- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toby0501
csendes tag
válasz
Roxbury #7185 üzenetére
Szép letisztult lett, a szemvédelem funkció már most tetszik, lehet időzíteni is, szerintem hasznos lesz, majd kiderül. Fordítási hibával nem találkoztam. A Telefonkezelő alkalmazásban kijavították a progress circle-t, most már hihetőbben jelzi, hogy hány %-nál tart a vizsgálattal. A Huawei Share-t nem tudtam kipróbálni. A tárcsázó a hívásnaplónál továbbra sem írja a telefonszámot. Eddig úgy vettem észre, hogy kevesebb RAM-ot eszik.
-
ANDROID???
addikt
-
Mindy-Lee
tag
-
ANDROID???
addikt
Engem meg a fiókellenőrzésnél nem enged tovább, mindenáron kéri újra és újra, hiába adom meg a jelszót.
Ötlet?
A Gmail azonosítóhoz adjam meg a telszámomat? Nem akartam.. -
Mindy-Lee
tag
-
Roxbury
őstag
Na latom jelzett par embernel a beta. Annak aki feltette milyen tapasztalata van?😊
-
bubus66
nagyúr
válasz
Toby0501 #7172 üzenetére
Persze, hogy nem fog olvasni főleg ha nincs is itt regisztrálva..
Nem kioktatásnak szántam de ha te annak veszed ám legyen..
Én biztos, hogy csinálok FR mert szoktam..
Mondjuk elég sokat irtogattam a FB de ahogy észre vettem volt is értelme, főleg a privát levelezéssel..
Azt is tudom és látom, hogy kik regisztráltak, és azt is nagyjából sejteni fogom, hogy a 200 hányan küldenek be értelmes tesztet..
(#7173) ORCA58
Letöltöd, és mikor végez akkor lesz egy feluróablak amiben lesz két sor
Telepítés később vagy valami ilyesmi erre rányomsz és akkor csak akkor fogja telepíteni mikor legközelebb elindítod a frissítést.
(#7175) szende_robi
Köszi.Így van van előtte akkor elég csak a wipe cache és kész szerinte. Mondjuk erre nem emlékszem, hogy lett volna a P8 litenél anno..
-
ORCA58
addikt
Értesítés nem jött, de a frissítőbe bementem, és meg is találta. Kérdés, mit tegyek, hogy ne induljon azonnal a
telepítés, csak a letöltés. mivel csak egy gyors frissítés gomb van. Vagy frissítés után még megmarad a letöltött fájl és csak újra induláskor törli?
A múltkori frissítésnél kicsit másképpen nézett ki, ott volt a lehetőség, hogy teljes rom, vagy csak frissítés, (tudom itt csak teljes lehet) de akkor valahogy le tudtam menteni a romot, de nem emlékszem hogyan.
Még nem állok neki, mert munkaidő van és bármikor befuthat egy telefon.Egyébként nagyon furák: Korábban rákérdeztem, hogy magyarul is be lehet küldeni hiba jelentéseket? A válasz igen. A project leírásban is benne van angolul, hogy van ugyan egy nemzetközi R&D team de ha lehet angolul kérik. Nem akarnak dolgozni!? Azzal nem hiszem, hogy jobban járnak ha valaki a guglival fordíttatja le.
Mindezt írom annak a fényében, hogy az angol tudásom meglehetősen hiányos, azaz soha sem tanultam.
Úgy hozta a sors, hogy az általánostól az egyetemig egyik iskolában sem lehetett tanulni angolt, bezzeg oroszt 10+1 éven át, de abból sem tudok többet mint angolul ahova jártam. Felnőtt fejjel meg nem nagyon van rá időm, pedig hiányzik.
A +1 év a katonaság alatt az egyik tiszt orosz feleségének kreáltak munkahelyet. Egy kukkot sem tudott magyarul, mi meg nem sokat oroszul. -
Toby0501
csendes tag
válasz
bubus66 #7168 üzenetére
Olvastam és értem is. Csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy ha mondjuk Vér István rányom a frissítésre, nem garantált, hogy ezt az irományt vagy hasonlót ő is olvasni fog (egyébként is láttuk facebookon, hogy milyen "hozzáértők" igyekeztek bekerülni a tesztbe), ergo nem fogja elkövetni a factory resetet sem, s ezt egy mobilgyártó/szoftverfejlesztő nem is várhatja el a felhasználótól, vagy ha elvárja, arról még a frissítés előtt értesítse. Remélem, érted ezen megközelítését a dolognak, s nem próbálsz meg ismételten kioktatni, ahogy azt az imént tetted.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Toby0501 #7166 üzenetére
Érdemes lenne olvasnod egy kicsit
Többen vannak itt újak, főverzió váltás után csináljatok FR-t, mert e nélkül eddig szinte mindenkinek rendellenesen működött a teló!
Neked nem kötelező.. Különben meg nem az első főverziót teszem fel tehát tudom..
(#7167) szende_robi
Igen én kiírtam, hogy aki teheti az mentse le a kódot mert ha bootlop beüt a fastbootba akkor is belehet lépni és ki lehet nyitni a BL-t Különben meg ha OTA-n frissíti le én tegnap próbáltam pont valami oknál fogva vissza zárja.
Beszéltem Cunaja-val.
Köszi, hogy szóltál..
(#7165) petya220
A Rollback az mindig a 3 gombossal működött lehet ha lesz akkor igen.
-
Newlachka
őstag
P9-nél ildomos volt bl-t nyitni ha esetleg bootloopba vágná a béta/korai rendszer frissítés a telót lehessen romot tenni rá.
(zárt bl-nél ugye nincs normális reco és nem is tudsz sehogy csatlakozni hozzá)
Cunaja tud többet mondani. -
Toby0501
csendes tag
válasz
bubus66 #7163 üzenetére
Szerintem semmi nem indokolja a factory resetet. Persze hibák forrása lehet, de beta tesztről lévén szó olyan körülmények között is érdemes tesztelni, ahogy azt a mezei user is tenni fogja. A sok laikus aligha fog factory resetet nyomni a frissítés után, hacsak erre fel nem szólítja a készülék.
Az viszont elég gáz lenne, ha frissítés után mindent elölről kellene kezdeni a telefonnal.
-
petya220
senior tag
3 gombossal majd lehet rollback-elni nougatról?
-
Mindy-Lee
tag
Megkaptam az értesítést, hogy letölthetem a beta verziós szoftvert, kíváncsi vagyok.
-
petya220
senior tag
Majd néhány képet róla kérlek
Közben van pár fejlemény custom romok terén
Az első LineageOS bebootoltNem sokára közzé teszi a fejlesztő.
Van Paranoid-unk is6.0.1
jsbeyond 7.1.1-es AOSP-vel próbálkozik, készülék nélkül, én tesztelnék neki, de a kernellel bajok vannak,így nincs mountolva a /system ergó nem bootol. -
Mindy-Lee
tag
Végre én is tudtam csatlakozni, látom a Facebookon más is szóvá tette a singleSIM-es kérdést. Az a baj, hogy akik a Huawei Mobilnál válaszolgatnak a kérdésekre, nagyon nincsenek képben, de nem csak ebben a témában, másban sem.
Feltehetően nincsenek arra felkészítve, amit az emberek várnak tőlük.
-
bubus66
nagyúr
Itt-e ezzel a programmal tudod elő csalogatni
- Adatforgalom figyelő:
Beállítása hasonló mint az előbb leírtaknál. A menüben a következő opciót kell megkeresni:
Beállítások / Adathasználat - com.android.settings/ com.android.settings.Settings$DataUsageSummaryActivity(#7142) Diabo6
Tudom, hogy van igaz, hogy 26-a van de talán .02-06-re el is indul.
gianone
Tudom, de az nem hivatalos. feltenni fel de minek az árán az más kérdés.
-
Szajo
őstag
Sziasztok.
Hogyan lehet beállítani, hogy az adatforgalomkezelést ne hónap 1-től számolja? -
petati94
tag
Azt hiszem megtaláltam az okát, hogy miért tiltotta le a rendszer a képernyőzár kikapcsolását.
Arra jutottam, hogy a "frissítő" a ludas. Minden első indulásnál létrejött hwOUC mappa benne két mappával (a tartalmukat nem tudom) és utána újraindulást követően már nem engedte kikapcsolni a zárat, eddig. Most, amikor utoljára csináltam FR-t, már nem jött létre a fenti mappa és nem is tiltotta le a rendszer a zár kikapcsolását. -
ANDROID???
addikt
Van arról infó külföldi Beta teszteken megy -e a "rinya" farkas hibákról?
-
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #7126 üzenetére
Akkor kép akar lenni, de csak egy kép ikont és egy [link] szöveget látok. [ez a link]
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7122 üzenetére
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Roxbury #7121 üzenetére
A magyar Huawei úgy néz ki azt se tudja mikor/mit/miért ír.
A projekt leírásában 2 hét szerepel a sikeres csatlakozást követően, úgyhogy van még idő.Viszont jogos az észrevétel, akárki is tette facsén: kiírás szerint ez az újabb VNS-L01 teszt. Ez elvileg más hardver verziót jelent, nem?
-
jatszo
aktív tag
Az előző körből kinn van már a béta?
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #7118 üzenetére
Na ja.. Talán FV megfenyegetés megtette hatását.
-
ANDROID???
addikt
Úgy gondolom nem bírták az "oltást" face-n..
Regeljünkba lehető legtöbben, hogy ne maradjon hely a nyomiknak -
online1986
tag
Képen nekem 8/200 van
-
KVZacc
csendes tag
Hopp, 1/200
Csak volt értelme küldeni őket facsén
-
Steelers
senior tag
válasz
ANDROID??? #7101 üzenetére
én nem látok különbséget, de biztos rossz a szemem...
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #7096 üzenetére
Még működő képes, de csak nosztalgiából van meg. A vásárolt új aksi sem bírja soká, meg hát elszállt felette az idő. Akkor nem hitem, hogy egyszer ilyen jó telefonom lesz, mint a P9 lite.
Nekem a TMX-el szerencsém volt a gari vége előtt bedöglött a kijelző és szépen cserélték. -
konsoft
csendes újonc
Találtam leírást, hogy hogyan lehet felrakni a bétát. Lehet, hogy valakinek segít.
http://www.huafan.cz/discussion/2092/upgrade-vns-l21c432b160-to-nougat-beta-vns-l21c432b336-ota-update-dual-sim#latest
http://www.huafan.cz/discussion/2083/upgrade-vns-l21c432b161-to-nougat-beta-vns-l21c432b335-ota-update-single-sim#latest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest