Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Az a baj, hogy pont csipiszkutya a kivétel: Őt beszívatták! De, legalább van egy új, garis akkuja és egy új házas készüléke. (Emlékeim szerint Te lettél volna a másik. Akinek ráadásul ugyanarra a munkára kétszer akkora árat írtak. Azért ez is megérne egy e-mail váltást a Huaweivel...)
Remélem, a zasszonyét sem kell küldeni hozzájuk, mert a bal felső sarka kapott. A kert meghajlott rendesen, de az érintőt pont nem repesztette meg.
-
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
Ugyan későn csatlakozok be a problémádba, de...
A Huaweinek vitted be és Ők a TMX-re hivatkozva dobták vissza a telefont, mert a BL nyitott?
Írj egy pár sort vagy vidd el személyesen a készüléket, hogy ugyan mondják már meg, mikor is unlockoltad a készüléket?! A Huawei nélkül ugyanis nem tudod megcsinálni a BL nyitást!Ez két (három) dolgot bizonyíthat:
1.) gyárilag unlockolt...
2.) valamikor, valaki megkérte rá az engedélyt...
3.) a 2.) függvénye... ha a vásárlás előtt, akkor a T a hunyó!, ha vásárlás és a szervizbe adás között, akkor Te (de ezt ugye tagadod, mert Te nem foglalkoztál ilyesmivel)! Ha a szervizbe adást követően, akkor meg a TMX!Fusd meg ezt a kört, hátha jól jössz ki belőle!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csipszikutya
üzenetére
GSM-ek nagyon jó áron javítanak.... DUNA GSM pl.
P8-meg egy két esettől eltekintve nem szokott szétmenni. Így visszaolvasva, azért bőven nem a lebeszélős kategória .

UI.: Ne vegyetek Sony se gyerekek, az meg Cordone-s.!!!!!444!4!

-
csipszikutya
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Én személy szerint a garancia miatt beszélnélek le rola, vagyis inkább a szervizelö cég miatt, TMX...
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95
üzenetére
Köszi, fenn is van!

-
Micsurin
nagyúr
válasz
werszomjas
üzenetére
1év gari +1 év szavatosság.
Ami jól hangzik mint "2 év ".

GSM? 90%-ban hozzájuk viszed és ők küldik tovább, tőlük ritka a gyártói gari. Mivel szürke importosak a készülékek.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
szeretnék venni egy P8-at, de a garancia nem tiszta.
Több gsm bolt hirdeti úgy, hogy 1év gyártói gari, másik bolt meg 2év gyártói garit ír.
Most akkor mennyi van rá, és a legfontosabb, honnan tudom, hogy valóban gyártói garis?
Mi kell hozzá? (Pl LG-nél kérik a számlát rajta a telefon imei számával) -
Ronam
addikt
Feldobnám én is a frísstést, a META-INF mappa nem kell, ugye? Tudja valaki, hogy miért van az ott egyáltalán?
-
No1joepapa
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretném, hogy a P8 alapból nem tud SlowMotion videót?
Vagy csak én nem találom benne...?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Meghagyja, mint az összes többi rom is, csak érdemes csinálni egy factory resetet...de most én sem csináltam. Jól működik.
Mindenkinek az a vélemyéne a TMX-ről..nekem is..pedig szerencsére nem volt dolgom velük..de vigyázok, hogy ne is legyen.
Igen, szép, hogy ha már a 7-est nem kapjuk meg, legalább havonta adnak biztonsági frissítést és javítgatásokat, bővítéseket. Remélem..azért az EMUI 5-öt is megkapjuk..ennyi erővel simán lehetne..és megérdemelné a telefon és a felhasználók is.
Grecky
Köszönjük! Igazán hasznos! Összefoglalóba kérjük kitenni!
Ami a webwievet illeti..kb 2 hete óta én is letiltottam és semmi változást nem észleltem...se az alap állapotban, se lefrissítve, se letiltva...úgyhogy maradt letiltva
-
Bkrisz9
őstag
A B394-es megtartja a felhasználói adatokat vagy töröl? Gondolom meghagyja de azért megkérdezem mert nincs hangulatom újracsinálni mindent.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
Bizzunk a legjobbakban és sok sikert!
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Nálam is fent a B394, azért mondhat bárki bármit, korrekt dolog, h bár nem kapjuk meg a 7.0-át a hardver követelmények hiánya miatt, még mindig csiszolgatnak, szépítenek ezt azt, na.

Illetőleg bedobom a közösbe saját Google Drive-os megosztással az eddigi leghasználhatóbb P8 romokat, ahonnan normális sebességgel jön (többek között) az új B394 is. Remélem hasznát veszitek.
[link]Illetőleg, tudja valaki mi értelme ennek az android system webviewnek? Semmi előnyét nem látom, tiltott állapotban is megnyílnak a weblapok az alkalmazásokban a "chrome erejével"...
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Azért az tanulságos volt, amilyen véleménnyel a T-nél voltak a TMX-ről, amikor tegnap este a szervíz után első meglepetésemben bementem hozzájuk a Mammutba, hogy mégis mit kéne tennem. Eléggé egybecseng az itt olvasható dolgokkal, csak ők ugye a T egyenruháját viselték, és szalonképesebben fogalmaztak.

És ők is azt javasolták, hogy náluk, és a Huawei-nél tapogatózzak. -
csipszikutya
senior tag
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
Én személy szerint látok abban ráciot, hogy ök is csinálhatgák, sajnos.
A Huawei rendes, nekem is probáltak segiteni, legalábbis ezt irták, hogy segiteni fognak aminek az lett az eredménye, hogy a TMX azt irta válaszba, hogy kb. az ö véleményük számit nem a Huaweié. Tehát ismét a kva anyjukat. Ird be megjegyzésbe nekik nyugodtan, hogy szombat reggel pesten leszen, rászánom a gázolajat átkocsikázok és rájuk gyujtom az épületet. Hulladék mocskos banda.
Akinek meg hiányzik a készülék burkolatának egy darabja azt ingyen cserélik, Te meg szopjad a fszt mer nem megy a wifid és nem Te rontottad el.Pereskedni? Szerintem max polgári pereskedni lehet konkrét bizonyitékok hiányában és mire annak vége mi már rég nem a Földön fogunk lakni.
Probálkozz más hibával beküldeni aminek köze nincs a wifihez, elvileg letesztelik a telefont mielött vissza adják és hátha fény derül a hibára.
Átérzem most a problémádat.#12181: Keresd fel öket telefonon és elmondják, hogy magát az emailt, hogy ird meg nekik. Kb 3-6 ora alatt válaszolnak, tapasztalat.
Fejleményeket "szivesen" olvasnám majd
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Folyamatban van a dolog.
A T válaszolt, azt írják, hogy nekik az a dolguk, hogy a szervíz véleményét független szakvéleményként fogadják el, így további vizsgálatot nem kezdeményeznek. Ellenben a következő számlámon bruttó tízezret jóváírnak, a kölcsönös megelégedés jegyében.
A Huawei válaszát várom, az előbb küldtem el nekik a levelet. -
Anonymus95
senior tag
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
P8 lite-nál típus hiba. Majd a bluetooth és az akksi is következni fog a sorban..azok vannak még amik annál a telefonnál problémásak szoktak lenni.
Sajnos nem tudod bizonyítani, ha csak tényleg egy log fáljban nincs benne a dátum, vagy a huawei-nél nincs rögzítve, hogy mikor történt a kódkérés..ezért javaslom hogy a Huawei-nél kellene lefutni az első kört, de azért a T-t is meglehet kérdezni, főleg ha van ott ismerősöd..hogy ilyenkor mit lehet tenni..nem a T-t akarod bemártani..csak igazolni akarod, hogy nem Te voltál.
De szerintem Huawei fog tudni segíteni. Mindenképp érdemes lenne megpróbálni. -
EzFoglaltNév
csendes tag
Azért látom problémásnak a T-re kenni a dolgot, mert semmivel sem tudom bizonyítani, hogy nem én buheráltam meg a telefont. Hülyét csináltatni magamból meg nem annyira szeretnék.
Ha esetleg a rendszer logfile-jaiból ki lehetne olvasni, hogy mikor történt az unlock, az sokat segítene.
A wifi hibája azt jelenti, hogy először kb. 2-3 héten keresztül alig tudott kapcsolódni a szokásos wifi-kre, majd az lett, hogy már egyáltalán nem is látta a wifi routereket, így nem is volt mire csatlakoznia.
Erről elég sokmindent lehet találni a neten, már-már típushibának tűnik. -
chros
őstag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Es ha meg garis es te tenyleg nem csinaltal vele semmit, akkor valoban ne hagyd annyiban.
Pl a T-tol is kaphattad ugy a telot: pl valaki ugy vitte vissza anno, es te ujkent kaptad meg!Mit jelent, hogy nem muxik a wifi?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
Inkább a Huawei-t hívnám fel (a TMX csak egy szerviz központ..nem a Huawei közvetlen szervize) hogy ez és ez történt, de én ilyet nem csináltam. Mi a teendő?
Utána pedig lehetne a T-hez menni, hogy ők mit javasolnak?
Végül..nem hagynám annyiban és beperelném a TMX-et. (Nem a Huawei-t) -
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Miután tegnap éjjel feltúrtam a netet, hogy kiokosodjak valamelyest a témában, én is arra a lehetőségre jutottam, hogy gyárilag unlockolva vehettem a telót. A szervíz buherálására nem akarok komolyan gyanakodni, az már tényleg a világ vége lenne.
Ahogy olvasom, a bootloader nyitása egy hivatalos, legális dolog, a Huawei oldalán lehet kérni kódot hozzá. Ha ez ilyen, akkor miért jár vajon garanciavesztéssel?
A kérdés már csak az, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel. Bele kell törődni, hogy így jártam? Vagy érdemes reklamálni a T-nél? -
Anonymus95
senior tag
válasz
EzFoglaltNév
üzenetére
Alkalmazás nem hinném.. fejlesztői lehetőségek biztos nem. Gyári frissítés szintén nem.
Vagy unlock állapotban kaptad meg a telefont, vagy esetleg ők..de az nagyon szemét húzás volna..viszont tény, hogy bizonyítani nem tudod.. és azt sem hogy a szerviz előtt milyen állapotban volt a Bootloader -
EzFoglaltNév
csendes tag
Sziasztok!
A következő különös problémába futottam bele:
A 9 hónapos P8 Lite-ban elromlott a wifi. Bevittem a József körúti Huawei centrumba, ahol át is vették garanciális javításra.
Amikor mentem érte, kijelentették, (a TMX által) hogy a telefon root-olt, ezért nem garanciális.
Viszont a telefon nem rootolt, hanem számomra érthetetlen módon valami miatt a bootloader unlock állapotban van. Természetesen én nem nyitottam a bootloadert soha, tegnap estig a létezéséről sem tudtam.Kérdésem a jelenlévő szakértőkhöz:
Létezik-e olyan, hogy valami app "magától" unlockolja a bootloadert? Vagy esetleg a "Fejlesztői lehetőségek" aktiválása teszi ezt?
Előfordulhat-e, hogy a telefont a Telekom-tól eleve unlockolt állapotban vettem anélkül hogy tudtam volna róla?
Vagy valamelyik gyári frissítés unlockolhat?
Amire gondolni se merek, talán a szervízben unlockolták, hogy ne kelljen garanciálisan javítani?Köszi előre is!
-
Anonymus95
senior tag
Újdonság: a kapcsolók közé bekerült egy 'szemvédelem' gomb is. Ezt aktiválva elsárgul a kijelző (kékfényszűrés)
Illetve fényerő szabályozás alatt az értesítő sáv eltűnik és csak a csúszka sáv látható. -
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Köszi, legközelebb kipróbálom így is

-
Anonymus95
senior tag
Végzett is, sikeresen frissült. Build megfelelő, működés megfelelő. Minden jól működött. A frissítő fájl nincs sehol, tehát azt abszolút rejtetten kezelte és törölte is valószínűleg.
Teljesen automatikus volt az egeza művelet..nekem tetszett ez a módszer.
Annyi, hogy egyéb irányú internetezés a frissítő fájl letöltése alatt eleinte még működött, aztán egyszer csak semerre.. így a frissítés befejeztével a proxy-t visszaállítottam 'nincs'-re és újra működik a net a telón. -
chros
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Koszi az infot, en epp tegnap tettem fel, ugyan meg nem hasznaltam, de ha gaz lesz vele, akkor tudom mi a baj.
(#12169) Anonymus95: Koszi, erdekes info!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman
üzenetére
Én a firmware finder app beallitasaiban kivettem az OTA megjelenését, és bekapcsoltam, hogy a rendszer frissítő szoftverén keresztül történjen a dolog. Letöltött hozzá egy proxy nevű kiegészítőt, majd kérte, hogy a wifi hálózatot állítsuk be. Proxy-t kézire állítani és beírni hogy localhost. A porthoz meg 8080.
A firmware finder appal nyomtam egy listázást, majd a beállítások frissítés menü alatt 2 másodperc alatt be is dobta a Full B394-et. Töltöm is lefelé. Időközben elkellett jönnöm otthonról de a célállomásnál csatlakoztam a wifihez, gyorsan beállítottam ott is a proxit és gyönyörűen folytatta tovább a letöltést.
Csak leírtam tapasztalatként -
feloman
aktív tag
válasz
Exelsior24
üzenetére
Sajnos nem tudtam még feltelepíteni, de remélem ma sikerül, lesz időm
Az sd kártyára vmi miatt nem tudtam felmásolni, többször is megszakad, de ma több időt fordítok rá, hátha sikerül majd 
-
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Na, ezt is tudjuk legalább!
Kösz az infót! -
Exelsior24
aktív tag
Az EMUI verziója 4.0.3 -ra frissült, ha jól emlékszem eddig 4.0.1 volt android 6-tal.

-
Exelsior24
aktív tag
válasz
feloman
üzenetére
Hát nem tudom mi változott a témák ikonján, de most ha belemegyek akkor csak a saját témáim vannak ott és eltűnt a Huawei-es téma oldal ahol további témákat lehetne letölteni.

Jah nem mégsem visszavonom, csak valamiért nem töltötte be elsőre a többi menüpontot, de most már jó újra.
Frissítette magát valószínűleg, most már háttérképek is vannak benne, némelyik egész jó.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Skype bezavart. 4 napja lett felrakva, letöröltem (mert meritette) és azóta jó, Vissza rajtam és megint szar. Szóval a skype.

-
feloman
aktív tag
Új rom van fenn, B394 néven:
Ez a frissítés új funkciókat hoz egyes alkalmazásokba, mint az E-mail, Naptár és Jegyzetek, és optimalizálja a Témák ikonját.[Újdonságok]
Új funkció az e-mailek priorizálására.
Több év az öröknaptárban.
Helyi naptár és globális ünnepnapok a Naptárban.
Új funkció a névjegyek hozzáadására és megosztására QR kóddal.
Új funkció a jegyzetek megosztására szövegként, képként e-mailben a Jegyzetek alól.[Optimalizációk]
Optimalizált e-mail bejelentkezés a paraméterek automatikus beállításával.
Optimalizált Témák ikon a rendszerhez való jobb igazodáshoz.
Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel. -
Anonymus95
senior tag
válasz
csipszikutya
üzenetére
Recovery menüben egy wipe cache-t nyomnék kipróbálás képen. De igen.. factory reset vagy újratelepítést tudnék javasolni.
Esetleg a Tárcsázót megnyitva, alul a beállításokban van egy Virtuális HD hívás..azt próbáld meg a másik állásban is, ha nem segít, akkor marad az előbb említett 2 megoldás. -
boogiemano
tag
válasz
boogiemano
üzenetére
gondoltam lezaraskepp:
huawei igen gyorsan javitotta a problemat, tegnap megjott a frissites wear es health-re es most mar mukodik a talkband b2 ujra
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95
üzenetére
Nagyon koszi, ez nalam is igy van. Akkor ez nem bug, hanem feature!

@(#12158) csipszikutya:
ebben meg nem tudok segiteni, mert meg nem telefonaltam!
-
csipszikutya
senior tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy erösen szaggat a hivott fél hangja? Ugy mint amikor kocsiba a rádionak nincs elég lefedettsége. Téreröm maxon van, engem jol hallanak. Felhivtam a 1270et, az is szaggatott, hivtam 20/30as telefont is mindenhol fent áll a hibám. ENgem jol hallanak.
RR volt már, rakjam ujra? B393 -
Anonymus95
senior tag
Fényerőcsúszkához tudok hozzászólni.
Az a gyári rendszernél is így van. Vagy is..automatikusan szabályozza a fényerőt, de ha pld. túl sötét, vagy túl világos, akkor a csúszkával betudod állítani hogy neked jó legyen és utána ahhoz képest fogja szabályozni az automatika a fényerőt. Nekem kifejezetten tetszik egyébként ez a lehetőség. -
chros
őstag
válasz
üzenetére
es erre is: (#12150) leweegee2:
Hat, Nagyon Koszonom! Pont erre az infora volt szuksegem!!!
Most tesztelem az eredeti 1A-s toltovel (1 nap alatt lemerult
, ejszaka a wifin volt, nappal mobilneten, ha volt masfel ora kijezo ido, akkor sokat modok
) : 5%-nal kikapcsoltam, s ugy toltom, kivancsi vagyok, mennyi ido kell neki 100%-ig.
Holnap pedig a Samu toltojevel tesztelhetem (miutan ismet le fog merulni
).
Egyebkent itt, a legaljan, olvastam, hogy 100% utan is meg kb fel oraig felvesz feszt az akku!
@NandorHUN: Mas bajok is vannak az Arrow-val:

1. muxik Neked az auto fenyero? Nalam a csuszkat lehet allitani siman kozben.
2. ez a ngyobb: az OS kilovi az appokat (a PhoneManager most freeze-elve van, de akkor is ezt csinalta, mikor ott hazza lettek adva ezek az appok, hogy ne bantsa oket):
- pl. whatsapp-ot hiaba lock-oltam a futo app-ok listajaban, nap kozben elinditva vettem eszre, hogy ujratolti, es az osszes eddig uzenet eltunt
- hogy lehet tartosan behegeszteni appokat, hogy a rendszer ne nyuljon hozza?Koszi!
-
törölt tag
-
Minstrel
senior tag
-
törölt tag
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Nálam sosem furcsálkodott a kijelző. Saját méréseim alapján a gyári 1A-es töltőről kb 800mA-t vett fel a telefon. A samu 2A-es töltőjéről kb. 1200 mA-t zabált. Amúgy valami logika van abban amit mondasz, ha lassabban töltesz fel egy akkut, meghálálja üzemidőben, tartóságban is. Szóval a fene se érti ezt, mindegy mivel töltöd, de mégse.
Szerintem a legjobb megoldás a kombinálás. Nappal ha hirtelen kell feltölteni 2A, éjszaka amikor ráér akkor 1A vagy 0.75/0.5A De lehet hülyén gondolkozok. 
-
törölt tag
Igen, de a gyári is 1A-es. Én legtöbbször a samsungom töltőjével (5,3V/2A) töltöttem a P8-at, semmi rendellenességet nem tapasztaltam, sőt egy kicsit hamarabb feltöltöltötte. Elvileg nem számít az a 3 tized volt, de a fene tudja. Inkább vegyél egy 5 voltosat. Az ördög sosem alszik.

-
tonyqa23
senior tag
Üdv!
Ilyen eredeti huawei kábelt hol tudok venni v rendelni inkább? -
chros
őstag
válasz
NandorHUN
üzenetére
"Totál felesleges eddig elmenni"
Nem vagyok biztos, hogy ez segitett volna rajtam: itt irtam rola bovebben miert, es ma Tecalote feltoltott egy original b391-es boot image-et hasonlo esetekre."Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos ... érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába"
Koszi az infot, nem hasznaltam meg soha, de mar regota ki akartam probalni.Jut eszembe: Ezt a Phone Managert nem lehet letorolni a francba??
Semmi szuksegem ra. (5.0-as S5-on le lehetett a hasonlo Samsungos appot.) -
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN
üzenetére
Esetleg annyi megjegyzésem van ARROW ROM-hoz, hogy integrálva van a Viper4Android, DE(!) Convoler hajlamos kikapcsolgatni sajnos, ezért ezt sokszor ki-be kell kapcsolni zenehallagtás előtt.
Lehet érdemes lenne letörölni és külön XDA-s app-ként feltenni, majd integrálni belső memoriába, (gyakorlatilag Viper4Android fő értelme, hogy különböző irs profilokkal használja az ember, itt meg pont ezaz ami sokszor leáll ha ember nem hallgat zenét.)
-
NandorHUN
addikt
Bocs, most olvastam.
Magisk verziónál root ott van leírva a letöltésnél.Ha jól emlékszem felteszed a külön apk-t.
Utána indítod a Magisk Managert (SuperSU helyett) és ottinstall menű alatt rá kell menni a "Download & Install"-ra. Ez felteszi a legújabb Magsik-ot.
így már megy minden, mehet fel a Xposed meg a sok jóság ami csak rootolt telón megy

// Ja most látom felraktad az oroginal recocery-t??

Totál felesleges eddig elmenni, minden új TWRP-s install előtt kell csinálni egy Wipe-ot, ahol MINDENT letörölsz (kivéve SD-t), emiatt totál felesleges újrahúzni az egész recovery-t, de Wipe-ot mindenképp érdemes csinálni teljesen. (2. menű Install mellett). // -
törölt tag
válasz
boogiemano
üzenetére
Ez nem jó? Itt van 21, 20, 15, 12-es verzió. Vagy mennyire régi kell?

-
válasz
boogiemano
üzenetére
Volt itt kolléga, aki még nem frissített MM-re.
apk-n nincs fent? Nagyon Huawei... -
válasz
boogiemano
üzenetére
apkmirror?
-
boogiemano
tag
-
Muerte68
addikt
válasz
boogiemano
üzenetére
igen a health-meg a b2-külön számlál két külön készülék nem egyforma mozgással pld a telót leteszed az nem számol és vice versa

-
boogiemano
tag
válasz
Shade45
üzenetére
Mukodik a lepesszamlalas, alvasmeres, es az ertesitesek?
nalam a wear-ben csak lepesszamlalas mukodik, edzest / alvast nem mutat.barmit csinalok gyaloglas futas kerekpar gyakorlatilag semmi nem marad meg
A health meg valami ertelmetlen lepesszamlalast csinal, akkor is ha nincs bluetooth es a b2 bekapcsolva - utana neztem, allitolag gps alapjan de egyaltalan nem helytallo.
alvast az nem mutat edzest meg csak ido alapjan csinal.
magyarul a health teljesen fuggetlenul mukodik a b2 talkband--tol.a legujabb "fekete" wear fent nalad? Milyen rom van fent ha minden mukodik?
-
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Lehet venni előlapot fémházzal együtt, Aliról én is rendeltem, csak még lusta voltam kicserélni. Ugye balf@sz voltam, és eltörtem a kijelzőm.
Mindjárt dobok fel képetszerk: Már ha megtalálom, hogy hová a pélóba süllyesztettem pár hónappal ezelőtt, mikor megjött

szerk2:
Hát ezt most nem találom. Ha asszony megjön, megkérem, hogy keresse elő nekem. De ITT a link, ahol vettem. -
Micsurin
nagyúr
válasz
üzenetére
Köszi akkor megy kézzel fel, azt hittem a 392 OTA képes, na .

Más:
Az arany házon ülnek a határon már. Ha megjön a ház, cseréről (ha van rá) igény szerint lövők képeket és írok egy kis szösszenetet, esetleg vidi mellé.Updt.: Találtam OEM arany SIM és SD tálcákat is. Még agyalok előlap cserén de az már ragasztós téma... 😱🙄
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Nem tudom, hogy mit kell még hozzájuk vinni, de utána járok.
Valószinüleg ez is egy nyomos indokom lesz a következö telefonnál, hogy kihez kerül ha szervizelni kell.Most gondolkodom és lehet, hogy rosszul emlékszem de leirom. Még anno Lumia 800. Nem hallottak rendesen ha telefonáltam, mert alul a hangszoro/mikrofon páros rácsai teljesen bekoszolodtak. Beküldtem azzal a problémával akkor még telenoron keresztül, hogy nem javitják mert vizbe esett telefon és eloxidálodott a forrasztás. De biztos, hogy ök voltak mert jol rémlik a fénykép amin az IMEI számot fényképezték.
Bkrisz9: sajnos tapasztalatom, hogy hiába küldöm, én csak egy kis senki vagyok ebben a "hatalmas" gépezetben, de megprobálkozhatok vele.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bkrisz9
üzenetére
A tékozló teli van velük, keress rá semmi értelme....
Btw agyaltam a feltoláson de elengedtem pont emiatt...
Tőlük csak a Cordon tudott nagyobbat alkotni az SP-mmel...
Az a kamera gomb csere volt még occó...Más márkák? Miket kell még hozzájuk vinni?

Nekem semmi nem jött még OTA-n pedig rendesen lett frissítve anno.... B392 van fent.

-
chros
őstag
Elorol kellett kezdenem az egeszet (leszedni mindent, felarakni a b391-es original firmware-t, stb): valszeg a Classic bekavart a boot image-be, ezert nem mukodott a root a Magisk alatt. Igy mar muxik jol a Magisk.
@ataman: Lattam, hogy az osszefoglaloba xda-s full firmware linkeket is beraktal. Itt a b391-es full EU link: [link]
-
Bkrisz9
őstag
válasz
csipszikutya
üzenetére
A TMX katasztrófa, akkor is ha nekem csak jó tapasztalatom van velük. Más topikokban is csak azért nem ajánlunk egy-egy márkát mert ők szervizelik. Én a helyedben egy Homár blognak beküldeném a stroyt a fórumban szereplő 2 árajánlat linkjével és a papírok fényképeivel. Jó kis story, hátha valaki tanul belőle valamit vagy elkerüli őket ha teheti.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Igen, a bekaphatják a fszomat. Komolyan mondom mindjárt földhöz verem a telefont és beküldöm sw frissitésre mert mondjuk képernyöfedvényem van. Hátha cserélik ingyen... Lehet nekem sem a kis gombommal kellett volna beküldeni, de tanultam belöle. Ha ne adj istenem még 1x huaweit akkor tuti azzal küldöm be, hogy lefagy állandoan, de az biztos, hogy elötte szétbarmolom a telefont, csak ugy poénbol, mert ez nevetséges, ne haragudjatok...
-
Bkrisz9
őstag
-
válasz
Bkrisz9
üzenetére
Köszi a megerősítést!
Akkor jól emlékeztem, hogy működik, csak valami mégis van vele.TMX:
Azért fúrcsa, mert mikor ide jöttem, akkor többen is azt írták, hogy kedden feladta postán, elküldte szervízbe, pénteken vissza kapta, s adtak neki egy új házat. Mostmeg Csipiszkutyát jól lehúzták egy x@ros power gomb miatt, illetve Micsurin kolléga 39e-s ajánlata is égbe kiáltó baromság. (Biztosan kell a bevétel, s mivel év eleje van, így vastagon fog a cerka.) -
csipszikutya
senior tag
válasz
szemesi69
üzenetére
Nekem így volt szervizben és ezzel nem baszakodtak, bár igaz, hogy B390el kaptam vissza a telefont...
Erre nem tudok mit mondani, lehet, hogy tudták ök is, hogy lehuzás már amit csinálnak és inkább hagyták az sw-t a francba?! Bondjuk nem érdekel, utálom öket ettöl függetlenül... -
törölt tag
Üdv, rég jártam erre. Ma jött meg 393 OTA-n. Lehet nem új info, nem olvastam vissza. Akkor bocsi
-
Peti755
csendes tag
Sziasztok!
Nekem jelenleg T-s B370-es (GRA-C900B370) verzióm van. A Firmware Finder-el frissíteném B393-ra, ott melyik modellt válasszam, mert nem találtam meg a megfelelőt.

Segítségeteket előre is köszönöm!

-
Shade45
senior tag
válasz
boogiemano
üzenetére
Nálam minden működik, úgy ahogy eddig is... A különbség, hogy két program van hozzá.
-
boogiemano
tag
Hejho Evrivan!
volt itt a kozelmultban az uj "huawei wear" -el kapcsolatos hibajelzes / megoldas?
bocs midnenkitol, nem olvastam vissza.
Ha valaki meg hasznalja a talkband B2 -t es lepesszeamlalas, alvas, hivas stb funkciokra es mint "okosora" akkor ugye masnal sem mukodik rendesen ezzel az uj wear alkalmazassal ?
MIota megujitottak a wear-t csak a baj van vele raadasul pumpol a health letoltesevel ami aztan vegkepp nem szinkronizal talkbanddal (de wear-el sem). az nagyon jo hogy a wear fekete lett vegre de talkband b2-t kihereltek vele ugy tunik

Teljesen ertelmetlen megujitasa volt ennek raadasul egy alkalmazasbol latszolag kettot csinaltak ami meg az akkut is zabalja

tudtok valami megbizhato helyet ahonnan a regit le lehet szedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az a kamera gomb csere volt még occó...
Nagyon megszerettem a P8-am a következő is tuti Huawei és P széria lesz... ami max elvenné a kedvem az ők.