- iPhone topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laaceee98
üzenetére
Több telefonomnál használtam ilyen ultrathin cuccot. A márka majdnemcsak mindegy ezeknél, úgyis ugyanazt tudják. 0.3 mm körüli anyagvastagság, eleinte átlátszó, aztán idővel halványsárgára, halványbarnára szineződik.
A P30-on a kamerapúp körül van egy picit vastagabb perem, de totál feleslegesen mert a kamerapúp még így is kiáll belőle. Tehát ha lerakod a telefont, akkor a kamerán fekszik fel. Az előlap síkja fölé sem nyúlik ki.
Hogy ütődéstől mennyire védi a telefont azt nem tudom, soha egyetlen telefonomat nem ejtettem le, nem vertem ida semminek. Én csak azért használom, mert ebben a telefon nem csúszik, biztosabb a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Építő/felújító topik
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Mozilla Firefox
- Steam Deck
- További aktív témák...
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő