-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Permet Elek #7367 üzenetére
Egyáltalán nincs. Állvány az biztos.
-
törölt tag
Sziasztok. Kérlek szépen mondjátok el nekem, hogyan lehet hozzáférni és áthelyezni a hangfájlokat (saját és nem saját forrású) telefonról más tárhelyre, mint a noti vagy egyéb apaszomorító kütyüre? Jelzem HiSuite sem tudom megoldani a feladatot.
-
törölt tag
Sziasztok. Kérem szépen a segítségeteket. A Google címtáramban meghatározó módosításokat végeztem, de ezt a telefonom nem észleli. Hol a feladat? Mi lett az automata szinkronizálással? Mit kell tenni, hogy a Google címtárban végzett módosítások a telefonba is elérjenek?
Távolítsam el a Google kasszát és a vele járó appokat, majd telepítsem újra? Tanácstalan vagyok, de örvendenék minden tanácsnak.
-
törölt tag
Üdv.
A HiSuite 5.0.0.301 sem képes arra, hogy a rögzített hanganyagot exportálja. Egyáltalán nem látom a hang fájlokat azon keresztül, pedig ott van a telefonomon. Minek ez az app ha más eljárással tudok hozzáférni az audio fájlokhoz?
-
törölt tag
Csősztök. Biztosan volt már erről is szó, de hadd ne keressem én pontatlanul.
Hogyan lehet kikapcsolni a lépésmérőt? Kösz.
-
törölt tag
Sziasztok! Be lehet állítani az ujjlenyomatot készülék ébresztésre? Hogyan?
-
törölt tag
Sziasztok. Röviddel a vásár után érdekes figyelmeztetések jelentek meg egy pillanatra a képernyőn, ahol rövid üzenet is állt csak olyan hamar eltűnt, hogy nem tudtam elolvasni. Kétségbe esve keresgéltem az interneten, hogy mi lehet az, mert a kis könyv két sort ír a készülék elindításáról és az esetemről szó sincs.
Tudd. Nem idegesít. Megy tovább a nap.
Ha el is van már indítva a készülék, mikor a képernyő inaktív, takard el a kamera és a füles közötti szenzort és közben nyomd meg a bekapcs. gombot a képernyő aktiválásáért. Ezt láttam én is többször.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #961 üzenetére
Ne mi van ITT és ez csak egy példa.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #959 üzenetére
ITT van egy leírás gyors töltési lehetőségre, de több helyen is azt olvastam érdemes éjjel tölteni, mikor az ember pihen és nem foglalkozik vele. Reggelre készen áll és az üzemideje végérvényesen kompenzálja a túl hosszúnak tűnő töltés érzetét, mert igenis az üzemidő nagyon is jól teljesít.
Gyári leírásokban úgy szerepel, hogy 20 óra az üzemidő. Nem várhatunk el többet, mikor többet foglalkozunk a telefonnal, mint önmagunkkal, kutyánkkal, családunkkal.
Apropó, a gyors töltési alternatívák több mint valószínű nem tesznek jót hosszútávon az akkumulátornak. Gondolkozzunk el!
-
törölt tag
válasz
Balathruin #949 üzenetére
Vadi új a teló? Próbáld meg más áramforrásból tölteni. Megtörténhet, hogy gyárilag hibás az aksija. A töltő tyúkbél nincs megszakadva?
-
törölt tag
válasz
Balathruin #949 üzenetére
Ott valami nem stimmel, mert ma reggel mikor felkeltem 20 százalékon volt az aksim és most megnéztem 66 százaléknál tart. Gyakorlatilag fél óra alatt 46 százalékot telt. Aktív a GPS, WiFi.
-
törölt tag
válasz
Balathruin #940 üzenetére
Kapcsold ki a telefont töltés alatt. Ha nem, akkor legalább a mobil adathordozást, WiFi, GPS és egyéb potyafogyasztót és ne tapogasd állandóan míg tölti. Láss csodát, hamarabb telik.
-
törölt tag
Miért póbálja mégis elküldeni az üzenetet a sajátja, mikor nem az az alapértelmezett üzenetküldő app? Hogy tudom ezt a feladatot megoldani? Enibádi? Thenkju.
-
törölt tag
Sziasztok. Ennek a típusnak a hibája, hogy szakadozva hallatszik sok telefon beszélgetés?
-
törölt tag
Sziasztok. Egyelőre egy 8 gigás SanDisk van a kezem ügyében. Előzőleg a HTC Desire S androidban lapult szóval tele van onnan származó hulladékkal.
Kérdés, hogyan formázzam a lemezt? FAT FAT32 NTFS? Hogy helyes? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest