- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
válasz
OldMike #7699 üzenetére
Vagy nagyon alacsony szinten van lebutítva vagy tényleg nem ugyanaz a kettő. Root nélkül mindig mindenre azt kapom, hogy a készülék nem támogatja a funkciót (pl. 60fps videó).
Én timelapse felvétel készítéséhez keresnék valami kamera appot, amiben a fehéregyensúly, vaku meg fókuszon kívül más beállítási lehetőség is van (pl. záridő meg iso), mert a gyári kamera app tróger módon csak 720p-ben rögzíti videóként a timelapse "videót".
Szóval a legjobb az lenne, ha beállítható lenne, hogy x másodpercenként fotózzon a telefon fotó pro módban az aktuális beállítások mellett néhány órán keresztül.
Tud valaki erre megoldást? -
OldMike
őstag
válasz
petya220 #7676 üzenetére
A gyári MM-hez milyen alkalmazás kellene, ami tud RAW formátumot is kiadni? Persze a formátum sem lenne mindegy, mert én csak a RawTherapee-t tudnám használni a szerkesztéshez.
A telefon saját alkalmazása nem kínálja fel, bár valószínűleg lebutítás lehet, mert a P9 esetében választható.
-
szami777
addikt
válasz
petya220 #7675 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy a vásárlás után 2 héttel már észrevettem rajta ezt: kép
(júliusban vettem a telefont edigitalnal)
Egy apró zöld folt, csak fekete háttérbe látszik, ezelőtt persze nem ejtettem még le a telefonomat. (azóta már igen, de sosem magasról, sosem kijelzőre és mindig tokban van.)
Nem vittem vissza, egyrészt mert használat közben nem látszódik, másrészt pedig nem tudom nélkülözni a telefont egy hónapig, amíg a szervizben rajta ülnek.
Ez a "ghost touch" dolog is simán lehet, hogy a kezdetektől megvan, töltőre dugva nem nagyon használom a telefonomat, szóval alapból ez sem zavar(na).
Nem tudom, mit kéne csináljak, nagyon szeretem a telefont, használat közbe ezek a dolgok nem vehetőek észre, viszont lehet érdemes lenne megfontolnom, ha garanciálisan javítanák ezt, bár attól tartok, hogy rásütik, hogy leejtetted, azért ilyen a panel és cs@szhetem. -
gianone
őstag
63 992 Ft Edigitalban.
-
ORCA58
addikt
Mivel gyakorlatilag soha sem kapok Messenger üzit, még csak ki sem tudom próbálni. A Másodlagos indító bejegyzésben nálam látható, hogy többször próbálta indította az android rendszer, de tiltva volt.
Hogy ez mire jó?Lehet leállítom Messengert, és megnézem elindul-e "magától".
Nem valami zökkenőmentes máshol sem a[link] Nugat bevezetés:
-
ORCA58
addikt
A másodlagos indításnál ha ráböksz a Messenger-re ott ki is írja.
Konkrétan azt, hogy az android rendszernek engedélyezi a Mesenger indítását.Diabo6
Igen azt teszi. Korábbi telefonokon ahol nem volt, a jogosultság menüt is bele tette. A G6 on ezeket az app telepítette. Itt viszont benne van a rendszerben csak le van tiltva, ha ne Kínába szánják. -
Peterking
tag
A PM Plusz-ból az 1.1.0 a legújabb?Nekem nem csinál semmit ha felrakom. 6.0-ás androidra. Nem kéne neki új menüt létrehozni a beállításoknál?
-
Diabo6
senior tag
Pm Plus után az Alkalmazás automatikus inditás-ban mit takar a másodlagos indításkezelés? Ha én ott mindet kikapcsolom az jelent valami hátrányt? És mi van ha az elsődlegesnél pl a vibert nem kapcsolom be? Akkor addig nem jön meg az üzi amig be nem lépek?
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Valaki használ itt Bluetooth eszközt?
Nekem az a problémám hogy van egy Bluetooth autós rádióm ami a p9el nagyon lassan kommunikál. Eddig a régi samsung a5 meg lg g2m tökéletes volt vele de ez ha rá nyomok pl hogy "xy hívás" mire elinditja valóban a hívást eltelik vag 15mp ami elég idegesítő sokszor már újra ranyomok es utána meg kinyomja...
Mitől késhet így a Bluetooth?
A névjegyzékkel is hasonlóan bánik. -
petya220
senior tag
Ha nem felejtem el
akkor csinálok pár képet holnap.
Az jó lennehosszú expo + raw , ez egy álom számomra ennél a telefonnal... Stock kamera képes 8sec expo-ra, de nem raw, pedig szerkesztésnél jó lenne.
(mondjuk a GoPro hero 4 black sem képes raw-ra.... Vicc annyi pénzért xD )
-
Sznorbi78
újonc
válasz
leixlo80 #7651 üzenetére
Sziasztok! Eddig csak olvasni jártam ide, de meg szeretném osztani veletek amit ma kaptam a Huawei-től válaszban a Beta tesztről! Nekem ma már 02.05-öt írtak! Minden nap tolódik a határidő! Tényleg tesztelni szerettem volna! Én más szolgáltatónak is voltam már a teszt csapatában évekig, de ez számomra kezdi a hitelét veszíteni így!
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #7663 üzenetére
16 MP, f/1.8, 28 mm, laser autofocus, OIS (3-axis), 2160p@30fps, 1080p@30fps, HDR, stereo sound rec.
Oké, értem. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrbarbrady #7660 üzenetére
Igen a szolgáltatósok mind egy SIM-sek..
-
Peterking
tag
válasz
mrbarbrady #7660 üzenetére
Valószinü egyszimes a készülék. A téma összefoglaló ajánlott olvasmány. Sok infót megtalálsz benne.
-
mrbarbrady
tag
Ma kaptam egy céges p9 lite-ot. A céges T kártya mellé betettem a saját Vodásat, de nem látja. A menüben sincs opció a dual simmel kapcsolatban. Létezik, hogy szoftveresen le van tiltva a második slot?
-
KVZacc
csendes tag
válasz
hajraolaj1 #7657 üzenetére
Root: Téma összefoglaló - Mélyvíz - Szoftverfrissítés downgrade leírása, Single SIM-es dual-lá alakítása.
OTG bukta.
Telenor ROM addig jó lehet, amíg érkezik rá frissítés. De ha szeretsz kísérletezni, akkor szintén a Téma összefoglaló átolvasását tudom ajánlani.Szerk: bubus66 közben megelőzött
-
bubus66
nagyúr
válasz
hajraolaj1 #7657 üzenetére
A telenorost csak oeminf cserével lehet le cserélni. Vagy a fastboot módszerrel
-
hajraolaj1
tag
Üdv. Root-olás menetét leírja nekem valaki, ill. OTG működésre bírható? Valamint egy olyan kérdésem volna még, hogy az alapROM jó (Telenoros készülék), vagy van ajánlottabb?
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #7655 üzenetére
Mi baj a kamerával?
custom rom-nál fos, de stock romon elég jó, legalábbis a raw része... -
jatszo
aktív tag
válasz
Richvargas #7653 üzenetére
Igen, zsebmód.
-
Richvargas
tag
Sziasztok!
Nektek szokott oylan lenni, hogy beállítom a csengés hangerejét, ami működik is, ha az asztalra van téve a telfon, viszont ha a zsebemben van, sokkal hangosabban szól? Érzékeli, hogy el van rakva, és azért hangosabb? Találkoztatok már ilyennel?
Köszi, -
petya220
senior tag
-
castiels
addikt
Media Markt os szervizzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megéri onnan ilyen készüléket vasárolni?
-
Mindy-Lee
tag
Azoktól kérdezem, akiknek MM van még a telefonján, mert kíváncsi vagyok: van lehetőség vendégfiók létrehozására? A Huawei Mobile szerint van, de ketten is írták Facebookon, hogy nincs, és én sem találtam, de nálam beta Nougat van fent, és az egyik kommentelőnél is. A másik nem írta, mit használ éppen. Köszönöm.
-
szami777
addikt
Hali,
Észrevettem egy furcsa hibát a telefonomon, és arra vagyok kiváncsi, hogy ez nálatok is fennáll-e.Ha töltőn van a telefon, meghülyül a kijelző, nem tudom normálisan használni.
Térképbe belépve pl a nagyítás funkció nem működik normálisan, össze-vissza ugrál, illetve ha a mobil prohardvert olvasom, akkor ha görgetés közbe megállítom az ujjam, de a kijelzőn hagyom, akkor fel-le remeg a fórum, kihúzva azonnal abbahagyja. Ilyesmik.Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Diabo6
senior tag
Dualosoknak jött már valami? Vagy bármi? Esetleg akármi? Nálam még egyik se...
-
ORCA58
addikt
-
ORCA58
addikt
Sajnálom magyar nyelvet, mindenki ki akarja nyírni!
Az enyémben nincs, viszont van Automatikus indítás. Korábban kérdeztem is, hogy ez most benne van a bétában, vagy a PM plus-nak köszönhető, hogy bent maradt. Ezek szerint meg van a válasz.
Remélem telepíthető is egy Gyári adat visszaállítás után is, és nem csak dísznek lesz benne. Egyébként az is bővebb. Van másodlagos indítás kezelés, meg automatikus indítás bejegyzések.
Hozzáteszem nem mindent indított el azok közül amit próbáltam egy Újra indítás után. -
KVZacc
csendes tag
Lejárt a szerkesztési időm...
Köszi, megvan. QuickShortcutMaker megtalálja, de elindítani nem lehet sajna... -
KVZacc
csendes tag
Tesztelők: Startup Manager-t tudja valaki merre van? Remélem csak én vagyok vak, és nem irtották ki belőle...
-
sonye
senior tag
válasz
ANDROID??? #7584 üzenetére
Köszönöm működik! Csupán nem volt kártya a telóba, addig nem engedte.
-
-
robi64
aktív tag
Január 15.-én,megjelent az első hivatalos rollback p9 lite-re csak sajnos közel kelet & afrikára számára.
-
jatszo
aktív tag
App twin lehetőséget csak én nem találom?
-
Matyi222
senior tag
-
Peterking
tag
Nekem egyre többször fagy le a chrome. Megáll az egész telefon úgy 20mp-re. Másnál is csinál ilyet?
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #7595 üzenetére
Úgy néz ki ez így nem teljesen igaz. Tény korábbi állításaimat is cáfolom, de velem most bizony, foglalkoznak.
Levelet írtam a Béta memóriakezelés gyógyításának reményében, és mindegyikre válaszoltak, sőt további infókat kértek.
FUT-on küldözgetem a hibajelentéseket, és már volt is, hogy visszakérdeztek. Ezek szerint úgy néz ki, komolyan veszik a beérkezett jelentéseket. Tény telefonon nehézkes kitöltögetni a számomra mini és halvány betűkkel, de ezt áthidaltam. A gépen megírom, átteszem a txt fájlt a telóra, és bevágom a szöveget az app-ba.
Sajnálom, hogy más nem tudja használni ,mert biztos van olyan szituáció, nem is kevés, amit nem fogok kipróbálni, mivel más a felhasználó szokásom, nem ismerek, nem használok minden appot stb. stb.Ez a linked nálam. about:blank
Turbado
És mi van, ha Google a ludas, és nem is hiba? Vagy az kizárható? nem olyan régen én is szívtam velük, a bankkártya regisztráció miatt. Újat fel tudtam vinni, de törölni nem. Állítólag semmi baj nem volt vele csak nekem nem ment. Végül valamit csináltak sok levelezés után, és sikerrel jártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest