Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
válasz
bodnarzoltan #15399 üzenetére
Ismert hibajelenség a gyári FW-nél. Ezt ajánlom. Egy próbát megér. Ha nem megy, sok hasonló van a marketban.
-
asturel
őstag
válasz
bodnarzoltan #15399 üzenetére
Nekem mindig ilyen volt, kiveve ha valami wakelockolta a wifit, szerintem neked is valami app miatt nem szakitotta rogton.
-
Frusztréthy
tag
válasz
bodnarzoltan #11085 üzenetére
Vannak zenelejátszók amelyekkel állítható a sztereó balansz, talán ilyennel kisérletezhetnél?
-
ekrisztian
őstag
válasz
bodnarzoltan #11056 üzenetére
Szia!
nekem btfülessel kifagyott,igaz csak 1 fajtával próbáltam.Fülesből pedig olyan kell ami mikrofonos,azzal jól működik.3.5 jackdugóssat vegyél.
Sima füles nem jó beszélgetéshez,mert ha bedugod,tiltja a slim mikrofonját.
üdv. -
Frusztréthy
tag
válasz
Én vettem egy BT headsetet telefonálásra. Igy elvileg majd bárhol lehetne a tablet, de gyakorlatilag nem használom, mivel fel kellett sajnos fedeznem azt a kellemetlen software hibát, hogy benyomott fülessel csak az ellenfél hallhato, igy félek kísérletezni még a Bluetoothtal is. FW upgraddel ez megszünne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Szép.. Headset-tel kicsit egyszerűbb lenne, nem?
Mármint, a tapasztalatok alapján a mikrofon elég jó, tehát ha mondjuk belső zsebben van a tablet, akkor simán lehet vele úgy beszélni, hogy ott marad, közben pedig a füles a füleden van.
Ezzel elővéve nem telóznék, eléggé le kell halkítani, hogy más ne hallja a beszélgetést...
-
BalanceR
addikt
válasz
bodnarzoltan #11038 üzenetére
most frankón 7" táblát tartasz a füledhez? Én sem vagyok egyszerű az 5" dellel, de ez... XD
Beteg...
Szerintem nem lehetetlen, amit kérsz, rootolt táblán szerintem kivitelezhető...
XDAn érdemes kötörülsasolni melyik filet kell moddolni. ( in call volume gain...)
Emlékeim szerint mégcsak nem is hexában tárolja a droid az értékeket... -
bucsupeti
senior tag
válasz
bodnarzoltan #11038 üzenetére
Mivel külső hangszóró van csakk rajta (hallgató mint a telefonon nincs) ezért hangos a minimumon is. Használj fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest