Új hozzászólás Aktív témák

• ORCA58

addikt

válasz leixlo80 #8114 üzenetére

Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
    Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
    Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
    Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
    Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
    USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
    A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
    Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
    A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)

Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.

trapedli
    Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.

zs.tom
    Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó.

Új hozzászólás Aktív témák