-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XM-L T6
tag
Nyilván nem egy kategória a G6-al. De amit leírta azt hibamentesen csinálta a G6, (melegedés nélkül tűrhető akkuidővel). Telefonálás, e-mail, sms, néhány fotó, navigálás stb.
A melegedés nem megbocsátható. akku időt elviselem. Nálam a Waze szaggatása csapta még ki a biztosítékot. Nem elvárható, hogy egy ilyen telefonon normálisan menjen?Valaki légyszíves próbálja ki, hogy a Waze szaggat e!? Lehet, hogy csak nálam van gond!?
-
Richie86
senior tag
Mondjuk ezek tényleg nem hibák. Hiba az pl. ha nem tudok vele telefonálni, vagy sűrűn kikapcsol magától stb. Ezek esetleg hiányosságok, de csak annak, akinek szüksége van erre. Én pl. mérlegeltem, kell-e nekem infra vagy ujjlenyomatolvasó, és rájöttem, nem kell. Ha kellett volna H7-et veszek.
-
Attipapa
aktív tag
Tisztelt PH! nagyúr!
Aha, szóval ez a trollkodás?
Talán a belépőmtől kezdve olvasd el figyelmesen amit írtam! Aztán kigyűjtöm Neked privátban az említett helyekről a tesztekben szereplő negatívumokat,és csak Neked elküldöm, hogy csemegézz,és ne vádolhass trollkodással. Egyébként nehogy azt hidd már, hogy most látok először telefont.
Hosszú út vezetett ide,- pontosan 3 hónap - ,hogy ezt a telefont válasszam, azért, mert ezt találtam a legjobbnak. November 15 óta pontosan 5 telefont próbáltam ki. Sorolom: Xiaomi Mi4i, (1 hétig volt meg)Xiaomi MI4C (3 napig) Lenovo Vibe Shot (1 hónap)Ulefone Paris(2 nap) Huawei P8 Lite jelenleg is meg van és itt hirdetem. Ha megnézed a hardveraprót,akkor ezeket mind megtalálod az eladásaim között.
Tehát még egyszer elmondom: Ez a telefon lett az ami mellett úgy döntöttem, - talán a létező összes infót begyűjtve - hogy ez a legjobb ebben a kategóriában. Ezzel kezdtem a "TROLLKODÁSOMAT."
Nem értelek! Mi a frászért akarsz azonnal kiutálni innen. Semmi sértőt nem írtam és rajtad kívül azt hiszem megértették mit akarok mondani. Csak olvasd vissza nyugodtan minden mondatomat és rájössz,hogy nem azt sértegeted aki megérdemli. Csak a G4-el szemben kezdtem megvédeni a P8-at és megkérdeztem, hogy milyen alapon kell itt a G4-et isteníteni! ez "trollkodás", meg az is, hogy a tesztek negatívumait említem.
Azt hiszem, ugyanolyan jogom lenne itt lenni, mint Neked, de köszönöm a szíves invitálást,nem zavarom tovább a köreidet.
Üdvözlöm a többieket, és elnézésüket kérem,ha megbántottam Őket a "trollkodásommal" -
Attipapa
aktív tag
Ok! Nem is az volt a szándékom, hogy pontos árat írjak, csak azt szerettem volna érzékeltetni,hogy nem egy árkategória. P8-at is lehet venni olcsóbban ilyen-olyan GSM boltokban,nem kötelező edigital-nál,vagy mall.hu-n venni.
Legutóbb "fekete pénteken" néztem az árakat,az nem most volt :-) Akkor vot 179-ről 129-re akciózva az edigitalon a G4. Meg is rendeltem, de 2 nap múlva meggondoltam a dolgot és visszamondtam. Ezért maradt meg bennem ez az ár. -
Akos_h
tag
Kettős antenna modell: A Huawei által szabadalmaztatott Signal+ technológia a kompakt és nagy teljesítményű kettős antenna modell és a gyors váltást biztosító technológia segítségével a telefon intelligensen felismeri a legjobb használati módot. Amennyiben az antenna egyik vége fedésben van és a jel erőssége gyengül, a P8 azonnal átkapcsol az antenna másik végére, biztosítva ezzel az erős jel-kapcsolatot. Ez a funkció jelentősen csökkenti a megszakadt hívások számát.
Ezt találtam róla.
-
V.Stryker
nagyúr
Motoron hallgatok zenét a telefonról, bukósisakba épített vezetékes headsettel. Mivel menet közben nem tudom nyomkodni a telót, így jó lenne, ha indulásnál tudnám a funkciót aktiválni és ha menet közben hív fel valaki, akkor két csörgés után automatikusan fogadná a hívást és amikor befejeztük akkor letenné, folytatná a zene lejátszást.
-
miresz
veterán
Hmm. Köszi az infót. Holnap kiderül a turpisság.
Még egy kérdésem lenne. A telefonszámokat átmásoltam a SIM-ről a telefonra,hogy tudjak a nevekhez képet hozzárendelni. Hozzá is rendeli,a telefonkönyvben is ott van kicsiben a kép,de ha hívok,vagy az hív akinek van kép hozzárendelve,nem teszi ki a képet. Alapértelmezettnek a csak a telefonon szereplő névjegyzék van beállítva.
-
gps76
őstag
Mindjárt próbálom belsőről,mert külsőről olyan mint eddig nyomom 3 gombossal míg rezzen egyet utána újraindul. 2 gombossal meg a recovery jön be a 3 menüponttal.(a rollback 300 MB-os itt is frissített,de 3 gombossal is.) Meddig kell nyomni a gombokat,rezzenésig vagy csak pár mp.-ig?
itt van még .app-ként linkelve a 200-as,már begolyózok a sok rom-tól...
-
gps76
őstag
SD-ről próbáltam eddig,de mindjárt a belsőről is megpróbálom.. Akkor nem kell az a 300 MB-os rollback? Ha recovery-t indítom nyomtam már Wipe-okat,de utána csak indítani lehet a rendszert kikapcsolni nem a telefont,és beindul a rendszer megint kezdő lépéseket meg kell csinálni utána tudom kikapcsolni és a gombos módszerekkel próbálni.. Melyikkel B132-vel próbáljam? Mert 3212-es hozzászólásban Zolar linkelt egyet,ezt próbáltam. Mit nem csinálok jól?
-
<>jana<>
senior tag
köszönöm mindenkinek! ,Megpróbálom.Jó lenne a hatos Android,nekem csak a tárcsázóval van gondom,. Évek óta a Pixel phone-t használom,és valamiért még inkompatibilisek egymással
Állandóan eltünteti a hívás listát. Ha újra belépek akkor megint előkerül
Nálam minden más stabil volt. sok telefonálással 50% körül merül 1 nap alatt. Bekapcsoláskor 1.58 GB 2-3 nap után 1.2 GB Nagyon nem fogyott el
-
ataman
aktív tag
Itt az összefoglalóban a Navigációs sáv eltüntetése részen van a módszer leírása, de visszafelé nem működik valamiért a dolog. Valóban megmarad a kis bal oldali nyilacska.
-
rejtettlampa
tag
Na,tegnap este feltúrtam a beta v6-ot újra. Utána full wipe, tehát totál új rendszer. Úgy néz ki most minden jó. Nincsenek azok a hibák, amiket múltkor tapasztaltam. Fut rendesen a gép, pedig ma adtam neki rendesen. Wifi, facebook, viber, utorrent, zenehallgatás fülesen, folyamatos netezés, play letöltések, plusz háttérben egy-két progi fut. Ez mind együtt 3 órán keresztül. Kijelző fényerő maxon. Szabad memória így 1-1.2Gb között ingadozik. Akadás, bug, lagg, fagyás, lassulás nincs. Teszi a dolgát a masina. Most 50% akkuszintnél tartok teljesítmény módban, ebből 2 óra 59 perc kijelző idő. A telefont reggel 8 előtt húztam le töltőről, azóta produkáltam ezt.
Szerintem nem rossz eredmények. Mondjuk ez a használat nálam nagyon extrém, máskor nem szoktam ilyet, csak most a tesztelés kedvéért. -
rejtettlampa
tag
Értem. De legutóbb full wipe-ot csináltál, ugye? Azt írtad talán, hogy először nem csináltál és bugos volt, aztán legutóbb csináltál és jobb volt. Jól emlékszem? Az akksi merülésen kívül volt más probléma?
Azért faggatlak ennyire, mert nincs kedvem potyára két rendszer cserét végig játszani, ha mégse jobb... -
espi38
őstag
Nem akarok topikot nyitni az Xnek
Viszont az kell, hogy mondjam gyorsaságban egy szinten van a P8 - al a nem a hardvere miatt hanem a romja miatt. A kijelzője meg egyszerűen gyönyörű, nekem az emui rendszer hiányzik ezzel a huawei nagyot alkotott ez tény
) Nem baj ha függő a telod az megoldható
)
-
V.Stryker
nagyúr
Már mióta ezért tépem a számat,hogy official appot szarul kezelik... pl. gmail app csippanáson kívül szinte semmilyen módon nem jelez, mert se képernyőt nem éleszthet fel, se szám nem jelenhet meg rajta. Ezért mondjuk a huvejék is kaphatnának egy seggrepacsit a guglitól.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest