Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
stilo18 #3998 üzenetére
Központi szervíz József krt 17. Megmarad a gari is ha ott cserélteti. Pest déli részén a Shopmarkt(volt europark) huawei boltja vesz még át szervizelésre telefont ha jól tudom.
thedarKnight
A kamera jó, de nem a legjobb. A túlszaturált színek 2 esetben vannak: AI bekapcsolva van vagy a széles látószög esetén. A legjobb színeket amúgy pro módban kapod/állítod be WB manuálisban(ha dslr-t használsz és nem csak auto módban, akkor tudod miről beszélek).
A másik az RYYG szenzor, ami miatt sárgásabbak a képek. Bár a huawei próbálja ezt javítani, de sztem sem sikerült ezt teljesen, így a színek nem tökéletesek, főleg a piros szín és árnyalatainál veszed észre(piros inkább narancssárga) . -
stilo18
addikt
Sziasztok,
egyik ismerősöm betörte a P30 kijelzőjét - véletlenül leejtette - a kérdésem az lenne, hogy tudnátok ajánlani valami céget ahol megcsinálnák a cserét?
Köszönöm szépen előre is a segítséget
-
KD6-3.7
őstag
Szerintem se százas a kamera, hiába dicsérik és úgy amúgy is top kamera. Sokszor tulszaturalt, maszatos, túl kontrasztos, túl elesitett. Valami nem klappol vele. Elég sok kaját fotózunk itthon - munka miatt - van egy Nikon DSLR, iPhone Xr és a P30. Természetesen a dslr viszi a pálmát, de a szifonnal valahogy mindig jobb képeket sikerül lőni, mint a Huawei-el. Hiába a több kamera meg pixel szám anyám kinnya. Valami nem az igazi.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3989 üzenetére
"nekem maga a Google app is tiltva van"
Aham, most nézem play áruházban, tegnap frissült a Google APP, lehet ez hozta a pöttyöcskéket csak nekem most, a frissítést követően tűnt fel, mikor visszaállítottam NOVA-t alapértelmezettnek.
Amúgy ez az APP mi célt szolgál?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
phoenix1989 #3983 üzenetére
Mi bajod az alap szoftverrel?
Amúgy max a gcam-nak lenne értelme, de az kirinre nincsen(vagyis láttam verziókat de nem ment). Esrtleg a fotós topikban kérdezd meg kdavidot, lehet neki lesz tippje. -
Black_Raven
veterán
válasz
phoenix1989 #3990 üzenetére
Sztem nincs olyan, ez alapból jó.
-
phoenix1989
őstag
válasz
phoenix1989 #3983 üzenetére
?????
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3987 üzenetére
Az biztos, mivel ha hosszan érintem a HOME-ot, akkor felajánlja a Google Segéd bekapcsolását kis felugró lebegő ablakban.
De megoldottam, hátha másnak jól fog jönni később. Ezt kell beállítani a hosszú érintésre előugró Google Segéd bekapcsolása kérdés eltüntetéséhez:
Alkalmazások -> Alapértelmezett alkalmazások -> Segédalkalmazás -> NINCS
Mondjuk a kis színes pöttyök most is ott vannak. Ha megérintem, akkor csak felvillannak, ha hosszan nyomom, akkor a kör felett (piros), alatt (sárga), jobbra (zöld), balra (kék) helyezkednek el, majd animációval a fenti (piros) ívben lejön balra és a bal oldali pöttyel együtt mozog balra, majd együtt "visszarugóznak" a HOME "körbe" és eltűnnek. Az alsó és a jobb oldali pepitában ugyanez, csak jobb oldalra mozog és onnan rugóznak vissza
-
phoenix1989
őstag
üdv. tud valaki olyan camera programot a p30 ra amivel jobb képeket lehet csinálni mint az alap kamera szoftverrel?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black_Raven #3980 üzenetére
Google segéd nálam is tiltva volt, 3 helyen is, mégis ott van ez a hülyeség
frissítés előttig Ok volt
De azért ránézek ismét (csak elő kell kotorni hol állítgattam ezeket annó
) mert ez a fránya frissítés lehet valamelyiket bekapcsolta?
-
szemesi69
addikt
válasz
Black_Raven #3980 üzenetére
+1 Én is megnéztem, nálam sincs, google segéd szintén tiltva, fogalmam sincs nála, hogy lehet olyan
-
Quqesz
nagyúr
Nekem is jön lefele a 190.
A projekt treble ahogy hangyász írja még nem nagyon funkcional. -
AtHoS
nagyúr
válasz
szemesi69 #3977 üzenetére
Nálam az előbb wifin jött. Nem gesztusvezérléssel használom a P30-at, így egyből fel is tűnt, hogy a HOME "gombot" (karika) érintve a gomb mellett négy irányban színes pöttyök jelentek meg. ha hosszabban érintem a HOME gombot, akkor felkínálja a Google segédet bekapcsolásra.
No ez eddig nem volt és most sem szeretném, hogy legyen, tehát aki tudja hogyan lehet ezt a pöttyös szart lekapcsolni / értelmes dologra állítani az ne tartsa magában
-
laaceee98
tag
válasz
bkenese01 #3957 üzenetére
Testreszabhatóbb, jó az üzemidő, gyorstöltés, a kamera is maximálisan kielégítő, példás anyaghasználat és összeszerelés és még lehetne sorolni.
Az almánál már ott elakad a dolog, hogy "korrekt üzemidő", mert ha iPhone-ból szeretnél olyat, aminek ilyen akksija van akkor azért a P30-nál 50-100 ezer ft-al többet kell kipengetni.
Vannak elvitathatatlan érdemei az Apple mobiloknak, magam is iPhone-t használtam 4-5 évig, (5S, SE, 6S), véletlenül sem szeretném fikázni őket. De az tény, hogy ennyi pénzért nem kapsz ilyen telefont az Apple kínálatából -
szemesi69
addikt
[kép] Ma reggel érkezett, holott eddig mindig az utolsók között kaptam frissítést.
-
Pompi
nagyúr
Viszont itt az EMUI 10.1 érdekes újdonságokkal. Egyelőre csak a P40-en, de mi is meg fogjuk kapni.
Az új AOD-t is remélhetőleg ezzel egyutt (az is tovább frissült benne). -
fidjevo
csendes tag
válasz
hangyász2 #3970 üzenetére
Szerintem erre gondolt (Project Mainline). Nekem eddig kétszer jött ezen keresztül frissítés, bár jelenleg ez se valami naprakész, mivel már lassan április van. Akinek eddig fel se tűnt az azért van mert teljesen a háttérben dolgozik, újraindítás se kell hozzá, értesítést se küld róla. Bár ha rányomsz, akkor lehet manuálisan keresni hogy van-e update, de felesleges. Majd magától frissít ha lesz. (elvileg). -
Black_Raven
veterán
Szeptember óta használom csupaszon. Kopás és karc semmi. De azért próbálok rá vigyázni, gyári fólia rajta van elől.
Persze saját farmer/kabátzsebe van, ami egyedül az övé. Minden másnak a belépés tilos
-
Quqesz
nagyúr
A frissítések 2 dolgot szoktak hozni :
1.android/google biztonsági javítás(főleg ha vmit elbahnak), sztem emlékszünk még pár sebezhetőségre
2.új funkciók, pl amit most páran várunk a témázható AOD. De volt mikor kamera funkció vagy vmi más került bele.
Szóval van értelme a frissítésnek.bkenese01
Üdv a klubban
Ahogy Lami66 írta 19.5:9 arányú, ami szélesvásznúbb a 16:9-nél, ezért lehet furcsa. -
válasz
bkenese01 #3955 üzenetére
Üdv a csapatban!
Kérdezz bátran és ne érezd azt, hogy sokallni fogjuk a kérdéseket. Vagyunk itt páran majd felváltva válaszolunk 😃
Kerestem a képernyőarányt, de sehol nem akadtam rá. Maradt a matematikai módszer a pixekszámból kiszámolva. 19.5:9
Csak két kérdés. Hogyhogy váltottál iPhone-ról? És miért a P30? -
bkenese01
újonc
Sziasztok!
Nemrég van egy P30asom, sok évnyi iphone használat után váltottam, így lehet elég sok kérdésem lesz,sorry előre is.
Az iPhone xs-hét képest eléggé nyújtottnak, hosszúkásnak tűnik a kijelző. Ez milyen képarányú? -
Zso83
tag
-
Trolee
aktív tag
Nem rémlik hogy bármelyik telefonomnál lett volna valami tényleg hasznos előrelépésa a pár havi apró frissítésektől, inkább csak főverziószám lépéskor. Max. egyik frissítéskor elrontottak valamit, amit a következővel helyrehoztak.
Ezt általánosságba gondolom, márkától függetlenül, nem csak nekünk P30-nál, pedig legtöbbször fél évente új telóm van. -
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3946 üzenetére
Van.
-
Zso83
tag
Milyen jól elvitatkoznak itt a fórumtársak. Lehet készítek be szotyit...
-
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3943 üzenetére
Van,a pénzedért kapsz támogatást. Vagy nem.
-
Madoc
veterán
válasz
Bjørgersson #3939 üzenetére
Nem ezt vártam a jelenlegi csúcsuktól. Oneplusnál a 3 éves készülékem is friss volt ,azért. Lassan egy éve lesz nálam de nem fogok ehhez hozzászokni.
-
Madoc
veterán
válasz
Black_Raven #3936 üzenetére
Kár hogy volt február is és 1-2napon belül meg április lesz. Épp időben...
-
Black_Raven
veterán
válasz
Prodidzsáj #3933 üzenetére
Igen, Energie X fórumtárs reklamációjára, megérkezett a válasz.
-
KD6-3.7
őstag
Írjatok kérlek olyan weboldalt, ahol találok minőségi - a telefon kijelző felbontása szerinti vagy nagyobb méretű - igényes háttérképeket! Pinteresten szoktam nézelődni, de sokszor letöltés után romlik a minőség, a felbontásuk sem az igazi. Vagy én csinálok valamit rosszul. Köszönöm!
-
CzGöbe
tag
-
LanciaG13
újonc
Másban nem nagy eltérés van ezt olvasom én is. Max méret (ami nekem kedvezőbb) és az IP, erről meg az a véleményem hogy nem mendecébe való egy telefon. Az s9 plusszom is max a gyerek strand élményeire használtam a telót eddig. Pláne úgy nem lehet kérdés, hogy havi 5ezerért elhozhatom a p30-at egy HW GT2-vel.
-
laaceee98
tag
válasz
LanciaG13 #3925 üzenetére
A Pro kamerája észrevehetően elvileg csak a zoomban jobb, ahogy az előttem szóló is említette + ugye IP68 meg infra.
Az ívelt képernyő van, akinek inkább hátrány, mint előny... ezt te tudod.
Egyébként sebességben, tudásban, anyaghasználatban, összeszerelésben stb. a sima P30 is egy makulátlan telefon.
Ha érdekel, nekem a személyes véleményem annyi, hogy a Pro nem jobb annyival, mint amennyivel drágább. -
laaceee98
tag
válasz
#40047616 #3927 üzenetére
A szélei jól tapadnak, mert azoknak sima matt gumi érzésű felülete van, a hátlapja viszont valamelyest csúszós. A mintázása miatt egyébként nagyon egyedi és kimondottan kellemes tapintású a hátlap része.
Elég jó minőségű anyagból van, tapintásra olyan mintha a szilikon és a műanyag között lenne félúton, meg anyagra, merevségre is olyasmi. Nagyon patentül illeszkedik és érezhetően normális anyagból van (mivel, hogy gyári Huwaie). Nem tapad úgy, mint pl. a Nillkin átlátszó gumi tokjai, de nem csúszik annyira, mint a sima merev műanyag tokok.Ha olyat keresel ami tapad a kezedbe és nem zsebben hordanád, tehát nem gond a tapadás akkor nem ez lesz a nyerő, egyébként minden más szempontból fa$za.
-
CzGöbe
tag
Mióta bejött a VoLTE, azóta nem a legtökéletebbek a hívások. Gondolom azért, mert most mindenki használja az internetet és túl van terhelve ezáltal az infrastruktúra. Ki tudom kapcsolni a VoLTE-t esetleg valahol, hogy kipróbáljam a "rendes" telefonos hálózat is rosszalkodik-e mostanában?
-
LanciaG13
újonc
Sziasztok. Teló vásárlás előtt állok. A kérdés P30 vagy a pro verzió. Amire használnám. Esténként facebook lapozgatás, napközben kis net (Wazze) és ami fontos a fotózás itthon amik ékszerek és fotó sátorban. Jelenleg egy S9+-t használok, aminek a fotói (ékszerek arany színben) nagyon nem szépek. Feleségem S7 edge telója sokkal szebb élethűbb fotókat lő, de nagyon sokkal szebbeket, mai napig nem értem a miértjét...szóval olvastam már nagyon sok tesztet mind kettőről. Az ár amiért most megtudom venni a telekomnál P30 2910.- a Prot 6810.-/ hó 22 x... Tehát mondhatjuk, hogy dupla az ára. Várok egy-két véleményt aki ilyet használ a minden napokban. Köszi
-
laaceee98
tag
Nekem is itt javasolták kb. 20 kommentel ezelőtt.
https://www.speedshop.hu/mobiltelefon-tok/huawei-p30-pu-case-gyari-tok-fekete-32402.html
Azóta megjött a készülék, megjött ez a gyári tok, elég jó minőségű, szerintem a kamerát és a képernyőt is megfelelő mértékben védi. -
Quqesz
nagyúr
Nekem lassan 1 éves és sérülésmentes. Ha van rajta tok, akkor megvédi, mert magasabb a pereme a kameraszigetnél. Ha nincsen tok, akkor sincs baj, mert az üveg fölé magasodik(és egyben körbeveszi) egy fém keret, ami megvédi alapesetben. Akkor van gond, ha pl kavicsra ejted...
-
Blac1
aktív tag
Köszönöm a válaszokat.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi hogy mennyire van veszélyben a kamera? Mert hogy ennyire kiáll? Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Köszönöm. -
0519
senior tag
A Huawei hivatalosan vállalt szoftverfrissítési és biztonsági frissítési időket?
Mint a Samsung a 2 és 3 év ellátási időket. -
Zso83
tag
Korábban felvetette valaki, hogy a prémium telefonokat kicsit hanyagolja a Huawei. Most így belegondolva van is benne valami, mivel már március vége van és még mindig január 1 a legfrissebb biztonsági frissítés. Talán a vírus itt is megtette a hatását...
-
Cranium
tag
Sziasztok, nekem jelenleg Huawei P9-em van, és szemezgetek a P30-al, Telekom részről. Érdeklődnék, hogy a frissítések működnek a telefonon? P9-en nekem be van ragadva, (2018. május, nem talál újat) viszont mókolni nem akarok rajta, mert életképtelen vagyok hozzá.
-
laaceee98
tag
válasz
Bjørgersson #3894 üzenetére
Persze sima független tech boltokban is lehet jó árban találni. Olyan helyen is, ahol nem csak az ár korrekt, hanem még hivatalos Hüvely partner is az adott üzlet, tehát 2 éves fullos garit is kapsz vele.
Én csak a saját példámat mondtam, 130-ért megkaptam, a hűséget amúgy is "vállaltam volna", ha vásárolok, ha nem, mert így is úgy is ezt a szolgáltatót használom ezzel az előfizetéssel. A készülék egyébként független, tehát ez sem szól bele a dologba. (az én esetemben legalábbis a Telekomtól vásárolva független P30-at kaptam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch 2
- Energiaital topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Autós topik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 16/128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest