- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #6198 üzenetére
Nem.
Nekem még megvan a z3c, arról váltottam. Kamerában szinte azonosak, csak a sony 23Mpix- ből tudja azt, amit a huawei 13-ból. + a sony-n kegyetlen sok bug van a 6-os androidban. Fagy, akadozik, lassul, újraindul. A huawei-el nincsenek ilyen gondok, atom stabil. 5.1.1 volt az utolsó stabil rendszer a sony alatt.
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #6198 üzenetére
Itt talán jobban tudnak segíteni.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Egy kis OFF !
Szerintetek érdemes lenne lecserélni egy Xperia XA-ra a készüléket ? Kamera és erő tekintetében ?
Köszi !
-
kecz
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos ma tönkrement menyasszonyom Lumia 625-e. Kényszermegoldásból sürgősen új telefont kell vennünk és az egyik jelölt a P9 Lite (A galaxy A310 mellett). Átolvastam a fórum végét, de nincs időm oldalakat végigfutni, így azt szeretném kérdezni, hogy van-e a P9 Lite-nak valamilyen ismert bug-ja, típushibája, stb, amire esetleg oda kell figyelni?
A Mobilarénás tesztjét már elolvastuk és láttuk, hogy a kamerája nem a legjobb.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
petya220 #6189 üzenetére
Hát a P9L nél MÉG nem tapasztaltam.
A 7es nél meg akkor akad ha tüzet csiholok. Normál tempónál csak akkor ha sok(8-10) képet tartalmazó poszt van, az előnézetek betöltésekor. De az is inkább háttér tár hiány szerintem. meg ugye azon csak 5.11es android van.
Böngésző alatt ritkán használom az FB-t telefonon."Amúgy bakker, most hogy mondtátok már kifejezetten figyelem hogy akad-e. Ezt rühellem.
Eddig fel se tűnt, most meg a legkissebb röccenés amit észre se vett eddig az ember már brutális akadásnak tűnik.
"
-
OldMike
őstag
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Egy ilyen tokba belefér a P9 Lite?
-
lacc24
csendes tag
válasz
KKrisz751 #6187 üzenetére
Szia! Természetesen nem vártam kiemelkedő "folyamatosságot", a videók automata lejátszása kikapcsolva, mobilnetnél eszembe sem jutna, hogy zavarjon, DE sajnos wi-finél is tapasztalom, hogy igen csak darabos.
(Persze az is lehet, hogy a WP-m előtte ilyen szempontból jobban szedte a lábát?!)(#6189) petya220 jól beszél.
-
KKrisz751
aktív tag
A ha géped elé ülsz, és a böngésző görgető sávját egy mozdulattal lehúzod, akkor akad a számítógéped?
Egybe be se tudná tölteni az X qvadrocsillió milliárd billió posztot.
Nem tölti be a végtelen hosszúságú oldalt egybe a gép, hanem részletenként.Az app pedig akkor akad meg mikor a betöltött adat végére ér. Lassabban görgess amennyire gyorsan tud tölteni a net.
Majd ha 150Gbit lesz a mobilnet sebesség, el lehet várni a folyamatosságot.
Vagy a háttér memória méretet kell megnövelni, csak ugye attól még be kell tölteni az adatokat ami mobilnet vagy wifi sebesség függő.Amúgy P7 en több rom-ot próbálva, valamelyiknél akad, valamelyiknél pörög rendesen. Pedig a teló ugyan az.
P9L wifi-s kapcsolatnál, meg normálisan használva nálunk nem volt gond vele. Igaz csak 3 napos a készülék.
Bár ha jól emlékszem érdemes kikapcsolni az automatikus videó lejátszást, ha még nincs. Az rendesen megakasztja. (Amúgy sem értem mire volt jó, be tenni az FB-ba.)
-
satee76
aktív tag
De nálad is fog működni. Csak tudod az android megjegyzi ahova 1x felcsatlakozott, hisz oda már te mint User engedélyezted neki.
Tehát a nyitott wifi hálózatot, amire routern nélkül felcsatlakozik, a hálózati adatlapján (wifi listán
rákattintva) elfelejt gombot megnyomod. Ezekután ha az általam említett menü pontot kikapcsolod nem fogsz felcsatlakozni. Meg sem jelenik a wifi listán.
Ha meg bekapcsolod a nyitott hálózat érzékelést, egy értesítést kapsz a nyitott hálózatról, de nincs kapcsolódás addig amig nem engedélyezed.
Ez igy van mióta a droid wifire tud csatlakozni.lacc24
Esetleg próbáld ki flite alkalmazást.Ez az FB butitott verziója, de sokkal stabilabb mint a gyári. -
petya220
senior tag
Üdv a klubban
Hát az Android-os Facebook app egy nagy rakás.... Kaki.
Próbálj rajta frissíteni, hátha van update... Ha nem akkor ott a böngésző :/
Csak ne ijedj meg,mikor random emberek jelölnek vissza, vagy indoktalan dolgokat/oldalakat lájkolsz
én a 10embert jelöltem be tegnap.... A görgetés miatt
-
lacc24
csendes tag
Sziasztok!
WP-ről jöttem le, mint első okos, és hát az android számomra teljesen új terep.
Segítségeteket kérem: a böngészés, de leginkább a gyári Facebook alkalmazás görgetésétől kissé akad, "darabossá" válik a megjelenítés.
Lehet ezzel valamit kezdeni, "ez ilyen - így jártam", vagy a készülékemben van a hiba?
Nagyon szépen köszönöm hozzáértő válaszotokat!
Üdv.
-
ORCA58
addikt
válasz
satee76 #6171 üzenetére
Hogy a napi forgalom számláló beállítását miért nem tette ki a Huawe mind tudjuk, nem tudjuk. Az android ellenben tartalmazza, így elő lehet csalni. Ez sajnos nem része a Huawei által kitalált logikának. A fenti okokból nem is szerepelhet a használati utasításba. Ha az szerepelne, akkor ezen logika szerint az összesen felelhető app leírását is tartalmaznia kellene, ami lássuk be lehetetlen vállalkozás.
Ami miatt írtam, hogy olyan menüket beállításokat nem találnak, ami bizony egyértelműen le van írva. Még csak végig sem kell olvasni az utasítást, csak rá kell keresni a megfelelő szövegre. Az más kérdés, hogy kis türelemmel rá is lehet találni a telefonon az amúgy létező menüpontokra.
Tudom, ha jön a frissítés, akkor néhány dolog másképpen lesz. Azt nem tudom, hogy később e miatt javítják, vagy sem."(Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása. Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz"
Ez így nálam nem teljesen igaz! Kikapcsolt állapotban amint lekapcsolom a rutert, azonnal csatlakozik a házban fellelhető jelszó nélkül használt WI-FI valamelyikére. Nem kérdez, és nem is érdekli, hogy nekem tetszik, vagy sem. Sőt ugyan ezt teszi bekapcsolt állapotban is. Nem szól, csatlakozik. -
ahnaelei
tag
Köszi a választ, de ez nem kivitelezhető, mert magán a hardveren (Tab) vannak az adataim, semmi köze a Google fiókjaimhoz. Azért kértem egy olyan lehetőséget, mint a Smart Switch mert azzal nem szinkronizálni kell, hanem csak átmásolni. Azért köszönöm, de várom a további megoldásokat, ha vannak ilyenek egyáltalán.
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Van nékem egy Samsung Tab S-em és az S tervező adatait szeretném a telefonra (H9 Lite) átmenteni.A Samsungokra van a Smart Switch progi, de az nem jó a Huawei-hez. Valami hasonló keresek. Előre is köszönöm!
-
törölt tag
Üdv.
A HiSuite 5.0.0.301 sem képes arra, hogy a rögzített hanganyagot exportálja. Egyáltalán nem látom a hang fájlokat azon keresztül, pedig ott van a telefonomon. Minek ez az app ha más eljárással tudok hozzáférni az audio fájlokhoz?
-
SzalaiG
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami olyan progit amivel mindent: sms-képek stb át lehet tenni az új készülékre?
G510ről váltottam fel P9 lite-ra. -
satee76
aktív tag
válasz
OldMike #6153 üzenetére
Ez sincs benne a használati útmutatóba. Egyesek szerint itt azért nem tudjuk a telefonunkat normálisan használni, mert nem olvassuk el a használati útmutatót.
De te elolvastad és mégsem találtad.
A kérdésed jogos
A válasz:
Beállítások-Wifi- alsó sávon Menü-Speciális beállítások-Hálózati értesítés (Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása
Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz
(Válaszom első része természetesen nem neked szólt, kérlek ne haragudj a szarkazmusért) -
satee76
aktív tag
Utána van nézve. A képeim meg azt bizonyítják, hogy hiába 3x gyorsabb a mobil net, a wifi+-al akkor is inkább a wifihez kapcsolódik.
A tapasztalat az, hogy ha a felhasználó elolvassa a használati utasítást, maradéktalanul -a tények ellenére is- el is hiszi ami ott lát. És közben olyan funkciókról állítja, hogy létezik, amelyeket , a szövegeket megértően ki se próbált.
A letöltögetés mellett a próbálgatás is célra vezető lehet, mert egy okostelefonnal ez nem okoz gondot. -
bubus66
nagyúr
válasz
Zolee72 #6161 üzenetére
Szia
Én nem olvasom, sehol hogy neked valaki is meg tiltotta volna, hogy apk-t telepíts, amit petya220 linkelt az is egy megoldás, és mindenki azt használja. De ha neked jobb az apk-ás telepítés nyugodtan használd..
Akkor letöltöd a playről különben az is onnan való ami a Logoutba van.
Ebbe a telefonba így van másikba másképpen.. De nem csak ebben van így hanem a P8-9-ben a P8-P9 Lite-ben is.
-
Zolee72
tag
válasz
petya220 #6160 üzenetére
Jó arc vagy :-)!
Én meg, néztem is az összefoglalót, de még nem volt olyan telóm, ahol rejtett tartalom vagy menü előhozásával kellett ezt megoldani. Így aztán nem is néztem ebben a részben, de elnézést mindenkitől akinek ez evidens :-).
És annyit nem is ér, hogy valami APK cuccost telepítsek.
Bár úgy látom a Play-en is fent van.
Kösz :-) -
Zolee72
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy hol lehet beállítani az adatforgalom számlálás kezdő napját? -
golyós
addikt
válasz
bubus66 #6147 üzenetére
Mivel nincsen benne giroszkop ezért biztos, nem fog elfordulni....
Akkor ezért írja sok játék, hogy nem kompatibilis a VR szemüvegel játszáskor.
Ezt csak a rootal lehet engedélyezni?
Sikerült a leírásban szereplő adatforgalom és egyéb hangok stb engedélyezése, reméltem ezt is be lehet állítani ezzel a progival -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6151 üzenetére
Nekem más appal sem megy...
Lehet,hog a nougat hibája...
De így belegondolva érdekes ._. -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6148 üzenetére
Kajak nem jó a folyamatos fókusz ._. Észre sem vettem eddig..
Miért kell felhívni a hibákra a figyelmem??
Amúgy, mindjárt kipróbálom,hogy open camerával van-e...
Nekem sehogy sem fordul a yt videó.. -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #6148 üzenetére
Mivel a videót általában kamerával szoktam felvenni így nem tudok mondani semmit sem
-
eladogeppc
veterán
válasz
bubus66 #6147 üzenetére
Jajjj, ne rossz értelembe vegyétek amit írtam. Csak nem akartam neked írogatni, kéregetni.
De köszi, megoldódott az már.
Most ez az Autofocus dolog zavar. Eddig észre se vettem, mert nem videóztam, de milyen gáz már ?
Touch fókusz van, de nyomogatnom kell, hogy mindig fókuszban legyen a kép közepe ?Erre tudnál megoldást ? Ezért kérdeztelek most privátban, hátha csak a B160-as firmware ilyen hülye.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #6145 üzenetére
Már meg bocsás de nem kell kunyermálni semmit sem csak olvasni kellene, meg a keresőt használni.....
Itt benne van és le is lehet tölteni.....
Nem tudsz visszaállni a gyári/alap betűtípusra?
Használd (Érdekes modón lelehet tölteni) ezt, és megint a régi betűtípus lesz.Mivel nincsen benne giroszkop ezért biztos, nem fog elfordulni.....
-
eladogeppc
veterán
Még egy dolog:
A kamera nem tud videó alatt Autófókusz módban működni ? Pro módban is hiába állítom AF-C-re ami continous-t jelent, szarik rá. -
eladogeppc
veterán
válasz
petya220 #6144 üzenetére
Köszi, link nincs, max ha kérek.
Idő közben megoldottam. XDA-ról System font letöltve kunyerálás nélkül a szó pozitív értelmében.Más kérdés:
A gyroskóp tényleg ennyire szar ? Tudjátok vannak youtube videók amik 360 fokosak. Na azok nem oda fordulnak ahova kéne. Van erre valami kalibráció ?KÖSZÖNÖM !
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #6143 üzenetére
Összefoglalót lenyitod c:
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Felraktam HWT-formátumban egy új fontot. Hogy tudom visszaállítani a gyári FONT készletet ?
Köszi !
-
ORCA58
addikt
Mert van lehetőség utána nézni dolgoknak.
A tapasztalat az, ha van a készülékhez használati utasítás, azt a felhasználók többsége nem olvassa el. Közben olyan funkciókat hiányolnak amik a leírásban is szerepelnek, ill. sz...nak nevezik e készüléket, mert valamit nem tudnak használni rajta.
Az igaz most már általában le kell tölteni ezt a dokumentumot, de akinek okos telefonja van, annak ez nem okozhatna gondot. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
bubus66 #6137 üzenetére
Egyelőre azért van belsőn, mert amúgy sincs még benne nekik kártya, majd a napokban lesz.
Bár a P7 nél az a tapasztalatom ha USB ként dugom a gépre akkor leválasztja a külső kártyát, és eldobja a téma egyes részeit. Legalábbis némelyik P7es témánál ez előfordult és nem tudom ez megmaradt-e a P9L-nál.
De akkor a témák is mehetnek arra, itt ez nem fordul elő? -
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #6136 üzenetére
Bocs csak felületessen olvastam ezért az előbbi Huawei azonosító része tárgy talan
Huawei azonosító lett regisztrálva nekik külön külön.
Akkor pedig el kellene fogadni, ha belépsz először a Téma alkalmazásba akkor feldob egy ablakot elfogadtad?
Nem kell a belső tárhelyre tenni Témákat mehet az SD kártyára is HwThemes mappába
-
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Hugom és az öcsém is kapott 1-1 P9 Lite-ot.
Azon túl, hogy nekik ez az első android telójuk, egy dologba én is elakadtam. Nekem P7 van és a téma kezelőben valahogy hiányolom hogy nem találok letöltési lehetőséget náluk, ugyan úgy mint ahogy nálam van.Vagyis míg nálam alapból feldobja a stock témákat és a kiemelt, top, katergória és saját témák lapokat, nekik csak stock téma lapja van. Nincs lehetőség letöltésre. Nincs más lap, csak a 6 db stock téma.
Huawei azonosító lett regisztrálva nekik külön külön.Egyenlőre amit én leszedtem azt át töltöttem nekik belső tárba és tudják használni, de idővel kelleni fog nekik másik.
Ez normális és van rá megoldás?
Az egyik single sim telenor-os, a másik dual simes nem szolgáltatói de magyarországi(nem kintről rendelt).
Most nincsenek nálam, és fejből meg nem mondom a verzió számot. -
-
HAGYMAFA
tag
TalkBack bekapcsoláskor hova tűnik sms írásakor pl a mikrofon gomb? Olyankor nem lehet diktálni mit írjon?
-
Robertó79
tag
Hol tudom beallitani, hogy az alkalmazás ujjlenyomatot kérjen?
-
ORCA58
addikt
Részlet a használati utasításból
"Csatlakozás a legerősebb jelű Wi-Fi hálózatra
A Wi-Fi+ engedélyezése után a telefon figyelni fogja a Wi-Fi és mobiladat hálózatokat, és
kiválasztja a legjobb jelerősségű, illetve leggyorsabb átviteli sebességű hálózatot.
Lapozzon lefelé az állapotsávon az értesítési panel megnyitásához. A Parancsikonok fülön tartsa
nyomva az elemet, majd válassza a Wi-Fi+ opciót. A funkció engedélyezéséhez kapcsolja be
a Wi-Fi+ kapcsolót." -
OldMike
őstag
válasz
Robertó79 #6112 üzenetére
Sajnos ilyenről nem tudok, viszont az ismert személyektől (csengőhang alapján tudom) jövő hívást a flip nyitása nélkül, ujjlenyomattal szoktam felvenni, és beszélgetni is lehet így. A befejezéshez már ki kellene nyitni, de inkább megvárom amíg leteszik
.
Nekem az a gondom a wifi+ használatával (ha jól gondolom), hogy ahol erős ingyen wifi van, akkor esetleg átvált arra, és én ezt nem szeretném. Nem próbáltam hogy valóban így működne-e.
-
Nalam szuperul atvalt wifire, a wifi+ nincs aktivalva. A wifi es a mobiladat is aktiv volt, a wifit hasznalta, kilottem a modemben a wifit, a mobilnetet hasznalta, aktivaltam a modemben a wifit, atvaltott arra. Tobbszor is kiprobaltam es minden merest a speedtest alkalmazassal mertem. Nalam stabil a wifi sebesseg es duplaja mint a mobilnet, itt az a kerdes mivan, ha talal egy 1mbit-es wifit es mellette van 60mbit-es mobilneted.
-
satee76
aktív tag
válasz
petya220 #6115 üzenetére
Sajnos nem
Lőttem 2 speedtest képet.
wifi
4GMindkét kép ugyanott készült helyileg, kb 1 m-re a wifi modemtől
Hiába sokkal jobb a mobil hálózat, ha mindkét üzemmód aktív (mobil és wifi) a teló a wifire áll rá.
Nem olyan nagy csoda az a wifi+, és csak a mobilról wifire váltás esetén működik, hogy optimális jelerősség után vált át.
Fordított esetben csak a wifi jel elvesztése után kapcsol át mobil netre, már ha az aktív. -
válasz
petya220 #6115 üzenetére
petya220, satee76
Erdekes ez eddig nem jutott eszembe, ugye itthon wifit tud hasznalni, mikor elmegyek itthonrol joreszt mobiladat. A kerdes az, mi van ha a wifi lassabb/gyengebb, akkor marad a mobiladaton? Gondolom a wifi sebessege nem szamit, csak a jelerosseg. Okos akkor, ha wifire valt magatol. Jo lenne ezt automatizalnom es akkor nem kellene manualisan valtogatni.
Delutan raprobaltam itthon, akkor a wifit hasznalta az biztos. Majd holnap megnyuzom, aktivalom mindkettot, majd hasznalom wifirol, ezutan letiltom a wifit a modemben, hasznalom mobiladatrol, majd megint aktivalom a wifit a modemben, kivancsi leszek mit kezd vele.
-
Amennyiben a wifi es a mobiladat is aktiv a telon es mindketto elerheto, mi alapjan valaszt kozule a telo? Be lehet ezt allitani valahol?
-
Robertó79
tag
Azt valahogy be lehet állítani, hogy ha flip tokot használok akkor hivaskor a tok nyiitasaval felvegye a hivast?
-
barrasz
aktív tag
Igazad van ebben a kérdésben de mivel kellene egy magán és céges szám is ezért gondoltam erre nem akarok két telefonnal járkálni és ha már esetleg megvan ez a lehetőség akkor minek vegyek egy másik készüléket ami eleve két kártyás.
Amúgy nagyon bejött a P9 lite és nem szeretném egy darabig cserélni. -
bubus66
nagyúr
válasz
barrasz #6097 üzenetére
Igen használható, mivel a szolgáltatós, mind single SIM-es de csak szoftveresen van butítva ezért dualositható. Amiről találsz leírást a Téma Összefoglalóba.
Minden szolgáltatós SINGLE SIM-es..
(#6102) petya220
Olvastam.. Én elhiszem de láttam a való tényét és nem az de te nyugodtan hiheted azt mint mondtam a 7.0-val egy időben fog kijönni egy RollBack még a bétákhoz is van és azt nem TWRP-vel kell fel tenni..
-
petya220
senior tag
válasz
bubus66 #6095 üzenetére
Changelog c: (MIÉRT EGY SORBA RAKJA EZ A DJDNDJDJ FU. )
A Huawei tervezte EMUI 5.0, az újonnan kiadott Android 7.0 alapokon. A vadonatúj EMUI 5.0, amit az Égei-tenger tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. A kezelőfelület egyszerű és okos, és az EMUI 5.0 fejlett és kimagasló teljesítményt hoz, amivel a mobiltelefonok még gördülékenyebben működnek. [Ajánlások] • Tisztább, interaktívabb kezelőfelület Vadonatúj kezelőfelület és effektek, amit a mediterrán tiszta kékjei és fehérei inspiráltak. Egyszerűsített gesztusok, amivel a legtöbb műveletet 3 lépésben el lehet végezni. Az EMUI 5.0 testre szabhatóbb, Android alkalmazáslistát is biztosítva a felhasználóknak. • Fejlett funkciók A rendszerműveletek gördülékenyebbek, amivel hatalmas mennyiségű képeket tekinthet meg, weblapokat böngészhet és kereséseket futtathat gyorsabban. [Tudjon meg többet] • Értesítések Optimalizált design kombinálja a gyorsindítókat az értesítésekkel a felhasználói műveletek egyszerűsítéséhez. Tartsa nyomva az értesítéseket az üzenetek és értesítések gyors blokkolásához. Az emlékeztető kártyák csoportosításra kerülnek helytakarékosságból. • Három dimenziós feladatkezelő A feladatok három dimenzióban vannak csoportosítva a felhasználói felületen. Gördülékeny gesztusok lehetővé teszik a felhasználóknak a feladatok közötti görgetést le- vagy felfelé húzással, a feladatok eldobását pedig jobbra vagy balra húzással. • Kamera A kamera mostantól támogatja a pluginek kezelését. A ritkán használt módok, mint a dokumentum újraigazítás mód pluginként jelennek meg, hogy tárhelyet takarítsanak meg a telefonon. • Névjegyek Testre szabhatóság és megosztási funkciók kerültek a névjegykártyák alá. A megosztás funkció lehetővé teszi a névjegyek gyors megosztását Bluetooth-on és egyéb módokon. Új szkenner funkció a keresősávban és a zárképernyőn az új névjegyek egyszerűbb hozzáadásához. • E-mail Olvasatlan e-mailek megjelölése javítva a bejövő mappában. A felhasználók most már gyorsan törölhetnek, csillagozhatnak és megjelölhetnek e-maileket olvasottként vagy olvasatlanként a baloldali menüből. • Beállítások Újonnan tervezett alkalmazáslista került a rendszerbe. Amikor a funkció engedélyezve van, egy alkalmazáslistába rejti a nem rendszeralkalmazásokat a főképernyőről az egyszerűbb, rendezettebb elrendezéshez. Új lista funkció a beállításokban. Az olyan beállításoknál, ahol kettő vagy több lépés kell a beállításokhoz, a felhasználók mostantól közvetlen visszaléphetnek a beállítások főoldalára egy mozdulattal. Új vészhelyzeti információk. A felhasználók megadhatják a nevüket, vércsoportjukat és egyéb információkat, hogy a mentőszolgálat munkatársai láthassák ezt az információt a zárképernyőről. [Frissítés megjegyzések] 1. Az EMUI 5.0 alapvető funkcionalitásbeli változásokat hoz, ami hatással lehet a használati szokásaira. További részletekért látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára a http://consumer.huawei.com címen, és tekintse meg a felhasználó útmutatót. 2. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. 3. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez nagyjából 10 percig tarthat. A frissítés után a főképernyő automatikusan az EMUI 5.0 témát mutatja. 4. Ha bármilyen problémával találkozik EMUI 5.0 alatt, jegyezze le a hibát, és hívja a hivatalos ügyfélszolgálatunkat. Látogasson a Huawei fogyasztói weblapjára az ügyfélszolgálat elérhetőségéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest