Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10761 üzenetére
Igen. Gyárilag van benne ilyen opció. Csak kicsit köhögősen működik. Tehát felcsatlakozol rá, kis idő után ledobja az eszközt korlátozott kapcsolatra. Ez a gyári megoldás, külsővel pedig nem próbáltam Én legalábbis, hogy azzal jó-e, vagy sem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10702 üzenetére
Így van. Vagyis, nem volt bűnös, mert mondjuk asszem az 1. hsz-ben lévő blogban le is van írva, hogy ilyen dolgokra ez a gép nem alkalmas.
3D-s dolgok futtatásához kicsit komolyabb gép kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10700 üzenetére
3D-s dolgokra ez a gép nem alkalmas.
-
gabe96
aktív tag
válasz
DataTraveler #10649 üzenetére
én ingyen kaptam a tv előfizetés mellé, de a TV-t meg nem nézem, csak emiatt kértem, tehát ha úgy nézzük, hát...még akkor se rossz +1200 Ft a net mellé
-
dlor
tag
válasz
akkor ez se ingyen volt :-)
én nem szólok egy szót se 12000 + 24 x 1800 100% lebeszélhető
-
bakter24
őstag
válasz
Án úgy tudom, hogy utána vagy plusz egy év, és a tied, vagy 12eft és a tied, vagy visszaadod. Ezt konkrétan az Invitel pontban mondták, igaz még tavaly, azóta változhattak a dolgok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10577 üzenetére
Hát, ugye itthon vásárolható, tehát érvényes itthoni garancia biztos van rá..
(#10621) V.Stryker: WTF?! Ott van a wifi hálózatokban olyan menü, hogy Wifi hálózat hozzáadása. Szal, nem tudom ki mondta, de túl sokat nem tud az android-ról, az biztos... Ott meg lehet adni az elrejtett SSID-t, plusz a hozzá tartozó adatokat.. Titkosítás típusa, psk, stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
DataTraveler #10577 üzenetére
Jah, a mi hüvelyünknek aztán nagy supportja van.
Egy ilyen nevenincs kínai akárilyen szedett vedett cég tud rá tenni ics-t a szarára, ellentétben a nagy huvíjjal.
-
pusihusi
addikt
válasz
DataTraveler #10542 üzenetére
Lawrence74 csinál nekünk új romot, ennél jobb nem kell nekünk, most is azon dolgozik
-
bakter24
őstag
válasz
DataTraveler #10542 üzenetére
Nincs rá még 2.2-től újabb. Nincs értelme várni rá? És mit ajánlasz a várakozás helyett egészen pontosan ?
Nem várunk a gyári romra különösebben, de örülnénk, ha lenne. A személyes véleményem, hogy a mostani gyári rom nagyon jól használható rom.
-
Bela52
tag
válasz
DataTraveler #10442 üzenetére
Beállitások,alkalmazások,fejlesztés.usb-hibakeresés. Usb re rádug ,de ne csatold a kűlsö tárolót.
-
Bela52
tag
válasz
DataTraveler #10440 üzenetére
Hibakeresést engedélyezted?
-
bakter24
őstag
válasz
DataTraveler #10376 üzenetére
Első hsz. ben benne van (ez is
).
"Kijelző felbontás: 800x480px. Ha egyedi háttérképet szeretnénk (ez a gyári launcher esetén érvényes!), annak pontos felbontása 1200x480 kell legyen, mivel a launcher 10 képre osztja az ablakot, és lapozáskor eltolja a háttérképet. Az egyedi háttérkép képaránya 25:10 kell legyen."
-
pusihusi
addikt
válasz
DataTraveler #10302 üzenetére
Simán vissza lehet rakni a gyárit, de ha a gyárit akarod akkor kártya kell!
-
pusihusi
addikt
válasz
DataTraveler #10296 üzenetére
Ha gyári frissítést raksz fel ahhoz kell sd. kártya! De vannak főzött romok ahhoz nem kell!
-
pusihusi
addikt
válasz
DataTraveler #10296 üzenetére
http://www.redlinepc.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=179:huawei-ideos-s7-slim-masodik-menet-oesszefoglalo&catid=48:bakter-blogja&Itemid=105 Szia itt mindent megtalálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10273 üzenetére
Aki nem ért hozzá, az ne állítson valótlant, inkább hallgasson...
Amit leírtam, annyi a különbség a 2 eszköz között, semmi több..
Általános: A készülék az Invitelnél és a T-Mobilenál elérhető jelenleg meglévő előfizetés mellé, hűségidő hosszabbítással. A készülékből 2 fajta van, a 3G-s verzió (S7-201u), és ami csak WIFIre képes (S7-201w), nincs benne SIM hely. Sokakat megtéveszt, hogy a nem-3G-s verzióban is benne van a SIM helye, de ott egy szivacs szerű anyag van, mögötte nincs fizikailag SIM rekesz, semmilyen trükkel nem alakítható át 3G-képessé. Mindkét szolgáltató kártyafüggetlenül adja a 3G-s verziót, és normál mobil sim-kártyával telefonálni is lehet rajta. Az invitelesre is felmegy a T-mobile-os FW, és fordítva, de ugye akkor garanciavesztés. Illetve rémlik, hogy a nem 3G-s re is felmegy a 3G-s FW, kérdés ez mire jó.
Más: Bakteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer! Megóvom a játékod! Még annó Én is írtam napot, és sajnálattal tapasztalom, hogy nem látom magam a tippelők között...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10271 üzenetére
Miért ne lenne? Mi köze a kettőnek egymáshoz?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
DataTraveler #10267 üzenetére
A wifi-sben nincs simkártya foglalat...
-
csabi10
senior tag
válasz
DataTraveler #10267 üzenetére
GPS mind a kettőben van.
-
bakter24
őstag
válasz
DataTraveler #10123 üzenetére
A legfrissebb és az egyetlen: 2.2.2.
De az OTG például meg van rá oldva. Elég jó kis rom, ne aggódj emiatt.
Frusztréthy: Conert to Mp3 PC-n nem játszik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?