- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Szia! Mindenki mond minden félét az akksival kapcsolatban. 2 évet igy is úgy is kibir,akár mit csinálsz vele. Általánosságban elmondható,hogy ha nem hagyod teljesen lemerülni,és úgy feltöltöd mondjuk 20-30 százalékról 100%-ra,majd lehúzod a töltőről,azzal nem ártasz neki. De igazából akkor sincs gond,ha mondjuk csak 10-20 perceket tudod tölteni valamiért. Ezek az akksik simán birják.
-
spider80
őstag
válasz
Muerte68 #2887 üzenetére
Semmi gond nics ezzel. Csak én pl használtam 3 napig p9 lite-ot, most meg párhuzamosan honor 7 lite-ot és S6-ot. Saját tapasztalatom az,hogy a honor és a huawei tök ugyan úgy teljesit. Azt is hozzátenném,hogy abban igazad van, átlagos felhasználásra tökéletesen elegek ezek már,nem igazán kell jobb.
-
spider80
őstag
Nekem van egy honor 7 lite-om(kb ugyanez a teló), meg egy galaxy s6-om. Azért egyértelműen átszik hogy az s6 mindenben jobb. Fotóban, videóban, rendszer sebességben, programok betöltési idejében, stb.
-
spider80
őstag
válasz
andrás47 #2732 üzenetére
Egyetértek a többiekkel: Én Honor 7 lite-ot vettem,de csak az árkülönbség miatt. Fontos szempont volt a minél olcsóbb ár. És az bizony 15 ezer volt. Nekem is jobban tetszik a P9 lite, de a honorral sincs gond szerintem. A külső hangszóró tényleg gagyi,de fülhallgatóval szerintem egész jó. +honorban nincs nfc, nem tudom ez szempont e. Másban kb megegyeznek.
-
spider80
őstag
válasz
Balathruin #2585 üzenetére
Hát ez azért elég drasztikus megoldás. Menni kellene annak simán programból is.
-
-
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #2236 üzenetére
Azért kiváncsi lennék arra a helyre,ahol jelenleg új P9 lite-ot és Galaxy S3-at is lehet egyszerre kapni.
-
spider80
őstag
válasz
ANDROID??? #1150 üzenetére
Honor 7 lite,ami 79990 ft. P9 lite meg 89990.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest