Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4698 üzenetére
Semmi..
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4696 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4694 üzenetére
-
castiels
addikt
válasz
Black_Raven #4692 üzenetére
Köszi, de be van állítva mégsem jelzi..
-
castiels
addikt
Lezárt képernyőnél ha üzenetet kapok messengeren meg kellene jelennie egy kis ikonnak? Folyamatos megjelenítés be van nyomva. Vagy állítani kell hozzá valamit?
-
Black_Raven
veterán
válasz
korpicschess #4687 üzenetére
Nahát a max 3cm kamera miatt, biztosan nem csinálnék téglát a telóból, ezért használom csupaszon. Az hogy csúszik, hát istenem, figyelni kell rá, igazi strapa mobil.
Érdekesség hogy pont azért nem a Pro verziót vettem, mert az vastagabb 1mm-el..
-
castiels
addikt
Nano memóriakártyát honnan lehet a legolcsóbban rendelni?
-
korpicschess
veterán
válasz
korpicschess #4687 üzenetére
Ezeket találtam, amik érdekesek: Baseus ultra thin, Baseus trasnparent
-
korpicschess
veterán
Nem volt mit tenni, ha az volt.
Black_Raven: Aha... Csak ott nem lóg ki a kamera. Ezért írtam, hogy várok jobb tokot, mert ami most van, az odáig vastagítja, és jó bumszli lesz tőle. Nincs tolómérőm, és hirtelen nem találom a gyári adatot, hogy vastagabb pontján mennyi, de így a 10mm-t közelíti.
szerk.: na meg is van 9,3mm a kamerával együtt. Az már +27%. Emellett egy kicsit nehezebb is, 7 grammal, de a nagyobb tok még rátesz.
Ha van tok ajánlás, szívesen fogadom. Próbaképp ezeket rendeltem be: [link] [link] -
Black_Raven
veterán
Lg v30 karcsúbb? Igen 0.3mm-rel. 7.6 vs 7.3
-
válasz
korpicschess #4684 üzenetére
Hát, sokáig legyél vele nagyon elégedett.
Én legalább 3 évig használni fogom.
Gonoszkodhatok?
LG-vel mentél a Huaweihez? -
korpicschess
veterán
Igen, igen. Nem véletlenül választottam. 1-2 apróság akad a rendszerben, ami nekem szokást igényel és jó volna, de ez legyen a legnagyobb baj.
Azért 1 éve, mikor volt szerencsém a Huaweihez elmenni többedmagammal 2 hétre kínába, nem gondoltam, hogy mostanra átnyergelek majd az LG-ről, de jó, hogy így alakult, a nosztalgikus járványos időben sok szép emléket elevenít fel.
Kicsit szoknom kell a képarányt (V30 szélesebb kijelző volt, de kb ez a telefonméret, csak karcsúbb), meg várom, hogy jöjjenek tokok, mert ami a kameráig vastagítja az egész telefont, az már elég túlzásnak tűnik. Pont azért nem volt már az LG V40 olyan szimpi, mert az is nagyobb lett, sajnos (pedig bőven átlag+ kezem van).
Watch Gt-vel együtt így már 2 termékem is van tőlük, legalább most 1 Health alkalmazás is elég.Néztem ma a szervizben az új órát, de nem annyira tetszett a design.
-
válasz
korpicschess #4681 üzenetére
Az a helyzet ezzel a telefonnal, igazán nyomós érvet nehéz felhozni ellene. Már írtam korábban, hogy semmiben sem a legjobb, de mindenben nagyon jó. Nincs gyenge pontja, minden egyéb kellék is megvan benne: jack, bővíthetőség, nfc.
-
válasz
korpicschess #4679 üzenetére
Ne gondold, hogy ez az általános, csak most pont jól jött össze. Nem játszom, fényerő automatán, 65 perc telefonálás, kb két óra internet rádió, rengeteg böngészés nagyrészt wifin, 36 db fénykép, két email szinkron, családdal viberezés, és egy 5 km-es kutyasétáltatás gps-es követése az egészség appban.
-
korpicschess
veterán
Wow!
Hogy sikerül ilyen durva érték?
Mondjuk nekem új az akku, a telefon is belakás alatt, sok app frissítés, meg gyakori rövid idejű nyomkodás után olyan (erős) 5 óra kijelzőidő amit produkált, de mondjuk 1,5 napos készenlét mellett.
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz pár ciklus után.Amúgy a szerviz végül hátlapból is újat rakott, szóval szinte új telóm van. Én pont azt sajnálom kicsit, hogy fekete és nem auróra kék.
Mondjuk szép nagyon a fekete is, ezüstös, csak régóta ilyen konszolidáltak már az eszközeim.
coolrob: én is rendeltem üvegfóliát, de az ujjlenyomat miatt hagyom a gyárit. Amúgy teljesen oké a tapintása, és nem rontja a képminőséget.
-
coolrob
aktív tag
Köszi a válaszokat, akkor egy tokot és egy üvegfóliát intézek azért
(Utóbbi érintését sokkal jobban szeretem a sima fóliánál)
-
coolrob
aktív tag
Jól látom, hogy alapból jár hozzá egy átlátszó tok? Esetleg fólia van rajta, hogy kibírja amíg megjön vmi rendes üvegfólia?
-
7Heads Drago
veterán
Elejtettem kb 1,5 méter magosból a telot egy Mofi tokban. Az üveg egyben maradt, de a kijelző csíkos lett, és lett a sarkán egy fekete folt ami szépen terjedt befelé. Mintha a tinta folyt volna ki belőle. A telon magán egy karc se volt, se horpadás. A Tmx gariban javította szerencsére.
Azóta beszereztem egy ilyent: [link]
A Honor8 és Mate 10 pro egy ilyen esést simán leküzdött a mofi tokban. Ez marha érzékeny cucc lett. Meg rendeltem rá 2-es üveget is. -
coolrob
aktív tag
Meg is rendeltem, így beléptem én is a klubba!
Ha a karperec elmegy 17k-ba akkor 130-ért nagyon jónak tűnik gyári garival!
-
coolrob
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom egy P30 beszerzésén. Most a magenta szolgáltatónál elég jó akció van rá, és a P30 + Huawei Band 4 kerül 147k-ba listaáron. (utóbbi gondolom 15k-ért elpasszolható).
Ha listaáron veszem ugye nem szolgáltató függő mobilt kapok?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
manokaki #4663 üzenetére
Ahol lakom épp nincs Digi lefedettség, így VoWifi-re kényszerül, de sokkal jobban merült a teló, mint olyan helyen, ahol volt normális Digi térerő (LTE).
Lehet a VoWifi alapban kevesebbet fogyaszt, de a teló közben pásztáz hálózat után kutatva, és mivel nem talál ez megy folyamatosan és az bizony eszi az akkut is
-
válasz
manokaki #4663 üzenetére
Elméletileg kevésbé fogyasztja, mint ahogy wifi böngészés is takarékosabb a mobilnetes böngészésnél. Ha a telefon ágaskodva érné el a 4 óra SOT-ot, és azon küzdene mindenki, hogy legalább reggeltől estig kibírja töltés nélkül, akkor lenne jelentősége ilyen spórolásnak. De a P30 esetében szerintem ennek nincs jelentősége.
Nem a Vowifi miatt ennyi... -
manokaki
addikt
A VoWifi használata kevésbé fogyasztja az akkumulátort mint a sima 4G hálozat használata vajon ?
-
n42
tag
Sziasztok,
Használ valaki közületek Brave Browsert? Két előnye van a böngészőnek, automatikus adblock és, hogy háttérben, lezárt képernyő mellett is lehet YT-t (vagy bármi más platformot) hallgatni.Az utóbbi mód egy picit bugos az utóbbi időben, lelövi a videó lejátszót, ha lapot váltasz, vagy kikapcsolod a képernyőt (GYk: nem működik). Viszont, ha újratőltöd az oldalt, videót, amit szeretnél nézni, akkor ismét működik, messengerezhet, vagy simán kikapcsolhatod a képernyőt, a videó pereg tovább. Esetleg valaki tud rá valamilyen megoldást, hogy ne kelljen újratölteni az oldalt, hogy ismét, rendesen működjen ez a funkciója a böngészőnek?
(Azt nem tudom eldönteni, hogy ez a böngésző bug, vagy Huawei fícsör, ezért itt kérdezem.
)
-
exoduss
tag
Sziasztok!
Van már valami infó, hogy mikor jelenik meg az emui 10.1? Illetve a bétát fel lehet valahogy varázsolni a telefonra? -
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #4655 üzenetére
Konkrétan [ezt] használtam. Lement/mappánól file kiment(csinál sajét mappát)/fr/app telepít/file visszarak a mappába/visszaállítás
-
AtHoS
nagyúr
válasz
manokaki #4652 üzenetére
Esetleg ezt kipróbálhatod: [Van egy új Google camera Go ami működik emui10 alatt is]
-
pitrikzoli
csendes tag
Helló!Augusztusi Telekomos vásárlás,két Telekomos Simmel,kb.2hete mindenki panaszkodik akivel beszélek,hogy visszhangzik.Ha hívnak,vagy hívok,sokszor pár másodpercig nem halljuk egymást.Ötlet,mi okozhatja?
-
manokaki
addikt
Valaki tudna linkelnibegy jó Gcam apk -t ?
-
castiels
addikt
Ti honnan rendeltetek legolcsóbban huawei memóriakártyát?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
7Heads Drago #4648 üzenetére
Én simán anno átraktam sms backup progival, majd le is töröltem az appot. Az üzik rendben megmaradtak.
-
7Heads Drago
veterán
Mate 10 pro-ról a phone clonenal költöztem és sajnos az üzik nem jönnek át a saját appjára. Úgy csinál mintha töltené be, de közben semmi. Ellenben letöltötem egy másik appot ott meg mind megjelenik. Viszont ez meg teli van reklámmal, és angol nyelvű. Esetleg olyan ami magyar és reklám mentes?
A Mate saját appját nem tudom átrakni rá? Az jó volt... -
Isual
veterán
Köszi a sok választ. Olyan 30 körül rá tudom szánni, tényleg az a fontos hogy szóljon és ne essen ki futás közben.
-
CzGöbe
tag
Én is Huawei AM61-et vettem, fixen tart, nekem kényelmes, nem tapad a nyakamhoz futásnál sem, de egy dolgot nem lehet mondani róla, hogy jó lenne a mikrofonja. De mivel csak futáshoz használom, amikor amúgy sem beszélgetek, így nem érdekes számomra. Micro-USB-vel kell tölteni sajnos, de szerencsére ritkán.
-
workin
senior tag
válasz
Black_Raven #4642 üzenetére
ez annyira nem jó, bringa esetében kivalo, engem futásnál zavart, hogy a nyakam hoz tapadt, és fej forgatás esetén kényelmetlenül megfeszült.
én most egy ilyet használok :
Nekem ez bevált... egyelőre csak rövidebb távon teszteltem többször is, de nem mozdult
bringa esetében a Huawei magas üzem ideje kiváló -
Isual
veterán
Na megjött a P30, eddig minden mesés.
Az lenne a kérdésem, hogy futáshoz, magyarul sportolni vezetéknélküli fülhallgatót ami nem esik ki sport közben, tudtok ajánlani? Vagy kérdezzek azért be a füles topicba is azért.
Köszi!
-
Quqesz
nagyúr
Indítsd újra a routert. Szokott ilyet csinálni router, de nem csak a telefonnal...vmiért nem engedi a netre más eszközök mellett. Amúgy kb 1 órája volt ilyen nekem is, a telefon újraindítás nem segített, majd hagytam felcsatlakozni a routerre és hiába írta ti, hogy nincs net a böngésző működött, aztán a felirat is eltünt.
Amúgy vmi van a főhálózattal, mert más eszközön is belassult. -
tomi_x
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Valamilyen oknál fogva nem akar működni a WiFi. Felcsatlakozik rá, de mindegyiknél azt írja hogy nincs internet kapcsolat.
A laptop simán működik.
Ötlet? -
AtHoS
nagyúr
Én azonos hálózaton AirDroid + PC-n böngészővel pakoltam át egyszerűen vezeték nélkül nagy méretű/mennyiségű fájlokat.
Esetleg: WiFi/WLAN Plugin for Totalcmd
"This plugin/tool supports direct connections via HTTP over WiFi/WLAN between two Android devices, or between Android (Server) and any device or computer with a Web browser or WebDAV client."
-
castiels
addikt
Attól merülhet drasztikusan lezárt kijelzőnél az akku, ha térerő 1-2 esetleg 3 csíkon van csak? Tehát alig van térerő?
-
A 3 óra kijelzőidő kevés ugyan, de a 44 óra cellakészenlét elég sok, kérdés mennyi % energiát evett meg. Ezek szerint legalább két napig elmegy mire 15 %-ra merül, de közben nem sokat nyomkodod. Amik sokat esznek: facebook, gps, aod, valamint akkor merül nagyon ha valamelyik kártyán alig van térerő tartósan.
A wifi, bluetooth minimálisat fogyaszt
A mostani energia állapotomat nem tenném be ide, mert már irritáló: 52 %-on van a telefon és most jár 6 óra 30 percnél a képernyő. Viszont teljesen más az én felhasználásom mint a tied. -
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Most én kérdeznék akkumulátor ügyben.
Tehát: Két sim kártya van benne. Óránként két email fiókot szinkronizál, és az időjárást. Éjjel nappal be van kapcsolva a bluetooth és a gps egy okos óra miatt. Reggel hét órától este 21 óráig be van kapcsolva a wifi, mobiladat, és az alwayson kijelző. Telepítve a Viber, Messenger, és a Facebook. Így amikor 15%-ra lemerül a kijelző időm közzel 3 óra a cellakészenlét pedig közel 44 óra. A készülék két hónapos. Kérdésem az lenne hogy ez így elfogatható vagy gyenge?
Köszönöm a válaszokat. -
CzGöbe
tag
válasz
Bander78 #4606 üzenetére
Én is szívesen lecserélném az USB kapcsolatot vezetéknélkülire. Egyetlen dolgot találtam, ami működött is nekem, a win 10-es "Csatolt telefon" app, de körülményesnek találtam, így inkább maradtam a kábelnél...
Esetleg a Huawei Share 2.0? Az akkor még nem működött, amikor én próbáltam. -
törölt tag
válasz
Bander78 #4606 üzenetére
Esetleg: https://syncthing.net/
Innen letölthető PC-re, Androidról meg a Play Áruházból:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nutomic.syncthingandroid&hl=hu"A Syncthing tulajdonképp helyettesíti a szinkronizációs és felhő alapú szolgáltatásokat. Az Ön adata az Ön adata egyedül és Ön döntheti el, hogy hol tárolja, megosztja e harmadik féllel vagy hogyan továbbítja az interneten keresztül."
-
trebrona
nagyúr
Üdv, jövő héten érkezik egy ilyen asszonynak, így beköszönök ide is. Gondolom néhányan külön örülnek.
-
Bander78
tag
Sziasztok! Adott egy P30-as mobil, illetve egy wifi kártyás win10-es asztali gép. Mi a legegyszerűbb módja a fájlok cseréjének, ha nem akarok kábelezni, illetve a net adatforgalmi díjas? A wifi direkt lenne jó megoldás, de ez win10-nél körülményesnek tűnik...
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Magazin feloldáshoz nektek szokott letölteni a teló új képeket? Nekem 2 hónapja csak a gyáriak vannak, a Honor 8-asom viszont hetente töltött le anno. Elvileg be van kapcsolva.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest