Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
leixlo80 #8114 üzenetére
Szerintem ha javítják a hibákat szerethető, jól használható lesz a 7-es. A menü szerkezete tényleg jobb. Hamarabb meg lehet benne mindent találni a kereső segítsége nélkül is.
Az értesítési sáv nekem sem tetszik. De ha már így néz ki, a háttere lehetne áttetsző, írtam is.
Apróbb bakik kellemetlenségek azért vannak, majd bízom benne javítják.
Pl. Nem mindig vált szemkímélő módba, ha az időzítve van.
Az értesítés sávban a naptár értesítésnél a SNOOZE nincs magyarra fordítva. (ettől nem lesz jobb, vagy rosszabb)
USB Hibakeresés mindig kikapcsol, ha kihúzom a kábelt
A Hívó ablakban a hívó fél képe nekem teljes képernyős, de felismerhetetlen olyan erősen el van mosva
Ha a zár képernyőn megjelenik az értesítés, néha egyáltalán nem jelez hanggal, ha az értesítés kapcsolja be a képernyőt be van van kapcsolva.
A Vészhelyzetre vonatkozó információk nagyon rossz helyen vannak. (csak akkor érhető el ha valaki segélyhívást próbál indítani a telefonról (szerintem nem életszerű, de lehet tévedek)Biztos vannak olyan képességei is a telefonnak amiket nem használok, így azokról nincs véleményem. pl. nincs bluetooth, vagy NFC kütyüm. stb. stb.
trapedli
Nekem semmilyen gondom nem volt sem a 6-os sem 7-es alatt a beszédhanggal.zs.tom
Tegyék bele a Huaweinél! A kameráról jut eszembe. Videó felvételnél még mindig fordítva menti a bal és jobb csatorna hangját. Szelfi videónál jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest