- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsüll
tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Bluetooth kikapcsolása után a legördülő parancsikon menüben az ikonja nem alszik ki teljesen, hanem kb fél fényerővel világít tovább? Valamint általában a BT kikapcsolásától le is fagy. Ha épp nem fagy le, akkor úgy tűnik, hogy kikapcsolt, hiába világít félig, de ennek még alaposan nem néztem utána, mert telefon ki -be kapcs és elmúlik a gond. A Huawei HiCare egy vicc. Minden hibabejelentésre csak a gyári visszaállítást javasolják...
Azért vicc, hogy a még nem egészen egy éves telefont már legalább négyszer kellett visszaállítanom ilyen hibák miatt. Na meg, hogy minden egyes frissítéskor alap a visszaállítás, mert olyankor mindig hiba van
Azt hiszem térek is vissza majd a konkurenciára
Lehet megkövezni ezért -
Zsüll
tag
válasz
alfagyuri #5760 üzenetére
USB-n csatlakoztatva az értesítésmenüt lehúzva a Fotó módot kiválasztva háttértárként érzékeli és megjelenik egy HUAWEI L20 vagy HUAWEI L21 nevű médiaeszköz
TV-n persze ki kell választani, hogy a fényképek, vagy a videók közt szeretnél böngészni.
Akkor a MirrorShare elfordulási hibámat is betudhatom a f.reset elmaradásának -
Zsüll
tag
válasz
alfagyuri #5752 üzenetére
Természetesen
Menj Beállítások/Speciális beállítások/ itt a MirrorShare-t indítod, TV-t kiválasztod, TV-n megjelenő engedélykérést le OK-zod és már megy is át a kép
Viszon tnem tetszik nekem, hogy nem lehet vízszintesre elfektetni a TV-n a képet, így csak középen jelenít meg mindent. Ergó nem a leghasználhatóbb
Más... A B160-ra frissülés óta az első gyári fényképezőgép indításokkor rendszeresen sötét képernyő után kilép és másodszor, néha csak harmadszor indul el a fénylépező alkalmazás. Más is tapasztalta? Igaz, nem csináltam még resetet frissítés óta, de nem gondolom, hogy az miatt lenne
-
Zsüll
tag
Ti leszedtétek és egyáltalán szabad-e, lehet-e leszedni a készülék hátuljáról a CE matricát? Az enyém nem csak csúnya, de legalább ferdén is van felragasztva
Ráadásul eléggé ragaszkodó féle egy matrica
-
Zsüll
tag
Sziasztok. Szerintetek mit tegyek, ha a P9 Light-om folyamatosan eldobja mind a mobilnetet, mind a wifit? Próbáltam már a gyári beállítások visszaállításával, de csak ideig óráig volt jó. Lehet van köze a Wifi+ -hoz? Az mit csinál pontosan? Ha be van kapcsolva, akkor képernyőzát feloldás után mindig kiírja, hogy csatlakozás a Wifi hálózathoz
És sajnos ,csak feloldás után jön meg minden értesítésem
Hasonlóképp vagyok, ha egész nap meló alatt mobilnet be van kapcsolva. De hiába, mert csak akkor jönnek meg az értesítések, fb- és Viber üzenetek, mikor itthon Wifire lépek
Utálom már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest