- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
Nálam a lélektani határ cca 1800 ft, ha beruháznék egy Nillkinre. Ha többe kerül, akkor inkább marad rajta a mostani 3D-s glass, ami jó, mert alul-felül fekete, így nem látszik, hogy alul nincs odatapadva tökéletesen.
Viszont jó lenne egy hagyományos, mert ez annyira azért nem tetszik.
A telóm az első sorozatok egyikéből való, ezeknél a "Huawei" feliratnál nem teljesen sík a kijelző, ezért nem tapad rá tökéletesen mindegyik glass. Van olyan üveg, amelyik hibátlanul rámenne az én készülékemre is? Akinek van ez ügyben felhasználói tapasztalata, az kérem, ne tartsa magában!(#9699) szatomi30
Véleményem szerint megbízható. 2 év gyártói garancia, ez a lényeg. Nagyon nem nyúlhatsz mellé. -
szatomi30
tag
Sziasztok!
Mobilcorner.hu mennyire megbízható bolt? 63.000 Ft Dual simes P9 Lite, 2 év gyártó garanciával.
-
Diabo6
senior tag
válasz
sharkypeti #9696 üzenetére
Én ebayről elég sokat kipróbáltam, de nekem a hangszórónál jött fel mindig. Egyetlen üvegfólia maradt rajta mindenhol, annál viszont bekerül egy porszem felrakásnál (én hibám) és az b.szta a csőröm... Egyszóval elég nehéz olyat találni, ami jó.
Meggondolandó, hogy gsm boltba 4000 ft-ért megéri-e feltenni 6 hónap garival. Had szenvedjenek vele ők.. -
sharkypeti
aktív tag
Nekem olyan sorozatból való a telóm, amire ha felteszem a tempered glass-t, alul a feliratnál nem ragad oda tökéletesen, állítólag nem teljesen sík a kijelző (gyárilag). Van már erre valami megoldás? A 3D glass nem jön be, szerintem csúnya. Hagyományosból vett már valaki olyat, ami tökéletesen rácuppant? Akinek hasonló gondja volt, milyet vett, ami jó lett?
-
match123
tag
Nem mondtam hogy gyakori volt ilyen mértékben. Amikor már 1 hete nem volt újraindítva, akkor már eléggé szenvedett, aztán egyszer annyira, amennyire fentebb leírtam. Egy restart megoldja megint pár napra.
A memóriakezelés ott idegesített fel, amikor rendszeresen kivágta a zenelejátszót a háttérből lejátszás közben...
Olyanokon nem akadok fent hogy minden mást is kivágott, és állandóan újratöltött mindent, legyen az böngésző, viber, facebook stb.
Mondjuk vibernél kissé idegesítő amikor (bár bent van a protected appok között) délután 5-kor kapok meg egy délben érkezett üzenetet, mert a drága volt olyan rendes, és kib@szta a memóriából, és csak 5-kor indítottam el, mert akkor akartam írni valakinek.@bubus66
Olvastam a logout cikket, az alapján választottam a RR romot. Valamint végignyálaztam a fórumot is, majd leírom oda is a kínjaimat
Azért írtam ide, mert itt nagyobb az aktivitás -
bubus66
nagyúr
Fontos!
Megkérek minden Fórumtársat, hogy saját érdekében, a Product ID kódot kérje le és írja fel valahova, és ha eladásra kerül a készülék, akkor egy papira írja rá vagy a Product ID kódot vagy ha már nyitotta a nyitó Kódot.
Product ID *#*#1357946#*#* Lekérése!
Mert ha nincs nyitva bootloader és bootloopos lesz a készülék, akkor nem lehet lekérni a BL nyitó kódot. Vagy is lelehet de csak térítés ellenében..
Köszönöm..
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
match123 #9690 üzenetére
Pedig az XDA-király ROM-ok vannak.... Igaz én egyet sem próbáltam mert nincs kedvem 3 napig telefon nélkül lenni vagy szervízbe vinni az XDA-s ROM-októl de áradoznak tőlük..
Mondjuk egy FR a gyári ROM-oknál csodákra képes.... Petya220 vedd fel a kapcsolatot az csinált egy Custom ROM-os Topikot sőt ha jól emlékszem a logutjában is benne van.
-
match123
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani romokat, amit érdemes napi szinten használni?
Meguntam a gyári idióta memóriakezelését, valamint úgy be tudott lassulni hogy amíg egy tárcsázóból átléptem a chrome-ba, fél-1 percet gondolkodott.
Felraktam a ressurrection remix romot, AOSP alap, nincs is gond a memóriakezeléssel, nem is lassú, de vannak egyéb hülyeségei. A kisebb gond, hogy néha random (bármelyik programban) kiírja hogy crash-elt a facebook app....kit érdekel. Viszont a zenelejátszó nem jegyzi meg hogy hol járt, ami eléggé idegesítő ha 2 órás podcast-et hallgat az ember. Tudom, használjak másik zenelejátszót, de nem akarok (a gyárinál tök jól ment).
Tehát vannak azért itt is gondok. XDA-n eléggé szegényes a rom kínálat, a RR sem fog már javulni, mert leálltak az update-ekkel, a gyári alapú romoktól meg félek.
Többek között az is érdekelne, hogy ha gyári alapú romot teszek fel, akkor előjönnek a gyári rom hibái, vagy ezen tuningolnak?
Köszi előre is mindenkinek.
-
bubus66
nagyúr
-
-
castiels
addikt
Telenoros P9 Lite om van.
Dualosìtani szeretnèm, mit tegyek?
Telenoros simet ès egy mobilnetes simet szeretnèk beletenni.
-
ORCA58
addikt
-
Zsocy155
őstag
Szia!
Összehasonlítás. Lényeg annyi, hogy a 2017-ben 3GB ram van.
Úgy tudom a Vodafone-nál nincs P9 Lite 2017.
-
sarkan
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy P9 lite készüléket. Látom a boltokban, hogy van olyan, hogy P9 lite 2017-es illetve 2016-os.
Mi a különbség illetve honnan tudom, hogy a készülék melyik?Ezt a 7-es andriodra nem frissítik? Ha minden igaz vodafonos lesz.
-
leixlo80
csendes tag
Hivatalosan nálunk még nem jelent meg. A tied az utolsó hivatalos 6-os változat. Erre a 370-es feltehető, de ha nem akarsz variálni akkor várd meg amíg jelez a frissítő. Annyira nagy eget rengető újdonság nincs benne.
Más: most már a második éjjel csinálja a telefon, hogy 10-12%-ot merül, ugyanis időszakonként valami miatt "ébren van" Tegnap már próbaként este letöröltem a hírhedten rendszert ébren tartó Messengert, de nem ő volt a ludas, Valami magában a rendszerben csinálja, úgyhogy ma megnézem mit produkál FR után "szűz" rendszerrel.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok lehet hogy láma kérdésem lesz előre is bocsi.
Kijött most már a végleges 7-es droid a telefonra? Látom, hogy különböző verziójú romokat raktok fel.
Nekem egy Dual Simes lenne, most jelenleg ez a rom van rajta: L21C432B160Frissítések és a Hicare sem talál újabb verziót.
-
KZP
őstag
bubus66 tanácsára visszatettem a Firmware Finder-rel a B161-et, szerencsére simán felment. Utána pedig ugyanezzel a módszerrel a B371 is.
Köszi mindenkinek, aki segíteni próbált! -
leixlo80
csendes tag
válasz
bubus66 #9670 üzenetére
Neki most is Dual rom van fent, erre tud visszaállni, erre is gondoltam.
Nem hiszem, hogy full volt amit véletlenül felraktam, de már nem is emlékszem mekkora volt a mérete, mert gyakorlatilag bekapcsolás után azonnal láttam, hogy rosszat töltöttem le, így ment is fel a 160. -
leixlo80
csendes tag
válasz
bubus66 #9667 üzenetére
Már most is olyan ROM van a telefonján ami elvileg hivatalosan nem lehetne, ha erre felteszi a szintén hivatalosan nem arra való 370-et az már sokat nem ront a garanciális helyzeten. De ott van a rollback ami után vissza tudja tenni ami most van.
Én a 161-et simán a 3 gombos módszerrel felraktam a dual telefonra (véletlenül). mikor észrevettem a hibát ugyanúgy 3 gombossal a 160-ra cseréltem minden gond nélkül. -
bubus66
nagyúr
válasz
leixlo80 #9661 üzenetére
Hát nem tudom, hogy úgy ment-e (persze én elhiszem) nem vagyok benne biztos, ha már ennyire ajánlod neki azt is írd oda, hogy Garancia Nuku!!!!!! Én biztos, hogy nem tenném fel rá, de mindenki annak tanácsát fogadja meg akiét akarja a saját telefonja max lesz belőle egy könyvnehezék jobb esetben szerviz.
Viszont frissítést sem fog kapni. Mondjuk nekem csak oemimf cserével sikerült de úgy látszik talán én nem tudom mit kell csinálni de eddig ez a módszer egyetlen telefonommal sem működött..
Különben meg a legbiztosabb meg oldás erre az oeminf csere.
-
78zolika
senior tag
Sziasztok !
Szeretnék venni a telefonba 16 micro sd kártyát , de nem tudom melyik márkájút kezeli gond nélkül ?? ebben kérném a segítségeteket . ezer köszönet -
snakebait
senior tag
#9636 -ra valakinek valaki ötlet? Idegesít borzasztó,hogy nem tudok rá megoldást. Egy frissítést megcsináltam,igaz segítségetekkel és kicsit döcögősen,de összejött. Ezt a naptár gondot meg nem tudom megoldani tegnap óta. Miért nem jelennek meg a névnapok mobilon a naptárban szerintetek? Mit csináljak?
-
leixlo80
csendes tag
-
bubus66
nagyúr
Nem lehet a 371 feltenni a 370-re az oeminf cserével. Amit olvastál valószínű az is csak oeminf cserével állt vissza.
A B170-re meg főleg nem lehet feltenni, mert B161 a legutolsó frissítés..
Igen azt én is tudom, hogy felmegy rá a dualos, miért nem lehet kérdezni, hogy melyiket kell feltenni.. Vissza felé ez már nem fog menni csak oeminf cserével.
Itt pedig szépen le lett írva milyen build számok vannal és melyik a SS és a DS
-
KZP
őstag
válasz
bubus66 #9658 üzenetére
Szia!
Nem lett dualosítva. Egy IMEI szám van. Nincs nyitva a bootloader sem. Csak simán le lett töltve, majd fel lett telepítve rá a B170. Akkor nem panaszkodott semmilyen inkompatibis verzióra.
Az nem lehet megoldás, hogy rátenni a B370-et, majd utána a B371-et?
Olvastam itt, hogy régebben valaki hasonlóan járt, csak ő a B151 helyett a B150-et tette fel, de utána ráment neki simán a B151. -
bubus66
nagyúr
válasz
gabby123 #9656 üzenetére
Szia lelet írva a C900 csak a visszaálláshoz van a RollBack napi használatra nem jó, ha azt fel tetted akkor arra telepíteni kell a B160 vagy a B170-et vagy a B161 vagy a B171.. De a RollBack csak a 7.0-ra tehető fel a 6.0 NEM!! Mert bootloop lesz a vége..
Az oeminf-nek semmi köze hozzá.
(#9655) KZP
Hány IMEI számod van?
Na ezt most nem teljesen értem a Telekomoson, hogyan van B170 dualosittotad? Vagy rá erőlttetted a B170-t?
Persze hogy nem megy fel rá a B371 mikor az a Singlehez való. Ha valóban Telekomos akkor a garanciának lőttek hobólba...
Vissza lehet állni..
-
gabby123
tag
válasz
bubus66 #9654 üzenetére
Nem még nem tettem fel csak puhatolózók nem e tudom vele elcseszni a telot.
Előző telom ezért lett kuka mondjuk az homtom hz 17 pro volt.
Nem szeretném ha a félhivatalos nugát elcseszné az oem infómat.
Ez ért kérdeztem rá mert olvastam hogy visszaállításnál c900 lessz a c432 ből .
És ez nem fog bekavarni amikor kijön a full hivatalos.
Azt tudom hogy a b370 kell az 1.9 gb -os.
Nem akarok robotolni sem teret telepíteni.
Thx -
KZP
őstag
Sziasztok!
Telekomos telón jelenleg B170 van. (Ami ezek szerint dual simesre való szoftver, de a telefon kifogástalanul működik vele.) Letöltöttem a B371-et, a telepítés elején viszont inkompatilis szoftver verzióra panaszkodik.
Vissza tudom tenni valahogy az eredeti Telekomos verziót, aztán arra próbáljam a B371-et, vagy hagyjam a fenébe, és majd jön OTA-n a 7.0. Esetleg próbálkozzak a B370-nel?
Köszi! -
gabby123
tag
Ha feltelepítem a 7 -et
És rollback -elek 6 -ra
Az oem info át áll C900 -ra?
És ha igen lehet e belőle később probléma?
Most az oem C432. -
Littli
kezdő
Egyébként, szerintem ez a 370 sokkal stabilabb és pörgősebb lett mint a 336. Míg a bétánal a Chrome iszonyat lassú volt és a Messenger is szórakozott. Ennél ezt egyenlőre nem észleltem. Ja és nem csináltam FR-t egyiknél sem, szándékosan, kíváncsiságból. 😉 Nekem most olyan gyorsnak tűnik a teló mint a 6-al volt. Ja és az aksi idő is ugyanolyan jó mint volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
espista #9625 üzenetére
Erre vártam.... Majd lesz .... Igaz mindenki azt csinál a telefonjával amit akar.......
Egy pont a sok okos ( már elnézést akinek nem inge nem veszi fel) miatt nem írtam(tuk) hogy kötelező csak ajánlott... Mindenki úgy csinál ahogy akarja.................. De elég sok telefon jött vissza a kezem alól a halálból.... Egyik sem lett volna a megoldva fr nélkül....... Sőt csak FB és utána FR oldatta meg........................................
(#9640) Littli
Ugy látom az FR sem kell de azt sem tudják hogy mind kettő amit letöltsz kell igen mert az update.zip-ben a scrip uyg van meg írva, hogy ezt is telepíti.
az update.app ezt kell ki csomagolni
a update_data_full_hw_eu.zip ez is kell
-
törölt tag
Naaa,azóta sikerűlt lefrissíteni a dload-os módszerrel,de furi,mert maradt B336,pedig azt írta,hogy a frissítés sikeres volt
-
Littli
kezdő
-
-
FőDudu
veterán
válasz
leixlo80 #9616 üzenetére
KB ototdikre lett jo.
Megtalalta az update-et, majd azonnal proxy kikapcsolas, letoltes, reboot - megis amikor elkezdte kicsomagolni, akkor jott a hibauzenet.Aztan egyszer jo lett. Nem valtoztattam semmit - csak ujraprobaltam.
Igy felment a hetes - most nezem at a modositasokat.
-
snakebait
senior tag
Mióta feltettem a 7.0 eltűnt a naptárból a beimportált névnapok. Szülinapok,ünnepek meg minden ott van csak a névnapokat nem jelzi. Pedig neten megnézve ott vannak,meg azelőtt 6.0 is megvoltak,csak most a 7.0 feltétele után a mobilon a naptár nem jelzi. Beállítva,bepipálva ami kell. Valakinek ötlet,hogy mi lehet?
-
petya220
senior tag
Mindenkinek szíve joga, hogy mit művel a telefonjával... (Csak ne szedje le a hátlapot
) szóval nem értem,hogy mit ez a hiszti ekörül.. csak egy ajánlat, hogy tedd meg, biztos ami biztos.
nincs odaírva,hogy "KÖTELEZŐ". (Bár.. .. Bubus! Írd oda!!
)
Na de a végszívás nálam ennyi volt
Amúgy.. fórumtárs ajánlott egy build.prop tweak-et az app kilövésre... Most tesztelem, aztán ha van érdemi változás, csinálok egy telepítőt hozzá
vagy csak egy leírást... (Eddig az a tapasztalat, hogy több ramot eszik az eszköz, kb 200megával)
-
leixlo80
csendes tag
Sokan valami csodaszerként gondolnak a FR-re, holott az csak a letöltött alkalmazásokat és beállításokat törli. Például a továbbra is tapasztalható hektikus memória-kezelést nem fogja javítani. Van néhány alkalmazás (nálam például a Sofascore) amit teljesen váratlan helyzetekben bezár a telefon. Ebben az esetben maximum később tudom meg egy meccs eredményét, de így is idegesítő. Ezt a 6.0 alatt nem tapasztaltam. Egyébként más hibát eddig nem tapasztaltam, az akku ugyanannyira merül mint eddig (éjszaka 1-2% kikapcsolt wifivel)
-
csiki52
tag
válasz
snakebait #9631 üzenetére
nálam nem romlott az akku merülési szintje a 6.0 hoz képest semmiképpen, azt én sem állitom hogy jobb lett viszont meintha egy kicsit pörgősebb lenne a telefon 7.0 alatt.
sosem teszem "rep.modba" folyamatos internet wifi csatlakozás és nincs energiatakarékos üzemmod sem. -
csiki52
tag
Mindenkinek szive joga csinál - e FR-t - verzió váltáskor ajánlott.
Én pl most nem csináltam, de ez nem azt bizonyitja az én döntésem e pillanatban jó...lustaságbol egy kicsit tesztelésből nem csináltam és ezidáig nálam minden tökéletesen müködik.
Egy valamit tisztázni kel viszont....az FR csak a data-t törli vagyis a felhasználó által telepitett programokat és a beállitásokat, ezeket ujra kell beállitani telepiteni / nálam itt a lustaság/ ellentétbena HR ami alaphelyzetbe állitja a telefont...
A google fiok ha volt mentés a programok visszatelepülgetnek és a beállitások is...
Egyszoval ne essünk ezért "egymás torkának" hogy kinek miben van igaza, ajánlott hogy csináljunk FR-t .
Saját tapasztalatom az, hogy a google alkalmazások az alkalmazásboltbol letöltve amiket én használtam/használok és az előző gyári verzioban jol müködtek azok általában az uj verzioban FR nélkül is müködnek....ennek ellenére én is ajánlom az Fr-t.. -
snakebait
senior tag
válasz
bubus66 #9624 üzenetére
Tegnap én is megcsináltam a FR-et,újra belaktam a telót nulláról. Én az akku gyors merülése végett csináltam meg,más rendellenességet nem vettem észre egy nap használat alatt. De nem segített az akku merülésén,FR nélkül,egy éjszaka alatt,repülőbe téve merült 10%-ot. FR után az elmúlt éjszaka 5% százalék merülés repülőbe és 8 óra óta,kevés használattal eddig 30% merülés. Ez még mindég sokkal rosszabb nálam mint 6.0-val
-
petya220
senior tag
Tyűűű skacok... Mi volt itt.. nem gondoljátok, hogy elszaladt veletek a ló?
-
espista
senior tag
válasz
ANDROID??? #9626 üzenetére
De mivel azt nem tudhatjuk, hogy az FR hiánya okozta a galibát, sőt azt sem, hogy egy FR esetén nem lépett volna fel ugyan úgy, így ez csak egy elmélet. Merő spekuláció.
-
okoska74
senior tag
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
-
bubus66
nagyúr
Igen érdemes csinálni én ajánlani szoktam persze nem kötelező..
Minden frissítés után kell egy factory reset, pláne főverzió váltás után.
Többen vannak itt újak, főverzió váltás után csináljatok FR-t, mert e nélkül eddig szinte mindenkinek rendellenesen működött a teló! Ez nem csak a Honor 7-re igaz.
-
kazy76
aktív tag
Kellemes húsvétot kívánok mindenkinek. Felraktam a 7.0-t érdemes csinálni egy gyári visszaállítást?
-
Robertó79
tag
És azt hogy tudom beállítani hogy mindent a memóriakártyára kerüljön képek messengerből stb..
-
Robertó79
tag
Hogy tudom beállítani azt higy ami egyszer elfogadtam alapértelmezettnek ne legyen az vagyis kitörölni.
-
leixlo80
csendes tag
Ez hibás letöltés lehet. Ahogy javasolták is, a proxy beállításokat csak addig hagyd meg amíg megtalálja a szoftvert, utána töröld és a letöltést már a normál beállítások mellett indítsd el.
@Roland0224: A 2GB-os a full változat, mindent tartalmaz, valószínűleg először egy kisebb, csak változtatásokat tartalmazó verziót raktál fel, ezért hiányzott néhány gyári app.
-
Roland0224
senior tag
Nekem az lenne a kérdés ,hogy mi a különbség az a rom között amit az ff-rá rak és a hivatalos között mert 2gb majdnem és eddig(kop kop) semmi bug . Első próbálkozásra olyat raktam fel amibem nem volt gyári naptár, ébresztő, frissítő,meg ilyenek de ebben most minden van
-
FőDudu
veterán
Hello!
VNS-L21C432B160 keszulekre (kulfodon hasznalt, dual SIM-es, fuggetlen keszulek) melyik verziot lenne erdemes feltenni?
VNS-L21C432B371
VNS-L21C432B370
VNS-L21C432B170
VNS-L21C432B336
VNS-L21C432B335Nem vilagos, hogy melyik milyen (sima v. dual SIM - es egyaltalan milyen verzio).
Koszonom!
-
bubus66
nagyúr
válasz
#38015744 #9601 üzenetére
Ki kell választani a Finderben hogy melyiket akarod letölteni.
Nekem is a B161 volt és nekem a B371 is felajánlotta persze a listában benne volt a b335
Töröld a Findert a Proxy alkalmazást meg a HFF mappát is
sepy akkor is ha letöltés előtt a porxyt törlöd meg a hozzáférésnél vissza állsz az eredetire
Tehát nem az ff proxy-ról akarod letölteni
(#9605) FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó egy Pixel 8
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest