- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én is az S10e és ez között választottam.
A Samu csak a videoban jobb a P30-nál, mert picit jobb a stabilizálása és ott van 4k 60 fps. Valamint informativabb az aod a Samuban. Minden másban alul marad. Jelentősen rosszabb üzemidő, térerőproblémák. Nekem az utóbi kettő fontosabb mint az hogy legyen 60 fps a 4k videoban. Ahol az s10e már eldobja a 4G hálózatot (pl cégnél csarnokban vannak ilyen helyek) ott a P30 még kétpálcikás térerővel stabilan dübörög. -
Quqesz
nagyúr
Sutem jó a kamerája photó terén, videóban tud max kicsit alulmaradni(bár nekem amit kidob elég). Este módban a samu gyenge ehhez képest, valamint alacsony fényviszonyoknál(és ezalatt nem a teljesen kivilágított boltot értem).
Amúgy sztem nincs különbség kamera terén a két teló közt nappal.
Aksi itt remek, bár nekem kb ugyan ezt jizta az S8+ is, míg fel nem raktam a pitét...onnantól gyalázat lett. Higy itt lesz ilyen? Honor 8-at nyúzza a gyerek, ami az S8+ elött volt nekem és laggmentesebb a samutól.... -
workin
senior tag
Hát, nézd én MI 9-et váltottam P30- ra, mert annál a P20-am is jobb képeket csinált .
Viszont ennek a kamerája nekem zseniális, legutobb hivattam elő képeket , szép nagyban, gyönyörű szín és részletgazdagok lettek a képek, jó ránézni.
Rosszat nem tudok róla mondani, de a P20 után nem is vártam mást. Persze vannak itt sokkal jobb és hozzáértőbb fotós szakik, akik többet tudnak erről mondani, de nekem arra amire vettem, hibátlan. Gyerekeket fotózom vele (a sajátjaimat persze) és elég ritkán lövök rossz képet, de azért mert a pillanatot nehéz elkapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest