- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
válasz
#86973952 #1172 üzenetére
Kiprobálom ha megint hozzám kerül most csaj használja. Tényleg rég láttam már ilyen szétfagyást talán 4.1-es telón, és mondom elkezdte leszedni a cuccot a teló közben vissza akartam lépni, hogy nézegetem alkalmázásokat és szarrá fagyott, ezt kb 2-szer próbáltam és kampo, oldalgomb segített csak hosszan nyomva.
-
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Most volt egy hete, hogy vettem a páromnak ezt a telót, gondoltam leírom a tapasztalatok a teloról.
Kicsit volt időm hétvégén nyomkodni a telót alapvetően nem rossz,de néha voltak szarságai.
Simán letudtam fagyasztani playárúház alkamazás telepités, böngészés közben többször is, annyira, hogy a kijelző fagyott szanaszét, nem volt kikapcsolva, újraindítva mióta megvan, ami a ramkezelésén nagyon látszott kb 6-700 mega ram volt szabadon.
Játékok megnyitása szerintem jóval lasabb mint az én z2-ön, kb ennyi a negatívum.
Az aksi nagyon patent benne, kijező rendkívül fényes napon simán látni alapvetöen a Huawei felülete gyors hangszórója nagyon hangos hiába mono. Összességében egy jó teló eléggé nőies főleg fehérben szerintem amennyibe kerül tükrözi a tudását, vannak kompomisszumok bőven, remélem a fagyogatás nem lesz áltános marketezés közben, kamerán csiszolhatnának szoftveresen, de mondom alapvetően nem rossz telo a középkategoriába! -
saca23
aktív tag
Na megvettüók a nőmnek a telot telekomos, elsö blikkre jó, mondjuk a modernkombat 5 kifektette, de amugy gyors, erős a fémkeret elég minőségi, de a hátlap nagyon alap rajta. A hangszóró üvölt rajta, de hangszinszabályzóval nem találkoztam. A kijelző tényleg szép a kezelhetőség szuper az olvasó se roszz!
A kamera elmegy mundjuk meg se közelíti a z2-öm, egyenlőre úgy nézem megérte a 80 ficcset főleg a karpántal. -
saca23
aktív tag
válasz
#22237440 #925 üzenetére
hello
Sajnonos a p7-röl marardt vissza rossz tapasztalatom, abba sajnos a proci eléggé válogatos volt kompatibilitás
szinten takarékos gyors proci volt, de bizony volt olyan alkalmazás ami nem volt rá optimalizálva sehogy sem.
A felbontást csak azért kérdezem mert ugy elég kevés telo van 1080p 2giga rammal ma már, és mint ismert sajnos egyre ram igényesebbek az új android rendszerek. -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Csajomnak ilyen telefont szeretnék venni a telekomnál,és lenne pár kérdésem elötte.
Szerintetek a 2 giga ramra mennyire van rossz hatással az 1080p-én felbontás?, itt ara gondolok, hogy milyen gyakran lövi ki a kezdőképernyőt alkakmazás kilépés után?
A másik, hogy ez a saját proci a huaweitől mennyire kompatibilis a play-en lévő játékokkal,idáig egy g620s-t használt abba egy s410 volt és mindennel kompatibilis volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged