Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Ütöm én, de nem akarja...
-
törölt tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Reméljük egyenlőre igen.
-
Quqesz
nagyúr
Tényleg aod-nek van témázhatósága?
Nekem még mindég nincs 10.... -
Black_Raven
veterán
válasz
üzenetére
Én a belakott 9.1-re küldtem rá a 10-et, aztán egy órát próbálgattam, és FR. Semmi mentés, új telefonként laktam be. Persze a beállitásokon kívűl, mindenemet leszedtem jóval előtte egy Pendrive-ra usb-otg kábellel. Aztán beállitottam majd a Témáktól kezdve minden adat,kép,video,zene és az appjaim .apk formátumban vissza lettek másolva a belső tárhelyre. Sajnos a Zene app online stream letiltással játszott egy kicsit, és az kevert be a bluetoothnak, de gond nélkül helyre jött az app adatok törlésével. Más minden működött rendesen, amit a gyártó jelzett hiba forrásnak, nálam jó. Akksi idő maradt szuper, az ébresztővel sincs gond, töltőn is ébreszt/kikapcsolva is. AOD-ot nem próbáltam, mert nem használom. A menüben lehet keresgélni picit, mert változtattak rajta de sztem logikusabb lett. Gyorsult a teló is, antutuban is.[kép]
-
törölt tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Inkább én köszi az infókat, ha legközelebb így járnék, tudom mit tegyek.
Ha jön nekem is a verziófrissités, én tuti nyomok egy fr+wipe cash kombót és a szűz 9.1-re küldöm rá a 10-es frissítést. Abból baj nem lehet.
-
törölt tag
Járt már valaki úgy hogy egyszerűen leállt az nfc? Nem működik a fizetés, újraindítás után sem. Nfc chip-eket semmit nem olvas a telefon egyáltalán...
-
Black_Raven
veterán
-
törölt tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Próbáltad már a párosítás törlés majd újra párosítást? Hátha segít.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Nekem a Parrotból kezelve is indul, nem kell telóról indítani, bár nekem Prom van. Asszony P30asával is kipróbálom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
dave0825
üzenetére
Nálam nem indul el, sem BT Huawei Freebuds-al, sem BT JBL fejhallgatóval, a hangerő szabályzó műxik, de más nem. Elinditani csak a Zene appból tudom és megállitani is csak az állapotsorról. Volt FR, azóta Recoveryből is wipe Cache, de nem műxik. Viszont FR előtt, de már v10-en még jó volt, kb 1 óra múlva nyomtam az FR-t.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black_Raven
üzenetére
Autóm Parrot kihangosítójával megy BTn, és zenét is lejátsza így.
-
dave0825
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Én hallgattam BT fejhallgatóval zenét, megállítani/elindítani tudtam, zenét léptetni is. Vagy hogy érted, hogy nem indul vele?
Nekem az nem tetszett közben, hogy azt az idióta értesítést, hogy lehet váltani a hangkimenetek között csatlakoztatott BT fejhallgató mellett, nem lehet eltüntetni... -
Black_Raven
veterán
válasz
dave0825
üzenetére
Van single, az L09. Angliában divat főleg. Én csináltam FR-t, de a BT fülesek halottak, el sem lehet inditani a zenét rajtuk+ a Dolby Atmos sem megy. Eddig kifogástalan volt. Amit ők irtak hiba lehetőséget, azok működnek..Tök jó a v10, de inkább rendesen decemberben kellett volna kiadni, nem félig készen most.

Érdekes hogy a béta tesztelők nem vették észre hogy nem jó a Bluetooth.. -
dave0825
őstag
válasz
szucszoli
üzenetére
Szerintem single SIM-es P30 nincs. Bár árukeresőben, mintha láttam volna.
Amúgy, aki frissít, érdemes ilyen főverzió frissítésnél gyári beállítást nyomni, és újrarakni mindent. Nekem (eddig) 2 program hülyült meg, de volt egy már más furcsaság is. Mindegyik a Kisegítő lehetőségekben nem látja, hogy be vannak kapcsolva, írják, hogy kapcsoljam be. Telefon újraindítása után megjavult az egyik, de most meg a másik miatt indítsam újra, ami eddig működött?! Vicc...
Előző telefonjaimon is, ha volt főverzió frissítés, mindig csinaltam FR-t, de itt elhanyagoltam, ahogy nézem, meg is lett az eredménye... -
szucszoli
újonc
Hello, aki megkapta a frissitest single vagy dual sim-es keszuleke van?
-
törölt tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Akkor lehet csak egy későbbi gyártású telót fogtam ki, hiába relatíve hamar vettem, onnan ez a csúszás. Az imei viszont elég fura ezen a telefonon, lekérdeztem a *#06#-vel és két olyan imei-t dobott be aminek köze nincs egymáshoz. Az első nyolc karakter ugyanaz, de utána totál más. Eddig akárhány duál simes telóm volt ott az imei ugyanaz volt csak az utolsó számokban különböztek. Mondjuk az egyik 230-ra végződött a másik meg 232-re.
@Quqesz:
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Üzemidő milyen lett az új rendszer alatt?
-
mici66
tag
Jó reggelt! Telenoros a készülékem, most jön le a frissités!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
üzenetére
Pedig imei alapján megy, és a frissítést már nem a szolgáltató okézza le. Nálunk általában asszony P30 asára előbb jön, pedig 2-3 héttel később vettük mint az én P30 Promat. Mindkettő telenoros, de van mikor hetes csúszásban vagyok, kivéve most, most nekem jött előbb a 240 es frissítés, majd a béta 10 egyszerre.
-
exoduss
tag
Nekem a 193 van fent és nem akar beadni újat...
-
ignisz
senior tag
Júniusi telekom szintén semmi.
-
törölt tag
Nekem ma érkezett egy frissítés de csak valami 240-es 9.1 emui.
Jellemző a Vodára ez a tempó, én úgy tudom nem csak az imei számít, hanem a szolgáltató is, ő okézza le. Legalábbis én mindig 2 hét csúszásban vagyok, pedig elég hamar megvettem. Na de kivárom a sorom. 
-
Ellia
addikt
válasz
tarbela777
üzenetére
Nem szolgaltatonal.
-
törölt tag
Úgy látszik a telekomosokra nem kapkodják el. Lehet kipróbálom hogy teszek bele egy telenoros kártyát.
-
törölt tag
Valakinek jött frissítés szolgálónál vásárolt telefonra?
-
workin
senior tag
Észrevettem egy érdekes dolgot a 10-esen, belepve a HiCare - be le akar tölteni valami Update-et, de nem engedi telepíteni, mert idegen forrásként érzékeli
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500
üzenetére
Beáll/értesítések/szoftverfrissítés/vedd el az engedélyt.
-
válasz
Diamond500
üzenetére
Ha kikapcsolod az automatikus letöltést és az éjszakai frissítést akkor nem tölti le, tehát telepíteni se fogja. Viszont jelzi, hogy van frissítés, de ott be tudod jelölni, hogy azt az értesítést ne mutassa többet.
-
Ellia
addikt
válasz
tarbela777
üzenetére
Telekom+Telenor dual sim-el használom, HiCare-en keresztül tegnap megjött.
-
Diamond500
senior tag
Az elérhető valahogy, hogy békén hagyjon a frissítésekkel? Ne szedje le, ne telepítse ne is jelezze
-
dave0825
őstag
Bocs, nem válaszolok mindenkinek külön.
A HiCare-be belépve írta, hogy van frissítés az alkalmazáshoz, leszedte, föltettem, kész. Utána, ahol írtam, ott megtalálta a rendszerfrissítést. Ma délután fölraktam, de bár ne tettem volna...
Az értesítési panel tetszik, ha lehúzom, egy kézzel jobban elérni a kapcsolókat.
Viszont a Nova launcher néha csinált olyat, hogy a gesztusvezérlést használva nem tudtam egyesével bezárni az utoljára megnyitott alkalmazásokat, csak a kukával,azóta jó (Nova írja is, hogy a Google nem szereti a 3rd party launchereket, talán később javítják)...
A fejlesztői beállításokban a dpi-t levettem 360-ról 390-re, eddig is azon volt, de ebben a rendszerben valamiért nemigen változik minden, az alsó kis üzenetbuborékok pl. nem, a beállítások menüpontjai sem, más alkalmazás, és az értesítési sáv változott tőle...
AOD-t használva, ha Messenger-en ír valaki, az eddigi 1 kis ikon helyett lett 2...Egy újabb hiba, most a képek kijelölésénél eltartott egy ideig, mire rájöttem, hogy az Összes kijelölése gombbal tudom küldeni a képeket, amiket kijelöltem feltöltésre, eddig talán egy pipa volt ott, vagy kiválasztás, valami egyértelműbb...
(Ja, azokat a zöld cuccokat ne nézzétek a képek tetején, az a Notch Pie alkalmazás, aksit mutatja a notch körül, élőben szebb, mert ugye középen kitakarja a nagyját a kamera. :) )

-
törölt tag
Nem lesz kamera javítás, alsó hangon £100. És nem akarom az új frissítést sem, mindenképpen le fogják nyomni a torkomon?
-
atike
nagyúr
Na a HiCare-nél nekem is bedobta...
-
Ez a 10-es verzió kinézetre elég gyatra.
Én nagyon szerettem a Huawei eddigi 'ikonjait'. Most meg tiszta Samsung...és abból is a gagyibb.. -
workin
senior tag
Érdekes, nekem a kamera kicsit fura, mert ugye az egész szoftver más, de majd próbálgatom, egyelőre beállítgattam mindent ami fontos, azokkal nincs gond.
Nekem nincs bajom az ikonos értesítési sávval , megfelel ez is
FR -t csináltam, update után, biztos ami biztos. Ami érdekes volt, hogy DS -es a telefon, az első kérdéseknél megkérdezte, melyiket akarom adatforgalomra használni, kiválasztottam, hogy 2. , de miután a menüben megnéztem, az 1. -es volt bejelölve, ezt majd nézzétek meg, hogy nálatok is így jelentkezett e. Illetve eddig nem írta, hogy milyen szolgáltató van a 2-es SIM -ben, ez most megváltozott, ott is írja nekem a szolgáltatót. -
atike
nagyúr
-
Madoc
veterán
Frissítettem 10-re. Gyári beépített hívásrögzítő ezzel is működik rendesen.
-
törölt tag
Most olvastam hogy azért pár bug még van az emui 10--ben. van 6 probléma az emui 10 frissítéssel
-
Pompi
nagyúr
Ha a HiCare jelzi, onnantól a sima rendszerfrissítés is jelzi. Régebben még P20-as időszakban volt olyan, hogy a HiCare-ből hamarabb ki lehetett "kényszeríteni" OTA frissítést ha a sima rendszerfrissítés nem adta be, eddig itt P30-on ez nem volt jellemző. Amúgy most, hogy olvastam a topikot én is benéztem a HiCare-be és beadta. Majd este ha wifin leszek le is frissítem.
-
-
workin
senior tag
nekem is meglett ezzel a módszerrel, nyomtam is utánna egy FR -t, de még nem volt tüzetesebben időm megnézni.
-
törölt tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Akkor mi még várunk
Nekem is telekomos dual simes. -
válasz
Black_Raven
üzenetére
Látom, én is feltettem.
Első benyomás:
A beállításokban és az optimalizálóban az ikonok olyanok mint egy samu telefonban, ez spec nekem nem tetszik.
A google kereső, hírfolyam, play áruház, egészség fekete hátterű lett, ezt szokni kell
Az értesítési ikonok ugye kerek kék ikonok lettek, szokni kell még
Ha kamerát indítasz és használod az AI-t az mostmár nem világít kéken, hanem ha ki van kapcsolva akkor át van húzva az ikon
Más kameragomb, nagyobb szövegek
4k videónál megmaradt a 10 perces felvétel korlát
Banki app megy, PH app megy, az összes egyszerű megy (viber stb....) játék nekem nincs fent
Nem rakott fel plusz alkalmazásokat
play storeból chrome azonnal frissül + Android system weview
app galeryből is frissült 2 alkalmazás, de ezekre nem emlékszem
hicarebe lépve rögtön szól hogy 10-esre akar frissülni és engedélyezd a külső forrásból való telepítést
Hirtelen ennyi
-
Quqesz
nagyúr
Nálam semmi még....
-
Rusi
senior tag
válasz
Black_Raven
üzenetére
Enyém teljesen független, Edigitalban vettem a legelsők között, előrendeléssel. A Telekom patchet azért jelzi, mert dual sim-ben használom és az egyik kártya telekomos benne. A mostani 9.1-nél is van fent rajta egy Telekom kiegészítő patch.
Neked melyik banki appod van? -
Black_Raven
veterán
Nekem nem rakott mást fel. Neked a Telekomos patchot rakta fel, gondolom a Telekomnál vetted. Most fogok FR-t csinálni! Minden kifogástalan a Banki app is megy, sőt amiket sorol is, a javitó patchot egyben rakta fel a v10-zel. Jó a Pubg-t nem néztem mivel nincs nálam..
Energie X: amint látod felraktam már, miért ne tettem volna.

-
válasz
Black_Raven
üzenetére
Megtaláltam a szivecske volt piros pöttyös és azon belül kellett keresgélni. valaki fel rakta már vagy fel meri tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha jön nekem is a verziófrissités, én tuti nyomok egy fr+wipe cash kombót és a szűz 9.1-re küldöm rá a 10-es frissítést. Abból baj nem lehet.