Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
Új hozzászólás Aktív témák
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Most szeretnék vásárolni én is egy HUAWEI S7 Slim táblagépet, és az lenne a kérdésem hogy melyik a legfrissebb Androd rá?
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Ebből a Huawei Ideos S7 Slim táblagépből két fajta van ugye?
Van egy sima WIFI-s meg egy 3G, gondolom a sima WFI-sbe nincs navigációs rendszer?Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
válasz hackeeeee #10272 üzenetére
Ismerősöm mondta, hogy abba nincs, és inkább mondom, megkérdezem olyanoktól, akik legalább értenek is hozzá és nem csak hülyeséget mondanak! Tesómnak akarom születésnapjára venni és neki fontos a GPS és inkább utána járok! Köszönöm a választ!
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Huawei IDEOS S7 Slim táblagépet és le szeretném frissíteni!
Csak ha van, külön memóriakártyám úgy tudom csak lefrissíteni, de sajnos nincs itthon memóriakártyám és a telefonomból se tudom kiszedni, sajnos mert Apple telefonom van!
[link]Memóriakártya nélkül meg lehet-e valahogy oldani?
-
DataTraveler
tag
Gyári frissítést akarok felrakni, nem szeretném elbukni a garanciát!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Miért nem tudok 800*480-as felbontású képet beállítani háttérképnek?
Vagy milyen felbontású képet tudok bealítani háttérképnek hogy ne, csússzon el a kép!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
De kapható még!
-
DataTraveler
tag
Van egy olyan akciójuk is, most ha egy új 10 vagy 15 megás internet előfizetést kötsz, akkor egyszeri 4990Ft-os díjért 2évre adnak egy S7 Slim-et! Vagy havi 1000Ft-ért rendelhetsz tőlük!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Mitől van az, hogy a HiSuite program nem akarja felismerni a tabletet?
Felraktam a HiSuite legújabb változatát, de az sem ismeri fel?Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Kösz a segítséget!
-
DataTraveler
tag
válasz Frusztréthy #10494 üzenetére
Nálam is volt már ilyen én halottam hogy ő beszél, de ő nem halotta hogy én beszélek! Miután felraktam rá a frissítéseket utána meg szűnt nálam ez a probléma!
-
DataTraveler
tag
Lehet, hogy most hülyeséget fogok kérdezni de nem létezik ehhez a géphez legalább 2.3-as Android? Mert szerintem már erre a készülékre nem fog ki jönni új gyári Android!
Mert szerintem nincs értelme várni rá ha egy év alatt nem adták ki akkor mi arra az esély, hogy mostanában kiadják!Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Ma felraktam a gépezetre kipróbálás céljából a GTAIII-at és elég keményen szaggat, ez csak nálam van vagy a gép nem bírja a játékot?
-
DataTraveler
tag
Akkor a gép volt a bűnös!
-
DataTraveler
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy erről a gépről valahogy meg tudom osztani az internetet, hogy másik telefonal tudjak rá WFI keresztül csatlakozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest