-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
válasz
vizibolha #1142 üzenetére
Zenehallgatásról: én elég sokat hallgatok zenét, metal műfajból, és a minőségre is kényesebb vagyok az átlagnál. Annyit tudnék mondani hogy alapvetően megfelelő a gyári alkalmazás zenehallgatásra egy jobb minőségű fülessel, feltéve ha nem ragaszkodsz az eq használatához. Az sws mód ad némi plusz dinamikát, ez mindenképp szükséges, nélküle elég vérszegény. Utazás közben fülbedugós headsettel megfelelő a tudása.
-
ANDROID???
addikt
válasz
vizibolha #1148 üzenetére
1. kérdés, nyugodtan költesz el a Honor 7-re annyit amennyibe kerül?
2. Arra gondoltál már, hogy a bemutatódarabbal és a Samuddal készítesz ott a helyszínen képet és a bemutatódarabról átküldöd a készített fotót a samura, otthon meg felteszed gépre és összehasonlítod?
Amennyiben a keret kényelmesen engedi a H7-et, akkor vedd azt és megnyugszol, hogy 3GB stb..
-
törölt tag
válasz
vizibolha #1142 üzenetére
Huawei hedadset -ek nem valami jók. Érdemesebb rápróbálni egy üzletben valamilyen jobb minőséggel. Pl. Telenorban (bemutatótermes üzletekben) szerintem megengedik, Wifi is van.
Én sosem hallgatok zenét vagy rádiót telefonon, de barátnőmenk adtam egy HTC agybadugós fülest, azzal és a telefonnal jól el van. Nála napi szinten dübörög a zene.
Szerk.:
Nem tré, de szoftveresen lenne mit javítani. Feltéve, ha nem mással van a gond. Pl. a lencsével. Egyébként nem csinál rossz képeket, csak ezzel a szenzorral lehet jobbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest