Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
válasz
bubus66 #4716 üzenetére
Igen, de ha te eladod nekem, akkor törlöd a feloldási zárat meg a google fiókod és visszaállítod gyáriba. Ez az új opció meg annyiban változtat a helyzeten (elvileg), hogy ha te csak simán visszaállítod gyárira a telefont akkor én első indításkor csak a te adataiddal tudnék belépni.
-
B********
aktív tag
válasz
bubus66 #4711 üzenetére
Amúgy 5-ös droidtól kezdődően (vagy 6 most hirtelen nem emlékszem) az FR témára is van biztonsági lépés, ugyanis ha volt beállítva a telefonon bármilyen biztonsági feloldás, akkor FR után is csak úgy tudod használni ha első indításkor a mobil új korában megadott első google account fiókkal lépsz be.
-
B********
aktív tag
válasz
sharkypeti #4325 üzenetére
Ez attól függ milyen fülest használsz. Egy átlag normál minőségű füles mellett tökéletes a gyári lejátszó. Ha prémium fejhallgatód van, talán akkor van értelme összehasonlítgatni a lejátszókat, átlag zenehallgatásra megfelelő a gyári szett.
-
-
B********
aktív tag
válasz
Robertó79 #4256 üzenetére
Én a gyárit. Tökéletes. Szépen szól, tud mindent ami nekem kell, bár nincs benne EQ, de ez számomra lényegtelen mert az eredeti hangzását szeretem a lemezeknek, bár megjegyezném hogy kizárólag a saját gyűjteményemből hallgatok, eredeti CD-ről a lehető legjobb minőségbe rippelve zenéket.
-
B********
aktív tag
Észrevettem még egy újdonságot: az értesítési panel beállításainál most már be lehet kapcsolni, hogy mutassa az aktuális hálózati sebességet.
-
B********
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3671 üzenetére
Lefrissítettem én is, bár a gyorsfrissítést választottam csak gyári visszaállítás nélkül. Eddig minden stimmelt ezzel a módszerrel, egyelőre most sem veszek észre problémát. Kaptunk Huawei játékboltot meg most már kiírja a nap nevét a naptár ikonon. Ennyit vettem észre.
-
B********
aktív tag
válasz
CalibRasta #3641 üzenetére
Nálunk a családban már több különböző telefonhoz való töltő produkálta ezt a sípoló jelenséget, a működésében, élettartamában nem okozott semmi problémát, szóval én nem foglalkozom vele.
-
B********
aktív tag
-
B********
aktív tag
-
B********
aktív tag
válasz
batai15 #3206 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem pont jó ahogy működik, nem éreztem még soha hogy elfogyna a ram vagy hogy lassú lenne. Soha nem tartogatok a háttérben futó alkalmazásokat vagy weblapokat, a legtöbb szinkronizációm (kivéve emailt) le van tiltva, nincs aszisztens, stb. Még a mobilnet is csak akkor van bekapcsolva ha használom. Hogy hogyan működik a droid a motorháztető alatt, egyáltalán nem érdekel, nekem az fontos hogy a telefon azt és úgy csinálja ahogy én szeretném, ebben tökéletes társ a P9 lite. Ezért írtam hogy nekem más szempontok a fontosak. Ezért nem is érné meg nekem a high end kategória, ez a középszint pont jó. De nyilván ez csak egy felhasználás, lehet hogy aki jobban kihasználja annak kevés.
-
B********
aktív tag
-
B********
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #2955 üzenetére
Bármely főképernyőn csiptető mozdulat ellentéte (tehát széthúzol az ujjaiddal) és ekkor tudsz alkalmazásokat elrejteni.
-
B********
aktív tag
Sziasztok! A gyári usb kábelt használom a telefonhoz, tökéletes a töltés, a PC csatlakoztatás, szóval minden jól működik, de egy valami mégis zavar, mégpedig, hogy a készülékbe dugva a végét van egy ici-pici lötyögése a csatlakozóba. Stabilan bent van, passzentosan megy a helyére, de ha már bent van, mégis mocorog kicsit a helyén. Nektek is ilyen?
-
B********
aktív tag
válasz
AngeloDivina #2430 üzenetére
Azt mondod euronics-ban lehet ilyet venni? Az jó mert pont ilyet keresek amióta megvan a mobil. Főleg, hogy az emberek azon 2%-ba tartozom, aki nem vásárol ebay-en. Máshol meg még nem találtam.
-
B********
aktív tag
Nem tudom, hogy véletlen-e, vagy a frissítés tett jót neki, de nekem frissítés óta stabilan 1GB felett van a szabad RAM. (Mármint ha alkalmazáskezelőben bezárok mindent. Eddig olyan 8-900 Mb körül mozgott)
[ Szerkesztve ]
-
B********
aktív tag
válasz
sanya982 #1821 üzenetére
Az ujjlenyomatos feloldást én a hasznossága miatt használom. Titkaim nekem sincsenek a párom előtt, de egyszerűbb a feloldás is, a telefon kézbevételekor egyből kézreesik az ujjlenyomat olvasó és piszok gyors is. Ha párom akarja feloldani, arra meg ott a kód. Ráadásul ahogy írtad is, az ördög nem alszik, szóval ha elveszteném, annyi időt nyerek a zárolt telefon miatt hogy minden jelszavam, stb meg tudom változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
B********
aktív tag
válasz
vizibolha #1142 üzenetére
Zenehallgatásról: én elég sokat hallgatok zenét, metal műfajból, és a minőségre is kényesebb vagyok az átlagnál. Annyit tudnék mondani hogy alapvetően megfelelő a gyári alkalmazás zenehallgatásra egy jobb minőségű fülessel, feltéve ha nem ragaszkodsz az eq használatához. Az sws mód ad némi plusz dinamikát, ez mindenképp szükséges, nélküle elég vérszegény. Utazás közben fülbedugós headsettel megfelelő a tudása.
-
B********
aktív tag
Nektek mennyi idő alatt tölt fel a telefon 20% környékéről maximálisan a gyári töltővel? Nekem bő két óra, ami furcsa, mert a G620 S kb fele ennyi idő alatt feltöltött...
-
B********
aktív tag
Megnéztem ezt a Huawei azonosítót, beállítottam, de ahogy néztem számomra felesleges. Tudom valahogy törölni a regisztrációmat?
-
B********
aktív tag
Amúgy én csak azt az egyet sajnálom, hogy nincs meg a huawei gyári böngészője, mert a chrome annyira nem jön, a huawei-féle megoldást viszont az előző g620s-embe is nagyon szerettem.
-
B********
aktív tag
Figyi, szerintem ez egy nagyon szép, jó készülék. Azt látom hogy fanyalognak az emberek a 2 Gb miatt, de én még semmilyen körülmények miatt nem tapasztaltam hogy kevés lenne. Netezek, zenét hallgatok, játszom és így sem akad meg sehol, mindig van minimum 8-900 mega szabadon. Minden funkció benne van, amire csak szüksége lehet az embernek.
-
B********
aktív tag
Megjött az első frissítés a készülékre. Kicsit meg is ijedtem, mert a rendszer optimalizálás után nem akart továbbmenni, megakadt, de kézi újraindítás után klappol minden. Amit észrevettem, hogy a google alkalmazásoknál az ikonok alapja fehérről szürkére váltott, egyébként semmi érzékelhető változás eddig
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA