Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Atallitottam angol nyelvűre a telefont, azóta a Duo állandóan magától települ, hiába volt letiltva / tiltom le az alkalmazások között. Más is járt hasonlóan?
-
törölt tag
Ezeket a híreket olvastam de nem azt írják hogy ez még csak béta teszt és az is csak kínában?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #3793 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Én nagyon szeretem ezt a lehetőséget.
-
mouzrr
őstag
A kovetkezo frissites elvileg hozza mar a szines AOD-t.
-
Doki42
őstag
Sziasztok!
Nálatok is decemberi még a biztonsági frissítés?
P30 lite -
Quqesz
nagyúr
Nem tudom más vodafonosnak volt-e már, de ma megjelent a VolTE felirat nálam is. Eddig tudtommal a voda a samsung telókat támogatta csak, ezek szerint van előrelépés.
-
taschner
aktív tag
Köszönöm sikerült
A másik a p30lite készülékről mentet wifi jelszavakat szeretném még vissza azt hogyan tudom -
Black_Raven
veterán
Én nem jelentkeznék be..ez nem a google appja.
-
marcusa
addikt
válasz
Black_Raven #3767 üzenetére
MiazazNP?
-
taschner
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogyan lehet be állitani azt hogy vissza nyil gombom meg ilyesmi nemtudom a nevét csak az a három gom mert igy az oldalárol huzva nem igen jönbe ha vissza akarok lépni.köszönöm -
Black_Raven
veterán
Ennél több a NP..
-
snorbi82
senior tag
válasz
Black_Raven #3764 üzenetére
[vanced youtube] szerintem ez jó... Mintha prémium youtube....
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3763 üzenetére
Én ilyenek miatt nem használom a YT, hanem NP, ezerszer jobb..
-
Diamond500
senior tag
válasz
Black_Raven #3762 üzenetére
Nem lehet csak premiummal.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3761 üzenetére
A Fájlokból lehet csak .apk-t. Viszont a Youtube-ot sztem ki lehet rakni, de előtte engedélyezni kell, a más alkalmazások feletti megjelenést.
-
Diamond500
senior tag
Akkor mégegy kérdés, miért nem tudok külső forrásból. apk-at telepíteni? Elkezdi és annyit ír "nincs telepítve"
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3759 üzenetére
Ez NewPipe, azt hittem a sima YT-on is műxik, mert appon belűl is tudja.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Black_Raven #3757 üzenetére
Nekem sincs ilyen, ez nem premiumos?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Black_Raven #3757 üzenetére
Na ez jó, mert nekem nincs ilyen, azért nem találtam. Yt appon belül sincs, böngészőben meg egyből átugrik a yt appba....
-
Black_Raven
veterán
válasz
Diamond500 #3755 üzenetére
-
taschner
aktív tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy ma vettem meg a p30-at és a másik telom p30 lite ha phone clod programmal az adatokat átviszem meg a beállításokat nem lesz gond? -
ttt1
őstag
válasz
Diamond500 #3753 üzenetére
-
Diamond500
senior tag
-
Madoc
veterán
összetört a kamera védő üvegem. Vajon mennyiért cserélik és a hivatalos szervizbe bevihetem ezzel a problémával?
-
Diamond500
senior tag
Srácok, tegnap este néztem a Youtube-t és átváltottam a Home Screenre és ott is futott tovább a videó, alul kis ablakban.. ezt hogy hoztam össze, mert most nem sikerül?
-
atike
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #3747 üzenetére
Akkor ez a válasz a kérdésedre...
Azaz nem a telóval lesz a gond, hanem az otthoni wifivel. Mondjuk a termosztát okán ez már sejthető volt...
-
atike
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #3735 üzenetére
Minden wifivel ezt csinálja...? Vagy csak adott wifin...?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #3739 üzenetére
A routert is újraindítottad? Szokott nálam is olyat csinálni a router, hogy egy eszközt direkt ledobál. Reboot után jó lesz.
-
törölt tag
válasz
Ha végigmentél az összes javaslaton és nem javult meg, akkor a hard resetet próbáld meg. Ha így sem jó, akkor szerviz...
-
nbl2
senior tag
válasz
Nezd meg a wifi analyzer programmal.
Tobb helyen is a lakasban es ott is ahol eldobja a wifi jel erősségét. -
Tomtailor85
senior tag
Valaki tudna segíteni a problémámban? Volt már wifi alapállapotra állítás stb... De nem lett jó csak egy darabig!
-
szemesi69
addikt
válasz
Tomtailor85 #3737 üzenetére
Beállítás probléma lesz, ha máshol jó, hotspott témában nem vagyok otthon, ebben más itt biztos tud segíteni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Tomtailor85 #3735 üzenetére
Szia!
Azért átnézném a wifi hálózatot, már ha otthoniról van szó. Máshol is eldobja nem csak otthon? Ezeket zárd ki, nem biztos, hogy a telefon rossz. -
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
P30-at vettem meg végül! Ami nem tetszik, hogy a wifi random eldobja magát azt írja ki, hogy a hozzáférés megtagadva! Ha újraindítom a telefont egy darabig jó, aztán megint elkezdi! Vigyem vissza gariba vagy van rá valami megoldás?
-
KD6-3.7
őstag
Valaki elmagyarázná, hogyan működik az értesítési rendszer?
Kapok egy üzenetet - insta, messenger stb - aztán valamikor el tudom olvasni a nélkül, hogy feloldanam a telefont, eleg, ha csak felebresztem. Valamikor meg nem látom a szöveget csak ha megnyitom.
Nekem az a megoldas tetszene, ha az arcfelismeresre feloldana es megjelennenek az uzenetek anelkul, hogy meg kene nyitnom a telot, tehat csak ra kelljen neznem.
Valaki? -
dave0825
őstag
Üdv.
Valakinek volt már olyan gondja, hogy nem tud pendrive-ra másolni? NTFS-re van formázva, eddig semmi gond nem volt, tegnap 3 fájlkezelővel sem jutottam semmire, egyik 7, másik 19%-nál áll meg...
Formáztam már 5x telefonon is (akkor viszont FAT32-re formázza, ami nekem nem jó), gépen is, sehogy nem jó, valahol mindig megáll. Kétféle OTG-vel is próbáltam (Ugreen mindegyik, nem gagyik), olvasni tudok külső HDD-ről (tehát az OTG jó), de a pendrive-ot nem tudom írni. A pendrive-nak se hiszem, hogy lenne baja, gépen hibátlanul működik, és eddig se volt vele gond. 32GB-os Sandisk 3.0. Telefon újraindítás után sem jó, többször is próbáltam, valamikor eltávolítani nem engedi, valamikor ha újra csatlakoztatom, akkor a Beálltások-->Tárhely-->Sandisk USB-->Csatolás sem működik, csak tölt.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
És ha be van kapcsolva a funkció, akkor a füledhez emeled és felveszi magától(nem nyomkodsz semmit)
-
marcusa
addikt
válasz
Diamond500 #3726 üzenetére
Ha zárolt a képernyő akkor húzókásan lehet felvenni, ha fel van oldva akkor nyomókásan...
-
Diamond500
senior tag
Srácok! Ha hívnak 2 fajta hívőképernyő szokott megjelenni.Az egyiknél egy "karikát" kell ráhúzni a zöld gombra, a másiknál meg csak rá kell bökni a zöld gombra. Mitől függ mikor
melyik jelenik meg? -
Tomtailor85
senior tag
Köszönöm mindenkinek! Akkor sima P30 lesz!
-
dnl91
tag
válasz
Tomtailor85 #3716 üzenetére
Szerintem általános használatra bőven elég a sima p30, sokkal kompaktabb könnyebben kezelhető. Mondom ezt úgy, hogy feleségemnek p30, nekem pro van. Ha kell a zoom, infra, de jack nem akkor p30 pro. Ja igen és lekerekített kijelző.. ip68..
-
Zso83
tag
válasz
Tomtailor85 #3721 üzenetére
Szia!
Általános felhasználásra bőven elég a P30. Bár ez csak az én személyes véleményem. -
törölt tag
válasz
tarbela777 #3717 üzenetére
Az appsegéd-ben van benne. De van lehetőség parancsikont kirakni a kezdőképernyőre és utánna már lehet indítani az appsegéd-en kívül is. Szerk: látom megelőztek
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #3716 üzenetére
Ha kell a 10x zoom és a nagyobb kijelző lekerekítve, akkor a pro, ha nem, akkor nem éri meg sztem.
-
hotkar
senior tag
válasz
tarbela777 #3717 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások -> Appsegéd (itt valami nagyon fontos dolgokat el kell fogadni) -> Game Center
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok! P30 vagy P30 Pro??
Megéri a többlet pénz a Pro vagy nem?
Köszi a válaszokat!
-
Quqesz
nagyúr
Szia.
Ez normális merülés, de ha nem kapcsolsz ki mindent amit leírtál, akkor sem lesz rosszabb. Nálam 4g/wifi/gps/bt online mindég és kb 1,5 nap 3-5 óra kijelzővel(ha sokat nyomkodom még több is lehet). Nincsen vele aksi terén gond. Gyári visszát csináltál megvételkor? Ha igen kb 3-4 feltöltés után áll be az aksi. -
atike
nagyúr
-
törölt tag
válasz
tarbela777 #3711 üzenetére
Game center-ben alul a kis ikonok egyike.
-
tarbela777
tag
válasz
tarbela777 #3710 üzenetére
Épphogy leírtam megjött :)
-
sutaxx
tag
Sziasztok!
A minap vásároltam egy P30 készüléket , patika meg minden, viszont azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy nálatok hogy bírja az aksija, nem volt még sok időm tesztelni,de tegnap közepes használat mellett reggel8 tól déu4 ig 50%ra merült, ezalatt ment 2 órát a háttérben a waze + hívások és 1 óra youtube mobilnetről, ezek után éjszaka 92% os töltöttséggel tettem le ami reggelre 86% lett kilőtt alkalmazásokkal és wifi/mobilnet nélkül. Sötét megjelenítést használok az első perctől kezdve, valamint az állandó megjelenítést csak ma reggel kapcsoltam be.
-
törölt tag
Ha a game center-ben bekapcsolom a játék gyorsítást az olyan (a játékoknál) mintha teljesítmény módba raknám a telefont?
-
snorbi82
senior tag
Elég kiábrándito, hogy a telefonom még decemberi update van, a P20 Liton meg már februári. És sehol nincs update, újra inditottam a telot, Hisuite. Nem ezt szoktam meg a Huaweitol.
-
törölt tag
Most jött meg nekem is a 186-os frissítés. Remélem a következőben már benne lesz az új aod is.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Black_Raven #3703 üzenetére
Bocs ezt elírtam tényleg
P20-ra nem is lenne értelme váltani a Mate-ról. -
Black_Raven
veterán
válasz
7Heads Drago #3702 üzenetére
Ha erről a telefonról írtál, akkor ez a p30.
-
7Heads Drago
veterán
Ma egy kicsit megnyomkodtam a az MM-ben. Hát mit ne mondjak a saját böngészője nagyon szépen fut. Több oldal megnyitva oldal nyitás után egyből görgetve én nem észleltem akadást, ellenben az S20 ultrával. (ezt 120hz-en is érzékelni véltem... Azért írom így mert tutti elfogult vagyok egyesek szerint)
De csak az oldal betöltés után közvetlenül
Persze a 120hz kijelző nyilván simább. Illetve pár perc 4k-s youtube videó után érezhető volt a melegedés is az S20-on. (bocsi az S20- kalandozásért csak kíváncsi lennék rá, hogy más mit tapasztalt vele)
P20: Egyedüli hátrányként én csak a keskenyebb kijelzőt látom a mate 10 pro után. Mivel általában asztali nézettben szoktam weboldalt böngészni. De végül is legalább könnyebb lesz fogni.
Már csak az idő kérdéses mikor szerzek egyet be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB 8+8 16GB ram, kártyafüggetlen + dual simes okos készülék+töltő+doboz!
- HONOR 90 8/256
- Eladó/Csere Google Pixel 9 Pro XL Hazel 128GB Független 2027.08.26.-Emag Garanciás!
- Samsung A20e Dual Sim-es készülék új gyári aksival eladó!
- iPhone SE 2022 128GB Karcmentes Fóliás Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest