-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky74
aktív tag
Készülék választásnál sokaknak (nekem is), kényelem is fontos. Értem ez alatt, hogy eddig jó volt az xy teló, az újjabb is jó lesz... Persze én nézem emellett a hardvert is.
Viszont sok Google appot használok(beváltak, megszoktam), nehezen váltanék másra. Pláne ismeretlen kínai appokra, email fiókokra. -
korpicschess
veterán
Nem volt mit tenni, ha az volt.
Black_Raven: Aha... Csak ott nem lóg ki a kamera. Ezért írtam, hogy várok jobb tokot, mert ami most van, az odáig vastagítja, és jó bumszli lesz tőle. Nincs tolómérőm, és hirtelen nem találom a gyári adatot, hogy vastagabb pontján mennyi, de így a 10mm-t közelíti.
szerk.: na meg is van 9,3mm a kamerával együtt. Az már +27%. Emellett egy kicsit nehezebb is, 7 grammal, de a nagyobb tok még rátesz.
Ha van tok ajánlás, szívesen fogadom. Próbaképp ezeket rendeltem be: [link] [link] -
korpicschess
veterán
Igen, igen. Nem véletlenül választottam. 1-2 apróság akad a rendszerben, ami nekem szokást igényel és jó volna, de ez legyen a legnagyobb baj.
Azért 1 éve, mikor volt szerencsém a Huaweihez elmenni többedmagammal 2 hétre kínába, nem gondoltam, hogy mostanra átnyergelek majd az LG-ről, de jó, hogy így alakult, a nosztalgikus járványos időben sok szép emléket elevenít fel.
Kicsit szoknom kell a képarányt (V30 szélesebb kijelző volt, de kb ez a telefonméret, csak karcsúbb), meg várom, hogy jöjjenek tokok, mert ami a kameráig vastagítja az egész telefont, az már elég túlzásnak tűnik. Pont azért nem volt már az LG V40 olyan szimpi, mert az is nagyobb lett, sajnos (pedig bőven átlag+ kezem van).
Watch Gt-vel együtt így már 2 termékem is van tőlük, legalább most 1 Health alkalmazás is elég.Néztem ma a szervizben az új órát, de nem annyira tetszett a design.
-
korpicschess
veterán
Wow!
Hogy sikerül ilyen durva érték?
Mondjuk nekem új az akku, a telefon is belakás alatt, sok app frissítés, meg gyakori rövid idejű nyomkodás után olyan (erős) 5 óra kijelzőidő amit produkált, de mondjuk 1,5 napos készenlét mellett.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz pár ciklus után.Amúgy a szerviz végül hátlapból is újat rakott, szóval szinte új telóm van. Én pont azt sajnálom kicsit, hogy fekete és nem auróra kék.
Mondjuk szép nagyon a fekete is, ezüstös, csak régóta ilyen konszolidáltak már az eszközeim.
coolrob: én is rendeltem üvegfóliát, de az ujjlenyomat miatt hagyom a gyárit. Amúgy teljesen oké a tapintása, és nem rontja a képminőséget.
-
korpicschess
veterán
Igen, függhet a hangkeltőtől, de tulajdonképpen ez valamiféle EQ. Én Shure SE530-al hallgatgattam, és a rövid benyomásom az volt, hogy a térérzet sokkal jobb kikapcsolva. Bekapcsolva a flat eq esetén is mélykiemelést produkál, és elég zárt érzéssel. Kikapcsolva meglepően fogyasztható a produkció.
-
szemesi69
addikt
A P20 felső kategória
Néha az enyém a kezükbe kerül, rögtön tele van az ujj le nyomatukkal, csíkokkal ahol az ujjukat végig húzták. Nem leszólni akarom, nekem tökéletes.Jobban bosszant, hogy egy gagyi okostokban a fóliám megkarcolódott a kabát zsebem patentjától, azóta másik tokban van, nem gyári, de tökéletes számomra, és az illeszkedése is jó.
-
-
laaceee98
tag
Köszi, értem!
És erről az "íves részre nem hajlik rá! / AZ ÍVES RÉSZRE IS!" üvegfóliás témáról mit gondoltok?
Mindkét fajta van 2500 meg 8000 ftért is. Inkább az a kérdés, hogyha tokban hordom, ami nyilván valamelyest rá fog hajolni az előlap oldalsó részére is, akkor van-e értelme az ívelt fóliát felrakni, vagy az inkább hátrány lenne a tok miatt?Tudom, hogy 100%-ig nem fogom tudni megvédeni a telefont, de azért szeretnék rá vigyázni, és a lehető leginkább olyan tokot meg üvegfóliát tenni rá, amivel hogyha neadjisten leejtem a lehető legnagyobb eséllyel egyben marad a mobil.
-
Pompi
nagyúr
"Jó magyar szokás szerint kitalálták mit lehet kiügyeskedni a 14 napos visszaküldésből. "
Mielőtt ráhúznád a magyarokra a vizes lepedőt, jó magyar szokás szerint, elárulom, hogy ez mindenhol így van. USA-ban már 10-15 éve is ez ment pl. Akkoriban fotós témában voltam benne és simán megrendeltek 2-3 gépet és megtartották amelyik nekik a legjobb volt, akkor csak néztem, hogy ilyen van?! Aztán lett itt is, ahogy az online vásárlást megszabályozták. -
dave0825
őstag
Nem szoktam lelakatolni, meg ha le is van, attól a kézi bezárással szerintem bezárja. Megnézem, ha lakatot teszek rá, úgy visszajön-e. Kösz.
(#2376) atike: Nekem szerintem az FR hiánya miatt akadt be valami miatt több minden is.
TeamViewer-t én is használom 2-3 naponta, tegnap nekem azért nem ment, mert frissebb volt a gépen, mint telefonon, egyformán kell frissíteni mindegyiket. EMUI 9-en is volt ilyen gond, de az nem mondta meg, hogy azért, mert nem egyforma a verzió, csak írta, hogy nem tud csatlakozni... 10-en legalább kiírta, hogy ez a gond, nem kellett Google-ben rákeresnem, hogy mi lehet a gond.Más: már bánom, hogy nem csináltam képernyővideót a HiCare-es frissítésről, hogy mindenki elhiggye, hogy hiába ugyanaz a Szoftverfrissítés jön be, akkor is abban találja meg valahogy. Direkt megnéztem, sima beállításokban nem találta meg, HiCare, Frissítés, ott meg igen. Ugyanúgy mobilnetről, mégcsak nem is az, hogy Wifiről meglett, mobilnetről nem. Még Honor 8-on volt egyszer olyan, hogy többeknek mobilnetről megtalálta, Wifi-ről nem, vagy ha nem volt bent SIM-kártya akkor igen, valami ilyesmi mókolás volt.
Ezt megnézheti, akinek még nincs frissítés HiCare-ből sem, hogy SIM nélkül, ha úgy se, akkor mobilnetről, nem Wifiről. Hátha. -
Pompi
nagyúr
Ha a HiCare jelzi, onnantól a sima rendszerfrissítés is jelzi. Régebben még P20-as időszakban volt olyan, hogy a HiCare-ből hamarabb ki lehetett "kényszeríteni" OTA frissítést ha a sima rendszerfrissítés nem adta be, eddig itt P30-on ez nem volt jellemző. Amúgy most, hogy olvastam a topikot én is benéztem a HiCare-be és beadta. Majd este ha wifin leszek le is frissítem.
-
-
dave0825
őstag
Nekem a Honor 8-ban haldoklott a régi akksi, sokszor 20% fölött magától kikapcsolt, amikor visszakapcsoltam, bedugtam töltőre, egyből 30 körül írta. Kicseréltem elvileg gyárira (itthon rendeltem, nem Kínából), 1 nap alatt 2x töltöttem már pár hét után! Lehet, hogy valami kalibrálást kellett volna csinálni akksicsere után (úgy olvastam valahol).
A P30-at múltkor éjjelre se tettem föl 18%-nál, reggelre 14-re ment le.
Nagyon jó szerintem (még).
-
droti25
őstag
Az a baj hogy nem érted a lényeget.
Nekem a problémám onnan indult(ha figyelmesen vissza olvastál volna), hogy sajnos nálam átlag alatti a SOT(kb 4 óra/nap).
Ekkor kezdtem el figyelgetni, hogy készenlétben(éjjel) vajon mennyit merül, mivel zavart a dolog. Amíg nálam is megvolt a 6-7 óra SOT addig hidd el én sem foglalkoztam az éjjeli aksi merüléssel. -
Bali27
addikt
Értem.. Tényleg meggyőzők az érveid...
P30 Pro és ez között zoomolás nélküli képminőségben van különbség? Mert ott a fő kamera rekeszértéke más ha jól látom. Meg ott van az Ip68, a Gorilla glass védelem (ezen ha jól tudom semmi nincs?)Honor 20-ról van valakinek összehasonlítási alapja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest