- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jabby
őstag
Milyen autóstartót használtok amely stabilan tartja az üvegre rácuppantva?
Jó a Torque, de ajánlom próbára a DashCommand app-ot. Tudása hasonló az előzőhöz, viszont a letölthető rengeteg skinnek köszönhetően sokkal átláthatóbb, szebb, látványosabb a megjeleníthető adatok.
-
eladohardver
őstag
Hmm Nee, pár hónapig bírta szervizelés után??
jó munka, mint a dokik, csak a tünetet kezelik
Ja igen! LG GD510 kijelzőt mikor cserélték... nem itt vásárolt mobil, szóval perkáltam 10 E ft-ot a kijelző cserére, kaptam 6 hónap garanciát a munkájára... Hivatalos LG szervízben....
-
asdf_
veterán
A nagy kerdes, amirol mar a garis topikban is szkanderoztunk, hogy ha megveszel egy ilyen cumot, akkor arra jar 3 ev szavatossag (ennek elso eve jotallasban telik). Szavatossagnal te bizonyitod, hogy keremszepen az gyari hiba volt, nem en tettem tonkre. Ellenben te a masodik evben nem szavatossagban csereltettel kijelzot, hanem a korlatozott gyartoi garit vettted igenybe. Amde, ha ok ebben panasz, siram es egyeb nelkul kicsereltek a kijelzot, az kvazi annak elismerese, hogy azt nem te tetted tonkre, nem te vagy a jelzett hiba oka, innentol kezdve, ha mindez szavatossagban tortent volna, akkor maga a szavatossag tutira ujraindul, de meg az is lehet, hogy az egy ev kotelezo jotallas is. Es a lenyeg az egeszben, hogy az ettol a 3 ev szavatossagostol a fogyaszto hatranyara torteno barmilyen kikotes automatikusan semmis. A nagy koltoi kerdes tehat, hogy a gyartoi korlatozott gariban cserelt kijelzod kapcsan szavatossagi jogaid labbal tiprasa megtortent-e avagy sem
Na ez az, amit nem en fogok megvalaszolni, mert szerinten nagyon jot lehet jogi szkanderozni rajta mindket iranybol...
-
asdf_
veterán
Nezd, en a sajat t-s jotallasi jegyembol ideztem, tehat ha 2 ev teljeskoru garit igert valaki, az kamuzott. Es a tovabbi 12 honapra vonatkozo szoveg, az pont az elso evben valo ujradinulas aloli kimaszast szolgalja szerintem (akkor lehet esetleg jo eselyed, ha vasarlas datuma+szervizben toltott ido=kesobbi datum, mint a mostani)
Az a nagy baj, hogy minden bolt x meg y ev garikkal szediti a nepet es elfelejtik megemliteni a kiscsillagos, meg a kisbetus reszleteket. Meg plusz garinak hirdetnek auchanban, MM-ben olyan dolgot, ami valojaban egy biztositasi szerzodes, az egvilagon semmi koze a gyari garinak, van egy rakas feltetele, kizaroja, mocskosul nem a gyari szerviz nyulkal majd a kutyuhoz a pluszban vasarolt evekben, meg hasonlok. -
asdf_
veterán
Ha lejart a 2 eved, akkor szerintem leves, mert nem 24 honap garis a cumo, hanem 12 honap teljeskoru torveny altal eloirt, + 12 honap korlatozott ("melynek reszletes felteteleit a megvasarolt keszulekhez csatolt hasznalati utmutato tartalmazza", na ilyet az nem irt, "ezen kotelezettsegvallalas azonban semmilyen korulmenyek kozott nem minosul a fogyaszto reszere a jogszabalyok altal biztositott szavatossag illetve jotallas tekom altali kiterjesztesenek"). Ergo ha a masodik evben cserelnek valamit, akkor oszerintuk arra nem indul ujra.
-
asdf_
veterán
Kerdes, hogy adnak-e. A megfogalmazasbol nekem ugy jott le, hogy egy ugyfel egy ilyen tabletes izeben egyszer vehet reszt. Mi pl. wifi routert mar nem kaptunk a tablet melle, mert azt mar adtak regebben. Egy ugyfelemnel hosszabbitasnal amikor rakerdeztem a routerre, ott is azt mondtak, hogy egyszer mar kaptak, hiaba kotottek most ujabb 2 ev huseget, ehhez mar nem jar.
A kerdesre valaszolva amugy, az enyem lassan egy eves lesz meg csak, de leven napi sok orat ingazom, tuti nem leszek meg tablet nelkul, ha ez beadja a kulcsot/eljar felette az ido. -
KPistike
aktív tag
Korábbi helyzetemben én is "néhány lépés távolságból" néztem a hasonló tüneteket - illetve másik fórumon a friss tulajok "Van-e jó kis főzött ROM?" kérdéseit.
Asturel Mester művével kaptam a készüléket, s azt tapasztaltam ezidáig, hogy a hiányosságok mellett stabil a rendszer - amit megoldott a Főszakács, az mindig működik. Nálam így van, s egy ideig az sem tűnt fel, hogy a belső SD nem a gyári állapotban van. Amikor rájöttem, és kiderült, hogy alkalmazással a működő rendszeren belül nem fogom tudni megoldani a helyzetet, magam is végigjátszottam a CM10 telepítési procedúrát.
Nos, eddig csak nyertem e helyzettel - sosem merészeltem azt gondolni, hogy mindent tudok. A tapasztalat megfizethetetlenViszont az igazi nyereség az a tapasztalat, hogy a hardver elég jól teljesít Jelly Bean-nel is
-
KPistike
aktív tag
Korábbi hsz-em egyik feltétele teljesült, hála a pénzügyi lehetőségeknek, viszont a régebb óta birtokomban lévő készülék nálam is gyári Froyo-val üzemel.
Maga a rendszerindítás, a launcher érzékelése, azonos telepített programok többsége gyorsabban reagál - érzésre, mert nem vagyok képes stopperrel hitelesen mérni.
Van olyan program, ami kinézetében is kicsit jobb Jelly Bean-nel - és azonos verziójú van fent mindkét készüléken. Az energiagazdálkodáson is javítottak, kevésbé merül alváskor - azonos szolgáltatások üzemelése közben -, mint Froyoval, ezt majd jobban meglesem a korrekt eredmények végett.Viszont marad a korábban is írott hozzáállásom: egyiken mindenképp marad a gyári, másikon tanulom a CM10 / Jelly Bean dolgait.
Szerk.: Viszont pont a lényegesebb kérdésed maradt megválaszolatlan
: gyakorlatilag Shakes & Fidget és TuneIn Radio rendszeres használata van pluszban az Általad használt dolgokhoz képest, a Torque és a Skype minuszban (sok ideje nem voltam bejelentkezve, másképp kommunikálok a távoliakkal).
-
asdf_
veterán
Az alapszabaly az (lenne), hogy ha teged nem tajekoztattak elore bizonyithato modon, hogy pixelhibas lehet a keszulek, akkor egyetlen arva subpixel sem lehet hibas (nem, a le van irva a hasznalati utmutatoban, az nem bizonyithato tajekoztatas, mar csak azert sem, mert a vasarlas elott nem olvastad azt el, hisz' a lezart csomagban van, neadjisten meg kinyomtatva sem, hanem csak cd-n).
Ha mar vasarlaskor is doglott pixel volt rajta, akkor
PTK 277.§ (1) b, rendelkeznie kell azzal a minőséggel, illetve nyújtania kell azt a teljesítményt, amely azonos fajtájú szolgáltatásoknál szokásos, és amelyet a jogosult elvárhat,
valamint
d) rendelkeznie kell a kötelezett által adott leírásban szereplő, és az általa a jogosultnak mintaként bemutatott szolgáltatásban lévő tulajdonságokkal. (persze ha a kiallitott mintadarab pixelhibas volt, akkor ez a pont megszunik hivatkozasi alapkent lenni)
pontja alapjan hibas teljesitesrol beszelunk.
Ha le lenne irva -mint ahogy nincs- akkor az ISO 13406-2 szabvany class II sorara szokott menni a mutogatas, az ebben irtak szerint egymillio pixelre 2 hot, 2 dead es 5 subpixel hiba eshet. A kijelzo felbontasa 800*480 ez osszesen 384 000 pixel, ebbol adodoan 0.768 hot es dead pixel valamint 1.92 hibas subpixel lehet a kijelzon. A kardinalis kerdes, hogy szabad-e kerekiteni. Szerintem nem
-
Cindercone82
tag
A Marketen/Play-en megnézed akkor a progi leírásánál ott van minden amit szeretnél csinálni vele!
Lehet nekem is be kéne szereznem egy ilyet.
http://www.ebay.com/itm/New-OBD2-ELM327-Bluetooth-CAN-BUS-Scanner-Tool-V1-4-OBDII-/270928345710?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f14967a6e#ht_4909wt_1346
Hoppácska! -
dionaea
őstag
nekem egyik ismerősöm vett ilyet és teljesen jó mindent ki tud irni viszont a turbo nyomás psi ben van csak, de ez nem nagy dolog. persze ez obdII csatis kocsiknál megy elvileg az obdI is tudja.
Bedugod a csatiba elinditod a torque progit asszem ez a neve és látsz minden adatot sőt hiba kód olvasás és asszem kiütés is megy de ez nem biztos -
BalanceR
addikt
Nemnagyon találkoztam ilyesmivel, többek közt azért is rootoltam, hogy egy jó másfél megás hosts filet rá tudjak rakni, abban szinte minden reklámshit le van tiltva..
így sem böngészőben, sem az appokban nem futok bele idióta reklámokba, bár sajnos egy-két letöltőoldal sem jelenik így meg... -
dionaea
őstag
sztem ha azt akar azt is kell neki ajándékozmi.tuti hogy divatból akar csak mert ha kütyü mániás akkor egy droidos sokkal jobb lenne mert felhasználó barátabb.nekem volt 3 g m de soha nem örültem még semminek ennyire mikor eladtam. végre elvitték
viszont összerakásban anyag használatban sztem benne van a tobpban.viszont kispénzü ember nem add ki több tízezret azért mert jobb anyagból van.tudásban meg nem olyan nagy szám.
no de vége az off nak. -
-
kiszu
senior tag
Csodálatos a retina kijlező,a Siri csak pár napig poén,utána már nem ,főleg Magyarországon.
Fényképezőnél egyáltalán nem jön ki a 8mp,szinte ugyanolyan jó minden kép mint a sima iphone 4-el.Én a helyedben sima iphone 4-et vennék.
Nekem mindegyik volt,most egy 4S 32gb,de sima i4 is jó lenne,csak megérte váltani. Kis csere-bere eladások és megvolt ráfizu nélkűl.Na,rootoltam a készüléket.
Honnan is szedem le a magyar ékezetes keyboardot? -
bakter24
őstag
A minap volt a kezeben 4s, és a tulajdonosát idézem, aki nem hype miatt vette meg, hanem csomaghoz kapta 20eft-ért: "Hát egy huszast megért"
Az én benyomásom: A retina display félelmetesen jó. Gyönyörű. A Siri vicces. Viszont a többi feature nekem nem érne 180k-t, vagy akár 80-100 tól többet. Egyszerűen nem látom, mi ad akkora pluszt, hogy megvegyem. Ezt objektív véleménynek gondolom, plusz a srác első apple-je, tehát nincs még beszippantva. Azért ne bántsatok nagyon
Nincs semmi bajom egyik cég termékeivel sem, csak mocskos drágának tartom, ennyi.
-
-
insido
tag
-
mkRoland
senior tag
Progik működésével kapcsolatban van topic, valószínűleg ott előbb találsz választ a kérdésedre. Nekem nem gond, ha játék előtt ki kell lőnöm az internetet, ha reklámmentesen akarok játszani.
-
Skynet258
veterán
Nekem az alapból fent lévő Aldiko jött be, meglévő könyveimet PC-n a Calibre nevű programmal lövöm át EPUB formátumba. Borító, könyvjelző, éjszakai mód, állítható margó és betű nagyság... tökéletes. Egy könyvet már kiolvastam rajta, most tolom a másodikat, baromi kényelmes.
Firmware téma: a klattyanáson kívül nem volt problémám, de az új T-s firm ezt is megoldotta. Szépen működik, nekem bejön, köszöntem a letöltési lehetőséget!
Mod: Androidon konvertálás: holnap a blogon írok egy marhajó konvertáló programról, zenét, doksit, ebook-ot, bármit tudsz konvertálni, nagyjából bármire. Csak Ebook terén ezekre lehet:
EPUB, MOBI, PDF, LRF, FB2, LIT, PDB, TCR... ez sokat elmond szerintem.
Hátulütő (már akinek): net kell hozzá, mert a "felhőben" végzi a konvertálást (wifi ajánlott). Más részről hibátlan...
-
Szpisti
addikt
Az a dupla "e" betűre "é" betű dolog engem is idegesít, de azt hittem azt ki lehet kapcsolni, csak én nem találom, hogy hol...
De olyan is elő fordul, hogy jó tempóban gépelek, és egyszer csak azt látom visszaolvasva, hogy több betű kimaradt néhány szóból... Mintha időnként az érintőképernyő érzékenysége kihagyna... Idegesítő, hogy folyamatosan vissza kell menjek hibát javítani... -
Pubszon
veterán
Ne személyeskedj, ne tahóskodj, mert csak magad minősíted ezzel!
Én normálisan, szépen kérve leírtam a kérdésem, ha te nem tudod értelmezni sajnállak.Mindenki mástól szívesen várom a hasznos információkat, hasonló rosszmájú, tahó hozzászólásokkal kérem ne fárasszanak.
Köszönöm.
-
Surmi69
tag
Mint már korábban írtam volt. Minimum 2A-es töltő kell, és a saját kábelével tudod tölteni csakis a hálózati módban. Az usb-re 2A rányomni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest