- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
spider80
üzenetére
ez a honor8-párja de értelemszerűen a honor a butított verzió a huawei nem csinál magának házon belul konkurenciát.Valószínűleg jobb az S6-nem egy kategória inkább a P9-el kellene hasonlítani-viszont a honor7 még egy szériával régebbi és gyengébb is mint a P9 lite úgyhogy ez sem mérvadó

-
törölt tag
válasz
spider80
üzenetére
Nálam volt Honor 7 Lite is, igaz nagyon rövid ideig, napokban mérhető. Én a külső hangszórót egyáltalán nem használom, egy telefonnál sem. Viszont ha valaki így hangosít ki, vagy használja tartalomfogyasztásra, akkor fontos tényező.
NFC -t az emberek töredéke használja, tehát ez sem lehet lényeges. Fizetésre mondjuk jó opció. Én rendszeresen használok NFC -t, mert sokat szoktam menni, így tudok automata funkciókat kapcsolni a tag -ekhez, tehát nem kell helyszínhez vagy mobilnethez kötnöm. Mellesleg a fogyasztása is jóval kisebb az NFC -nek.
Külső meg ízlés kérdése. Szerintem minőségibb, de a méret- és súlykülönbség annyira nem feltűnő.
Szoftveres támogatása viszont szerintem több lesz a P9 Lite -nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én nem de ez az én véleményem a telefonok bárminek hívjuk jók -nekem p9 lite van-én az összehasonlítási alapot nem találom jónak csak .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)