Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
Tisztelt PH! nagyúr!
Aha, szóval ez a trollkodás?
Talán a belépőmtől kezdve olvasd el figyelmesen amit írtam! Aztán kigyűjtöm Neked privátban az említett helyekről a tesztekben szereplő negatívumokat,és csak Neked elküldöm, hogy csemegézz,és ne vádolhass trollkodással. Egyébként nehogy azt hidd már, hogy most látok először telefont.
Hosszú út vezetett ide,- pontosan 3 hónap - ,hogy ezt a telefont válasszam, azért, mert ezt találtam a legjobbnak. November 15 óta pontosan 5 telefont próbáltam ki. Sorolom: Xiaomi Mi4i, (1 hétig volt meg)Xiaomi MI4C (3 napig) Lenovo Vibe Shot (1 hónap)Ulefone Paris(2 nap) Huawei P8 Lite jelenleg is meg van és itt hirdetem. Ha megnézed a hardveraprót,akkor ezeket mind megtalálod az eladásaim között.
Tehát még egyszer elmondom: Ez a telefon lett az ami mellett úgy döntöttem, - talán a létező összes infót begyűjtve - hogy ez a legjobb ebben a kategóriában. Ezzel kezdtem a "TROLLKODÁSOMAT."
Nem értelek! Mi a frászért akarsz azonnal kiutálni innen. Semmi sértőt nem írtam és rajtad kívül azt hiszem megértették mit akarok mondani. Csak olvasd vissza nyugodtan minden mondatomat és rájössz,hogy nem azt sértegeted aki megérdemli. Csak a G4-el szemben kezdtem megvédeni a P8-at és megkérdeztem, hogy milyen alapon kell itt a G4-et isteníteni! ez "trollkodás", meg az is, hogy a tesztek negatívumait említem.
Azt hiszem, ugyanolyan jogom lenne itt lenni, mint Neked, de köszönöm a szíves invitálást,nem zavarom tovább a köreidet.
Üdvözlöm a többieket, és elnézésüket kérem,ha megbántottam Őket a "trollkodásommal"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Futás, futópályák
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest