Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
Mi most a legujabb szoft verzió? Januári a bizt frissítés nálam még és nem is talál ujabbat, eléggé nem f*sza ha igy elhanyagolják már..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3898 üzenetére
Euronics boltban most 150e, az 2 év gyári garis! [link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3894 üzenetére
Mindegyik szolgáltató független készüléket ad....ha meg 1 összegben kifizeted, akkor hűség sem kell.
-
alratar
addikt
Sziasztok,
azt hol tudom megnézni, hogy egy kép mikor készült?
Tudom, hogy benne van a nevében, azt megtaláltam, de ugye azt át lehet írni. -
CzGöbe
tag
válasz
KD6-3.7 #3889 üzenetére
Azt, hogy a navigációs sáv mikor tűnik el, azt gondolom nem lehet beállítani (immáron 3 éve nem találkoztam már navi gombokkal a képernyőn), mert az automatikus teljes képernyős módban amúgy pedig megmarad, de a rendszernavigációnál elő lehet csalogatni 1 plussz gombot, amivel te el tudod rejteni a gombsort.
-
Blac1
aktív tag
Megtaláltam.
A rendszer és frissitések alatt a rendszernavigációnál ahol a gesztus vezérlést is be lehet állítani. -
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #3877 üzenetére
Nem tudom milyen szolgáltatónál vagy (?).
Én telekomos vagyok, nem egy extra nagy előfizetéssel...
Hűséggel+online kedvezménnyel 132-ért vettem meg tőlük a P30-at.Szerintem ezt a fajta szolgáltatói árazást nem igen fogja verni egyik üzlet sem.
Egyrészt emiatt érdemes szolgáltatótól, másrészt meg mert a fent már beküldött listán is szerepelnek (tehát hivatalos viszonteladókként adják 2 éves gyári garival).Summa summarum szerintem egy ilyen mobil 130 ezerért 2 éves hivatalos garanciával nem rossz üzlet, és ahogy néztem egyébként mindhárom nagy szolgáltatónál kb. ilyen árban vannak. (egy átlagos csomagra vállalt hűséggel kb 130-140 között elhozhatók).
-
Blac1
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni hogy az alsó ikonokat hogy tudom úgy beállítani hogy az alkalmazásokba ne látszódjanak? Köszönöm.
-
fes
csendes tag
Na, sikerült megoldani , töröltem a mindkét párosított telefont, és a biztonság kedvéért még rányomtam a JVC bluetooth menüjében az Initialize gombra is. Minden tökéletes!
Köszi nektek -
-
fes
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam P10-ről P30-ra, és belefutottam egy bosszantó hibába: JVC autós fejegységgel használom a telefont kihangosításra és zene streamelésre. Minden indítás után kapcsolódik a bluetooth rendben, de csak a hívásokhoz. A média hanghoz nem, ha kézzel beállítom a kapcsolatot, nem jegyzi meg a telefon. Kipróbáltam a P10-zel is, simán csatlakozik a hívásokhoz és a médiához is. Ez csak egy hiba az android ám, vagy lehet valamit állítani, hogy jól működjön együtt a két készülék? -
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #3875 üzenetére
Szia!
Ha nincs ezen a listán az üzlet, akkor nem venném meg [link]
A linkbe lévő listán a hivatalos viszont eladók vannak, ahol gyártói garanciát kapsz. -
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Egy ideje tervezgetem egy P30 vásárlását, szerintem egy-két hónapon belül sikerül is végre rászánnom magam.
Keresgéltem itt a fórumon és a Huawei blogon is; ha jól értem, akkor csak és kizárólag az Árukeresőn Huawei logóval jelzett, hivatalos vagy kiemelt partnerektől vásárolt telefonra van két év gyártói garancia?
Ha pl. innen veszem ~20 ezerrel olcsóbban, akkor az oldalon feltüntetett 2 év teljes körű gyári garancia valószínűleg valami bolt által intézett megoldás lesz? -
workin
senior tag
válasz
laaceee98 #3873 üzenetére
kamera védő fólia : teljesen felesleges, a tok védi a kamerát, viszont ha a folia koszos lesz, karcos, maszatos akkor a képek minősége is olyan lesz.
anno teszteltem ilyen fóliát, de több volt a hátránya mint az előnye.én az üveg fóliát sima hydrogel fóliára cseréltem, egyszerűen zavart a belógó fekete rész, nem bántam meg.
-
laaceee98
tag
Köszi, lesz a Nillkin átlátszó szilikon, meg ez a gyári Huawei, amit javasoltatok. +spigen üvegfólia a képernyőre
Megnézem ezekben hogy viselkedik a telefon, aztán ha nagyon úgy van majd veszek a kamerára lencsevédő üvegfóliát, de eddig nekem sem volt rá szükségem egyébként egyik telefonomnál sem. Bár az Apple telóimnak nem is volt kamerapúpja egyáltalán. -
laaceee98
tag
Utolsó hülye kérdésem, ennek:https://tok-shop.hu/Huawei-P30-Kamera-lencsevedo-folia-utesallo-folia-Tempered-Glass-edzett-uveg-3MK-Clear
van értelme?
lencsevédő üvegfólia a kamerára -
laaceee98
tag
Az első az a kocsis-mágneses, nekem nincs szükségem olyanra.
A másodikat veszem akkor, amit írtok, hogy nektek is az van és bevált. Köszi!Holnap járnék BP-n kocsival, a MOM-nál van egy új irodaház az Alkotáson, ott van Huawei experience store, szerintetek ott meg tudom venni?
-
Trolee
aktív tag
Sziasztok.
Gáz ha a hátlap körüli vékony ragasztó(gumi) elkezd kijönni?
Gondolom ez valami vékony vízzáró.
Köszi -
-
Quqesz
nagyúr
-
laaceee98
tag
Köszi, értem!
És erről az "íves részre nem hajlik rá! / AZ ÍVES RÉSZRE IS!" üvegfóliás témáról mit gondoltok?
Mindkét fajta van 2500 meg 8000 ftért is. Inkább az a kérdés, hogyha tokban hordom, ami nyilván valamelyest rá fog hajolni az előlap oldalsó részére is, akkor van-e értelme az ívelt fóliát felrakni, vagy az inkább hátrány lenne a tok miatt?Tudom, hogy 100%-ig nem fogom tudni megvédeni a telefont, de azért szeretnék rá vigyázni, és a lehető leginkább olyan tokot meg üvegfóliát tenni rá, amivel hogyha neadjisten leejtem a lehető legnagyobb eséllyel egyben marad a mobil.
-
válasz
laaceee98 #3855 üzenetére
Több telefonomnál használtam ilyen ultrathin cuccot. A márka majdnemcsak mindegy ezeknél, úgyis ugyanazt tudják. 0.3 mm körüli anyagvastagság, eleinte átlátszó, aztán idővel halványsárgára, halványbarnára szineződik.
A P30-on a kamerapúp körül van egy picit vastagabb perem, de totál feleslegesen mert a kamerapúp még így is kiáll belőle. Tehát ha lerakod a telefont, akkor a kamerán fekszik fel. Az előlap síkja fölé sem nyúlik ki.
Hogy ütődéstől mennyire védi a telefont azt nem tudom, soha egyetlen telefonomat nem ejtettem le, nem vertem ida semminek. Én csak azért használom, mert ebben a telefon nem csúszik, biztosabb a fogása. -
laaceee98
tag
Ezer hála, nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Még egy kérdés...
Erről valaki tud valamit? Márkát ismeri, esetleg használta látta valahol vagy bármi?
https://www.mobilefun.co.uk/olixar-ultra-thin-huawei-p30-case-100-clear-70583 -
CzGöbe
tag
válasz
laaceee98 #3852 üzenetére
Hát nem azt mondom, hogy sokkal, de előrébb áll a tok, mint a kijelző. (Ha arcra ejted sík felületen, akkor véd, ez már tapasztalat
, de a kavics meg fogja szúrni a kijelzőt.) Ha nagy lenne a különbség, akkor a perem engem pl nagyon zavarna, mert én gesztusokkal navigálok, a képernyő széléről húzva az ujjam lépek vissza.
Vettem kijelzővédő üveget is, mert nem tudtam hogy fogom elviselni a tokot, mert eddig még nem használtam az előző telefonjaimhoz tokokat, de ez nem zavar engem, a gyári fóliát sem karcoltam még annyira össze, szóval az üvegek is még csak a csomagolásukban pihennek. Ráadásul hátul sem a kamerapúpon támaszkodik a telefon a tokban, mert ott is vastagabb. -
törölt tag
válasz
martin1369 #3846 üzenetére
Ennek a toknak mennyire csúszós a külseje?
-
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy 1 kártya esetén a 1. sim vagy a 2. sim-et használjam?
Köszönöm. -
CzGöbe
tag
válasz
laaceee98 #3843 üzenetére
[Nillkin Nature TPU] én ezt használom
nekem is van +1, az alzánál is van még 1 db -
Black_Raven
veterán
Ne haragudj nem értem rá, csak most olvastam a kérésed ami megoldódott. A párositásról csak annyit, hogy ezek normális esetben szinte azonnal párosíthatók, nem értem mi lehetett a gond velük. Nekem az órával is max 10mp, a nulláról. Használd egészséggel. Ha bármiben tudunk segitünk.
-
laaceee98
tag
Valami fain tokot tudtok ajánlani, ami elfogadható módon és mértékben védi a telefont? Jó lenne, ha kicsit a képernyő síkja elé is emelkedne, hogy valamelyest pofáraejtés esetén is védjen.
+pont ha nem kambodzsából kell rendelni 8 hónapos szállítással
Köszi előre is! -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3838 üzenetére
Nagyon köszönöm hogy igyekeztél segíteni.
Esetleg azt megtudnád mondani hogy a widgeteket hogy tudom elővarázsolni?
Előre is köszönöm. -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3838 üzenetére
Az is megtörtént többször is.
De közben egy percel ezelőtt egyik restartnál végre sikerült párosítani.
Nagy a boldogság. -
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3836 üzenetére
Az is megtörtént kétszer is.
-
Blac1
aktív tag
válasz
Black_Raven #3834 üzenetére
Ezt csináltam eddig.Eddig egy LG G6 telefonnal használtam a Honor Band 4-et.Töröltem a párosítást a LG G6 telefonnal hogy párosítsam az újjal. De most meg már nem tudom se a régivel se az újjal párosítani. Már csináltam a karperecen resetet és restartot is. Mégsem sikerül. A karkötő csak odáig jut el restert vagy reset után hogy kéri a Huawei Healt telepítését. Innen csak a More menübe hajlandó menni. És a párosítás mindig sikertelen. A telefon bluetooth menübe belépve sem találja a karkötőt. A bluetooth és a GPS is be van kapcsolva.
-
Black_Raven
veterán
BT Gps be, appba belépsz, +hozzáadása, kiv. A Band. leikézod a Banden és kész is. Engedélyeket megadod.
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm!
Megvettem a készüléket. Nagyon tetszik. Jelenleg küzdök hogy a Honor Band 4 párosításával. Sehogy sem akar sikerülni. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok. Első körben a P30-t néztem ki magamnak.
Nekem nagyon fontos a fotózás. És tudom hogy ebben nincs a főkameránál optikai képstabilizátor.
Szeretném megkérdezni hogy ez használat (fényképezés) közben mennyire rontja a képminőséget. Gyakran hirtelen kell fényképeznem. Hisz a hatéves fiam elég mozgékony. Szoftveresen kivédi valamennyire a kézbemozdulást?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Maffia91
aktív tag
válasz
#85619712 #3825 üzenetére
Igen, ugyanezeket láttam/látom.
De a probléma magától megoldódott...
Bár a Telenor a telefonban hangsúlyozta, hogy nincs hiba a rendszerükben, illetve nincs tiltás sem hozzárendelve az előfizetéshez... Érdekes módon a hívásom után 15 perccel minden újra tökéletesen működött... (ez idő alatt nem állítottam semmit sem a telefonon, még újraindítás sem volt)De köszönöm szépen srácok a segítséget
#Quqesz #leweegee2
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Milyen beállításra utal az, hogy vezetékes telefonszámok nem tudják hívni egyik SIM kártyámat sem? Foglaltat jelezz. Mobil hívások tökéletesen működnek.
Én nem állítottam, de még találni sem találtam ilyen beállítási lehetőséget, hogy csak a vezetékes számokat tiltsa. Tiltó listán semmi nincs. Illetve tiltás alatt sincs semmi.
Telenoros mind két kártya. A telenor nem talált hibát a rendszerükben.
Hálózati beállítás visszaállítása megtörtént mind két SIM kártyán. -
válasz
#85619712 #3817 üzenetére
Régenmindenjobbvót! Hm, azok az izgalmas régi telefonok, fagyásokkal , ujraindulásokkal, zsebbőlüzengetők, felvehetetlenek, rosszulfogósak, kijelzősárgulósak, délrelemerülősek, maguktólmegrepedők. Hát milyen izgi lenne, hogy most dev-et vagy globált tegyünk rá...
Ez meg...áh! Nem bírom én az ilyen unalomposványt sokáig. Az lesz a vége hogy három év múlva bevágom a fiókba és veszek valami mást. Valami guglimenteset, hogy legyen egy kis izgi benne. -
törölt tag
Nagyon nem kerek valami ezzel a telefonnal emberek! Közel egy éve meg van, egész nap nyomkodom, nem akar lemerülni. Soha le nem fagyott vagy indult újra, több alkalommal ejtettem vízbe, nem ázott be, nem egyszer ejtettem pofára/sarkára nem repedt el semmilye. Hát milyen dolog ez már? Nem ehhez vagyok szokva! Valamit nagyon elcsesztek ezek a kici kínaiak!
-
Zso83
tag
válasz
bokarcsi71 #3812 üzenetére
Szia!
Én is kétnaponta töltöm, nem játszok, csak telefonálok és néha böngészgetek rajta.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-
válasz
Én kétnaponta töltöm 6-8 óra kijelzőidőkkel. Nem játszom, csak netezek. Kevés fénykép, videó elvétve.
-
bokarcsi71
aktív tag
Sziasztok!
Lehet vennék egy ilyen telefont, milyen üzemidőre lehet számítani? Tudom hogy felhasználó függő.
-
workin
senior tag
kicsit amúgy hibának érzem, hogy januári frissítés van még a telefonon. pont most kéne ezt pörgetni '+, hogy az emberek lássák, törődnek velük
-
Van infó arról, hogy az új AOD-s frissítés mikor várható? Már tesztelném...
-
Pjotr
senior tag
Sziasztok. VLC játszok le filmet tv-re. A felirat nem megy át. S10e Samsung simán ment, tud valaki megoldást?
-
Black_Raven
veterán
Nekem is ezt csinálta, amíg mindent letíltottam neki. Nincs értesités, nincs engedélyek, nincs semmi hálózati hozzáférés(se mobil, se háttér se roaming), nincs alkalmazás fölötti megjelenités semmi..de nem szabad a frissitéseit nullázni.
nekem minden google app ezt kapta, amit nem használok, és semmi nem települ újra, pedig sokszor állitom angolra.
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3801 üzenetére
Ma reggelre újra települt
-
mouzrr
őstag
válasz
Black_Raven #3801 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest