos készülék.Mindkettőn bekapcsoltam a hívásvárakoztatást, de mikor az egyiket hívják, a másik nem elérhetőre vált.
Esetleg erre van megoldás?
Vagy ez az active és nem active dual sim esete?
Előre is köszi a válaszokat
-
castiels
addikt
Utorrent működik nektek?
-
G@ß!
őstag
válasz
petya220
üzenetére
A következőt csináltam:
1. unlockoltam a telefont a blog alapján --> pipa;
2. felraktam a twrp-t a blog 1-2-3-as pontja alapján --> pipa;
3. hangerő fel + bekapcsoló gomb (twrp recoverybe belépés) a blog 5-ös pontja alapján --> na itt van a baj.Egyébként a blogban nincs 4-es pont (nem tudom, hogy véletlen-e), feltűnt már?

-
G@ß!
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
Tudtam, hogy nincs betéve semmi sem a dload-ba.
Valahogy ki akartam jönni ebből a befagyott állapotból.
Ez szerencsére valamilyen ok folytán sikerült.
Szerintem mivel kiadtam az adb-ben az utasítást folyton a twrp recovery-jébe akart belépni. (Hiába indítottam újra a kikapcsoló gombbal a telefont, folyton befagyott.) De ugye ez valamiért korábban sem sikerült.
Ezzel a háromgombos próbálkozással sikerült kimozdítani ebből az állapotból.
Próbáltam azt is, hogy visszaraktam az eredeti recovery-t, bekapcsoltam a telefont, újra feltettem a twrp-t (a legfrissebbet), de ugyanúgy nem ment. A háromgombossal újra sikerült ebből a befagyott állapotból kimozdítani.
Egyébként olvastam és olvasom is a blogodat, nem találomra próbálkozok... Számomra drága telefon ahhoz, hogy téglává tegyem... -
bubus66
nagyúr
Mit szeretnél te a 3 gombossal telepíteni???
Nem bánt senki sem de amíg konkrétumokat nem tudunk addig csak találgatunk, és tényleg jó lenne, ha olvasnál a blogomba amíg nem csinálsz egy téglát magadnak.
Na most vissza olvastam és még mindig nem jöttem rá, hogy mit is akarsz csinálni..
(#8514) petya220
A TWRP-nél mit akar 3 gombossal telepíteni ezt nem értem?
-
G@ß!
őstag
válasz
petya220
üzenetére
Próbáltam mindekettőt.
Egyszerűen megakad a "Your device is booting now..." -nál.
Hiába indítottam adb reboot recovery-vel...bubus66: miért bántotok?

BL nyitás után megvolt a FR, természetesen.Az a legjobb, hogy most már be se tudom indítani, folyton azt írja ki: Your device is booting now...
-
Beretvás
veterán
hali..
valaki tudna linkelni mágneses töltövéget vagy minek hivják? alirol venném és tul soka fajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://pics.coldline.hu/pics/2304245-20160816-frlC3c.jpg)

![[link] [link]](http://i6.imageban.ru/out/2017/02/22/ddb5f9b2cb4e0e8105a11cac09c1301f.png)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)