- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
Nem hiszem hogy találsz olyan embert a föld ezen felén aki tudná.
A saját telefonunkról sem tudunk információt szerezni. pl. Az egy SIM-es telefonra jött béta teszt, pedig a helyi képviselet szerint nem is lesz rá béta. Így honnan szerezzen az ember információt!?
Talán Kínában valaki tudja. -
bubus66
nagyúr
Igen tudom, hogyan lehetne visszaállítani. Kicsomagolod felmásolod a HwThemes mappába és Alkalmazod.
Tessék ezzel vissza tudod állítani
(#3764) porterocka
Így van mehet befelé..
-
bubus66
nagyúr
-
-
Sonja
nagyúr
Megvan az, csak eldugták.
Beállítások -> Alkalmazások -> Speciális (Bal alul, egy fogaskerék ikon) -> Alapértelmezett alkalmazások -> Segítség és hangbevitel. Itt először a A képernyőn megjelenő szöveg használata opciót kapcsold ki, majd utána a felette lévő Segédalkalmazás-ra nyomj, majd válaszd ki a Nincs opciót.
-
törölt tag
Egyértelmű, nem egy kategória a két telefon.
Csak mindenképp legyenek rendben a papírjai, illetve szerencsésebb, ha a S/N 6 -tal kezdődik. DE ha rendben van a garancia, akkor az sem gond.
Továbbiakra erről a témáról a G4 topikot ajánlom. Csak hogy ne szemeteljük tele ezt a témát.
-
TGa
tag
A pécsi MM-ben a kiállított fehér 3 GB RAM-al rendelkezik!
Nem volt Huawei-es kolléga bent, így nem tudtam megkérdezni mit árulnak pontosan. Valaki hozott már az MM-ből és mennyi RAM van benne?
Én az edigitáltól rendelnék de ellentmondás van a honlapjukon és az ügyfélszolgálat sem tudott segíteni.... Azt olvastam itt, hogy a fehér 2 GB-s volt, remélem a fekete szállítmány 3-as lesz -
ORCA58
addikt
Mióta létezik az Android mindig valaki leírja, de hiába.
A multitasking nem azt jelenti, hogy sok szabad RAM-nak kell maradnia. Éppen az a lényege, hogy a meglévő RAM-ot android a lehető legjobban kihasználja. A futó ill. a tárolt folyamatoknak a RAM-ban kell lennie, hogy gyorsan újra tölthesse. Már pedig ha ott van, és amit használsz annak az a dolga, hogy ott legyen, az bizony helyet foglal.
A gond akkor van , ha sok használt program teljesen megtölti a memóriát. Ilyenkor egy újabb program indításakor valamit ki kell dobnia onnan, és betölteni az újat. Ez program mérettől függően több kevesebb időt vesz igénybe.Én úgy tudom az EMUI 3-as témák is jók az az EMUI 4-hez. Ha igen, [itt rengeteg táma van].
Még mielőtt felteszed, meg tudod nézni, hogy néz ki. A téma fájl kiterjesztése hwt , ami tulajdonképpen egy zip fájl. Ha ezen totalcommanderben egy ENTERT nyomsz, akkor megnyílik és látható a preview mappa, amiben a a nézet jpg fájlok találhatól.Az EMUI-ban lehet keverni is a témák egyes részeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest