Hirdetés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Szépség fél áron
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakloo
aktív tag
Nem nagyon keresgettem a dolgokat, egy gyors kérdés. Alapvető játékokra mennyire használható?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Az este folyamán sikeresen meg lett rendelve a "Magentás" szolgáltatótól a készülék, azt mondták,hogy 5 munkanapon belül kézhez kapom. Mennyire igaz ez? Nagyon reménykedek,hogy hétvégére már meg lesz.
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Annak a feltevésemnek van valóságalapja, hogy holnap akár meg is hozhatják a táblát, mert Nyíregyen a készletet ma töltötték fel a magentás szolgáltatónál?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Mennyire lehet "kényelmesen-gyorsan" gépelni a ketyerén?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #1904 üzenetére
Senki sem beszélt az anyagi helyzetekről, ha torrentezel, oké,de nem kell reklámozni, és nincs probléma.
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
válasz mkRoland #1915 üzenetére
Ez igazán bíztató. Most lett leselejtezve itthon az akkus fúró, annak az akkujából összerakok egy kis úti töltőt, másfélszer fel tudná majd tölteni, szóval azzal sem lesz gond,ha napokig leszek távol. Hallottam/olvastam olyat is,hogy átlagos használat mellett egy hétvégét lazán kibír, igaz ez?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
A tábla felbontása miatt a programok úgy érzékelik hogy telefon? És mondjuk ugyanúgy 5 sort látok egymás alatt, mint a telefonban csak felnagyítva?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Valami zenelejátszót tudtok, aminek van CoverFlow nézete?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
válasz Skynet258 #2003 üzenetére
EZ milyen szám? Elég furcsán néz ki. Nincs valami elírva?
Nekem is ugyanez volt,hogy a DHL-nek már odaadták, de a futárszolgálat pedig azt mondta,hogy hozzájuk nem jött semmi a mi címünkre.
Szerintem ott a gáz,hogy nem is adják le a DHL-eseknek a csomagot, mert max 2 nap alatt bárhonnan lehoznák az országból, havi szinten endelek valamit zinternetiából, max két nap és a kezemben van. Hallatlan. A készlethiány meg hülyeség, mert most is van a nyíregyi T-nél készleten.[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Tegnap megjött a gép, kaptam hozzá 1GB mobilnetet, de nem igazán akar működni. Az APN nél szórakoztam,de semmi. Valaki le tudná írni sorról sorra,hogy neki mi van a T-mobile-os mobilnetnél? Előre is köszönöm.
555-SHOE
-
-
rakloo
aktív tag
Sokszor csinálja mostanában a gépezet,hogy nem akar elfordulni böngészdében és egyebek, van amikor az újraindítás sem segít, valakinek valami ötlet? Az elforgatás be van kapcsolva.
szerk: A dolog megjavult,ha a tájolást kapcsolgattam a menüben, az sokszor nem használt semmit, most a beállításoknál bekapcsoltam. Elvileg jó.
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Valakinek elindul a Plants Vs Zombies a hüvelyen?
Legyen az bármelyik verzió, a leggagyibb kínait leszámítva.
3napja szórakozok vele, de nagyon nem akar elindulni egyik verzió sem.Viszont azt megjegyezném, hogy míg az alap Fruit Ninja sokszor beszaggat, addig a THD verzió gond nélkül megy.
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Valaki meg tudja mondani, hogy miért szokott csak úgy 3at rezegni a tábla? Esetleg megoldás van rá?
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Felraktam a TRZ-s fw-t. Olyan kérdésem lenne,hogy a lehúzható statusbar-ba tudok rakni olyanokat, mint például a bluetooth és egyebeket ki-be kapcsoló, vagy pl ,hogy mennyin van az akku... Valakinek ötlete? Remélem érthetően írtam le.
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
Nekem személy szerint a TRZ Rom van fent,de nem engedi rootolni a tabletet, ha pedig Cf3D-t akarok indítani, akkor a superuserre hivatkozik,de az meg nem csinál semmit.
Valami ötlet? Vagy a TRZ rom alapból rootolt?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
rakloo
aktív tag
ADW Launcher-el,vagy bármelyik mással le tudom cserélni az alap /számomra undorító/ statusbar-t?
555-SHOE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker 737 töltő 120W GANPrime
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest