Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabenh
tag
Sziasztok, ide írok mert a Honor 7 lite fórum ki van halva. Szerintetek arra a készülékre mikor jöhet a nougat vagy jön egyáltalán vajon? Ha már ugyanaz a két készülék belsőleg. Elvileg megy Indiaba valami beta teszt...
-
gabenh
tag
Ezt a google segédalkalmazást hiába kapcsolom ki hogy ha hosszan nyomom a kozepso erintot ne aktivalja magat, magatol visszakapcsol, hogy lehetne ezt vegleg kiiktatni?:/
-
gabenh
tag
dupla koppintásos kijelző bekapcsolást hol lehet kapcsolni?
p8 liten megtaláltam de itt nincs ott
-
gabenh
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy az alkalmazásokat hogy lehet áthelyezni SD kártyára? Nem találom sehol.
-
gabenh
tag
Ez a telo nem támogatja ha rá dugok egy egeret/billentyuzetet,kontrolert? :/
-
gabenh
tag
Feltettem egy témát és módosult a betűtípus. Visszatettem a gyári témát, töröltem a feltelepítettet, de a betűtípust nem állítja vissza sehogy.
Tudja valaki hogy lehetne visszaállítan a gyári betűtípust? -
gabenh
tag
Ma vettem a telekomnál előfizura ezt a P9 Lite-t és kártyafüggetlen a telo, azóta vígan használom a 70es kártyámmal
, ez hogyan lehetséges?
-
gabenh
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kártyafüggetleníteni ki lehet már ezt a készüléket?
-
gabenh
tag
Lenne egy olyan problémám, hogy tegnap leejtettem a telefont a kijelző ripityára tört...
Nos, ahol vásároltam edigitalba semmit nem mondtak, keressem fel a huawei magyarország hivatalos szervízét...nos csak egy email címem van hozzájuk, írtam is nekik de még nem érkezett a válasz...
Szerintetek mennyire kell kinyitnom a pénztárcát? oldala is sérült hátulja nem, előlap tropa teljesen panelestől[ Szerkesztve ]
-
gabenh
tag
már csak azt nem tudom miért csinál olyat néha, ha lezárom és nyomom a kikapcsgombot h feloldjam miert nem tortenik semmi nem kapcsol be a kijelzo csak kb a 7. nyomasra o.o
[ Szerkesztve ]
-
gabenh
tag
a home gomb hosszan nyomasaval a google asszisztent beugrik ezt hol tudom kikapcsolni? hiaba keresgelek nem talalom 😞
[ Szerkesztve ]
-
gabenh
tag
Szerintetek egy LG G4-re megérné elcserélni?
-
gabenh
tag
Hát ma sikeresen leejtettem a telefont kb 2 métert esett, tokban volt de a kamera melletti muanyag resznel egy 2mm-eres repedes lett oldala alig lathatoan behorpadt...dehat nemhittem volna hogy tokba ilyen baja lesz, plusz a kijelzo oldalan ket helyen kivilagosodott a kijelzo de ez csak fekete szinnel latszik az mitol lehet?
-
gabenh
tag
Jött egy frissités, lett és mintha a multitasking is javult volna picit, de a rendszersebesség mindenképpen sokkal jobb. A vodás sim kártyával se tutul már.
Viszont azt nem tudom hogy miért csak a Magazin feloldás zároltképernyőnél jelennek meg az értesítési kártyák. A többinél miért nem? Erre nincs valami megoldás? -
gabenh
tag
válasz
lacibattya #1 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem néztem ma telekomnal egy sima P9et, nekem P9 lite van,na ugye ugyanugy emui 4.1 de a sima p9en az ikonnal nem volt ez a "mappaszeruseg" hatter... erre gondolok:
http://kepfeltoltes.hu/view/160609/IMG_20160609_132837_www.kepfeltoltes.hu_.pnghogy lehet megcsinálni hogy ez ne legyen ott? beallitottam ugyanzt a temat ugyanazt az ALAP ikonpakkot es a sima P9nel ez nem volt ott az enyémen a lite-n pedig igen
-
gabenh
tag
Na mától tulaja vagyok egy ilyen készüléknek, hát alapvetően gyors de igen csak érezni a 2GB ram hátrányait a multitasking elég gyatra, átlag 400-700mb ram marad szabadon. Nemtudom miert csinaltak egyaltalan 2gb-verziot csak a 3gb ramos verziot kene arusítani.
Egy kérdés: van valami olyan EMUI téma ahol gyári andorid ikonok vannak? Nekem ez nem tetszik hogy lecserélni az ikonokat is...messenger, instagram stb...tehát erre a launcherre keresek olyan témát nem másik launchert.
Valaki tud esetleg? Megköszönném! 😊😊
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- További aktív témák...