- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlor
tag
válasz
bostone #14771 üzenetére
Én már vagy 3/4 éve használok Maxthon-t Playről letöltve de nem tűnt fel, hogy nem kompatibilis :-) Mobil is és a Tablet Maxthont is elérhető az alap rommal. Épp most frissült ... bár én visszaraktam a régit, mert idegesít, hogy mindig bekapcsol magától az új. Tényleg miért van ez? Mármint, hogy vannak programok amit ha kilövök aztán is visszamászik de a régi verzióknál meg nem csinál ilyet.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
bostone #14768 üzenetére
Igen Én is használtam...lcd destiny! Sajnos betöltésnél black screent okoz cm10-nél és az istenért nem tudok rájönni hogy mitől. Vannak más destiny programok is ahol vissza tölt a rendszer de érdekes módon a dpi állításával csak a billentyűzet mérete változik a rendszeré nem.
Idegesít hogy tablet módban kilógnak az értesítések! -
asturel
őstag
válasz
bostone #14735 üzenetére
Ha raersz probald ki [ezt], ez az eredeti aosp gcc vel van forditva, igy a linaro altal okozott hibaknak nem kene, hogy eloforduljanak.
Azt meg nem tudom, hogy a twrp miert nem megy mas rommal, minden ugyanaz mint a cwmnel. (egy hibakod vagy recovery log jo lenne (adb pull /tmp/recovery.log vagy copy log to sd menubol))
-
KPistike
aktív tag
válasz
bostone #14549 üzenetére
"A legutóbbi Asturel rom-ban tapasztalta más is, hogy gépre kötve nem minden esetben látja a belső tárhelyet? Azért érdekes, mert első alkalmakkor a külső sd-t nem látta, most a belsőt. 1-2 napja használom."
Üdv!
Konkrétan már a 10.08 óta inkább azt tapasztalom, hogy ha gyorsan kattintok a csatolásnál, akkor egy kis időre látom a belső SD-t, majd arra a betűjelre csatolja a külsőt - ha lassú vagyok, akkor már csak a külső tartalma (igaz, a partíció neve is) látszik. A külsőt még formázáskor a PC-n neveztem el, a belső neve meg TABLET
Ergo nem vagy egyedül, de a megoldást sem tudom ...
-
C0mman
tag
válasz
bostone #14353 üzenetére
Próbálom magam a gyári böngészőre szoktatni, de az mellett az operát használom.
Azonban próbáltam már, dolphin-al és firefox-al is és nem ment.KPistike: A youtube csak egy példa volt, nem azon van a hangsúly.
Azzal próbálkozom, hogy tudnék webes játékot megjeleníteni tabon pl: command and conquer tiberium allias ...
Ami eddig nem sikerűlt. Azt reméltem a cm10-el és újabb flash lejátszóval menni fog, de úgy néz ki ezzel sem jön össze -
C0mman
tag
válasz
bostone #14284 üzenetére
Nem maradt ki semmi, mindent a nagy könyv szerint csináltam...
Most töltöttem le egy másik CM10-et remélem ez jó lesz. Pár perc és kiderűl
Van JB is s7-re?Hát ez sem jött össze erre is azt kapom hogy insatallation aborted
Nem tudom mivel lehet a gond...
Gyanítom hogy a rom-al lesz valami, mert a pirate gond nélkül rámegy.
A netem kicsit lassú, esetleg ez okozhat letöltés közben gondot a rom-al? (bár lehet az oldal nem engedi a letöltést gyorsabban)
Szóval nekem nincs ötletem...
Eddig ezt a kettőt próbáltam:
cm-10-20121015-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip
cm-10-20121018-EXPERIMENTAL-s7-asturel.zip -
Bálint OS
tag
válasz
bostone #14137 üzenetére
Fejlődéstörténet: 4.1.x
-Immár alapértelmezett lesz a Chrome böngésző.forrás:[android fejlődéstörténet]
-
saphancs
aktív tag
-
mkRoland
senior tag
válasz
bostone #14083 üzenetére
Tudtommal LCD Density Moddert nem szabad használni CM10-zel. Helyette van build.prop editor, ami biztosan működik.
Surmi69: nem megoldás a problémára, de az Invitel hozzáállása lehetett volna az, hogy akinek van mobilnet előfizetése már tőlük, az 201u-t kap, ha 2 évig újít szerződést velük.
-
Rabidsnail
senior tag
-
asturel
őstag
válasz
bostone #13524 üzenetére
CM10-ben valtozott valamelyest az audio kezeles, szoval lehet, hogy mukodik. Nekem nincs kabelem, hogy kiprobaljam (es e miatt nem is szandekozom venni
)
Viszont ui teren lassabbtabletmod:
smallestScreenWidthDp=721
forcetabletUI=2build.prop-ban, de eleg bugos.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780970 ez alapjan csinaltam egy build.propbol allithato cuccot (remelem mukodik is
)
-
z00mhead
tag
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
bostone #13354 üzenetére
Kamera,mikrofon,bluetooth,a flash lejátszás teljesen bizonytalan volt,egyszer ment,egyszer nem. Amikor egy filmet akartam nézni,egyszer csak elment a hang. Újra indítottam,semmi!. Bedugtam a fülest,kihúztam és újra volt hang. Ki,be kapcs és megint néma! Meg még ami most nem ugrik be. Szerettem volna az ICS-t és ki is használtam amit lehetett,de ugyanolyan jól elvagyok a froyoval és minden flottul megy! Majd ha már nem nyomnak rá semmi appot,veszek egy komolyabbat. Van egy Huawei u8500 telóm. Olcsón vettem,gyengécske hardverrel. Egy remekül portolt cyanogent nyomtam rá. Minden ment! Lehetett húzni a procit,meg minden! De! Vacak lett a hangja,az akksi meg fél napot sem bírt! Feltettem egy kicsinosított froyot. Remek hang,2 nap akksi és csodák csodája,alap frekvencián gyorsabb,mint a húzott procival! Így jártam Huaweiékkal!
Ne érts félre,én is szeretnék egy jobb fw-t de nem minden áron. Én nem bántottam meg Asturelt és itt még nagyon sokan nem!! Amit tett,önként tette. Köszönet érte,de én nem fogok senkit orálisan kényeztetni,hogy ugyan jöjjön már és csináljon egy ICS-t a tablettámra. Vagyunk itt egy páran,akik megtapsoltuk,megköszöntük,magasztaltuk. Volt egy két ember,aki esetleg nem megfelelő stílusban mondott véleményt. Erre Asturel bedurcázik és összepakol! Ezért kár volt kinyitni a remény bőröndjét. Ha egy színész kritikát kap,akkor felmond? Kértük,könyörögtünk! Nem jött vissza!! Most már erről fog szólni a blog?? Na jó,abba is hagyom,mert nyakon öntenek!
-
insido
tag
válasz
bostone #12747 üzenetére
Tudom hogy csak poén szinten megy ez a hűtlen lettem téma, de elgondolkoztam rajta. A haladás az haladás, ahogy "elkezdődik" egy újabb platform nyilván egyre fejlődik és a kezdő csapat el fog avulni. ahogy régen c64-286-386-486-P1 had ne soroljam tovább. Én még maradok a slimnél és higgyétek el ennek csakis anyagi okai vannak. ( bár az is benne van, hogy a slim rendelkezik 3G-vel a mostani olcsóbb tabletekből rendre kihagyják mondjuk ez engem nem zavar és végtére is egyértelmű, ezért is olcsóbbak.) Ha megtehetem én is szemrebbenés nélkül megveszem a jobb, nagyobb tabot. Bocs mán' az offért és a szófosásért. Maradok tisztelettel...
-
bb.bocs
őstag
válasz
bostone #12700 üzenetére
nem próbáltam. az a baj hogy felteszek bármit is, és utána rá nemsokára ugye újraindul a gép, az addigi telepitést felejti... szerintem a modban a mount és umount nál nyomkodtam el vlmit. esetleg az kinek hogyvan beállítva?
(valami lyan kéne amivel számitógépröl, a tablet kikapcsolt állapotban... képes ezt megcsinálni.) -
bakter24
őstag
válasz
bostone #12607 üzenetére
Van, kaptál papírokat, azok között volt egy táblázat, hogy mennyit kell fizetni, ha előbb ki akarsz szállni, de az csak az eszközre vonatkozik, a hűségidő bontása további költségbe fog fájni, ha a szakítást teljes körűen gondoltad. Nem igazán éri meg, ez a hűségidő lényege.
-
bakter24
őstag
válasz
bostone #12213 üzenetére
Nem azt írta, hogy wifi only, hanem csak, hogy nincs mobilnete éppen, wifin próbálta. Én így értelmezem.
Mozzarella: A telefonálás drága vagy olcsósága nem a készüléktől függ, ezt már korábban írták. Ez a Slim is csak egy sima telefon, de bazinagy a kijelzője. A leírásomban van egy rész, ami erre figyelmeztet, ha azt olvastad, az is egy bizonyos előfizetésre vonatkozott.
-
Lawrence74
tag
-
Lawrence74
tag
válasz
bostone #12109 üzenetére
A jogosultságok (Permissions) így legyen beállítva.A framework grafikailag változott,itt megtekintheted a különbséget, a hangerő szabályzó sávja lett vékonyabbra véve. A Play!-ről letöltéskor, illetve SD-ről telepítéskor látható sáv lett cserélve vékonyabbra, ICS kinézetűre. A lehúzható értesítési képernyő változott egy kicsit grafikailag, egy-két képet cseréltem.
Minden verzióhoz jó. A V3-hoz biztosan.
Bocs hogy ilyen sokára válaszoltam, de tegnap strandolni voltam a családdal, össze is sikerült szedni egy jó kis napszúrást. Most olyan vagyok mint a főtt rák.
-
bakter24
őstag
válasz
bostone #12118 üzenetére
Ez részemről nem férfias kiállású termékmegvédés volt... Részemről azon akadtam ki, hogy panaszkodik -> segítek, megmondom, mit tegyen, hogy megoldódjon a gondja (általában ezt teszem ilyenkor, már szinte automatikusan), de nem azt teszi, hanem jajong tovább. Ekkor megint illendően útbaigazítom, de csak mondja a magáét.
Na ezen a ponton hívtam fel a figyelmét néhány megfigyelésemre a termékkel és a termékhez való hozzáállással kapcsolatban
Nem tudom, ez miért volt baj, de akkor helyénvalónak éreztem rávilágítani a rávilágítandókra.
"A megfelelő irányba fordult a világ?"
Ha hiszed, ha nem, nekem kicsit igen. De nem attól, hogy kiadtam a véleményem, hanem attól, hogy nem egyedül nem értettem, mi célja a kommentjeinek az ügyben.
-
bakter24
őstag
válasz
bostone #12094 üzenetére
"Egész jó társaság verődött itt össze. Fórum szerte az egyik legsegítőkészebb csapat és mégis úgy viselkednek, mintha Skywalker bemerészkedett volna a Sith-ek barlangjába."
Részemről pont ezért reagáltam hevesen másodjára a kérdező kommentjére, mikor azt látom, hogy valaki nem segítségért jön ide, hanem csak simán elégedettlenkedni. Konkrétan:
"Mást nem is próbáltam,elment a kedvem az egésztől.Nem bízok abban hogy a másik jobb lesz,de hátha adok még egy utolsó esélyt.
Nekem ez nagyon nagy csalódás,tulajdonképpen nem használható semmire. "és
"A kommentekből kiderül, hogy ezek a hibák szinte mindenkinél felléptek,aki esetleg nagyon ért hozzá az így vagy úgy megoldja, de szerintem azért nem írnak többet mert beletörődnek hogy megszívták,mint én is.Kb egy éve éve ugyanezek a hibák vannak de sehol egy gyári javítás.Jobb helyen ezt így nem engednék forgalmazni."
Mivel szerintem a kommentekből pont nem ez derül ki... Nem az elégedettlenkedéssel van a gond. Mindenkinek joga van elégedettnek vagy nem elégedettnek lenni bármivel a világon. De mikor korrektül próbálok segíteni, és ezután is csak ugyanazt fújja, akkor kiakadok. Mert nem ez a cél ezen a fórumon. Ez nem a gyakorikérdések.hu vagy a demotiváló...
Részemről is vége a témának. Úgyis mennem kell dolgozni.
-
redjam
csendes tag
válasz
bostone #12022 üzenetére
A kérdés a K9 mail -el kapcsolatban, hogy Exchange -el megy vagy nem?
Eddig a beépített kliens minden gond nélkül működött, de valami elromolott benne.
Amiért szerettem, mert minden Exchange tartalmat leszinkronizált, kapcsolatokat, naptárt, maileket és berakta a tablet alap alkalmazásaiba (naptár, kapcsolatok) így minden más progiban és widgetben elérhetőek voltak az infók.
Ha ez működik K9 -el is, akkor jó lesz. -
plejik
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11543 üzenetére
Dehogy haragszom! Most nézem, hogy rootoltam amikor megvettem, mert rendszer alkalmazásokat törölgettem a root uninstallerrel, de most nem látom, hogy van superuserem. Lehet, hogy miután rendberaktam unrootoltam.......
A hangerő fel+be nekem az új kínai bootlogón át történő bekapcsolást hozza be, nem CWM-et. Holnap majd újra nekifutok egy roottal kezdve, mert már nincs kedvem tökörészni!
Köszi addig is a segítségeteket!
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
bostone #11538 üzenetére
Szeretném felrakni az új romot a recoveryből, de nekem még nem volt CWM a tabon. Nekifogtam felrakni és elvileg sikerült is megcsinálni bakter leírása alapján. A leírás úgy folytatódik, hogy "recovery mód elérése, amit az előző hsz-ban idéztem, de azzal már nem tudok mit kezdeni. Tehát azt nem tudom, hogy jutok a recoverybe, hogy flashaljem az új romot!
-
Lawrence74
tag
válasz
bostone #11397 üzenetére
A főképernyőn látott widgetekből sajnos csak a naptár widget ingyenes, illetve a fancy félig-meddig, nem fogja egyiket sem tartalmazni a rom, csak szemléltető hogy mit lehet kihozni a kinézetből. Mindenki úgy szabja testre a kinézetet ahogy neki a legjobban tetszik.
Estig nem lesz időm erre járni megint, de este jövök.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bostone #11404 üzenetére
Szerintem ilyenekkel felesleges "tökölni". Ha benne van a gyári, és megy, akkor majd mindenki felteszi magának azt, amit használni szeretne.
Csak azért, mert ha valami benne van alapból, ami már "külső", és másnak nem tetszik, nem megfelelő, akkor csak jön a hiszti, hogy "miért ez van benne?" stb, stb....
-
C0mman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged