- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fes
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémába futottam, hogy a Play Áruházból nem frissít a Chrome és az Android webview.
Most már több mint egy hete jelzi az új verziót mindkét alkalmazásból, de ha rányomok a frissítés gombra semmi nem történik.
Android 10.1. 0.133
Emui 10.1. 0
Valami ötlet? -
fes
csendes tag
Na, sikerült megoldani , töröltem a mindkét párosított telefont, és a biztonság kedvéért még rányomtam a JVC bluetooth menüjében az Initialize gombra is. Minden tökéletes!
Köszi nektek -
fes
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam P10-ről P30-ra, és belefutottam egy bosszantó hibába: JVC autós fejegységgel használom a telefont kihangosításra és zene streamelésre. Minden indítás után kapcsolódik a bluetooth rendben, de csak a hívásokhoz. A média hanghoz nem, ha kézzel beállítom a kapcsolatot, nem jegyzi meg a telefon. Kipróbáltam a P10-zel is, simán csatlakozik a hívásokhoz és a médiához is. Ez csak egy hiba az android ám, vagy lehet valamit állítani, hogy jól működjön együtt a két készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil flották
- Milyen egeret válasszak?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest